Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

Anonim

Tagata Nofoʻia o fale o Vailaau, E ui lava i le mea lena latou te faʻaaogaina le tele o faʻamanuiaga o faʻalapotopotoga mai le tele o fale tumaʻoti, ua uma lava le tele o fale tumaʻoti, ua uma lava le tele o fale tumaoti, ua tuʻua i ai le tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fesili o le faʻasaoina o le faʻasaoina o le avili o le anoanoaʻi fanua o le matua manatu mamafa mo latou. Afai e leai se faletaavale ma loelu i le fanua, ona e tatau ona e saili mo isi fofo. Ma sa i ai se manatu e faʻavasega se oloa mo fualaʻau i tafatafa o lou fale. Mafaufau i ni auala taua se lua e fai ai se cellar i le faapaologa ma o latou lava lima.

Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

Saʻoloto le faʻafitauli o le teuina o fualaʻau, e ese mai le aoga aoga, e mafai ona e maua se sone pafa.

Faʻafefea ona fai se cellar mo le teuina o fualaʻau

O fualaʻau 'aina e le faʻaleagaina pe a malulu le ea, ma o le tausuaga e maualuga atu nai lo le averesi tulaga. E i ai pea le mafanafana i le fale o le fale ma e leai ni susu laititi i le ea, o lea ua teu ai oloa iina e amata ona sasaina le tagi, mamago pe germinite. Peitaʻi, e mafai ona fausia se siosiomaga sili ona lelei mo le faʻasaoina o le atunuʻu oloa i nei tulaga. E mafai ona fausia le sili ona lelei o le fale po o le loggo, poʻo le celgia, poʻo le celgia, poʻo le celes i lalo o le faapaologa. O le fausaga lea, o le pusa lea o se mea lelei o le pa puipui, lea e lagolagoina ai le vevela manaʻomia ma le Microclite.

Galuega sauniuni

  • Ua tatou lotomalie ma itulagi;

    Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

    Mo le gaosiga o sea ceel i luga o le faapaologa o le a e manaʻomia: brks, chippod chines poʻo le fiva (po o le slaop, malamalama, malamalama, malamalama, malamalama, malamalama, malamalama ma fusifusi uaea ai.

Ina ia mafai ona avea fualaʻau ma felelei e maua mai le pito i lalo o le pusa, o lona tulaga fautuaina o le 1.2 m. O le tulaga masani o le lotoa o le 1 m. O lea, ma le lautele manino, ma Ua filifilia le umi o le lakapi faʻavae i luga o manaʻoga ole tamaoaiga. Afai o le vaega o fualaʻau o fualaʻau mo le teuina o le tele o le lapoa, o le a manaʻomia le cormal contee tatau ona faia sili atu le moni. E tatau ona maitauina o fuaitau o loʻo faʻaalia mo le pusa fafo, pei o la tatou cellar o loʻo i totonu: totonu ma fafo. O le maualuga o le i totonu e tatau ona i lalo ifo o le maualuga o le pito i fafo o le underolder i luga o le mafiafia o le le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mea feagai ma mea o feagai ma mea o loo feagai ai ma mea o feagai ma mea o feagai ma mea o loo feagai ai ma mea faapiopine.

  • Saunia mea ma mea faigaluega;

Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

O se mea teu oloa o le a lagolagoina ai i la matou "cellar" talafeagai mo le teuina o le vevela, e mafai ona e faʻaogaina le sili ona lelei moli, ma le malosi o le 40-60-75 W.

O le pito i lalo ma o le conter step e mafai ona faia mai se paʻepaʻe paʻepaʻe mafiafia o le 40 mm. Itu o puipui - mai se paʻepaʻe paʻepaʻe mafiafia o le 30 mm. O nei fafie e mafai ona faʻaaogaina pe a fai e filifili e fai ni fulufulu fulufulu, tuai mea tuai poʻo palanikeke pei o le faʻasee. Afai e te faia se fale vevela i le vaipuna mai le puaa, ona faʻaaoga lea o le mafiafia o pepa plywod mo le masini. Ae o le a le mea o loʻo iai le fafie, ia mautinoa e togafitia uma lava ma le le mafaufauina o se fofo.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le puipui ma le tasi ma le isi, uamea uʻamea poʻo laupapa laupapa e mafai ona masani ai o loʻo faʻapipiʻi uma faʻamatalaga. O le a tatou manaʻomia se matasele ina ia mafai ona tatalaina le matou pusa tapuni ma tapuni. Faʻatau se tagata e le irmometer, o le a manaʻomia i le lumanaʻi e siaki le vevela i le lotoa. Oe manaʻomia pea se taʻavale o le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma se sikulukalaiva. Ina ia mafai ona fausia le vevela o le tino, o le a matou faaaogaina le polystyrene osam. Ole maualuga lea o Aam, lea e mafai ona tetee atu ai i mamafa mamafa mamafa.

Aoina le faʻavaʻa o le cellar

Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

Mo le faʻaaogaina sili ona faʻaaogaina o la matou fuafuaga, i le mea na tupu o loʻo tatalaina i luma, uamea uila e mafai ona faʻapipiʻi i itu o le pusa faʻatau fale, ina ia faia le au puipui.

  1. E sili le faia o iai, e le mafai ona siʻitia lenei faiga taua tele i le potu faʻatupu i tua atu o le fono. Fua ma tipi ese se laupepa o polyrethane osam ma tuu i luga o le nofoaga e tatau ona tu ai le cellar. Matou te manatu o le umi ma lautele lautele e tatau ona sili atu le umi o le pusa i le 10-15 cm.
  2. Mai lava i laupapa, o loʻo lokaina ai eleele i le puipuiga o le sili ona manaʻomia mo le masini o le fale puipui. O le a i lalo ifo. Faʻapipiʻi le talita i luga o le polyarethane osam. Afai e te faigaluega ma Plywood, o le a e manaʻomia e tipi le ie o le sili ona manaʻomia.
  3. Le isi, matou te aoina puipui o le pusa i totonu. E mafai ona e faia se "auivi" mai i totonu o paʻu ma faʻafetaui i Plywood, e mafai ona uma le tolopoina o laupepa ma tulimanu pe faʻaputu i totonu o paʻu o le koneteina.
  4. Matou te fufuluina ma le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻapipiʻi o le pusa fafo ma le tapuni.
  5. Afai e filifilia le Balyearthhane o Asam e avea o se fale vevela, ua fai mai i puipui o le kapoti. Ona matou tuu lea o lenei mamanu ma plywood po o laupapa ma le mafiafia o le 30 mm.
  6. Afai o le minerale fulufulu poʻo se soʻotaga eseese ua filifilia, ona tatou muamua faʻapipiʻi lea i lau lava pusa fafo. Ma i aofaʻiga i le va o puipui o loʻo lua o le a matou tuʻuina atu i le ovasia.
  7. Matou te alualu i luma i le gaosia o le tapuni. Mai ia Ia i totonu, matou te faʻafetai ia Plyarethane Foam ma tapuni Tlywood. O loʻo faʻaaogaina i le mataupu pe a fai o le talita mo le tapuni o loʻo tulia mai laupapa-fasefulu.
  8. Feosofi mai i totonu o le i fafo atu o le matasele mai fafo pusa ma tautau ia i latou. A tapuni le plywood, lea na matou tapunia ai le polypurethane vai, o le a tapunia malosi le pusa i totonu.
  9. I le tafaoga i le va o puipui o Pusa, ua tatou aveese ai le tamai vaega o le unaua ma le Creapim thermometer.

Faʻafefea ona fai se cellar i lalo o le faʻapaologa

Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

E masani lava ona faʻatulaga le cellar i le pito i lalo o le faapaologa i le va o le pito i lalo o le faʻavae o le faʻavae ma le pito i lalo o le faapaologa.

Afai e leai ni faʻavae i totonu o le fale, o tagata nofoia o le uluaʻi fola na maua ai le latou ala o le teuina fualaʻau: Latou tusi se piliki saʻo i lalo o latou fale puipui. E matua faigofie lava le mamanu: faʻataoto i luga o puipui o loʻo faʻaauau ai le pili i totonu o le palapala. I le masini o sea tupe teu, e manaʻomia le tauʻaveina atoatoa le ono puipuia mai i soʻo se ituaiga o faʻafitauli i le sui o le Matai fanau.

A o le i alu i le faʻapipiʻiina o puipui o le cellar, tatou te mafaufau i le mea e maua ai . E lua filifiliga mo lana masini: Mai le itu o le panisi pe mai le auala. O lenei filifiliga o le a faʻalagolago i le tele o le faʻavae atoa. Afai e te tu i le faʻaupuga lona lua, o pa o le gau o le tele o le faapaologa lava ia, pe a fai o le muamua celler umi, aua e tatau ai ona tuʻuina se nofoaga mo le fauina o le sao mai le faapaologa O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina: Fai se fofo e ulufale ai i le faapaologa. Ae mo lenei mea e talafeagai mo le faʻalavelaveina o le faʻamaoni o le sima o le sima (o lana faʻavae), e faʻamatalaina atoatoa e le tulafono.

Fausia le faavae o le Cellar - Paul

  1. Matou te faia le faʻailoga i luga o le eleele, matou te iloa le tulimanu o le cellar ma le fesoasoani a le koveko. Afai o loʻo i luga o le faitotoʻa i luga o le auala, o le umi ma le lautele o le fola o le a fetaui ma nei tapulaʻa o le faapaologa. E faigofie tele le fuaina ma le fesoasoani a le fall pam, o le filo o lea e apalai i lalo ifo o le tulimanu tulimanu o le faapaologa. Matou te faigaluega i luga o le eleele.
  2. Aveese lona pito i luga "i luga o le Bayonett Shower", o le, 20-25 cm. Filifili le aʻa o laʻau ma ou lima. Afai tatou te faia se lagona loloto, na eliina le lua o le loloto o le loloto loloto.
  3. Ogatasi ma tumper le eleele i luga o le foloa nofoaga. O papii puipui o le lua.
  4. Matou te gaosia ma le oneone ma le mafiafia o le 10-15 cm. Pese i le vai ma toe fetaui lelei.
  5. Na matou tuu i le pito i lalo o le pusa susu. E mafai ona faʻaaogaina le mafiafia o polyitihylene, Rubberoid, parchal, susu i le faʻamamaina o membines. O pito o le tapoleni ua aveesea i luga o le eleele.
  6. Matou te faʻalauteleina le faʻamalosia o mea: faʻaaoga le paʻu o le uaea o le faʻamalosia.
  7. Matou te saunia se sima sima o le 1 vaega o le M300 poʻo le M400 sima ma 3 vaega o le oneone na o le oneone. Matou te gaosia le fola faʻatumu. Mataala o lona vaalele o lo o faalava.
  8. Tatou te aumaia le faʻatulagaina o le lua: Faʻavae i puipui o le toso vaitoso ma matou vaʻai ma piliki.

Masonry mo le teuina o fualaau faisua

Le cellar i luga o le faapaologa e fai ia te oe lava: lua auala e galue ai

I le taimi o le fausiaina o sea tala, e tatau ona e faʻatagaina le faʻatagaina i le BTI. E aloese ai mai faʻafitauli i le lumanaʻi.

  1. I luga o le sima, tatou te faia faʻailoga ma amata ona faʻapipiʻi piliki i luga.
  2. Matou te saunia le sima lea - oneone fofo i le 1: 3 fua faatatau, ma ma le fesoasoani a se fale matamata tuu i luga o sima. O le sili mafiafia e le tatau ona sili atu 1.5-2 cm. I tulimanu o le fausaga uma 2-3 laina matou te saunia mo le masaniga o pa o le a faamalosia.
  3. Matou te aumaia le puipui i le pito i lalo o lau polo. I laina mulimuli o Manuzy, matou te faia ai se paipa paipa e manaʻomia le tapunia o le uʻamea grid e aloese mai le tele o le palapala, pefu ma iniseti iniseti.
  4. O slots i le va o lona "pito i lalo" ma piliki ua tapunia ma se fofo masonry.
  5. A i ai le ulufale mai i le auala, ona o lea i tafatafa o le faʻavae o le pape tupe, o loʻo iai lava se vaega o le va o le avanoa e faʻapipiʻi ai i matou i le matou faleʻaiga o fualaʻau. Afai e te ulufale i le auala mai ia matou, i le taimi o le masonry, matou te tuua le tatalaina e faʻapipiʻi le faitotoʻa.
  6. Ma le isi, tatou te maua mai ai le faitotoʻa i totonu o le fale: matou te faʻapipiʻiina faitotoa, faʻapotopotoina i latou, tautau le loka.

Ou te manaʻomia se faʻatagaga i le Cellar masini i lalo o le faapaologa?

O mea teu fale na teuina mo fualaʻau 'aina e fausia i mea faigata. Tagata faigaluega na auai i le fausiaina o ia faʻataʻitaʻiga i auala eseese: i se mea moemiti o latou i luga ia te i latou, ma i se mea e manaʻomia e le magalemu. I le taimi nei, manaʻoga mo suiga e le faatagaina i le ata tusiata o fale na toso ai. E mafai ona tosina mai le Vilator i le pulega o le pulega: E ono mafai ona faatino se sala tupe e oʻo atu i le 2.5 afe rubles. Ma o le talavai ua tuʻuina mai e faʻataua le fausiaina o le fausiaina.

Ae i le taimi nei, tagata i totonu o latou lava le fefe ma lamatiaga o lo latou lava cellars, pei ona latou faia seisi nofoaga e teu ai fualaau aina. Peitaʻi, e faigofie ia te oe le puipuia o faʻafitauli talafeagai ma le Pulega ma faʻatagaina lana fausiaina, tali tutusa ma le mea ua tuʻuina atu i le falelaau ma le glazy. E tatau ona e amata i le BTI, o loʻo manaʻomia ai le ave o se taʻavale i le falelaau ma vaʻai pe o loʻo aofia nei pili i totonu o le Fuafuaga o Fale. Ma le isi, o le a manaʻomia le fesili poʻo le a le vaega o meatotino tutusa, ma lea e tumaʻoti. Afai o le tino pule o le lafu ho, ona i ai lea o se faʻaiuga e ono i ai se faʻaiuga e fausia ai pe noatia foi le fausiaina o le Celson.

Mataupu i luga o le autu: O le tiaʻi lelei o le laumei i le faitotoʻa

Faitau atili