Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Anonim

Faitotoʻa faitotoʻa - o le manaʻoga manaʻomia o soʻo se fale. E puipuia i latou e uiga i ata, e mafaufau ai ona mata, faʻatapulaʻa le avanoa. O le mea taua ia i latou o se foliga mai ma gaioiga. Liki faʻataʻitaʻiga o le liki o le liki o le aso nei 1, o Anegri ma Aria e lelei tele mo lenei faʻamatalaga. O faitotoʻa tuʻufaʻatasi e i ai ni mamanu fou, le lautele filifiliga o lanu ma mea, ma e sili ona taua - temoni ma maua le vevela o le tino.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Faitotoʻa faitotoʻa pvc lvydia-i le dg

Legue o aso nei 1.

O lenei faʻataʻitaʻiga e faigofie ona suia mo manaʻoga o le tagata faʻatau. E mafai ona faʻaʻaisa, tasi-tagata le tagata faigaluega, faʻaaoga e pei o le faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi le teuga. O le lautele o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le liki o le liki o le 1 vario mai le 400 mm i le 900 mm. O le maualuga e mafai foi ona filifilia mo le faitotoʻa tatau: tulaga faʻavae tulaga - 1900 ma 2000 mm.

O le faitotoʻa e faʻasino i le vasega o le tulimanu o potu potu. O le D S foloa o lona uiga lea o le faitotoa tafvas e tutuli. O le a le misia nisi leo, taofi le mafanafana ma le mafanafana o le potumoe mai tagata ese. O le faitotoʻa e sili atu le lelei o le susu, o lea e mafai ona faʻaaogaina i le umukuka poʻo le faletaele.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Faitotoa model ligi

Valivali ua filifilia e tofo ai le tagata o tausia. Faitotoʻa o le liki o le liki o le aso nei 1 dg anesgri aemaise tosina mai le mafaufau i le susu susu ma nati. Isi Mata Vaʻai: Malie, Oak, o le Oak, Passtang Oak, ma isi. O le tofo manaoga o le tagata faʻatau o le a mautinoa o le a le faʻamalieina ma le tele o ituaiga o mamanu.

O se afifi ma se atigipusa o le tutusa mamanu ma gaosi oloa mafai ona aofia ai. Afai o le tagata faʻatau e manaʻomia se manaʻoga, e mafai foi ona ia okaina se lelei poʻo le muamua pa. E mafai e Douponia ona faʻateleina le tele o le tapoleni i le 21-8 poʻo le 21-9. O le a faigofie le afifi atoa i le faʻapipiʻiina, ma o foliga mulimuli o le sili atu tutusa ma manaia.

Mataupu i luga o le autu: O le Smith Sperter Cross: Partcher CampMe mo le Eseta, o le moliga fua, laititi le autu ma le mea e ave ai lima matua

Anesngri

Afai o faitotoʻa i totonu o le Anegry Bynd e faʻatau, ona mafai ai lea ona faia mea uma o loʻo faia i le vene ma le faʻaopopoina o le togavao o le anegri. E ala i le faʻaaogaina o lenei mea, o le oloa e i ai se paʻu lanu masani mai le vai susu susu i laʻau masani. Valivali e le monotonous: E ui i le faʻaaogaina o 'auga o mea tutusa, o le kamupani faʻaaoga aofia ai ma isi mea e faʻaosofia ai foliga.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Fai mai le faitotoʻa o Maria Lusia Lusia

Anegri DG faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoasoani i se tamaʻi tioata matte faʻapipiʻi, lea e le faʻaititia ai uiga faʻapitoa o le faitotoʻa i totonu. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o le Predelig Anesgri DG mai se veneer, ma fuafua mo fale mautotogi ma ofisa, o loʻo tuʻu i luga le umi o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Ose faaopoopoga e sili atu ona fiafia le ata. O le faasee e vaapiapi, na o le 50 mm lautele. E ofo atu le kamupani e mafai ona okaina se mea lelei mo se faʻaopopoga o se pili, ona o le maualuga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ona sili atu i le tapulaʻa 20 iunite. O fua e mafai ona siʻitia atili i le 21-8, 21-9 ma loʻu iloa i le talosaga a le kalani.

Faitotoʻa faitotoʻa mai le kamupani aria

O loʻo iloga e le Dortal Dorne's le Dria's DG a le DR o le DG o se taugofie taugofie ma le faʻaaogaina o mea masani. O le sili sili ona lelei o le faʻataʻitaʻiga mai le kamupani a Aria o faitotoʻa o le dg paʻepaʻe. I a latou faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻai i ai e le gata o se mamanu manaia o le kamupani abor, ae o le faʻaaogaina o vaega masani. I fafo atu o fafo - nofoaga faalenatura.

O le vaega sili ona teuteuina o loʻo ufitia i va eseese o le fa vaega, e puipuia ai le oloa mai le ofuina. O le faavae o Vanise e le masani ai, ae o le vevela, e le i malamalama i meaola le fiafia poʻo ni mea leaga. Faʻaleleia o le faʻavae o le ogaumu o le taina, i se isi itu, fai le saʻo o le oloa. Faʻafetai i le Lapika, o le a faigata ona tauina se bur a bur, e tatau ona ufiufi i se mea leaga.

Mataupu i luga o le autu: eseese o faiga mo le umukuka - gaosi oloa e faia oe lava

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Nofoaga Fale Faatatau Fanau Mumu Mumu

Faitotoʻa o lenei faʻailoga e mafai foi ona pupula tutusa "· f ·," Oi "o" unitnut ". O le upega tafailagi o loʻo malupuipuia ma le MDF 6 mm lautele, lea e maua ai se malosi faʻapitoa. O le tapoleni e mafai ona avea o se lautele ituaiga o lapopoa ma e talafeagai mo se faitotoʻa e tasi poʻo le tagata fai faamalosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o faitotoʻa o le faitotoʻa o le taulaga o DG DG filifiliga 3, pe a fai o loʻo e vaʻai i le tele o laina, o loʻo i ai le 600 i le 2000 mm. Mafai ma isi faʻavae e tusa ai ma tulaga.

O le faʻataʻitaʻiga e le oʻo atu i le maualuga maualuga o le dG 21-9 faitotoʻa, ae o loʻo paina 900 i le 2000 mm tulaga.

E mafai ona e okaina se igoa kamupani, Platband poʻo se pusa. O i latou uma e faia i mea sili ona lelei o le a ola o ni vaega mo faitotoa totonu.

Isi ituaiga

O le kamupani "Sonata" o le Hold Devicement Exportment e ofoina atu dg faitotoa mai le chipport ma vene i le faaitiitia tau. Faatusatusa i le maketi, tau mo oloa o lenei kamupani ua faʻaititia i le 1.5 taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tapulaʻa o le DG faʻataʻitaʻiga ma le maualuga 80 e 90 cm o le a tau 4 afe rubles. Ole tau maualalo o le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga ma le lelei o le faʻatinoina e tosina mai e tagata faʻatau, ma o le faʻailoga o loʻo i ai.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Faitotoʻa faitotoʻa o le faitotoʻa

O faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa o Tata o loʻo fuafuaina mo na o le fale: Mo le teuteuina o le ofisa, ua faigofie foi ona latou. Ae o le faigofie e mafai ona taina i le fale. O nisi manatu o tama e le ufitia i vale e sefe. Lenei e mafai ona faʻaaogaina: Ina ia ufiufi le faitotoʻa ma se mamanu poʻo se filo pei o, ae naʻo le taimi e faʻaaoga ai.

O Belveddor's Francesco o le faʻataʻitaʻiga o le kamupani a Belddor, e matua maualuga lava, ae lelei foi faʻailoga lelei. O faitotoʻa i totonu mai Bellovedorn na faia o mea faʻalenatura ma e masani ona ufitia i le tele o vaega o grassy varnish.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Dors Belloddordor Francesco

O o latou ie e foliga mai, ua iai ni suiga ma se tamai filo mai le platbands. O Francesco ei ai foliga manaia, o le mea e faamanatu ai tagata fai mea e nonofo ai Amerika ulufale faitotoa. Francesco faʻataʻitaʻiga o le a taofia le sitaili o le "masani" poʻo le "mea tuai" poʻo le faʻafanua. E tau le lava i latou na o le a le mafai ona faʻaleagaina le avanoa lanu ma e talafeagai mo le sitaili o le "minimalism".

Mataupu i luga o le autu: Caps siz: e aoga le faaaogaina

O le faitotoʻa faitotoʻa mai bell o le a umi le faʻafetai i le lelei o le ufiufi ma le maualuga-lelei laupapa. O le lanu o le ofilatortorgitoritorgitorgitorgitor. O loʻo avanoa le '' O 'oa ma isi mo faʻatonuga.

Vaʻaiga lautele o ituaiga o loʻo i totonu o faitotoʻa

Faitotoʻa faitotoʻa

Faaiuga

O faitotoʻa e tatau ona filifilia e le DG DODS i luga o le paketi a le tagata faʻatau ma totonu. I luga atu o le autu autu pei o paketi ma taugata, e faigofie ona maua i le maketi Rusia. O le toe iloiloga o le a fesoasoani e taofi lau filifiliga i luga o se oloa talafeagai.

Faitau atili