Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

Anonim

Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

Pe faʻafefea ona faʻatulaga saʻo meafale i totonu o le potu, e iloa ai, e i ai le saienisi atoa.

E i ai tulafono mo lapoa ma tamaʻi nofoaga ma potu masoa o tamaiti. Ma e oʻo i le auala e tatau ona e tuʻuina mea uma i le mafaufau. Mafaufau pe faʻapefea ma le mea e fai.

Tamai potu

Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

Fai atu e tuu meaafale tele i totonu o le potu tele mafai. Ae faʻafefea ona fai i totonu o se tamai potu? Faʻataʻitaʻiga, i se tasi-potu potu i se tamaʻi fale taʻavale?

O le sitepu muamua o le fuafuaina. O tagata e atamamai e fautuaina le fuaina o le potu ma tusi lana fuafuaga i luga o pepa pe i le komepiuta. O le mea mulimuli e sili atu le lelei, e mafai ona e faʻasaʻoina le mea sese pe toe fai le galuega filifiliga pe a le fiafia i ai.

Ia faʻalelei lelei meaafale i totonu o se tamai potu, e tatau ona e mafaufauina manino le mea e te manaʻomia mo le faʻamafanafana, ma mai lea mea e mafai ona e teʻena foʻi. O le mea lea, o le laasaga lona lua o le faʻavaeina o se lisi o meaafale.

O lenei e mafai ona e faagasolo i le filifiliga o mea moni.

O le autu autu iinei o le sefe lea o le avanoa (sili ona faʻaaogaina le faʻaaogaina.

O le mea lea, o le Kapeneta e tatau ona le o mafai ona le mautonu, ae i lalo o le taualuga. Ae nai lo le moe faʻalua, e sili le faʻatau atu o se sofa tusi poʻo se isi faʻaaliga faigofie.

I lalo o le laulau mo galuega, e mafai ona e toe faia le faamalama. A leai se avanoa, ona lelei lea o le laulau komepiuta e tusa ma le mamanu e sili atu le pikiina i le mamao e mafai ai.

Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

Faʻafefea ona tuu meafale i totonu o se tamaʻi potu ina ia le faʻalavelave i le faʻatapulaʻaina o avanoa? O le ogatotonu o le potu e le tatau ona faia, e tatau ona e tuua i taimi uma se fua fua.

E sili le tuu o le sofa i lalo o le pa ina ia aua le polokaina le avanoa i se tulaga e leʻi tatalaina. Mai le tuufaatasia o laupepa teuteu faʻapipiʻi ma le mea e tatau ai e teʻena, o le a latou faʻalavelaveina.

I le auala, o le auala e faʻatulaga ai meafale i se potu faʻataʻitaʻi e faʻalagolago i lona vavaeʻese i sone.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina mai le pepper e faia oe lava: polokalame ma faatonuga o le sitepu-i-sitepu

Tuʻu se sofa i le tasi tulimanu, ma o se taʻaloga faigaluega pe 'ai i se isi, e mafai ona e faia se faʻaaliga vaaia. O le a faamamafaina le talaaga faapitoa mo tulimanu uma o le potu.

Ia o Minging sa faanatura, o le taofiga o meaafale e faia i lona mafuaaga fuafuaina. O lona uiga, o mea e fesoʻotaʻi ma galuega o loʻo tuʻu i totonu o le nofoaga tutusa, ma le malolo - i le isi.

Potu vaapiapi

O tagata atamamai e talitonu o le sili ona faigata galuega o le faʻatagaina o meafale i se potu vaʻai i se potu vaʻai.

Ma e moni lava, o le aga masani e tuʻu mai i totonu o puipui e na o le faʻamamafa le leai o se nofoaga o sea nofoaga. Ma oe alolofa tuu mea uma, a Sofa, o se ofu, o se auauna poʻo se fale mautotogi i se tasi puipui na o lona faʻamamafa atu o loʻo nonofo i se potu vaʻaia.

Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

Meaafale nofoaga filifiliga i se potu vaapiapi.

O le mea lea, e fautuaina foi le faʻaogaina o le mataupu faʻavae o loʻo vaevaeina le potu feʻatau i sone. O le Vaega e mafai ona loto mamai (kapeta i luga o le fola, moli) po o le mataupu. I le mataupu mulimuli, o le tamai somoa o le a vavaeeseina ai le lautele o le sone mai le sofa sofa i luma o le TV.

O le isi faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o sone i totonu o se potu vaapiapi i le potu vaʻai: O loʻo iai TV i le ogatotonu i luga o le lautele. O le Sofa mo le maimoa e faʻapipiʻi i le tasi itu, ma le nofoaga moe o loʻo i luga o le isi.

Ia o mea uma e tupu matagofie, e le mulimuli i se potu e tuʻu ai meafale mai ia meaafale "i le tasi faaputuga", a leai o le a iai se ituaiga ata o vaʻa. Taoto i ai ma faʻalelei lelei le faʻatulagaina o meaafale i totonu o le potu o lenei ituaiga o le a fesoasoani i le faʻavae o le asymmetry.

O lona uiga o mea tetele ma tetele e le tatau ona tu faʻafeagai ma le tasi ma le isi, ma e le tatau ona afe le kapeti ma le pule. Tuu i latou i vaega eseese, fausia ni vevesi. Ae le tatau ona faʻataʻapeʻapeina le kapoti i le vanimonimo o le a faʻamanatu i le laʻau.

Mataupu i luga o le autu: tu mo lima e faia oe lava mai le palasitika fagu ma se laau

O le amataina, e tatau ona manatua le tamaititi i totonu o le potu. O le mea lea, fale mautotogi na aʻoaʻoina ai le au atamamai ae leʻi tuʻuina meaafale i se potu vaapiapi i se potu vaapiapi, fai fua e mafai ai ona faʻatino mea uma e aunoa ma faʻafitauli.

Potu o tamaiti

Meafale tuʻutuʻuga ata i totonu o se tamaʻi potu

E masani ona le mafaufau matua i le auala e sili atu ai mea i le vasega pepe ina ia fetaui lelei le tamaititi ma taʻalo, aʻoaʻo ma malolo. Ma o le taimi nei, o le mauni mamanuina o le potu o le a na o le sao o le atinaʻeina o atinaʻe o se tamai tamaloa.

STRLIDODS ofo atu i le faʻaogaina o mea lelei fausiaina faʻavaeina o le auala e tatau ai ona faʻapipiʻi faʻalelei mea i totonu o le potu mo se tamaititi.

O le Tulafono Muamua: O se potu o se tamaititi o se nofoaga tele o se nofoaga mo taʻaloga. O le mea lea, e le o le itiiti ese mai aitema i totonu, o le sili atu.

O le Tulafono lona lua: O aitema e tatau ona tutusa ma le tausaga o le tamaititi. E matua moni lava o le nofoa ma le laulau, i tua atu o le tamaititi e iloa pe taalo.

O le Tulafono Lona Vaega Lona tolu: Tuu meaavaai i le potu o tamaiti ina ia ma faigofie, ma aoga mo le soifua maloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega poʻo soffai e le tatau ona tuu i le paʻu - e i ai foʻi le ea. Ma o le laulau tusitusia e sili atu le faʻatuina e latalata i le faʻamalama ina ia pa'ū le moli i le itu tauagavale.

E iai ona tausaga, e mafai e matua ona faʻaaoga le faʻavae o zomsia ma le potu o tamaiti. O le masani o le filifiliga o 3 vaega:

  • mo le moe ma le malologa;
  • mo le suesue ma vasega;
  • Mo taaloga.

Faʻafefea ona tuu meafale e tuʻu ai meaafale ina ia mafai ona faʻamamafaina sone uma? O le S Safa, o le fata mo mea, o le fatafata po o le po o le laulau e tuu i le tasi nofoaga. Ma le komepiuta komepiuta, o se fata mo tusi poʻo se fata - i le isi. Simulator, swedy puipui poʻo le faʻatafunaina o pa, o loʻo 'ai, o loʻo' ai i se isi tulimanu.

Ina ia faamamafaina le mimiti, ua fautuaina tagata mamanuina e faʻatulaga latou lava moli matala punavai i taʻitasi. E faʻamamafa tagata atamamai i totonu o le potu a tamaiti e tatau ona i ai le itiiti ifo 2 - - masani ai ma latalata i le moega, pe afai o loʻo laʻititi le tamaititi. Mo tamaiti matutua, le i ai o se moli i luga atu o le kesi.

Mataupu i luga o le autu: Openwork Tunics tautala mo teine: polokalame ma faʻamatalaga ma vitio

Ma i totonu o lenei potu e tatau ona e faia se isi nofoaga mo meataʻalo. E tatau ona iomia i le tamaititi ina ia mafai ona ia faʻamamaina i latou. Faatumu atoa le malupuipuia i totonu o puipui e tatau ona iai i se mea sili.

I lona faamasani i nei mataupu faavae, ua mafai ona e malamalama i le auala e tuu ai mea tau mea e fai ai mea faigaluega.

Faitau atili