O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

Anonim

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

Talu ai nei, o paopaoa muamua o le paopaomini o palconting o le sili ona lauiloa i le aso o le sili ona lautele faaaogaina nenerac grezing. O le faapaologa, loggi - leai se tuusaunoaga. O Gauolarac gaʻo e foliga mai o se taimi lata mai, ae ua leva ona ia silafia lelei le taʻutaʻua sili ma le aofia o o latou tagata fiafia. E tatau ona maitauina o lenei ituaiga o glazing e le taugofie. O na mea e afaina ai laufanua, ua matala i fafo o le faʻamalama, faʻamaonia le lelei o latou tau, ma faʻamaonia faʻamaonia le lelei o le tofo ma le mamalu o le fale mautotogi.

O le a le gloramic greazing

O le parumamic glazing o loggas, balconcon e aofia ai le faʻapipiʻi o le faʻamalama o le tutusa o le puipui. Ae o le taimi lava e tasi, e maua e le tagata le 'ona o le siakiina o le' auʻaunaga lautele o le potu i fafo, ae o se lelei mamanu o le potu. A o le faʻatau atu o fale mautotogi, e tusa lava ma le toʻatele o le tau i le luma o le parako faʻailo. E taua tele le vaʻai mai ile faʻamalama o loʻo tutusa ai ma le vaitausaga laufanua, vaitafe, o fale lamolemole ma fale. E le manaʻo e manaʻo se tasi e vaʻai i le malaevaalele, o se laʻau poʻo se paka.

O tulaga lelei o Pancramami Shishing o Loggis, palConies e le gata mai o le faʻamalama o loʻo tatalaina ai se foliga matagofie, ae o le mea tonu lava o le faʻataaloga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina.

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

O le tele o mata tioata o loʻo taofia le vevela i le taumalulu, fesoasoani faʻaititia le tau o le ea o le ea o le ea i le taumafanafana

Faaaogaina mo le gyuramic greazing malosi-sefe tioata. E iloga ma iloga e ala i le lelei. E mafai le faʻapipiʻi o taʻavale otometi o le a tatalaina ma faʻailogaina le faiga. Se isi faʻaopoopo - e maua ai le lelei o le faʻaofuina.

Leaga o le glazing - o le leai o se taʻavale o le amataga o le faiga e fausia ai faʻafitauli ma le faigofie o le fufuluina o matatioata i fafo. Ona o le maualuga o le malamalama o le toe gaosia, o le la o le la i totonu o le potu o le a pa'ū. Tele auala o totonu o loʻo i totonu, o pupuni atonu e mafai ona susunuina i lalo o le gaioiga a le ultraviolet. Ole mea lea, e fautuaina e tagata atamamai e faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga o le vaega. Ae o loo tau. O le Glenimoc Glazing o le "Deuta" mamanu, o lea e tatau ai ona e faʻapipiʻiina le ventiplation system, talu ai o se isi auala o le ea o le ea o le a le uaina. O le isi minus - e aunoa ma le faʻapipiʻiina o tioata, o le a faʻatagaina isi e faʻailoa le mea o loʻo tupu i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea faigaluega e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le tele o le tele o feusuaiga

Grouramic Greazing: Faletupe

O le gramoracum glazing o polo pake, logsias e le gata i le "Maualuga", e mafai ona faatino le poloketi i tulaga eseese. O le mea moni, o le mea e fiafia iai e tuuina atu i le vaniva

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

Ma le pa o le palepao ma le loggian po o le loggia, o moli masani e faʻateleina ai, e fesoasoani e faʻaititia ai le eletise eletise e ala i masini moli

Plus o le glazing badicmoniny:

  • Faʻatuina se faʻapitoa faʻapitoa ituaiga i le fale mautotogi i totonu o le fale;
  • Faateleina le avanoa.

Ae faatasi ai ma mea ia, e iai foi le malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a manaʻomia le mataituina o le nofoaga o le tioata ma fufulu ai, aua o le timu ma le kiona o le a vave ona mou ese atu o latou foliga. Ina ia faʻamamaina le tioata, o le a e manaʻomia e valaʻau ai mea faʻapitoa. Afai e le o faʻaaogaina le taniking o le crating, o le taumafanafana i luga o le faapaologa o le a vevela tele. I le tau malulu, i le leai o le faʻamaloloina o fesoʻotaʻiga, o le a aliali mai ai i luga o matatioata.

Paranaciac glazing polkion (vitio)

O le faapaologa ma le pahuromic glazed: mamanu

Matagofie ma manaia foliga mai i le balconlies faia i le sitaili o le taumalulu togalaau. E l ¯ e gata i lea, e ono mafai foʻi i se vaapiapi, tamai potu i le faifaatoaga. I le nana o fata ma e umia, e mafai ona tuu se tele o lanu ia i latou. E aliali mai le pito o se ossis. O lenei ituaiga o le a fiafia i le foliga i tausaga uma faataamilo.

Afai e faʻatagaina le vaega o le paleni, o le Logginia ua maeʻa atoa ma Socmomoc Midge, o se loloto malosi, pei o le Kapeneta, o le a tuʻufaʻatasia. E foliga manaia o mafutaga. Itiiti i totonu o le totonu faʻatasi ma le tatalaina laufanua o se sili atu manatu o se tamaʻi potu laiti.

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

O le faapaologa ma le georaomic greazing e mafai ai ona fausia se mamanu faapitoa.

E toatele na faia se sone mai le poloonani e faamalositino. O le Scioramic Windows, simulator poʻo le pamu poʻo le swedy puipui mo se tamaititi - Matagofie, tuʻufaʻatasia ma le penefiti ma sili ona lelei mamanu.

O le faapaologa e matua matagofie lava, o le faaauauina o le potu. Ae i lenei tulaga o le a manaʻomia e ave ai se faitotoʻa ma le faʻamalama poloka. Ia mautinoa ia ou taimi nei i le isi i le panorama o le ofe o le fale moe, ina ia aua le "aisa" aisa "i le taumalulu.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e sili atu le laminate ma le chamlefer pe aunoa

Faletupe o le Faccony ma le Gyuramic Glazing

Mo le teuteuina o le faapaologa, o mea lava ia e faʻaaogaina e faʻaaogaina i le faʻauma i totonu o le potu. E le gata i lea, e le manaʻomia le i ai o mea, talu mai le kamepoia na teʻi atu i le vaitau atoa o le fai po o le fai soo. Naʻo le tasi le puipui (faamalama, fai ifo i le faitotoʻa) ma le fola.

O nisi o mea e sili ona taatele ma taugofie filifiliga o laupapa po o le palasitika fola tipiina. O le laʻau o le a fesoasoani e fausia se siosiomaga sili ona mamaʻi, palasitika - sili atu aloaʻia. Fuafua poʻo le a le fuafuaina o le a filifilia, o loʻo filifilia le maeʻa o mea o fale.

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

Paranacial Glazing Parky ma mea masani ai teuteuga

O le isi lauiloa o mea o se maʻa teuteu po o falemaʻi, faʻataʻitaʻiga piliki. E le gata i lea, o lenei fale e iai lona lava lelei - o se mea e tumau, tumau, frast-tetee, leai se "fefe i le" ultraviilet rali. Afai o le mamanu e saʻo ma le le poto, o le a e maua ai le matagofie o le faapaologa poʻo loggia ma le genoramic greazing.

O nisi e fiafia i ai pe a maeʻa le ogalaau i le masani ai o loʻo i ai, ae na o le mea lea, o mea e ono faʻaaogaina ai mea e mafai ona faʻaleagaina ai le susu.

O le teuteuga teuteu o se sili sili ona lelei filifiliga mo le pakerocon faapalepale. Leaga - taugata ma e le faigofie ona faapipiiina. E mafai ona fufuluina ma le laufanua, o le mea ua i ai le maualuga o faʻamatalaga, e tutulu ma e tumau. E le mou atu.

O le a le pa o le paorama i le palu, e aoga ma le lelei

Matagofie ma matagofie foliga mai o le faapaologa ma le genaracic glazed, vavaeeseina i maa po o pou. O le a fesoasoani a le doo o le a fesoasoani e fai ai le faapaologa sipili, ma le mamanu - aso nei

O le faʻauma o le fola o le ala o loʻo faʻalagolago i le aotelega o le ata. Nanding mo Balniness, Badcon Logsia, Porcelain Cenware, maa masani, Tiler, Fafie, Fafie. A faʻapea e tautua e le faapaologa o le faʻaauauina o le potu poʻo le pule, na ou filifili ai e faia se togalaʻau malulu i luga o lenei Teritori

Tusi i luga o le autu: laminate o le faʻapipiʻiina o le faʻatonuga i totonu o le potu: aoga aoga

Payraciac Windows i luga o Logginia

Muamua lava, e tatau ona filifilia pe o le a faʻaauau le potu pe o nofo pea se potu ese. Loggivia ma Accouramacmic Glazing o le taugofie o le a taugofie, ona o le taumafaina o mea ua faʻaititia. E fautuaina e tagata atamamai faʻapipiʻi tioata i luga o loggis o loʻo i le itu i saute. O lea, i le vevela o le taumafanafana, e le vevela le potu. Mo logsias, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i le otometi ona otometi avanoa. E mafai ona avea le potu ma malae vaalele.

Parumacial glazing o loggis ma balconnies (vitio)

O le Gramorac Glazing e le masalomia e le mafai ona maua lona tulaga lelei - matagofie loggia, tyndy ma sili mamanu. Ae afai e te manatu e uiga i le sikauti, e tatau ona e gauai atu i le mea e tatau ai i lenei. O le a le faʻatuai le vevela, e te manaʻomia ni tupe faʻaalu mo metotia faʻamafanafana. O le manatu o le Pameonarac of the Glazing o le Loggia o se sili lelei filifiliga mo fale teu oloa, o ai e manaia le vaaiga i fafo. Pau lava le faʻaletonu o le a gafatia le faia o le genoracon glazing, naʻo tagata mauoa o tagata e mafai ona vavaeeseina le faapaologa.

Faitau atili