Farani-style umukuka

Anonim

Farani-style umukuka

O le a le foliga mai o ia i tatou ma le Upu Farani, Paris, faʻamaonia, o a faʻalapotopotoga e vave ona manatua? Ou te manatu o le a e malie i ai - o lenei muamua, alofa, lona lua, sili ona matagofie o le tofo ma le matagofie, assistocracy ma tamaoaiga. Ma afai e te alofa i lenei mea uma ma mafaufau ia te oe lava se tagata atamamai, e mafai ona e amata atiaʻe se galuega i totonu o lau potu leaga. Ina ia fausia lau Farani i le umukuka, vaai faalemafaufau i kapeta povi i luga o auala o Paris.

Faʻamalologa, taumafataga maso i luga o pasclt streyry i luga o puipui, fuga i luga o laulau ma malu, faʻamamā ma le malu, ea. Afai e te manatu e faigofie lava - ona sese lea, ma le faigofie le soona fai o ni mea e mafai ona ausia ai. Ae o lenei ua lelei mea uma.

O lau tama Farani-sitaili o le a tatau ona faʻafetaui ni au tulafono, e aunoa ma le faigofie le alu i nisi o foliga ma liliu ai se matagofie mamanuina. O le mea pito sili ona taua o le natura ma le atamai, leai se mea e feoai ai, ma le fefe tele. O lenei sitaili e sili ona taugata, ae o le a le manaia o mea uma. Pei o se tamai ofu uliuli mai Coco Chanel.

E le o mea taugata lea e tosina mai ai i le, pupula ma tuʻuina atu le tau maualuga, igoa o le aʻoaʻi, aristocratic viole style, tumu i le tama.

A uma mea uma, o le Farani e le saili e faʻaalia o latou tamaoaiga i le pito i lalo. Faigofie faigofie ma faigofie mo le faʻaaogaina o le autu ituaiga tulaga.

Vasega o Farani sitaili

O le a tatou mafaufauina ni nai fiafia-style subpessions, ma e te faamatalaina le mea e te fiafia ai.

Maota

A iai sau tamai umukuka, ona e le o oe, o le maota o le magafaga o loʻo i ai o le tele o itu, e manaʻomia le tele o gaioiga o le tagata mamanuina, eseese fausaga O elemene i le foliga o stkucco, taugata laʻau fafie, ma siama foi, e talia le lima. E tatau ona i ai le tele o faamalama lapo, maualuga faailoga. O meaafale mo sea umukuka ua tulia i luga ma le tele o elemene, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele-lanu tioata.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fale faʻatasi ma ou lava lima

O le sone mo le fafaga o loʻo faia, mo se faʻataʻitaʻiga, berger-sitaitaga meafale, laulau ma nofoa o paʻepaʻe ok - e matua i ai i le Farani faiga. E talafeagai foi o le a avea ma laupapa autu. E tatau ona i ai i ni mea sili ona lelei mai mea taugata o le le tutusa lanu. O le tele o mea masani e talafeagai: ie lino, silk, velvet. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tautau pei o se faʻaaga tele o se faʻata lapoa i totonu o le palu auro, cyststal strad, o le a faʻamamafa ai foi le ipu Farani. O lenei filifiliga o le a fesoasoani i le tagata e ona le manaʻo e faʻamamafa o latou tulaga ma le maualuga o le oa.

Farani-style umukuka

Farani cafe style

O lea e sili ona talafeagai o ia mo se tamai potu. E faʻaaogaina le pagut decor ma pastel vali, tagata faʻamaumauina faʻalelei. O le pepa puipui o le afu i le fugalaʻau, pe i le ituaiga o laupapa laupapa ma le faʻaopopoina o tamai atavali ma laufanua o ata masani, pe na o ni peleni i le toese. O ata e le tatau ona faigata ona le faʻaleagaina le sitaili, tuʻutuʻuga ma manatu o le EFFEl Tower, fugalaʻau o le a matagofie o le a matagofie.

O le umukuka ua teuteuina i lenei ituaiga o sitaili e masani ona vaevaeina i sone: galue ma moni ai i ai. E faigofie ona fai i se haar hack, lea e faia i le agaga o le kafetan tuai. O le a manaia foliga mai i foliga o ia tamai elemene pei o pupuni lanu, eapkins ma le fola le faaopoopoina o le mafanafana fale. O le malamalama i nei sone i nei sone e manaʻomia ona tufatufa atu ina ia matagofie ma malamalama, ma o fea e te 'ai ai - tele o le aʻiaʻi. O le mālōro e talafeagai mo lenei faʻamoemoe, teuteuina i lalo o tuugalamepa, faʻapea foʻi i le sitaili tuai. O le agaga o le Fale Farani o le a fesoasoani e lagona le ofi atu i nofoa afi.

Farani-style umukuka

Faamoemoe

O lenei i le lagona o le atunuʻu, naʻo Farani. O tagata o tagata o tagata i totonu. E taua tele le taua o lenei tofo i lenei lalolagi i Lona tulaga muamua, faʻaletulafono ma e le faigofie: Block Aiatu, o se filifiliga - Aso laupapa mo ipu. Mo mea faigaluega, o le filifiliga lelei o soʻo se mea leaga o le pala. E talafeagai mo le tusitusi ai ma tusitusiga mai le omea, Wicker fala, Laina puipui puipui, mea uma e mafai ona maua ua leva. Pau lava le tau o le lanu pupula e te fiafia ai. O le paleti o lanu o lanu uma o le lilac, faʻatasi ai ma le paʻepaʻe, Biee: Petty "Lavender Intere", faamaoniga. O lenei faiga o le a faʻamalositino e fetaui ma totonu o le atunuʻu fale ma se taulaga fale.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili kelu mo flislin weepaper

Farani-style umukuka

O le umukuka i soʻo se tasi o Farani-sitaili filifiliga e iai ni faʻailoga iloga:

  • O laina māmā malie i le tink ma le mamanu o meaafale, - faaputu mai nisi elemene o le pule, po o mea lelei;
  • Faʻaaogaina o mea faʻalenatura mo tusi laupapa: ie puipui, ie fupega ie, tuʻutuʻuga fou. O loʻo mafai foʻi ona faʻaaogaina le auvae i le puipui o le pa, e mafai ona e tuʻufaʻatasia atoa pe tuʻufaʻatasia ma le conkin aofia ai;
  • O le faʻaaogaina o mea fai faʻaletino o loʻo i totonu o le gaosia o meaafale, vaneina, mamana faʻavae; O loʻo i le faʻaaogaina o le tekonolosi o faʻamatalaga eseese;
  • O sina mea itiiti e aofia ai i le taualuga ma le fola ii, e aunoa ma le eseese o lanu ma fua, ma sili atu le malamalama i luga ma le moli moli;
  • O mea uma e popole ai valiina - na o le pule; teuteuga e feoai pe faʻapipiʻi; Valivali faʻavae faʻavae i luga, i tuʻufaʻatasiga ma le sami lanu, teracotta, lanumeamata ma samasama;
  • Teuteuga o se vaega eseese, ae ia manatua le lagona o le fua: Pupuni, tioata, atavali ma ata, faaigoa i le gagana matagofie; E foliga lelei i mea ua faia e o latou lima;
  • E manaʻomia le taumafai e tuʻufaʻatasia anamua lea anamua ma faʻaonaʻiga, faʻaopopoina o lona faʻaalia i le va o le atunuʻu, ma tuʻuina atu i ai.

O le saʻo lelei o meaafale, o le a faia le laʻasaga autu agai i le mamanu o se Farani moni sitaili, aua o meaafale o le a iai se faʻailoga faʻapitoa ma nofoa, shelves, o tagata faigaluega i luga o le umukuka o le maamora poʻo le maʻa, o se tamai paie ma le tele o aluga i le 'ai i le' ai o le faʻa-Farani E puipui.

A maeʻa le puipui i lenei faiga, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le taleʻela, stylized i lalo o Brkickwork poʻo le nofoaga galue i aso nei, ma i le 'aʻai - anamua.

Tusitusiga i luga o le autu: ecopol - gypsum bulls pauu

E mafai foʻi ona vaevaeina e Paulo i sone: Porcelain Comeware i le tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe o le OBak Vasega Umua.

O le pito i luga o le pito i luga o le ufiufi ma galu mafanafana, o le mautonu i le pito i lalo o le malamalama o le a foliga matagofie. I le lautele, o le totonu o ia o le "Farani" umukuka e tatau ona agamalu, ea, feminine (ma le temoni o le Farani), masani (ma se tulaga talafeagai) meaafale ma mafaufauga mafaufau).

Ona e atoatoa lea, ia sau i le fale, e mafai ona e lagona e pei o se tagata masani o Pale poo se faamaoniga.

Faitau atili