Shawl "Shel" Crochet: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio

Anonim

O le fafine moni e masani lava i totonu o lana fale puipui e le o se tasi shawl. O lenei mea laiti e mafai ona toe faʻaola ai e oʻo lava i le sili ona lelei le saʻo. Ma afai e fai lava lenei fesoasoani, ma le le tamaʻitaʻi na faʻases ai o ia i luga o le tagolima, faʻamafanafanaga ma lona lava faʻatasi. I se faʻaopopoga, o le Shawlu o se meaalofa sili. Tatou te ofoina atu e faʻafesoʻotaʻi le shawl "atigi" ma le siamupini, o le polokalame mo le galuega e faʻapipiʻi.

Shawl

Shawl

Filifiliga o le vulu ma matau

Shawl

Shawl

O lea foi na mafanafana ma nofo mama, umi i le totini, ae le o fuafua i le fuata, e tatau ona e filifilia le vulu tonu. E manaʻomia le aloese mai sythentics faʻasses, e sili le faʻaaogaina o mea o fefiloi o tuufaatasiga o tuufaatasi, pei o fulufulu + Conglic. Ae le i faia le laʻei, e tatau ona e filifili pe a ma o fea e faia ai le mea, o le filifiliga o vulu e faʻamoemoe i ai: mo le taumafanafana.

E sili atu le lalagaina o tagata fou mai le tele o vulu, aua o le le saʻo le paʻu o fluffy mamanu mamanu.

Ia faaeteete, filifili ni lanu felelei, ua latou manuia i le tutusa ituaiga o toe fai le mamanu, ae faigata o mamanu ua leiloa i le fulufulu lio. I se faigofie mafiafia "Shell" mamanu, o le faʻaaogaina o le "fefiloi" vulu e talafeagai tele.

Shawl

Faʻatasi ai ma faʻamatalaga o papaʻe papaʻe, e tatau ona e faia ma le faaeteete, e masani lava o se tagata ma faʻavalea. Muamua o loʻo faʻaalia i luga o le faʻailoga o le filo. Ma o le a faʻamoemoeina o le a faʻalagolago i le numera manaʻomia (matauʻa, manogi) ma mai le kolose metotia (oe git pe, i le isi, e leai se totogi).

O le matau o le meafaigaluega autu o le lalaga. E masani ona faʻaaogaina ni matau masani, faʻapea foi ma le umi (mo le tunsisia poʻo le afghan getting). I se faʻaopopoga, o matau palasitika, ponaivi ma uʻamea. E sili ona talafeagai le lalagaina ma se uʻamea uʻamea ma le faʻamalamalamaina ogatotonu vaega: o se matau e le liliu i le lima. O le laufanua o le matau ulu e tatau ona matua malie lava pe a kolosi le filo le solo i luga. E le tatau ona avea le ulu: a o se mea e mafai ona puʻeina, ae e le tatau foʻi ona valea: e faigata tele i le ie na paʻu. O le 'ava o le matau e tatau ona lava loloto, ina ia atoa le filo i totonu ma e le i gauia mai le matau.

Mataupu i luga o le autu: o le laupapa mai le masima masima i totonu o le umukuka: Matai vasega ma ata ma vitio

Shawl

O matau e ese mai le numera: Leai. E fetaui ma le lapoa o le ulu i MM. O le galueina o filo e ese mai i le mafiafia, e manaʻomia le i ai o le seti o goto eseʻese o le lapoʻa. Mo luteting lace mea, hooks ma le lapoa o le afa o le afa i le tasi ma le afa taimi o le a manaomia.

Alu i le Sword Canvas

Shawl

Shawl

O le lalagaina o pulu i le ituaiga o le tafatolu - o se auala faigofie ma vave ma vave, o le sili ona taliaina mo tagata amata. Amata mai le tulimanu, faʻaputuputu faʻasolosolo malie. Ina ia sailia le tele o lau oloa, tu i luga ma faʻasalalau ou lima i itu, o le umi o le pito o le ogatotonu o le lima o le vae . O le mamao mai le tele o lona tulimanu ua taua maualuga, e tutusa ma le afa lautele.

Fai se filifili ma le umi o le lima laau. Lais, ona siaki lea o le koluma ma le tasi nakid i le muamua matasele, le isi 3 tausaga. Laips, toe 2 koluma ma Nakud i le muamua matasele. Faaluaina le faalauteleina. Slit 4 laau. Loops, i le punou mai le tolu laau. Laips faia 3 siteki ma Nakid ("Shell"), 3 uarota. Loops ma toe 3 pou ma Nakud. Ma o lea i le manaʻomia tele e te manaʻo ai.

O le mea e manaʻomia o le manaʻomia manaʻomia, o loʻo nonoa i le pito i luga, pe i le pito o le WTO (susu-vevela gaosi) decorate ma pulumu.

Polokaina ma le tausiga mo le mea

Shawl

Shawl

O le paʻu ua maeʻa e aunoa ma se fulafu i luga o le mafolafola mafolafola (fasi paʻu o manufasi, mo se faʻataʻitaʻiga) pe i luga o le faʻavaʻa, faʻataʻitaʻiina i le patu o le tino. Ona ki lea o le uʻamea i le pito i luga o paga. Aua le paʻi atu i le shawl, ma le faʻaeteete, e pei ona mafai ona mou atu supa. Alavai shawl tuu le mago. Ina ua maeʻa faʻamago, aveese mai le laualuga ma teuteuina o le fringe.

O le au pasi pese e sili ona fiafia e fufulu. Ae afai o le fufuluina, vai e le tatau ona vevela 300. e faʻateʻa ai se uiga faʻapitoa mo le fufuluina o Woolen ma Silk Mea poʻo le Shampo. E le lamatia foi, tape le cotton shawl i le vai vevela - e mafai ona lafoaia. Lakiina mulimuli 20-30 minute, a o le fufuluina, e aloese ai mai le leaga, e le manaʻomia le paʻu o le paʻu ma faʻaputu le oloa.

Tusitusiga i luga o le autu: solofanua mai le masima masima ma ou lava lima: Matai vasega ma ata

Ona faʻaluaina lea o le mea i totonu o le vai mafanafana, o le taimi lona tolu e te faʻaopopo ai le ea, e puipuia mai le vaʻa, malu, fausia se afaina asoa. E aunoa ma le lavea, tuu shawl i le ipu tioata. A maeʻa lena, tautau, ua le o se see o loʻo tafegai ma le soloia o totoe. Ua maeʻa le tolu pe fa itula, ufiufi i le solo ma, e aunoa ma le mimilo, ma le faʻaeteete "mu" mu i ou lima. Tufatufa atu se solo faʻamago i luga o le vaalele i se nofoaga vevela, tuʻu seʻia maeʻa mago.

Le galuega o le faigata faigata

Shawl

Mea e manaʻomia ma mea faigaluega mo le gaosiga o le oloa: HAB. 3, vulu - 3 mock (100 g / 450 m). O le tele o le mea na faʻaumaina: lautele - 1.6 m, maualuga - 0.8m.

E manaʻomia le alu atu i le koloting mai le ogatotonu o le itu umi. I le ogatotonu o le faaluaina, o laina uma ua uma ona avea muamua. Fai se mama e ala i le popo o se filifili mai le sefulu taui. Loiss. O le isi laina o loʻo faia i luga o le faʻavae: Ia siitia le tulai - 3 totogi. Loops, ona 18 koluma ma Nakid, o se koluma ma se faʻapipiʻi i le lona fitu o matato o le filifili. Kiki. Toe, Read: siitia 3 aveeseina. Loops, 19 pou ma Nakud. Toe liliu le galuega.

Matou te ofo atu e faamasani oe i le polokalame:

Shawl

Faaaogaina Manaʻoga:

Shawl

Faʻataʻitaʻiga:

Shawl

Faʻaopopoina elemene fou ("atigi") o loʻo faia i le ogatotonu o le lona fa laina, ma, faʻalauteleina, o le shawl maua ai foliga o le tafatolu. O lea la le la le maualuga seia o le maualuga o le 0.8 m.

Shawl

I le faaiuga o le galuega e manaʻomia e tuʻuina atu le pito o le shawl, na koni e tusa ai ma le polokalame:

Shawl

O nei mea na toe faʻaleleia atili ai ": Faʻapipiʻi": koluma ma le lua Nakida nai lo le tasi, e faʻaopopo le va oi latou. Laips:

Shawl

Matou te faia le susu-fale susu o le manava. Ma tatou maua se mea ua saunia saunia.

Vitio i luga o le autu

Vitio o se aoga aoga:

Faitau atili