Pupuni i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Anonim

Pupuni o ie o le potu. O lea, e tatau ona matua matuia le la filifiliga. Ua toetoe lava i soʻo se mea e ave i le faʻatau atu o ie mo le ie puipui na ofoina mo se pili ma sulitiing pupuni. Ae ui i lea, atonu e le lava lava le lava o aʻu tupe e fai ai pe a uma le ie e taugata tele.

Pupuni i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Ufitia pupuni na faia ma o latou lava lima o le a taugata tele le taugofie o le faleoloa ua uma ona fai.

Tapuni pupuni e faia oe lava ia sili atu le manaia. A uma mea uma, e mafai ona e mitamita pea i lau foafoaga. O le aʻoaʻoina e faʻataunuʻuina lenei ituaiga galuega, e mafai ona e fesoasoani i isi, mauaina o se tupe. O lea la, e fautuaina ai le mafaufau pe faʻapefea ona teuteu faʻapipiʻi i luga o le matasele.

SOW ie pupuni i luga o matasele - o le sili filifiliga mo le tagata amata. E le pei o tamai mamoe lavemaina ma taupulepulega lava, o ia ie pupuni e sili atu faigofie. I le taimi lava e tasi, latou te foliga aulelei tele, faʻasino i le filifiliga saʻo o le mea.

Oti ma le Taufaataina Fabric mo pupuni

Pupuni i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Polokalame o le lautele o mata.

Na faʻasolosolo ona matou faʻaauau le filifiliga pe faʻafefea ona teuteu pupuni i luga o hinges mo se tapulaʻa tamai faamalama. O le faʻamamafa o loʻo i luga o le mea moni o le pupuni o le a tapunia le faʻamalama ma le le oʻo i le fola (o le faʻataoto o le faʻamalama: o le maualuga e tusa o le 1.3 o le lautele e tusa o le 1.3 o le lautele e tusa ma le 1 m, o le lautele e tusa o le 1.3 o le lautele e tusa o le 1.3 o le lautele e tusa o le 1.3 o le lautele e tusa ma le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele e tusa o le 1 m, o le lautele o le 1 m).

O le vaega muamua o le tapenaina lea o ie ma lona lavea. E manaʻomia le ave o se lapoʻa lapoʻa mo pupuni ma pupuni i luga o le 150x280 cm. Fabrics decorse i luga o le mafolafola ma mama luga. Aʻo leʻi faʻailogaina, e manaʻomia ona malamalama i ai ina ia sili atu mea faʻavae ma mamanu.

Ave le paketi (E mafai ona e suia ma se fasimoli manifinifi) ma se laina umi. Saili i luga o le umi (280 cm) o le ogatotonu o le ogatotonu, lea i lenei mataupu o le 140 cm. Faia ni nai faailoga ma faia se laina atoa. O le a avea ma laina tapulima i le laina ma vaevaeina le ie atoa i ni ie e lua. Pepese ma le faaeteete le ie.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga, auala e teuteu ai faamalama

O lenei la ua talafeagai le matauina o mea taua uma. Faʻamolemole ia matau e manaʻomia le ie o loʻo manaʻomia i luga o itu e le uma ai pito. E tele taimi e mafai ai ona e vaʻai i le teuina o ia tapoleni mo pupuni, lea ua uma ona matagofie le teuteuina poʻo isi pito o ie puipui pe maualalo.

Afifi e tatau ona fai lua. O le a avea ma faʻatuatuaina fale faʻatuatuaina, pei ona e mautinoa e leʻo le toe fua mai o le ie. Muamua, mai le pito i lalo, matou tolopolu i le 3 cm ma ia e faʻailogaina i ni nai nofoaga, pe a uma ona matou tuʻufaʻatasia i latou ma le laina malosi. O lenei o loʻo tatou faia le faʻapopoleina mo le isi 3 cm ma fai le faʻailoga ma le laina.

O le a amata ona ave mai ni faʻailoga se lua mai le pito o ie puipui. I le luga o peniko, ona e tatau ai lea ona punou indans mo le fusi. O le faia o le tisu i se lua auala, o le a e mauaina se ie maualuga-lelei e le malepe i le taimi. O lenei metotia faʻailoga mo alauni e faia i itu uma o pupuni poʻo fea e tatau ai.

Faia o le auto mo pupuni

Pupuni i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Matasele lautele.

O le isi tulaga o le galuega o le a faʻateʻa ai le tepas mo le faʻapipiʻiina o pupuni. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻaaoga le teto o lo o faigofie ma aoga. E manaʻomia le tusia o se lanu lautele e uiga i le 12 cm i luga o le fasi ie ma le 15 cm umi. O le umi o le faʻasologa e mafai ona suia i le auala o le cornice. Afai o le umi o le faʻasologa o le 15 cm, o le taimi lea pe a gagau i le afa ma le pod, o le maualuga o le matasele o le a sili ona lelei. "

Ina ua uma ona makaina, tipi le faatafafa. E faapena foi, e tele ituaiga 17 isi manatu. O le aofaʻi o le tele o matato o le 18 pcs. E mafai ona e ave se isi numera o matasele, o le mea autu o le ie puipui i le va oi latou e tupu i le mamao mamao.

Alu nei i le faʻagaioiga o le faʻafitauli o le matasele mo le ie puipui. Fai se faatafafa ma gagau tutusa faalua i foliga. O lenei e manaʻomia i se mamao o le tusa o le 0.7 cm mai le pito e vaʻai i ai i luga o le masini ma le faʻatuatuaina o le itu o loʻo fesoʻotaʻi. E sili le faʻaaoga lua taimi, ae o le a e manaʻomia ni faʻailoga se lua mai le pito o le 0.7 cm taʻitasi. O le iʻuga, e puʻe ai le 1.4 cm. O lea e te manaʻomia e suʻi uma ma le mafaufau uma.

Tusi i luga o le autu: fa o le taualuga taualuga mo le gazebo ma ou lava lima, pe faʻapefea ona mamanuina ma atiaʻe

Ina ua maeʻa le maeʻa o le galuega, o le stingate stiang o le a manaʻomia ona liliu i foliga ma mou atu ma le uʻamea ma le lamolemole ma lamolemole i itu. Le isi, alu i le gaioiga o le totoe o pito o totoe. Faia foi le faaigoa faailo ma le mautonu. Ina ua maeʻa, o le a manaʻomia e gagau le faʻaumaina o fasi pepa i le afa o le umi ma faʻafesoʻotaʻi atu i latou ma se laina masani poʻo se tamai vae. E kilia le sauni ua uma ona o le au pupuni.

Metotia o fusi tele i pupuni

O lenei la o le vaega mulimuli o le galuega o le faapipiiina o matamuli i pupuni. E tele auala. Mafaufau i auala faigofie e lua, o le Mauga lea ma le fesoasoani mo le lalagaina o se tala faapipii po o le laina-laina taga i luga o pupuni.

I le ituaiga o taga

Pupuni i luga o le matasele: Faʻafefea ona e suʻi ou lima

Ituaiga o pikups mo pupuni.

Ave le afu o le palau o pupuni ma le pala i luga o le mafolafola luga. E galue ai o le a ave le pito i luga o pupuni. Mai le pito i luga pito i luma o le ie e te manaʻomia e faʻailogaina ai le laina i le mamao o le 2 cm mai le pito. Ma, mai lenei laina, faʻailoga ma faitau seisi 2 cm. Vaʻai uma le paketi poʻo le fasimoli, ia mautinoa e faʻaaoga le pule. O le laina maualalo o le a tautua o se nofoa puipui, ma le pito i luga - o le pito i luga mo le soona fai o le matasele i taga. O lenei filifiliga e sili ona lelei, a o mata o le a le i ai i le pito i luga o le ie puipui, lea o le a foliga sili atu matagofie.

Afai e te punou le ie pupuni i le pito i lalo o loʻo i lalo o loʻo iai, ina ia mafai ai ona vaʻaia le malamalama sese, o le a avea ma taga. E aofia ai Loops i totonu. Ae a e tatau ona e suʻi se mea. Ave le muamua matasele ma tuu i totonu o lau taga, ona laa ai lea i le lautele o le matasele ma e tusa o le 0.5 cm mai i luga o le taga o le matasele. E tatau ona e faʻapipiʻiina e aunoa ma ni tusi, o le faia o mea uma i le pito, ina ia aua neʻi pikiina le pupuni tele mai le maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Photocelep i luga o le puipui: Auala e fausia ai ma ou lava lima

O lenei mai le matasele, toʻesea i le mamao mamao ma i le tutusa auala, ulufale i le lona lua matasele i lau taga. Afai e te le o mautinoa i le saʻo o le mamao fuafuaina i le va o le Hinges, e mafai ona e muamua matauina, ona suʻi ai lea. O le a sili atu ona talafeagai ona o le faʻamoemoe mulimuli sootaga o le matasele o le taga ma le taga, e le manaʻomia le tosoina o le matapa ese.

Pe a fau e mata i le taga, e manaʻomia le tatalaina o le pupuni i totonu o lenei nofoaga ina ia foliga mataga. E sili le faia o le uʻamea ma se sprayer.

Faʻaaogaina se lipine

O le auala lona lua o fusi atu o lopas i mata pupuni - ma le fesoasoani o se lipine lipine. O lenei metotia ua manatu e faigofie ma aoga. Leai se faʻailoga faʻailoga ma faʻailoga. Pau a le mea o le a manaʻomia e faʻatau atu i totonu o le faleoloa o se lipine faʻapitoa poʻo le ie. O le maualuga o se tala e tatau ona 2 taimi sili atu nai lo le matasele faatagaina, o le a toe totogiina i lalo.

O le lipine o le suʻi mai le itu sese. Muamua, o le pito i lalo o le lipine e taia, pe a maeʻa le pupuni o le pupuni i luga o le laulau, e faʻaofi i le va o le lipine, ua tapunia mea uma i le lipine. E mafai foi ona e faʻamaonia se matasele i le ie puipui, ona mai le itu sese e suʻe ai latou.

O lea, o pupuni pupuni i luga o le lops e faigofie pe a iai se masini suisui. O le faʻaaliga o ia pupuni o le mataina e mafai ona o le isi lanu - ese mai le paolo o le oloa autu. O le a faʻaopopoina le faʻavaivai ma le pupula i lou faʻamalama.

Faitau atili