Meafale talipupuni faletusi

Anonim

Meafale talipupuni faletusi

Fai ou lima le kapeneta e faia le talita mai i totonu - e le faigofie lea ona faia, ae, pe a e manaʻo ai, faia. Tutoʻatasi ma aoina meaafale o loʻo i ai lona lava lelei.

Muamua o mea uma, o loʻo fetaui ma meaafale fou mo tulaga faʻapitoa o tulaga poʻo le fuafuaina o se fale mautotogi. Alas, ma i la matou taimi o le fausiaina o fale, ma i fale mautotogi latou te le faigofie i filifili le meaafale.

Ioe, ma tuʻutuʻuga e iai tagata ulufale mai iai nisi taimi e le masani ona faʻamalieina manaʻoga saogalemu. E mafai ona e manatu mo le lelei ma le siosiomaga faauo o mea o loʻo faʻaaogaina i lona gaosiga?

O talitafale talitane o se aso nei, ma saogalemu ma saogalemu mea e faʻaaoga e faʻaputuputu ai meaafale i soo se mea.

O le talita na faamatala o lau muliupega fafie, o le mea e masani ona faia o le birch, 'ai pe alu. O talifale i luga o tali mai i ai lona esega eseese, e fuafua i le laʻau o laʻau, faʻasolosolo o fafie, mafiafia ma tele o le laupepa.

O le galulue faʻatasi ai ma sea mea e faigofie ma manaia, o lea pe a e sauni e lamatia ma o le a oe lava i le matafaioi a le meaafale.

O le gaosia o meafale talitane o ulu, kapeneta, moega, sitepu, pei o se tulafono, e iai ni mea faapena o le a tatou taumafai e iloa.

Faʻafefea ona faia se kapeneta faia o meafale mumuʻe?

I le lelei o mea se mea e fai ma meafale eseese, ua uma ona matou iloa. O nei faiga o le siosiomaga, ma le saogalemu, ma feteʻenaʻiga i aʻafiaga i fafo. Masalo o se tasi o mea sili ona tele o le paketi o lenei mea.

Meafale talipupuni faletusi

Ia Faʻamauina Faʻamauina I le Mea Mea Tuʻuina Mai i le Talipupuni, o le a e manaʻomia:

  • meaafale talita;
  • sikulukalaiva;
  • Valea;
  • vili;
  • lava-lipping scw;
  • hacksaw;
  • Pule ma le penitala;
  • Vanimonimo ma fetaui lelei.

O galuega uma e mafai ona vaevaeina i le tele o tulaga. O se mamanu lea, O le Saunia o Vaega ma le Perisitua. O le vaega mulimuli o le a tuʻuina atu le atopau o se ata matagofie o le faʻaaogaina o le fesuisuiai ma faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: Vinyl Foods Pros ma Faigofie: O le a le linoleum, o le afu o le tino,

Muamua e tatau ona e filifili i luga o le tele o le kapeneta ma lona loloto. Afai e tatau ai, o talita gaosia o lo o teuteu ma sa manaʻomia le lautele, ma i le taimi e faʻapipiʻi ai.

Faia diews i totonu o le kapoti e faigata tele. Ae, e mafai ona e sauniaina le avanoa i totonu o fata. Aua neʻi galo e uiga i le faʻailoga tonu e sili ona lelei e fai i se penitala ma pule.

O le pito i lalo o le Kapeneta e sili atu ona faia mai i lea lava talitapueleele gaosi oloa, ae mo le puipui pito i lalo e matua talafeagai lava mo se tutusa fiober Tolud.

A maeʻa ona faʻailogaina ma faia ni vaega, e mafai ona e alu i le Fono Aoao. Aoina meafale mai meafale gaosi i le faʻaaogaina o le telē-tipitipi.

Meafale talipupuni faletusi

Afai e aofia ai le kapeneta i le afioaga o se toʻotoʻo mo ofu i luga o tautau, e faʻapipiʻi uma pe a latou faʻaputuputu mai le itu itu. E i ai ni au filifiliga e lua: E ala i pu o loʻo faia le rod, ma faʻapipiʻi ma tutusa tutusa ma fao.

Ae ui i lea, o le filifiliga muamua o le a foliga mai e le o se sili atu. E mafai ona e faʻatau se pa i totonu o le faleoloa faʻatau.

O le faitotoʻa a le kapeneta e tatau ona fuaina ma le faʻaeteete ina ia e le masani ai nai lo le fale. E mafai ona e faia le masani o le folauga masani i luga o mata.

Ina ua potopoto atoa le kapeneta, e mafai ona e gaoioi i le Teuteuga. Ma e taua le aua le soona fai ma mea faigaluega ma filifili auiliiliga talafeagai mo le lanu lanu o le potu potu, lea e faʻapipiʻi ai le kapeneta.

O le kapeneta i nisi o mea na ufiufi i va vanina. Ina ua maeʻa se faʻamagoina atoa o le oloa, e mafai ona faʻapipiʻi lima, hooks ma isi fetauiga fuafuaina.

Sa matou faʻamatalaina o se faʻataʻitaʻiga o le Fono Aoao o le mataupu faigofie. A iai sou poto masani i le galulue ma ia mea, e mafai ona faigofie ona outou faʻataʻitaʻi ma foliga, lapoa ma fofo le lumanaʻi oloa.

Faitau atili