Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Anonim

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

E toʻatele e saili e toe faʻafoi o latou manava, e mafai ona latou fesoasoani i avanoa mo seevae, o le a le o se faʻafitauli masani i le teuina o seevae uma i aso uma.

Taʻaloga mo seevae i le auala savali e masani ona tutusa o le kapeneta poʻo le fatafata o 'olo, ae e tele lava mea fou filifiliga.

O le a le mea e talafeagai mai i le tele o filifiliga?

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Tele filifiliga mo Galoshnitz faʻafiafiaga e mafai ai ona filifili tonu le tasi o le tasi lea o le mea sili ona faʻamalosia e fetaui i totonu o le fale mautotogi. Totonu o se mea i totonu, o le tele o fata maua fua poʻo le auvae o le kapoti o le kapoti, o fea e mafai ona e maua fua i seevae le taua.

Le sili ona manaʻomia i aso nei o loʻo i lalo o le faʻataʻitaʻiga o Galoshnitz:

  1. Ua faaauupegaina le a le a le a le a le a le tagata na faʻaoʻo atu ma pusa faʻapitoa na paʻu'ū i lalo o se isi tulaga.

    I totonu o loʻo i ai le pa mo le faigofie o le teuina o seevae i le pito i luga o mulivae. O le numera o le au lalaga iinei eseese - mai le 3 i le 5 pe sili atu.

  2. I le ituaiga o se faʻataʻutuʻu o le pito i luga ma faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

    O se mataupu tutusa o le totonu o le totonu o loʻo i totonu e sili atu le malupuipuia, tatalaina i totonu. E mafai lava ona faʻasaʻoloto ni laina o seevae i luga o le tasi.

  3. Pea lava ma le nofoa malu i se taumafataga

    O le Galoshnitsa e i ai le pu mo le faigofie o le laei seevae. Taumatau i lalo ma tuu se faʻaiuga ma faitotoʻa. O lenei uluaʻi Embodium o le laʻau e fetaui lelei mo tagata na o loʻo faʻamafanafanaina e ia o loʻo faʻamafanafanaina mo ia o loʻo faʻamafanafanaina, faʻapea foʻi mo i latou e vaʻaia le avanoa nofoaga.

  4. Taʻaloga mo seevae o le le masani-tulaga o loʻo avea ai le tulaga o loʻo fuafuaina.

    E mafai ona avea ma ituaiga o uʻamea uʻamea faleʻaiga ma se foliga ese. O uʻamea Galoshni ma le tuʻuina atu o elemene tusi soo, ona e leʻo se auivi masani, ae o le faʻatupeina o foliga o le atamai ma mea teuteu e maua mai i lalo o lima o tagata atamamai. O se mataupu tutusa o le totonu o le totonu o le sili atu taugata nai lo lona laupapa laupapa.

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

O Fea o le Fuafuaga Faʻataʻitaʻiga e filifili ai mo lou fale mautotogi, filifili tagata uma. E lelei le lelei o nei oloa o nei oloa:

  • ia lava se peni;
  • E matua faigofie lava ona tausi;
  • Ae peitai e ao i nisi faiga faatauvaa, e le o le taufaamatau o le susu.

E mafai ona e faʻatonuina se laʻau tutusa, ma mafai ona e fausiaina se mea muamua ma ou lava lima.

I le taimi lava e tasi, o itu laiti o le nofoaga ola e le tele lona taua, aua o vaʻapupupupumata mo seevae ma o latou lava lima e mafai ona faʻafefeteina o le aiga sili ona manaʻomia.

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

E i ai isi ituaiga o vaapiapi o galo. E mafai ona avea ma sui o le faʻafeiloaʻiga pepa slim, lea o loʻo iai ia fata i se vaega e mafai ona ofi atu i le numera o seevae o le gasloshing i le gagana faʻafanua.

Tusitusiga i luga o le autu: Bromands Storoded e Beads: Master Vasega ma Ata ma Vitio Lesona

A o subpements spulrow galo, o se faapalepale lea e taofi mautotogi, o fea e nonoa seevae ma tagata ua umiaina ua umiaina. O ona pepa ma le tele o ituaiga e faigofie ona eseese fuafua i le itu o le ala savali.

O le laʻau e mafai ona i ai i soʻo se itu o loʻo avea ai ma se seti faigofie o fata, e faʻasaʻo i luga o le puipui o le kapeti, pe o se mea e mafai ai ona faʻapipiʻi le kapeti Ua saunia uili.

Mea e manaʻomia ma gaosia

Spopy Galoshes e masani ona faʻatino mai le fafie laupapa ma ituaiga eseese o le faʻamaufaʻailogaina, o loʻo avea ma laʻau masani, ma le palasitika.

O le ata o se spopy shoe e mafai ona faʻatino atoa mai le tasi ituaiga o mea poʻo se faʻatusa o se tuʻufaʻatasiga o se mea i totonu ma laʻau masani, poʻo ni laupapa faʻapitoa ma ni laupapa ua masani ai. A o le malu o le nofoa o le fale, o mea ua faʻaaogaina lelei, faʻailoaina i le lava o le sili ona fiafia ma le tumau - o le faʻatamala, maualuga-lelei o le paʻepaʻe o le paʻepaʻe. O i latou uma na faamuta le tetee, e faigofie tele ona manaia.

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

E manaʻomia le saunia mo le fausiaina o se vaapiapi galoshes mai se maualuga-maualuga o laʻau mulimuli ane i mea taua taua:

  • Se faʻatulagaina o faʻamaoniga mautu;
  • rofautte ma penitala mo le faia o mea talafeagai mo mea taua;
  • manuia hammer;
  • galue malosi;
  • 4-CALLIMENTERI ki o le hexagon fomu;
  • abl;
  • Saunia mamanu.

A o se faʻaopopoga, e le mafai ona le amanaʻia ai mea nei:

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Tusi.

  • lima faasolimaao;
  • maualuga-uiga o eurovoints;
  • Sauni-faia faiga mo seevae vaapiapi mo seevae vaapiapi, pe a fai o le poloketi ua saunia;
  • eseese fao;
  • Polokalame faʻamaonia (ma le latou fesoasoani, o le ata o le a maua ai se foliga sili ona mautu).

O nei mea uma e faʻaaoga pe a faʻatupuina se ofu manaia mo le fale.

Aofaiga o Fua Faatatau

O le oloa faʻavae e faʻalagolago i le itu o le auala o le vave lava ia, i le mea o le a faʻapipiʻi, mai manaʻoga o tagata e ona. O le vaapiapi laʻau ua faʻafefeteina ma tagata ese tagata, ae o se aiga o 3-4 e manaʻomia le faʻamoe atoa o le peleue o le peleue e oʻo i le 40 paga o seevae. O suiga o fesuiaiga o se ala vaapiapi e masani ona gaosia i Saina, lea e masani ona faia e tagata e fai mea uma i totonu o se tamai.

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Faapipiiina ata.

O seevae e mafai ona avea ma vaapiapi pe sili atu faʻateleina fuafuaga. O se faitotoʻa a le Kaleneta e faia tele le utu e fausia se faigata e faigata, o lea lava faʻafaigofie ai ona faʻatapulaʻaina o tatou i le komiti masani.

O mea taua e manaʻomia e tele ai tagata faʻatau i lenei ituaiga o oloa o:

  • galuega;
  • esgonomics;
  • mafaufau loloto;
  • Lava atoatoa.

O le vaapiapi o jigger-faʻamago o le a le manaʻomia le tele o le avanoa, e naʻo Leans faasaga i le puipui. E i ai isi filifiliga mo sporrow galoshes o loʻo fesoasoani i le sili atu o le laʻititi o le alatele o le ala savali. E mafai ona faia se faigofie tele o Galoshes mai sea mea maloloina o se pepa malo.

Mataupu i luga o le autu: o le pito i luga o le sprapless faia oe lava

Manaia le kapeta

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Poloketi-ata Galoshnya.

Totototo teu SMI-vaitau seevae, e mafai ona faigofie ona e faia se uluai galshiny.

Maualuga-malosi pepa e ave ai o le faavae, le le talafeagai o le tino, o loʻo lafoina i faleoloa ma isi mea faigaluega faaopoopo:

  • aging meafalefalemanu onana;
  • Sili ona lelei chepertry;
  • lautele sikola;
  • Pule Sili ma le penitala;
  • Stapler ma puipui tele.

Ina ia amata i le, o le pepa laupapa atoa e manaʻomia ona faʻaleagaina i luga o le laualuga luga, fetufaaʻi ma se penitala i luga o vaega tutusa o le faʻatagata. O le maualuga o le a tusa ma le 30 cm, o le umi e faʻatusatusa mai le lautele lautele o le pepa malo. E manaʻomia e le toe vaega o potu taʻitasi le afa, ma o puipui itu e mafai ona faʻamauina ma ni suiga tutusa o le a faʻatonuina i lalo.

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Ata o le tuiina o seevae.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le punou o le saʻo tafatolu, o le faʻavae o pusa o loʻo tupu. O a latou pito e manaʻomia e faʻamalamalamaina lemu se lipine mo se puipuiga faʻaopoopo mai le ulufale mai o le susu.

O nei pusa ua ulufale ai i tuaoi potu, aua o loʻo faʻatumauina le malosi e faʻaaoga ai le Junery Glue. O lea, ei ai le tumau o le mamanu e tasi. Mai luga, uamea Hooks mo le faʻasaʻoina o le puipui o loʻo faʻapipiʻiina.

O le vaapiapi i fafo o seevae na faia i le auala lava e tasi, ae e le o faʻapipiʻi i luga o le puipui luga.

O le le lelei o nei mamanu o loʻo iai pea i le malamalamaʻaga o lenei tagata, ona o le paʻepaʻe o mea ma meaola, e faʻafaigofie le tuʻina o ia laʻau i fafo, nai lo le pito o le pito i fafo.

Mautu le afu mai fafie

Afai e te filifili e fai se tagata mo seevae ...

Ata o fafo Galoshna.

O le sili atu le faʻatuatuaina filifiliga, o se atofatu o fata o fafie e talafeagai. O le laau e ave mo le faʻavae i le tuʻufaʻatasiga ma le tumau uʻamea saito. Faatasi ai ma le fesoasoani o nei avanoa avanoa, e mafai foi ona faia se mamanu mautu, o loʻo atolia o le a taua lea o se nofoaga taua i le ala savali.

O i latou e manaʻo e sefe i mea mata mata e mafai ona suia le laupapa laupapa i le masani o le atp poʻo le DVP. O le tulaga maualuga mafiafia o laupepa e le tatau ona sili atu 1.5 cm. E le gata i lea, o kapeti faʻapitoa na faia o Shinless Steel e ono manaʻomia. O le faiga e i ai ni latou kesi. O le a e manaʻomia naʻo le 8 nai mea taua.

E taua tele i le taimi e tasi o le aofaʻiga atoa o le koluse o le au kolosi o le a le sili atu ma le 2 cm. E tatau ona manaʻomia le faʻaputu ma ope i luga o le auvae. Lenei o le ae manaʻomia se tulaga faʻatulagaina o mea faigaluega a le Joerine.

O le faiga o le fausiaina o se fale mo seevae e amata i le tipiina o itu ma tua puipui. O le tuuaia o le maualuga o le fata o le lumanaʻi o le faʻa-fafine, ma le lautele o le 23 cm. O le mea lea e mafai ai e oe ona fausia se lua-maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: pulou ma le lush hok posts: polokalame ma se sitepu-i-sitepu faamatalaga

O le puipui pito i tua e tipi i luga o le tulaga muamua mai le tele o moli moli. O le ata o loʻo fuafuaina o le 20 cm. A maeʻa ona tipi le fasi fasi mea, e manaʻomia le faia o se faʻamama o pito i luga o pito, ona mafai loa lea ona alu i luga o pito.

Muamua e tatau ona e faia maka mo se paga o le tutusa ituaiga o faatafafa. Uma le faailogaina o tua, luma agai i luma, gaosia ai, gaosia ma se penitala, tausalaina ma pule. O loʻo tipiina uma ni sikuea i luga ma se Aggsaw, pe a uma le puipui uma e pasia uma le faʻamamaina ma faʻasaʻoina i se vaega e tasi.

Le taualumaga mo Tulafono I Le taimi muamua o le Fono Aoao o se fai faatatau o se tagavai i tagavai ma o latou lava lima:

  • Manatu o maaatasia togi na faia;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a uʻamea puipui, e uiga o pa tuʻugamau e faʻasaʻo lelei i latou lava;
  • Ua faamalosia puipui pito i tua i fao i le pito o le itu i latou lava.

I le talosaga a lē e ona, o le muamua polokalame e mafai ona faigata, o le pito i luga o le fata o loʻo faʻalavelave i le paʻu paʻu, liliu le faʻasologa o fata o le peni. Fai ni faʻataʻitaʻiga o le seevae tutoʻatasi - o le muamua lea ma i le taimi lava e tasi avanoa.

E mafai ona e faia se Galoshnitz i le ituaiga o le pusa tele, lea e tele ai sela masani, e aoga tele. O le tapunia-ituaiga Junk e aoga le faia o fagafao o fagafao, ona o le a mafai ona latou puipuia o latou seevae mai le leaga o le leaga.

Mo le aiga tele, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le kapeneta atoa mo le sao o seevae vaitau, lea e faia ai isi fata. Teuteuina o pusa laupapa faʻapipiʻi i luga o le puipui - o se lelei foʻi filifiliga mo fale puipui. E mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga tele - o le laulau gagau ma le faʻaʻoleʻole, o le a fesoasoani e sefe le avanoa ua uma ona faʻatapulaʻaina o le alatele.

Lea e mafai ona e avatu le finagalo o lau fantasy, faia se fasi meaafale, lea e le gata ona aoga, ae lava ia lava o le a fetaui i totonu o le fale. E tele ni faʻafitauli e le tutusa, e mafai ona e filifilia ma suia se tasi o latou. I lea tulaga, e mafai ai ona tosina lou gauai i faʻataʻitaʻiga faigofie, leai se isi mea e sili atu maualalo i isi i le tulaga o gaioiga.

O fesuisuiai mai tagata o nei mea o loʻo i ai i le autu o le teuina o seevae e tele, e leai se tasi e tumau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga. Matutua fata e taofi pea le latou aoga i le aso. O sea pule malosi e faia ai se mea fou e iai faʻaitiiti o lenei.

E sili pe a fai o seevae uma e tu i luga o le fata, nai lo le salalau atu i se vaipuna ile palapala. Mai pe faʻafefea ona teuina e seevae, o le umi o lana auaunaga o loʻo faʻalagolago lava ma le saogalemu o le uluaʻi foliga. O meaai mafanafana o le a fesoasoani e taofi seevae mama ma atoatoa.

Faitau atili