Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

Anonim

Ina ia filifilia le faitotoʻa taumatau i le taele, e tatau ona i ai se ata atoa o le 'auʻaunaga ma le lelei o oloa o oloa ua ofo ai le maketi. O le a taʻua la matou tusitusiga e faʻatatau i faitotoa tioata, ma peʻa uma ona e filifili mo i tatou lava - pe o ai pea le sailia o oe.

Faitotoa tioata mo le taele ma sana:

Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

Aisea e tatau ai ona e filifilia se faitotoʻa faitotoʻa mo le taele?

Afai e te fuafua e fau se taele (tusa lava poʻo le a le ituaiga o le 'Hamam - Hamam, o le falesa a Rusia, poʻo se sauna), o le a e manaʻomia lou faʻaeteeteina i le lomiga o le suega o le faitotoʻa. E le gata i lea, e le o se tasi, o le ae manaʻomia le itiiti ifo i le 2 faitotoʻa - tasi o le ulufale ma le lona lua mo le potu Steam. Afai o le sauna e aofia ai le tele o potu, o le a manaʻomia e faitotoa ona faʻapipiʻi atili.

O fale ua taua nei ua fiafia e ofo atu ai a matou tagata faatau le tele o faitotoa. 3 Ituaiga o faitotoʻa o faitotoʻa ua faʻatau atu manuia:

  • Glass faitotoa i le taele, saun po o le faletaele;
  • Fafie;
  • Tuʻufaʻatasia (tuʻufaʻatasiga o laupapa ma tioata).

E faatatau i le tioata faitotoʻa i totonu o le taʻele ma sana matou te talanoa ai i lo matou itumalo, talu mai le taimi o lo matou manatu, e sili atu nai lo Rollsen. Aisea? - O le a matou faamatalaina e uiga i lalo.

Mamalu

Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

O nisi tagata e manatu o le tioata faitotoʻa e tuʻuina i taimi uma i totonu o le sana, ma o iinei e faia i laupapa (pe tuʻufaʻatasia, i le gaosia poʻo fea tioata ma le laʻau Rusia. Peitaʻi, e sili atu ai le 'ai, ma o le mea moni, e leai foʻi se mea e tutusa ai. O le faitotoa tioata e atoatoa ma i le taele ma i le sauna.

O iina, o loʻo faʻaalia manino mai ai i totonu o le potu, ma avea atili ai ma sili atu le mafanafana, ma tuuina atu tele o nai aso, foliga mafaufau lelei. Ae peitai, e le o mea uma! E leai se mea lilo o faitotoʻa faitotoʻa mo le sana e sili atu ona faʻamoemoeina nai lo le latou tauvaga laupapa. O le mea lea, sasa uma mataʻu - pe a e manaʻomia se maualuga-tulaga, amaseta ma faʻatuatuaina o le vaipuna o le a taofi lau filifiliga i luga o le tioata.

Tusitusiga i luga o le autu: o le maualuga o le faamalama itu o le fola: tulaga mo tost

O le tioata faitotoʻa, aua e te le faʻatauina i ai - i le sana, taele poʻo le faletaele, o le a avea ma sili ona faʻatau, aua e le faʻamaloloina le susu. E le gata i lea, o le ipu tioata e le feilaloina lelei eleelea e mafai ona afaina ai o soifua maloloina, o lea e le aoga le popole mo le saogalemu saogalemu o ia oloa. O le tuʻuina atu o le fiafia i se tioata faitotoʻa ua fuafuaina i le sana, e mafai ona e maua mai faʻateleina le potu avanoa. I se faʻaopopoga, o le tausiga o totonu e le mafua ai ni faʻafitauli ma faʻafitauli - ua lava lea e fufulu le tioata ma le saʻo mai lea taimi ma lea taimi. E tele taimi o lenei faiga e le aveina ai oe, ma atili ai foʻi ina ia le foliga fiafia ai.

Faapitoa o le gaosiga

Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

Le gaosiga o tioata tioata aau amata i le seneturi mulimuli; Ua oʻo mai le taimi, o le tekonolosi ua faʻaleleia atili, o loʻo faagasolo pea suiga tau tamaoaiga, ma o lenei aso ua uma ona faʻaaogaina mea lelei sili ona lelei-sili ona lelei-taimi.

I le taimi nei, faitotoʻa o le tioata mo le sana latou "fananau mai i le malamalama" e pei ona taua i le tioata sili ona mamafa i le 700 pasene i le 700 tikeri, ua maeʻa ona latou feola, i le mamalu o le mamalu.

Mo le malulu, o le ea e feula ai auala. O le iʻuga o lea malo matilatiʻe, o loʻo mauaina e le afi i mea maualuluga o le malosi ma le teteʻe i aʻafiaga leaga; E le gata i lea, ia tumau le faatupu le faanoanoa-tetee, e matua taua lava mo le faʻaaogaina o potu ma se microclite faʻapitoa, o le sauna i fafo ma taele.

Ina ia solia faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻiina faitotoʻa i totonu o le Sauna, o loʻo e manaʻomia lava le taumafai; Ae e tusa lava pe tupu, o le tioata ua taumamanumia i totonu o le tele o lapoʻa o tioata valea, ae le masani lava tioata - tele ma maʻili. O lona uiga, tusa lava pe e te manao tele ia te oe, o le ae le manuia.

O loʻo faʻatau atu lea e lua oloa leaga na faia i tioata ma manino manino - iinei le mataupu patino o tagata faʻatau uma, o le a le mea o loʻo ia manaʻo ai i lona lava tapula. Pei o le mafiafia, e masani lava 8 milimime.

O potu sili ona pele i potu e maua ai tulaga lelei mo le atinaʻeina o siama ma le leaga o meaola, ma afai e te faʻaaogaina se folasaga o le faitotoʻa mai i se laʻau, ona e malamalama ai lea o se iʻuga na paʻu; O se mea e sili ona eseese pisinisi o faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faletaele poʻo le taele - latou te le faigofie lava i faʻataʻitaʻiga eseese.

Tusitusiga i luga o le autu: palasitika faamalama aau aau: O le a le mea e fai muamua

O lea vaai - solo i se tasi lelei; Ae i le olaga, e leai se mea na tele, ma ua tatou manatu e taʻu i le latou tiute ma e uiga i le aofaʻi o nei oloa. E pei o latou, ae o loo i ai pea.

O a ni mea e iai ni oloa mai tioata?

Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

Matua

  • Muamua o mea uma, o loʻo faʻatusatusa le maualuga o le tau. O se faitotoʻa sili ona lelei o le a tau ai oe i se tenny, ae o se tupe maua fua, aua o le a umi lava.
  • O le mea le lelei lona lua o le mea e sili ona lelei e mafai ona tupu ai uiga o le vevela. O fafie i lenei fuafuaga e sili atu i le tioata, ma e valea tele e faafitia.

Sei o tatou faatusatusa le numera ma le taua o le lelei ma le le lava o tioata faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o se laulau vaʻaia e malamalama ai i le mea e sili, pene pe faʻatau.

Manuiale atoatoa
TumauMaualuga tau
O taimi nei o foliga masaniTele le malosi o le fale
Leai "fefe" i luma o Bacteria ma fungi
O le puipuiga o le vevela ma le susu tetee
Faigofie tausiga
Malosi

O ia lava e taʻu mai ai o le tioata faitotoʻa o se tupe maua lelei o tupe ma le sili atu filifiliga i le taʻele poʻo le faletaele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Glass Doors mo taele - Mea lilo o le maualuga lelei filifiliga

Muamua lava, e tatau ona fai sau tupe faʻapitoa mo i latou e leʻi iloaina - o le tioata tioata ua tu i le fale matua lava; O le ulufale atu o se faaiuga, ioe, e le talafeagai - ia e le tutusa, ae e faʻatau se faitotoʻa puipui;

I totonu o le pusa e i ai se atigipusa e fai i fafie; O ia atigipusa i le lofituina o numera o mataupu e sili maualuga-uiga ma leai ai bitch; E mafai ona latou mitamita lelei le lelei o le susu, e maua ona ua ausia ona o le lacquar gaosi;

O le isi mea e iloga ai le pusa o le puipuia o le uluaʻi matagofie o le matagofie o le mafaufau i le taimi atoa o le faʻagaioiga.

Faatuina le tioata tioata i totonu o le Breathe Pouna, i le Mataupu Faavae, e faigata ona telefoni i se luʻitau masani.

Mataupu i luga o le autu: Meterting Meter o le HumarMal Energy - faapipiiina tulafono ma ituaiga

Mo la faʻatinoina, e leai se tomai faʻapitoa e manaʻomia - o se tagata masani e masani ona pule, o lona lima ma le tuputupu aʻe mai le nofoaga saʻo e faʻaputu mai naʻo latou lava. Ae ui i lea, afai o oe o le le mautonu i ou tomai, e aoga le valaau mo fesoasoani mo tagata atamamai.

Ina ia faʻatino faʻapipiʻi, e tatau ona e valaʻau se paʻaga, lea o le a lagolagoina le faitotoʻa, aua e leai se "gaogao". Faʻatautaia faʻapipiʻi, e taua le tuʻua i lalo o le faʻavae o le 5 colmimeters.

O le faitotoʻa o le faitotoʻa, e tatau ona faatino le galuega o le vevela o loʻo tausisia le vevela, ma e tatau foʻi ona ou gauai atu i le fusi faataamilo i le lautele. Mo lenei galuega, o le a tatau ona e faʻatau se fusi sili ona faʻamau (e mafai ona e faʻatau i totonu o faleoloa uma); I le taimi lava e tasi, aua le galo lena faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa i totonu o lau oe nauna, e tatau ona e tuua pu e faʻamoemoe mo le mamafa o le ea mama.

E ui lava o le tioata o aso nei tioata i se potu, pei o le faletaele po o se tafe, malosi, nisi tagata na tagata faigaluega e filifili e suateina o vaega faaopoopo o le ipu;

Latou te mauaina i le talafeagai o le ata o le laupapa ma faʻatumuina i le tioata e ala i le fao; E le o le sili ona faigata, ae o ni masalosaloga e uiga i le saogalemu o tioata e lua ma le lagi alo ese.

Faitau atili