Tioata fencning o balconies: uma "mo" ma "faasaga"

Anonim

Tioata fencning o balconies: uma

O le tioata tioata i luga o le tautalaga e foliga mai e masani lava o ni pamei ma le matagofie o kamupani e faʻaaogaina e le gata i se auala i fafo atu o le teuteuga, ae e puipuia ai mai le paʻu. O loʻo maua vave mai le ogalaau, o le Balconlies e maua ai se vaʻaiga masani, poto ma le sitaili. Ua faʻateleina le manaʻo o le pa i nofoaga tumaʻoti, fale mautotogi, ofisa, faʻatauga ma faʻafiafiaga tulaga faʻavae. O lea, e ono tutusa ma malamalama le faapaologa.

O le a le mea e manaʻomia ai le tioata faʻapopoleina

Tioata fenction faʻailoa mai ai se fesoʻotaʻiga pe a faʻamalosia se faʻapaologa o le faapaologa ma se loggia. Na latou mauaina le sili lauiloa i nai tausaga ua mavae. I le taimi lava e tasi, o le tioata o le tioata ua maeʻa lelei ma a latou galuega tele, e aunoa ma le totoina o le avanoa aoga. Tioata o se tasi o vaega o le toetoe lava o sitaili uma o totonu po o fafo.

O le galuega autu o le tioata pauna o le puipuia mai le pau mai le pau. E masani ona vaʻaia ni togafiti faʻatau fale, falemataaga, faleʻaiga. O le Shell pass mafai ona tetee i le sili atu o le poto o galuega, ae o se tasi o le a fai mai o loʻo latou vaʻai i foliga maaleale ma le ea. Peitai, o mea o loʻo faʻaaoga i le gaosi oloa e faia i le laulaufaiva lelei faʻapitoa, ma le sili atu le leaga nai lo le masani ua uʻamea.

Tioata fencning o balconies: uma

A faapipiiina le tioata pas, staneless steel mea ua faʻaaogaina, lea na faʻateleina ai le tautua o le olaga o lau mamanu

Tino ua i ai nei i le tumutumu o le masani i fafo. E mafai ona suia uma le foliga o le faapaologa.

Ole mea moni lea e maua ai mo le faʻatapulaʻaina o avanoa o loggis ma palu. Glazing mafai ona matte, faʻata pe manino, lamolemole poʻo le lele. O matatioata e lauiloa ma le faʻaaogaina o mea uma e faʻatino ai le galuega, le mautonu o le pa puipui ma i le taimi lava e tasi e maua ai le malosi o le mamafa ma avega.

Mataupu i luga o le autu: vaega o le talosaga a Gwl pepa, o lona tele ma uiga

Faapipiiina o tioata fencning (vitio)

GREE CNCKONY FONI

O ata tioata maualuga e maualuga le malosi ma, muamua o fausaga uma, saogalemu puipuiga mo palcon ma loggis. O le faʻaaogaina faʻapitoa e totogi i le faʻapipiʻiina o tagata faʻapipiʻi.

O tulaga lelei o tioata tioata e mafai ona mafua ai:

  • Maualuga le malosi ma le faamama o fausaga o fausaga;
  • O le taimi muamua o le olaga;
  • Ua iai ni meatotino;
  • Latou te le fefefe i le leaga o le tau, o le amiotonu;
  • E i ai le sili atu ona faʻamalieina ma le faʻavaivaia o meatotino;
  • E le po ua latou le faigata mo i latou lava e tausia, fufulu;

Tioata fencning o balconies: uma

Afai e te manaʻo e fausia se ata faʻapitoa o lau faapaologa, ona avea lea o ni ata tioata o le a avea ma filifiliga atoatoa

  • Failauga i le matafaioi a le pa atoa, e mafai ona puipuia i le susulu o le la pe a faapipiiina se ata puipui.

O mamanu o ni vaega lautele. E ogatasi ma soʻo se fale, o le mea lea e leai ni tapulaʻa mai le manatu o poloketi o le Depigner Proces.

Gusinisi Faʻi mo le Faʻaofi Faʻaeaina Atoa ma Atilaina, faʻavasegaina ma paleniga mataupu na faia i mea faʻalenatura.

Faʻafetai i le Fentasy Borgenters, E mafai ona e filifilia le filifiliga o le pa e talafeagai i tulaga taʻitasi mataupu.

GREE CNCKONY FONI

O ni mea tioata ua faʻamamaina e mama lava ma fetaiaʻi ma maʻa masani ma le maʻa masani ma elemene mama. Totonu o loʻo iai le glazing, o loʻo iai, e masani ona foliga lalelei.

Tioata fencning o balconies: uma

Faapipiiina o tioata fencning mo le faapaologa e mafai ona faʻatino tutoʻatasi, e leai se mea faigata i ai

O mea na tutupu mai ai o le pa o loʻo gaosia - tioata le lelei, ma se faʻamatalaga manino ata. O le mea lea, e leai se isi masalomia le saogalemu o le fausiaina. Mo nisi faʻamoemoe, na faʻaaogaina (le tele-tele) tioata o loʻo faʻaaogaina.

O le faia o se tagata i totonu, e mafai ona e okaina se felelei mo le faapaologa ma loggia o lanu eseese.

Ituaiga o pa

E tele naua ituaiga ituaiga ituaiga o pa.

E mo le mafuaʻaga lea ona e mafai ona pikiina mo soʻo se tagata.:

  • O le Class Glassic Pass (mamanu ei ai laupapa laupapa po o le uamea isumu);
  • Tioata fenging ma mea lilo
  • Glass pa ma le fusi.

Mataupu i luga o le autu: Fuataga, faapipiiina ma faapipiiina o potu malolo ma ulufale faitotoa

Tioata fencning o balconies: uma

O tioata tioata i luga o le tautalaga foliga aulelei lelei ma fatufatu. O le mamanu faaonapo nei o le a le tuua se tasi o eseesega

O le manuia tele o le pa o le pa - saogalemu ma foliga vaaia. Ona o le mea moni e leai ni mea e faʻaalu ai ma le faʻamaloloina o le avanoa, o le auala laupapa.

O le faʻaaogaina o tioata fausaga i le fencing o le feʻe o le faapaologa o le a faʻasaoina le foliga mai o le fesā.

Faʻafetai i le le talafeagai ma le pisapisao ma le pisapisao faʻafitauli faalemafaufau i faʻamatalaga faʻapitoa o tioata fencing i luga o le faapaologa poʻo loggia, e tusa lava pe malulu le tau, o le a lagona le mafanafana.

Monosite mo Balcones ma Loggis

I le gaosiga o tioata fencleng mo balcony ma ogalaau, o tioata suamalie e faʻaaogaina ma le mafiafia o le 1 cm poʻo le 1.2 cm. E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o tioata faʻapitoa tioata mo pa o se masani masani. 15 I tausaga ua mavae, na faʻaaoga ai mea faapena mo se lelei maualuga tele.

Tioata fencning o balconies: uma

E tafao faamasani, o le tele o tagata o loʻo fuafuaina e sili ona lauiloa ma mono-

Ia tafao faamasani, o loʻo faʻateleina ai le faʻataʻitaʻiga o le tioata e tutusa ma le masani ai, e sili atu le lelei ma iai ni faʻataʻitaʻiga, latou te le felelei i le mea ua tupu. O le mea lea, na faʻaaogaina e le gata mo vai inu ma loggis, o se metotia o le pa, ae faʻapea foi mo tomai tetele, faasitepu.

Tioata panels e le o aofia ai i le matagi malosi ma ultraviolet rays.

Glass Frage Togafitiga

O le faigata e tutusa o le pa o le fale. O lona mafuaʻaga autu o le faʻamaloloina o le faʻavae o laufanua. Glass pance tatala le atoa panorama o le auala auala. O loʻo tusia nei mea e faʻaaoga ai faʻamatalaga maualalo, sili atu, faʻaiʻu ma le taimi o tau.

Tioata fencning o balconies: uma

O le au fiafia o le lalelei ma aso nei o le a talisapaia le ita o le terrace

Faʻatumuina mea - saʻo pe faʻapipiʻi tioata lima, o le mafiafia o le 0.8 cm-2 cm. O nisi tagata e ona ofu tioata i luga o ni matati, ata. Ae o mea faʻapena o le a faʻaaogaina i taimi uma ina ia lalafi ai mata fiailoa o tuaoi e tupu i le ala. O tioata manino e le faalavelaveina i le iloiloga.

O loʻo faamautuina tioata i paʻu, o loʻo faʻaaogaina foʻi tina faʻapitoa mo le sasaina. E mafai ona pupula le faʻafitauli e le gata pe a lamolemole, ae pe a fai o loʻo iai le sitepu.

O le tioata tioata e mafai ona leai se mea. I nisi tulaga, ua latalata i le auā mea filogia Iqone, lea ua faʻaitiitia ai avega e maua i le matagi umi.

Mataupu: Taʻalo Taʻalo: Manatu ma Poloketi

Tele tagata e ana, pe a faʻapipiʻiina le tioata felelei i luga o faʻafitauli, sili ona fiafia e faʻapipiʻi fausaga e faʻaoʻo atu ma tagata taulima.

Glass pa i luga o le terrace (vitio)

Faʻapipiʻiina o le tioata func, e le afaina mo le balcon, loggis poʻo ni terras, na vave faia. O tagata atamamai o le a mafai ona taofi le sikauti mo le tasi aso. I le taimi lava e tasi, o le tino e le mafai ona faaeteete, lea e mafai ona aveʻese ma toe faʻatumu i se isi nofoaga, pe a faʻatau atu se fale mautotogi.

Faitau atili