Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Anonim

E oʻo mai i ai, e tumu le maketi o le laugaina i ni ituaiga o faʻamaeʻaina uma mea, e le faigata ona filifili:

  • tusilaau;
  • piliki;
  • Tiapolo vaa;
  • poletini maa alavai;
  • sima;
  • Faauma o le sivisi, ma isi

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Teteʻe Paʻu

Peitai, o se laupapa teraʻe te fuafuaina pe a mamanuina o se poleti i fale e foliga mai e matua matagofie lava, ma e tele foi sini i ona o gaioiga. O ia mea e matua faigofie e faʻapipiʻi, o lea na ia iloa uma malamalamaaga, e mafai ona faigofie ona e tago i ai ma lana faʻapipiʻi na o oe.

O le a le deground?

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Faia o se faapaologa ma ou lava lima

Detobping o se laupapa-polymer tufuga (DPK), lea e sili atu le malosi o le stimulus. Decoling gaosiga o loʻo faia i luga o se faʻafitauli sili ona faigata, o le mea lea o le polymer restin ma masani laupapa laupapa o loʻo faʻaaogaina. Ina ua maeʻa faʻafitauli faigata, o se mea mautu ma le tumau ma le faʻamoemoeina o mea e maua mai i fafo.

O le filifili e iai mea lelei:

  • O loʻo ia te ia se mea manino manino o mea manogi;
  • e le faʻatagaina fungi ma suia e atiaʻe i luga o lona luga;
  • e le aumaia i ni suiga puʻupuʻu;
  • Ua sefe le mea e faagaoioia ma le faaseʻe ai, tusa lava pe soloia;
  • Le faʻaaogaina e le 'olo o meaʻai;
  • O mea leaga e le o le leaga o le osofaiga ma ave faatonu ave tonu;
  • Faigofie ona tuu i ou lima;
  • Ua tele naua ituaiga o lanu ma mamanu (e iai fuainumera e faigata ona iloga mai fafie);
  • le tausalaina;
  • E oʻo lava i lalo o le tele o le avega e le faʻaʻaisa.

Ina ia faia le filifilia, oe mafai ona faʻaaoga ituaiga taua mu, o mea masani lava a le pala ma tautoga. Sili ona taugata ma le eseʻesega e mafai ona faʻalogo i le 60 tausaga, aʻo Niche o se mea lelei o mea - e le sili atu i le 25. Ae o le mea moni o se mea e tatau ona faia pe a filifilia se mea.

E tusa ai ma le poto masani, o le DPK o loʻo iai pea se tasi expack - e le mafai ona teʻa ai le ata faʻataʻamilosaga. O le le lelei ona o le fotia o le polokalame o le Komiti Faatino.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia pe faʻapefea ona matagofie le umi o le pupuni mai lalo

Ava o le Komiti Tusia o le tekonolosi

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Post faia oe lava

Afai o oe filifili e soalaupuleina laasaga mai le laupapa puipuiga, e sili le filifilia o se ie mai fafie tele, aua o le a latou tautua umi nai lo taugofie mea.

Ae afai afai o lau paketi a lau aiga e le o tosoina mea lelei, e mafai ona e faʻaaluina le fale ma le DPK mai le faasologa taugofie. Afai e te faʻatau mea mai le laʻau maualuga o le laau, o le a faʻatau loa loa ma kilokalama mo le pito o le laupapa. O le mea moni o le taugofie DPK e faia e ni mea puʻupuʻu i totonu, aua afai latou te le tuʻuina ia pulu ia i latou, o le a foliga le manaʻomia.

E mafai ona e tipiina le decophan i vaega talafeagai e faʻaaoga ai le lapotopoto eletise na vaʻaia o loʻo faʻapipiʻiina ai le disc ma nifo laiti. E mafai foi ona e faʻaaogaina le masani ai hacksaw.

Ou te fia maitauina e taua le matauina o le maualuga o le sitepu e tutusa, aua afai e le faʻaaloalogia se mea e manaʻomia ai le faʻagaoioiga.

Se isi. Afai e te faʻaseseina le tulaga i se tulimanu, Ia e sauni e faʻagasolo le $ uma vai uma o le a faʻaloaloa i latou. Tuʻu tuʻutuʻuga e mafai ona faia i luga o le faʻavae mai le sima. Faapea foi ma le faʻavae, e mafai ona e faʻaogaina se laupapa poʻo le uʻamea.

Faʻapipiʻiina o sitepu mai le decoping o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo i lalo:

  1. I luga o uluaʻi faʻavaʻa, o loʻo faavae ma faʻamauina o loʻo tusia ai le faʻaaogaina o ia lava. Totogi lou mafaufau e tatau ona faʻapipiʻiina le pesping i le tutusa i le tupuaga. O oe lava-tipping fao e manaʻomia le faʻaseʻe i le ogatotonu o le lag. O le sitepu i le va oi latou e tatau ona i totonu o le 40 cm. Taumafai e faʻailoa manino le anis o le a le vaega o le Komiti o le Brictictive ma le Lagolagoina o elemene.
  2. Ona amata loa lea o le faapipiiina o sitepu. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻua o avanoa i le va o pauna tuaoi. O sea avanoa e le faʻatagaina ai le laʻau e faʻaali, o le a taʻitaʻiina le vevela ma le le lelei pa'ū i le taimi o faʻagaioiga. Faavae Amataga Komiti Faʻatumau Faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le amataga ata.
  3. O le Komiti na sosoo ai o loʻo tagofia i luga o ni ata o ni ata, e fesoasoani e fausia ai le mea taua i le va o elemene taʻitasi.
  4. Le isi, e manaʻomia ona e manaʻomia se tulimanu o le M-foliga foliga, lea e tatau ona faʻasaʻo i luga o le oloa faʻafefe, lea e faia ai le matafaioi o se lamatiaga. I le faʻavae lava lea e tasi, o isi maʻa uma o sitepu e faʻaleaogaina.
  5. I le maeʻa ai o le faʻapipiʻi galuega, o mea uma e tatau ona tapunia uma houncy i se vailaʻau teuteu.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele fale teu oloa

O le teuteuga o le faapaologa

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

O oe lava e faia le faapaologa o le falefaigaluega

O le DPK o se filifiliga lelei mo le mamanu o le fola e ufitia le vaega tele. Ae, e sili le faʻaaogaina o se faʻapitoa ituaiga o oloa, lea e faʻauʻuina i pito i faʻaiuga i totonu o fale faʻapitoa. E fesoasoani isi avanoa e fausia ai se vaalele mafolafola.

Faapipiiina o DPK ma masini o loʻo faia e se polokalame faʻapitoa e sili atu nai lo le vave faia o le piliki popking.

E pei ona e vaʻai, o le faʻapipiʻi e matua faigofie lava, ae ou te leʻi amata faigaluega, faitau lemu nei faiga:

  • O taimi uma, tuu se tamai slot i le va o le tapoleni e le sili atu nai lo 1.2 cm. Aua le popole i ai, i le tausaga talu ai, mulimuli ane, e le mamao le vaaia o taumafa na iloa, ae o mea ua tupu mai ai i foliga foliga foliga mai.
  • Aua neʻi faʻaaogaina le ie e galue ai, o le umi lea e i lalo ifo o le 20 cm. Ona o le puʻupuʻu puʻupuʻu, o le ono ono mafai ona faʻateleina ai le suia.
  • DPD lautele e faʻalagolago i le umi o le fogafale tuʻufua. Tele taimi e sili atu ai le umi i le 12m, o se ie e 30 cm lautele.

Ia, o lea ua e talitonu o le faaaogaina o se laupapa laupapa sili ona lelei a le lelei addia, ma o atu foi o le tautua tautua o le sitepu ma le tele?

O a isi mea e mafai ona ou faia se faapaologa?

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Tipiina le poletito e te fiafia i le laupapa

E oʻo mai, o le filifiliga o le faaumaina o mea mo le mamanu o le poletito i le fale poʻo le atunuʻu e ese. O le tui o le prtce o le poletini e sili ona lauiloa i le laupapa laupapa. E masani foi ona e vaʻai i se tamaʻi piliki tailo, o le faʻaputuga folau poʻo se laʻau papa. E pei ona fuafuaina o se atunuʻu fale, o le sima o le papupuni e masani ona maua, mo le faʻauma o le falemaʻi o loʻo faʻaaogaina pe o le faʻamalosi, lea ua faʻaititia ai le tau o galuega.

Porcelain Congware mo le poletito i luga o le auala pe o le pole o le preding maa o le sili ona lauiloa fofo mo le mamanu o faasitepu. Mo le galulue i luga o sitepu, o loʻo faʻaaoga le kilipa.

Mataupu i luga o le autu: manatu ma ituaiga o tagata tauaso

Clinker o le tetee atu i le maualalo maualalo le vevela, o loʻo fuafuaina faʻapitoa mo le auala. E iai le aoga o le Clinker:

  • tetee i le vevela suia;
  • Mea e tetee ai i uta tetele;
  • Clinker o se mea manaia tele;
  • E tetee Anditinosi;
  • Leai se susu ua fefe.

Faʻapea foʻi, e tele uiga lelei o se sima i o latou lima, e le faigata. O ia laʻasaga e le fefe i le faʻamamaina ma le umi, o le mea autu o le faia lelei lea o se galuega faʻalelei.

O le isi mea uma o le filifiliga - o le mamanu o le portick sivive. O le faia o le teuteuga o le teuteuga e sili ona lelei mo le saʻo o mea, lea na o se uaea e manaʻomia. O le sivideo mamanu e mafai ai ona e filifilia le mea taua ma le lanu, faʻapea foi ma le teuteuina o le faapaologa ma eseese mea laiti.

Faatali Taua:

  • leai se susu e fefe ai;
  • E le o se mana e mafai ai ona feoai, fulu ma iniseti;
  • e le oona ma le afi.

Togafitiga Komiti Porop Portra: Decip Detoge Tekonolosi

Faapaupau e faaaoga ai laupapa

I le laulau sa matou faʻatasia ai le laupapa laupapa na matou faʻatusatusa ai i ni vaega auiliili.

UigaFalemaiTerractive Komiti Faatino
Umi193, 240, 250, 295 mm3000, 4000 mm
Lautele57, 71, 120 mm140, 161 mm
MafiafiaMai le 7 i le 25 mm25 mm
MamafaTusa i le 3.5 kg b1m22-2.6 KG i le 1 Laupapa
Suavai vai4.5-6%3%
TulagaMai le 1500 kg / m31275 kg / m3

Ua matou tuʻuina naʻo oe o se tamai faʻatusatusaga o mea e lua o loʻo maeʻa ai le faʻaumaina o mea, ma o le filifiliga e naʻo oe lava mo oe.

Faitau atili