Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Anonim

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

O fale uma o aso nei ua faaauʻufia ma tagata taʻitoʻatasi o le faʻamalieina, o lea o le a le faia faʻafitauli mafanafana.

O le potu malulu malulu i totonu o le fale o se faletaele, talu ona o le vevela na o le tofa o nofoaafi, aemaise le fesili pe a aoga le fola mai le tafea.

O lenei tala o le a faʻaalia ai vaega uma o le faʻapipiʻiina i le lelei ma le le lelei o le polokalama. I loʻu malamalama ma le faʻaalia o fesili, o le a mafai ona faʻatopetopelumulu faʻamafanafana mafanafana ma o latou lava lima.

Faapipiiina o ofu mafanafana i le faletaele: Pros ma es

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Aua le faʻafesoʻotaʻi le vai o le vai o le vai o le faʻamafanafana e aunoa ma le foʻia o faʻataʻitaʻiga talafeagai

Faapipiiina o se mafanafana mafanafana i le faletaele e faigofie ona faia ia te ia lava. I le ogatotonu o le fale mautotogi, suia le fale teu oloa pe a leai ni peleni talafeagai e le tusa ai ma le tulafono.

Afai e tutoatasi, e aunoa ma le malamalamaaga i nisi okeli, fai mea mafanafana mai le vevela o le vevela, ona faitio lea o tuaoi i totonu o paipa, ona o le omoaga i totonu o paipa. Afai e maua ai o folapuna o Funa na sese na sese ai, o le a manaʻomia le aveeseina o le system ma totogi lelei ai.

Mafaufau i fale faapena, i fale maualuluga e fautuaina e amata ai le maketiga naʻo le aluga o le fuafuaga o pepa talafeagai ma faʻatonuga talafeagai.

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Lua-auala alatoto

O le isi filifiliga e mafai ona avea ma eletise eletise o le eletise.

Afai o le vai fulufulu o le a mamanuina, e tele lava ina faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ai mai le toʻotoʻo uʻamea. O le mea autu o loʻo i ai, i le mataupu lea, ia e faʻaeteete ai mo oe, ae faʻapea foi i tuaoi.

Atonu latou te faaitiitia i le vevela i totonu o maa. Ina ia mafai ona 'alofia le vevela leiloa mai isi tagata, o le lua itu ala alatoto o loʻo tuʻuina.

Ae le i faʻapipiʻiina, e tatau ona e masani ai oe ma le le lelei ma le lelei o le polokalama, o loʻo faʻaalia i le laulau:

Mamalule atoatoa
tasiO le faiga e le mafai ona vaaia mo mata ma e le nofoia e le pei o le susulu o tagata galu.O le tau muamua e maualuga.
2.Fai le taele ma i totonu o le potu e sili atu fiafia pe ae tu i luga o le fola mafanafana.Ma fola mafanafana, nisi ituaiga o ofutino e le mafai ona faapipiiina. Ae i le faletaele, pei o se tulafono, o se nonoapiga o loʻo faʻaaogaina, o le mea lea e le tatau ona tupu ai faigata.
3.Anapogi toe foi i luga o le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se teuteuga o le mata mo le potu ma ou lava lima (12 ata)

Afai e te faia le faʻapipiʻiina ma o outou lava lima, ona faʻaititia tele lea o le tau ma naʻo lagona lelei e faʻaalia mai i le kapoti.

Na manaʻomia le manatua o le faatagaga a o le a aveʻesea mai ile totogiina o iʻa pe a faʻafesoʻotaʻi le faʻatulagaina o loʻo faʻamalieina le faʻatulagaina o loʻo faʻamalieina, faʻapea foi ma lumanai.

Stepless Adven Faapipiiina o le vevela

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

O i latou e fiafia i le auala e fai ai falaoa mafanafana i le faletaele mai le vevela, e tatau ona e faamasani i le mafai ona masani ai:

  1. O le vevela o le tino e galue mai le vai vevela, o lea o le fealuaʻi pamu e tatau ona faʻapipiʻiina mo le faʻatumuina o le faʻatumuina o.
  2. E tuʻuina atu le faʻapipiʻi o le vai ma le hydrowards, o le mamafa o le tulaga o loʻo tuʻuina.
  3. E te manaʻomia i taimi uma ona aveese le ea mai paipa.
  4. O vai uma, e faʻagaioi le tino, e matua vevela, ma mo le fola e le taliaina. E manaʻomia le faʻapipiʻi o se auala e fefiloi ai le vai mafanafana ma le malulu, ma o le vevela o loʻo tuʻufaʻatasia i se taliaina 40 tikeri.
  5. E faʻamamaina le vai o loʻo faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Ia mautinoa e mafaufau e uiga i le auala mo le faʻatonutonuina o le vai vevela

E mafai ona maitauina o le vevela o le faletaele e le muta i luga o le paipa ua taoto. Ma le isi, e tatau ona e faʻatau ma tuʻuina atu ni masini eseese. O le Sciving Scheme lava ia pei o lea:

  1. Sauniuniga. E manaʻomia le suia o le tagata taalo ma le otaota, faʻapea foi ma mafaufau ma mafaufau i le paipa o loʻo i le lumanaʻi. Ile taimi lea, o le faʻatauga o mea o loʻo faia ma ua aveese le ogaumu tuai.
  2. Susu susu. O le tulaga o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o se ata faʻapitoa poʻo se chabbroid o se nofoaga puipuia mai le vai tafe i tuaoi. O lenei vaega o le a avea ma na o le puipuiga e le mafai ona faʻatagaina le vai i le taimi nei.
  3. Na malaga Sernovaway. O le faʻavae o le fola e faʻapipiʻi e le claysppit poʻo le maʻa nutimomoia o se tamai vaega. Ina ua mavae lena, le faatumuga o nonoa i samani. Ona tuu loa lea o le potu mo le vaiaso e mago. E le aofia ai le paʻu i luga o le malulu, o le toso ua susu i le vai.
  4. Vevela vevela. E aveese le vevela mafiafia i le fola, o mea e punitia, lea ua ufitia i le apamemea. Afai e faʻatagaina le maualuga o le faletaele ma e le taua tele le leiloa, o le pito i luga o polysyrene ua faʻaaogaina. Faʻamalosia le grid ua faʻapipiʻi i luga o le ata.

    Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

    Na o le mafolafola o le lalagaina o se vai o le a galue saʻo

  5. Faapipiiina o paipa. Faʻapipiʻiina o le vai o loʻo faia i luga o le poloketi. Mo Contar, o le uʻamea uʻamea-palasitika ma soposua-fesoʻotaʻi poveydylene mafai ona faʻaaogaina. O le faʻamau o loʻo faia ma le fesoasoani o le faʻataʻamilomilo poʻo le pu, ma o le fola lava ia e faia e le vaega o le gata.
  6. Mama. Faʻaaogaina sima sima m200 ma sasaa luga o paipa i le 5 cm. E mafai ona faʻaaoga nisi faiga, o le mea autu e mafai ona latou taofia ai le vevela o le vevela.
  7. Faauma galuega. O le masina pe a mimiti malosi, e mafai ona e amata faʻapipiʻiina se paʻu poʻo isi fola mo le faletaele.

E le fautuaina le faʻatagaina o le faʻailoga e aveese ai le tafe o paipa, atoa ai ma le faʻaeʻeina o paipa latalata i le fufulu fufulu ma lalo o le faletaele. O le a leai se iʻuga, ma o le faʻaaluina o tupe mo le faʻatau o mea o le a faʻateleina. Faʻamatalaga auiliili o le faʻagasologa o le osofaʻiga o lo o tuliina e vaʻai i lenei vitio:

Mo faletaele i fale maualuluga, e le masani ai le aoina. Ona o tamaiinaga tamai o le potu, o le vai vai e fesoʻotaʻi ma le solo vevela ma lenei lava ua lelei lava.

Liligi fola ma fesoʻotaʻi vevela

I le tulaga o le lava-faʻatumuina i totonu o le faletaele i le faletaele, e fautuaina e faʻaaoga le faʻaaogaina o le tagata lava ia ma le maualuga o le fesoʻotaʻiga, i le faʻaopopoga, o le scred, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai ni mea taua:

  1. Tetee i le vevela eseesega. Tutoʻatasi e fai se siʻusi atu o le a le tuʻuina atu i lalo o le tele o tausaga o faʻaaogaina le mafanafana o fola e faigata tele, i le fesoʻotaʻiga e sili atu ona faʻatau.
  2. Malosiaga. Mo le vevela o fola o fola, o le tumau pea uta mai le tele o vevela ma susu o le lelei. O le faamalosia faamalosi ua talosaga e faamalosia le faavae.

Naʻo le maualuga maualuga o le tulaga o le a mafai ona fesoʻotaʻi ma le saogalemu uma o vaega o le fola mafanafana, o loʻo faʻamatala atu i luga, ma faia se monolithic mamanu.

Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le mafanafana i totonu o le faletaele, e tatau ona e faʻaogaina se tasi o filifiliga nei:

  1. Mai le fale sulufaiga i nofoaafi. I lea tofiga, o le vevela o le a le suia, ma o le faiga o le a ulufale mai i le vai vevela, lea na ulufale ai i le pito vevela o nofoaafi.
  2. Mai le ogatotonu o le vevela. O lenei fesoʻotaʻiga metotia e sili atu faʻafitauli aua e le naʻo le mafai ona faʻatagaina, ae e faia foʻi se galuega.
  3. Mai le poler. Faataga oe e fetuunai le vevela. O lenei metotia o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le hermostat.

Ae le i faʻatuina le foloa le fola, e tatau ona e mafaufau i mea sese e masani ona tulaʻi mai nai tagata:

  1. E manaʻomia le mea e mafai ona tupu le laʻau vai, e mafai ona tupu le goto i ai. Susu vilivofturing o le a le faʻatagaina le faʻamamaina ma le faʻamamaina i tuaoi.
  2. Afai e leai se fuafuaga manino o galuega ma le metotia o paipa na lafoina, ona e mafai ai ona faatuai le taimi, ma o le a manaʻo le manaʻo o le a le saʻo.
  3. O pemita uma e mauaina aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻi, pe a maeʻa le galuega o loʻo faia, e sili atu le faigata ona maua ni pepa.
  4. E faasaina ona faʻaaoga se faʻaiuga talafeagai. E tatau ona i ai faʻaopopo faʻaopopo o le a le tauʻavea ma aua le faʻavalea le sifii le toso i nai tausaga. O le Suavai Contour Conffect Scheme i maa, vaai lenei vitio:

O le suʻesuʻeina o tulafono faʻavae mo le nanaina o le faiga o fusi mafanafana o fola i le faletaele mai le taʻele, e mafai ona e faia le galuega oe, tuʻuina uma i itu. Afai e le lava le poto masani i le galuega, ona sili lea o le faʻatupuina o le galuega i tagata tomai, ona e mafai foʻi ona toe faʻaleleia ni gaioiga taugata, ae o afea foi i le fale mautotogi

Mataupu i luga o le autu: moega e te faia lava ia te oe lava uamea - gaosiga ma vali

Faitau atili