Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Anonim

Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

O le glashed ma le faʻamalosiina o le loggia e mafai ona avea ma se isi potu i totonu o le diateticone poʻo ogasiga faʻapipiʻi e pei o nofoa mo tagata faafiafiaga. Ae ui i lea, ia amanaia tulaga o le aʻiaʻi, e mafai ona faʻaaoga le faapaologa ma le loggia "e ala i le tofiaina" i le taimi mafanafana, talu ai o le malulu malulu e le lelei ona nofo ai iina. Aua neʻi faia foi le sao i le faʻaleleia atili o le faʻamafanafanaga, mafanafana ma le mafanafana. Maʻeulele malosi, i le timuga, ma isi mea. O le mea lea, o le tele o tagata latou te taumafai e faʻafilemu pe o le igoa ma le lofini.

Faʻalua-Glazed Windows mo Loggia: Filifiliga Filifiliga

Talu ai nei, o le glazing o ogalaau ma balcony e faʻaaoga faʻamalosi faʻaluaina le faʻaluaina o faamalama o loʻo faʻapipiʻiina i le seti ma le feololo. E masani lava, i itu, o se monolithic state sa faʻaaogaina i le lautele atoa ma le maualuga o le tautalaga matala, lea e mafai ai ona faʻapipiʻiina papatusi i le pito i lalo, o le a le gata saunia lelei le vaʻaia, ae le faʻatagaina le vevela i le paʻu i fafo o le potu i le malulu vaitau.

I le taimi nei o loʻo iai se lautele lautele filifiliga o eseese glazing filifiliga filifiliga e ese mai i le tau ma uiga lelei.

I le tulaga lea, e masani lava ona fetaui ma le tau i le lelei. I se faʻaopopoga, o le faʻatutuina o le tioata iunite i luga o le LogGIA poʻo le tausamaʻaga e masani ona taugata, ma e le aofia i le tau atoa o faʻamalama. O le mea lea, o le fesili i lalo o le a iloiloina pe mafai faapefea ona mumūlu le mauga mo le faʻaluvaluli i le faipule, faʻapea foi ma o latou ituaiga.

Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Malulu glazing balconnies ma loggia mafai ona o le taumalulu e faʻaaoga ai le faapaologa i lona mafuaʻaga autu

Tusitusiga i luga o le autu: Osquitot nets mai cable channels ma o latou lava lima (20 ata)

I le taimi nei, e tele le numera o kamupani eseese i maketi a le atunuʻu, mo le faia o le palasitika uʻamea-palasitika faamalama.

Tulaga Faʻalua-Glazed Windows e mafai ona i ai ni matatioata filifiliga, e mafai ona:

  • Ipu lanumeamata masani;
  • Glass ma le faʻaleleia o le vevela vevela felauaiga (i le malosi o le malosi o le filifiliga);
  • Mata tioata ma le faiaina i le faavae o le tioata lava ia; O nisi e faasino i lenei valavaaia foi i ai foi o le mafuta o se ata tifaga o ata tifaga, ae e le saʻo lenei mea.

O le isi mea taua o le lautele lautele o le tioata mafai ona maua. E mafai ona ono 2.4 cm, 2.8 cm, 3.2 cm, 4.0 cm.

Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Taitoatasi le gaosia faʻalua-glazed Windows mafai ona eseese ituaiga ma foliga.

Peitaʻi, o le faʻailoga sili ona taua o le potu o le tioata pusa. Tulaga Faʻalua-Glazed Windows mafai ona 1 poʻo le 2 potu.

O pepa faʻasaʻo e mafai ona iloga i le taimi nei o le tasi ma le isi filifiliga.:

  1. Lua-Chamber filifiliga e sili atu le malosi malosi. E aofia ai 3 au tioata e vavaeeseina e le ea o le ea, o lea o le a mafai ai e lenei vai sima ona sefeina le vevela i totonu o le potu O le faapaologa o se faafitauli. Peitai, mo le loggi o le a sili ona lelei filifiliga.
  2. O le tasi-Chamber filifiliga e le aoga nai lo le lua potu-potu, pe a faʻapipiʻi i le sefeina o le malosi-sefe tioata, e mafai ona sili atu le lelei o le tioata afifi. O le tulaga lelei o lenei filifiliga o se tamai tele ma maualalo tau. O se tamai mea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le tioata lua sipala i luga o le faapaologa, talu ai i ai le tele o le tau ma e iai sina faʻamalosi i le mamanu. O le a Lauina mai foi se taua tele o punaoa tautupe i le glapi o nofoaga tetele. Ma ona o le tele o mea na mafua ai le tele o le mamanu, lona olaga e matua taua tele.

Filifili le tioata i le numera o mea pueata o le faʻailoga autu o le faʻaluaina-pupula faamalama. Tele Kamupani ma tagata faʻatau e faʻaaoga fua ai faʻamatalaga, faʻataʻitaʻiga ma isi fata feʻaveaʻi e pei o faʻasalalauga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaauauina se sikafu

Suncreen Windows i luga o le faapaologa (vitio)

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le tioata afifi i luga o le Logginia

E tatau ona i ai muamua i le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le galuega o le a le faia le faʻagasologa o le faʻatinoina o le faʻaaogaina o se tioata afifi ma se faʻamatalaga o le faʻasoasoaina o le tuai o fale (o loʻo manatu i ai I le taimi o le faapipiiina, o nei galuega ua uma ona faataunuuina.

E taua le amataina ma le mea moni o le tele o faamalama e sau mai le fale gaosi ua i ai i le aoina (nisi kamupani e aoina ia muamua i le tagata faʻatau galuega). O lea, e tele mea latou te manaʻomia e faia - aveese mea suamalie, toso mai le tioata ma aveese le fasi. O mea e mafai ona faigofie ona aveese ma se sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva. Mo le aveʻesea o le tioata pusa, e tatau ona aveʻesea mai le totonugalemu o le afifi, e manaʻomia le faia lelei o tioata ma uafu a latou gaosiga, o lea e faʻaaoga ai nai lo le valea. Le isi, aveese le aush ma le matasele. Afai o le faʻaseʻe ua filifilia, ona faigofie ai lea o Robors - o se faigofie foi.

Ramam e masani ona faʻapipiʻi palasitika coaching talaaga i le taimi o felauaiga (o nisi taimi o pou laupapa) - E tatau foi ona aveʻesea i latou.

O le isi, o le king o loʻo faʻaseʻe i le faʻavaʻa - e tatau ona latou 18-20 cm i le mamao mai le pito i fafo o le itu i latou i le 70 cm. I le mea e tupu i le va o pu e sili atu i le 70 cm. sili atu le 70 cm (tusa o le 1 cm), o le drill faaopoopo pu.

Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Tusa lava poʻo le a le faʻapipiʻi vaega, o galuega uma e tatau ona faia e tusa ai ma le tulaga

O le isi laasaga - o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi lelei i le amataga. E fautuaina le faia i se paga, aua o le loggida gememe e masani lava monolithic mo le umi atoa o le sipela. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, e tatau ona fesoʻotaʻi i le pitonuu ma faʻaʻoleʻole faʻaaogaina le tulaga. A tutusa le faʻavaʻa, o se taula o loʻo faʻasolitulafono i totonu o ni pu e faʻaputu ai pu.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo faʻapipiʻiina i ou lava lima: vaega o le galuega

Ua maeʻa lena, o paʻu e faʻapipiʻi e ala i le faʻaselauina o mea leaga (ma se faʻaavanoaina o le tatou ulufale atu ma le maualuga, e mo le 1-2 mM), ma faʻaputuputu le faʻamalama.

PalCy Glazing: Glass Unit (Vitio)

Faaluaina-glazed Windows i luga o le faapaologa: Tulafono o Filifiliga ma Faapipiiina

Afai ua suia le ta -ona, e tatau ona aofia ai sui sui ma poloka poloka (faitotoʻa ma faʻamalama i le va o le panisi ma le potu). O lenei sui o le a faʻateleina ai le faʻateleina o le malosi o le potu o le potu. I lea tulaga, o le manaʻomia e tatau ona i ai i le tasi potu faʻamalama, talu ai o le tele tele o le mamafa o le lua-potu faamalama o le palu, e le mafai ona toso le matagi).

Faʻaleleia le faʻaluaina o le faapaologa i luga o le faapaologa: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina faʻalua-glazed Windows i Balconnies o le tulaga muamua e aofia ai le faʻapipiʻiina o le malosi uʻamea fausaga o loʻo faʻapipiʻiina

O le foliga mai o lenei mamanu o loʻo tuʻufaʻatasia, lea e faʻatagaina ai oe e faʻatau mai se isi kamupani (o kamupani na faʻatau atu le taugofie nai lo tauvaga, i mataupu, e le talita. Faapipiiina lenei faʻavaʻa o loʻo faia i luga o le malosi '' '' '' '' '' Mom i le lautele. Ma le faʻaopopoina o le matagi o le matagi, o le numera o taula e mafai ona faʻateleina i le 2 i le tasi tulaga o le faʻapipiʻi. Faʻatulagaina Taula naʻo i le Pa o le Maota, ae le o le ogaumu.

Le isi, o le faapipiiina o loʻo faia, e le faʻateʻa ese mai le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa i luga o le Loggia.

Almininum faaluaina-glazed Windows i luga o le faapaologa (vitio)

O le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina-glashed Windows i luga o le fetagofi ma o latou lava lima? O le faʻanaunauga, ioe, ua i ai le lavelave i le fuafuaina ma le filifilia o le faʻavae faʻavae mafua ai se faʻafitauli e mafai ona oʻo atu ai i le ua fuafuaina atoa i le lumanaʻi. O le mea lea, a faʻatonutonu sea galuega, e fautuaina ai le faʻasino i au polofesa.

Faitau atili