Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Anonim

I totonu o le pito i totonu e masani i tagata uma, ae a manaʻomia, tatala le faitotoʻa i totonu o le potu, e mafai ona manatunatu i le manogi o laʻau vao, o loʻo aoga i lalo o faʻataʻitaʻiga.

Foliga iloga o stylistics

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

O le aano lea, o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i le sitaili o le faʻamaonia o se tasi o ituaiga o faʻateleina o striptists i tagata fiafia uma i le nofoaga o le atunuʻu. O le matauina o le tele o ata ma luga o fale e sili atu i lalo o le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaonia, o le lagona na tatala ai le itu a le lalolagi mataʻutia o Farani o Farani o le a tatalaina i tua o le faitotoʻa.

O le mafaufau loloto i le tele o ata o poloka faitotoa na fausia i le ituaiga o teuteuga o le tala lea e logoina i leo autu e iloa ai le itu o le mamanu o le mamanu:

  • A fausiaina oloa faitotoʻa, o le faʻamamafa o loʻo faʻamamafaina i le faʻaaogaina o mea masani faʻapitoa.
  • Teuteuga o fale toe totogi latalata i le masani-moni-moni-mea teuteu.
  • Ina ua fuafua avanoa, moni elemene e latalata i se vaega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, lagolagoina le mamanu i totonu o le faʻataʻitaʻiga itu e ala i vaega faʻapitoa o le totonu o le tulaga.

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

O le tulaga iloga iloga o le faʻaalia o le mafuaʻaga o le nofoaga o faitotoʻa faitotoʻa, faʻapea foi ma tulaga tuʻusaʻo, e faʻatagaina ona aofia ai faʻavae taua:

  • O le resitaraina o avanoa ma nofoaga i le natura pastel lanu: Beig, efuefu, samasama, Terracotta, lanumoana, lile lanumeamata ma isi mea lanu meamata ma isi.

Lelei pe a fai o le pastel broytone o lanu masani e latalata i le playback o lanu mumu i luga o le la i luga o le tapoleni. O le a le lanu o le lanu o se tulaga taua i lenei sitaili. Lanumoana lanu lanumoana tautala i le laulaufaiva o le loto alofa, tumu i burgundy e pei o le matagofie o lanu o itumalo o itumalo e le manuia.

  • E masani lava ona faʻaoga mea masani, e aunoa ma ni mea le fiafia o palasitika ma uʻamea (tuusaunoaga pupuna): natura fafie. vinevice; MDF mea, fuafua i togavao faalenatura.

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

E tele foʻi taimi o le faitotoʻa ua vali uma i se lanu, o loʻo faʻataoto mai ai mea teuteu, lea e faʻamatala ai a tatou tusitusiga. O le nofoaga o loʻo i ai uma ata o le toe gaosia o lenei metotia i le fale.

  • O le mamanu ma le teuteuina o poloka ua faʻaititia i le maualuga o teuteuga faigofie, laina tuʻusaʻo, i le faʻaopopoina o faʻamalama laiti i le tata poʻo isi tioata.
  • O le olive i totonu e iloga i totonu o loʻo iloga i luma, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le ono mafai o le magalafu poʻo se fale gaosi-koluma. O puipui ma fola ua teuteuina i le faiga latalata i le masani ai o fale o le nuu: o laupapa laupapa laupapa, tiga le fiafia i le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ma le mea e fufulu ai o le umukuka i le umukuka, fautuaga mai tagata poto masani

Poloka mo potu malolo

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

O faitotoa o le faʻamaonia, faʻapipiʻiina o le laulufiʻu o potu malolo o aiga, e tatau ona i aiga aiga faaipoipo ma aiga aiga. O ni togafiti mautu i lalo o le moni o le mafuaʻaga e mafai ona faʻatatauina, o le a aumaia ia latou le faʻatuina ma ni measina mai le tama matua o Tamamatua.

I le taimi lava e tasi, o falaoa falaoa e tatau ona iai ai se sao ma taugata, lea o le a tuʻuina atu ia i latou se faʻatonuga masani pe a fausiaina le pa puipui o ia lava, faʻapea foʻi ma masani masani i le gaosiga.

E mafai ona valivali le alavai i le tasi leo pe tuʻufaʻatasia le tele o le afa o loʻo taʻua i luga o lanu. E mafai ona:

  • Tasi;
  • Faifeau faalataina;
  • Aau;
  • Ma o le gagau, o le a aumaia ai se auala e ulufale ai le auala.

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Meafaigaluega i luga o fausaga masani e fautuaina e faʻaaoga ai le faʻaaogaina poʻo le tioata. I le taimi lava e tasi, na faʻamamaina masini faʻapipiʻi e tatau ona ogatasi ma mea o loʻo i ai i le potu malolo: Cottle, okeni, tapuni o elefane o loʻo matala ma le magalafuga. E talia e ala i le faʻaaogaina o mea na faʻatinoina o elemene e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai le laupapa laupapa, o le a faʻatagaina e vaʻai i le tele o totonu o le initaneti.

Olive mamanu mo le umukuka

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Umukuka faitotoa o fola i le faʻatonutonuga o le faʻatonutonuga o le aufaasālalau o lenei faʻatonuga i le mamanu o fale. O lenei mea moni e faamatala mai i le mea moni o le "Rural" styligisgis faʻamaoniaina o loʻo i ai i le faʻasologa faʻapitoa i le faʻagasologa o mea matagofie o loʻo fiafia i ai.

E masani lava, paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina mo umukuka i luga o le lanu o le pito o fafie o loʻo aliali mai i luga, lea e maua ai le ata e latalata i le natura.

O le sash i le umukuka e mafai ona teuteuina ma le utupoto o flagion halls, teuteuina o le solo solo solo solo.

E taua le matauina o le maimafa o pili ile taimi o le apili mai o le api, i luga o ni 'ofu i aso nei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fai ni toe faʻaleleia o le umukuka o le potu?

Ua vali foʻi Cammon i le tele o maufua, ae i se laʻititi laititi, peitaʻi e pei ona ufitia ai le itu o le stylity. I lalo o le faitotoʻa faitotoʻa, o meafale umukuka e foliga foi, ma ua teuteuina pupuni ma teuteu latalata i le vaega o fua o loʻo tautau. Vavaeese ni mea laiti ma isi fale o aiga mafai ona talia le poto galue i le umukuka o le umukuka. E mafai ona viliina le taupoi, patipati Papa, Vaseola, Skies Windows ma solosolo.

Olive Overlap mo siamupini

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Potumoe, potu o tamaiti ma isi potu, ua fuafuaina e malolo ai, e tatau ona faʻaalia o atumotu faʻapitoa o le toafilemu, malolo ma malolo. Lanu o sikuea sikuea sikuea, pei o se tulafono, ua faaee atu ma pastel lanu, o le mea e tele na momoli mai ai e mata ma le lanu samasama, paʻepaʻe, paʻepaʻe, lanu paʻepaʻe, paʻepaʻe o totonu.

Mo systemligis faʻamaonia, e i ai le tasi tulafono: Le faʻaaogaina o le sili atu nai lo le tolu lanu i totonu o le totonu o le totonu ma le faitotoʻa.

Mo nofoaga o tamaiti, o loʻo faʻailoaina mai i le faʻaaogaina o pulega fiafia ma le faʻasalaina o vaega o lanu: gūsega lanu vine, lanu moana, paʻepaʻe lanu. O mea nei i le lagolagoina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo teuteuina le faʻaaogaina o tagata O le faʻaaogaina o metotia masani masani e mafai ona mafai ona mafaufau i ai i le tele o ata faʻaalia i luga o le '' ie o fesoʻotaʻiga o le Initaneti.

O le vaega a le tagata lava ia o le sikuea e tatau ona maua ai se lagona lelei ma le manaʻo e agai i luma agai i luma i le atinaʻeina, ma i le taimi e tasi ma le mafuaʻaga o le faʻatamala ma le faʻatamala. E faapena foi i le natura, sa faia i le sitaisaga o le nofoaga o loʻo fufulu, e mafai ona faamamaina, e mafai ona faʻaalia i nai lovese ma isi mea.

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

(O lou leo ​​o le a muamua)

Faapitoa faitotoa: Atunuu Tele

Utaina ...

Faitau atili