Togalatia auala mai le fale laupapa

Anonim

Afai e te fuafua e faia se ufiufi i luga o le faʻasitepu, tuu se auala laupapa i luga o le vaituloto po o se vaitafe, o le auala i le faatoaga, ona tatou tuuina atu i lou mafaufau se laupapa faʻasitepu tuʻufaʻatasi. O lenei fesoʻotaʻiga o loʻo fetaui lelei mo galuega i totonu ma fafo faʻauma. E aofia ai laupapa falaoamata (tusa o le tolu kuata o voluma) ma palasitika (polypropropylene). A o faaopoopo i ai, pigments, UV stabilizers ma a mafai foi ona aofia ai le tele o isi vaega.

O le Branitesite Terractive Board

Togalatia auala mai le fale laupapa

O lenei mea ua taʻua foi o se suavai o le suavai poʻo le laupapa-polymer tufuga (DPK). O lona lautele o le lautele. O polo palu nei, terorate, vai vai, alavai, paie tino, paneta, taualuga, ma sili atu.

Tatou taatele tatou coatings laupapa (vaitaele, faʻasitepu) ma laau, maa po o tile (staircase, auala faatoaga). E talitonu o le faaaogaina o le palasitika e le faauo siosiomaga lea e pei o le faaaogaina o le maa faalenatura po o laau mama. Ae o le a tatou gauai atu i le numera o le malosi posnirs o lo o siomia ai tatou. Nei pulumu nifo, ma ipu, ma mea faigaluega i aiga. Ma o le lisi atoa lea, i foliga o le anoanoai o palasitika tatou te faʻafesoʻotaʻia i aso uma.

O le Branitesite Terractive Boards ei ai mea moni i luga o fafie:

- teteʻe i le vai ma le ultravoleʻau o le malamalama;

- tetee i aʻafiaga o fatu o le tino (siama, taliga, iniseti, iniseti, roddant);

- tetee atu i aafiaga o masini.

-Faʻatauina o aʻafiaga o nofoaga;

- Le le agavaa o Defosuition;

- tetee atu i le vevela eseesega mai -60 e +80 tikeri (o le faataitaiga lelei aupito maualuga);

- nofomau (tautua sili atu nai lo le sefulu tausaga, ma o nisi pisinisi e faamaonia ma sili atu - limasefulu tausaga).

Tulaga lelei o le tuʻufaʻatasia o le Brearace Board

Togalatia auala mai le fale laupapa

O le lelei o le Bricate Brictive Compall e faatatau i le maa:

- Faafaigofie ma matagofie le faʻapipiʻiina ma le faʻafuaseʻi;

- Faaopoopoina elemene (lagolago lagolago pe lalagaina, tuaoi pu, isi.);

- luga lē lisiti, lea e atoatoa ona lelei mo le mamanu o le ala i le atunuu po o le faatoaga. E manaia le paʻi ma le faigofie mo le savalivali ai.

I aso nei, o le maketi o Rusia mo le fausiaina o mea e mafai ona maua se laupapa faʻasitepu tuʻufaʻatasi o le gaosiga o le atunuu ma le tuuina atu o Siamani, Belgium, Finelani, Kanata, Saina ma le tele o isi atunuu. O le tau i le sikuea mita i luga o Atumauga averesi mai le 1500 e 3,300 rubles.

Vaega o le faʻapipiʻiina o se tuufaatasiga o le Bricce

Mamanuina o Commosite Boards - Vellow talaaga. E mafai ona avea itu uma ma itu e lua o le itu i luma, e masani lava ona lanu e tasi ma eseese e ala ile galu.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le aoina e faia oe lava ma electroplation

Faapipiiina o se laupapa

Togalatia auala mai le fale laupapa

O laupapa o loʻo faaputuputu i luga o le lagolago lagolago. E mafai ona faʻatauina i le laupapa pe faʻaaoga ni pou laupapa. O mea lelei e lagolagoina ai 'au e faʻapipiʻi i luga o le mafolafola ma le mautu faʻavae ma le alavai lelei.

O le Branisate Terrace Bourt e tumau i le lagolago lagolago i le auala nei:

1. Faʻatulaga le pito i fafo o le laupapa muamua ma tagata taʻitoʻatasi e faʻaali atu i se tulimanu o le 13 kalama;

2. faaopoopo ni clamps faapitoa i totonu o le laupapa (e masani lava faatauina atu faatasi ma o le laupapa), e faailoa atu o le laupapa e sosoo ai i lalo o le pito o le togafiti; i le fesoasoani a le tagata lava ia-tapping fao, ua milo i se tulimanu o le 45 tikeri;

3. O le pito i fafo o laupapa mulimuli e malupuipuia lava o ia lava.

E mafai foi ona e faʻaaogaina pepa faʻapipiʻi i luga o le tino, tuʻutuʻu ia i latou ma tagata taʻitoʻatasi. O ni elemene faʻaopopo lea ma feaveaʻi sili teuteu agavaʻa, ma ala i le maaaʻomia se foliga uma.

Togalatia auala mai le fale laupapa

O le tausiga o le Corcicas Cortracer e sili ona faigofie. Ina ia aveesea contaminants e masani ai, o le a māmā se pulumu, vai ma fasimoli vevela. Loda mafai, pe a tatau ai, liusuavai kalisium chloride, ona fufulu lea o le vai.

Faitau atili