O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

Anonim

O le aganuu a Iapani e taulai aʻe i luga o le lalolagi i totonu, na matauina ma taulai atu i le vaʻaiga o le matagofie i faigofie. O potu Iapani ua tusia i luga o le mataupu faavae - maualuga avanoa ma mea laiti.

O Iapani e mafai ona avea ma faiaoga lelei i le lelei o le zonging o nofoaga, o se tasi itu o se vaega fausiaina se ofoofogia voluma tele o voluma o le lautele ma le malamalama.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

Iapani Cutchans o loʻo faʻaaogaina uma mo le mamanu o le faʻamalama matala ma le zoning space. O le tuueseeseina o le sone i se tasi avanoa e ala i se tali atoatoa mo le fiafia i le fiafia o le faigofie ma galuega.

I le faʻaopopoina, e sili atu ma le tele o tagata e fiafia i le mafanafana ma le faʻaʻumiina, ma taumafai foi e faʻaaoga le avanoa ma le faʻasologa o mafuaʻaga. O sea mea lalelei tele, pei o le ie puipui o Iapani, ua uma ona ave le latou nofoaga i totonu o le tele o fale mautotogi.

Galuega

O le faʻavasegaina o alavai e mafai ona faʻatinoina ai ni galuega i le taimi e tasi: Vavaeʻese se tasi avanoa, e mafai ai ona faʻatutu le papupuni, mafai ona faʻaosofia ai le meafale.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

Faatasi ai ma le fesoasoani a pupuni o tagata Iapani ia, e mafai ona faateteleina pe faateleina le malamalama o le malamalama, i le ata matou te vaai ai i le malamalama ma mamafa i luga, e ese mai i auala eseese. I le tasi vaega, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni meaʻai ma lanu, tulei ma suia le vaega e mafai ona vaeluaina pe atoa vaevaeina i le avanoa.

O fetuʻu e mafai ona suia le itu o gaioiga ma e eseʻese mea e maua ai, o le a maua ai le avanoa e faia ai se vaʻaiga fou i taimi uma. E mafai ona faʻaaoga le ofa o Eaves Oaves ia sili atu nai lo le potu atoa ma sui le tulaga o le vaega pe a manaʻomia.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

Faʻaaoga i totonu o le fale mautotogi

Faatasi ai ma i latou, e tasi le potu e mafai ona vaevaeina i se potu malolo ma se potumoe, pe i le potumoe e fatu ai se tamai fale faigaluega. E masani lava, o potu Iapani o loʻo maua i potu potu, le mea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le potu ma umukuka, ma o le umukuka e mafai ona vaevaeina i le potu 'ai.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le faʻapipiʻiina o ie sifi i luga ma o latou lava lima

O le lelei o nei pupuni ie pupuni o le a faigofie ai ona latou faʻatinoina ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se sitaili. Ma o latou faiga aoga o le a talafeagai lelei i soo se mea: i le fale mautotogi, i totonu o se faleʻaiga, i totonu o le atunuʻu poʻo se fale.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

O le ata o loʻo faʻaalia filifiliga eseese. A o mafai ona e vaʻai, o le mamanu e ono aofia mai le 2 i le 5 "mata", o loʻo mafai ai ona e faia ni ata tetele ma le masani ai. O le lautele o le tasi vaega e mafai ona oʻo i le tele o mita, faʻataga o ni ie pupuni o se tulaga sili ona lelei o se mea faigaluega lautele.

O pupuni o Iapani e fetaui faʻatasi, lea e gata ai le avanoa i le potu e gata ai, ma o lenei o potu o le potumoe ma le potu tele. O ia ituaiga tusitusiga o se fofo talafeagai mo ia mataupu.

Faamauina

O ie ie i totonu o ia ponaivi e lamolemole. O le ieie foliga e le o leiloa i le 'apamemea, o loʻo aoga ai le faʻavae i le tino, mataʻitusi tusia, lanu. O lenei metotia o le valavala o le potu e mafai ona maua mai le avanoa. O le faigofie o le mamanu e le faʻatapulaʻaina lau filifiliga pe lanu, pe o le pili, o le mea autu, o le faʻatasia o mea uma i totonu.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

O le atoatoa lamolemole luga e mafai ai ona e faia ni maoaʻesega manifinifi mai nei pupuni. Vaaiga ata, corverx genometric ata, abstractions, ata o aai uma - pauu uma e te manaʻo ai. I luga o le Valivali Eseese "Vele" ie puipui e mafai ona fuaina ai se ata o tagata taʻitasi o le aiga.

O potu Iapani mo le vavaeeseina o le potu

Mo vaega o vaega faaaoga le tele o mea. O mataupu silisili ese o le malosi, mago ma ie e le toso. I le suisui i le tele o itu, malamalama malamalama po o le malamalama o fasi ie, e mafai ona faʻaaogaina poʻo le siliku, cutton poʻo koma, pulou poʻo le pulou malosi. E faʻalagolago uma lava i galuega o le a faia le vasega ma mai le aotelega o potu mamanu.

Faitau atili