Vavaeeseina o le fua

Anonim

Vavaeeseina o le fua

Faʻatau mai o se 'eleʻele palu mafai ona fesoʻotaʻi ma faigata, pei o le galuega a fuataga, faʻamaumauga, resitalaina, lesitala i totonu o pulega Vaʻavaʻale.

Ae o le fuaina o le upega atonu e manaomia i isi mataupu. E masani ona tupu pe a e manaʻomia:

  • faʻamanino le tele o mea totino, mo le galuega, fai ane, ma faʻamaonia le nofoaga aoga;
  • A o le "mea e tupu i feeseeseaiga o tulaga ese ai tuaoi ma tuaoi o se vaega faapitoa;
  • Pe ui i le tele o tupe maua a le lalolagi, o lona foai po o tofi.

O se tasi auala po o se isi mea, e mafai ai ona feagai ma tatou uma ma e manaomia. Paʻaga masani, saʻo le fuaina e le faia ma se rofautte pe fausia Twili, o loʻo manaʻomia lenei mea faʻapitoa.

Faia se fua o soʻo se nofoaga i totonu o soʻo se tulaga tutoatasi pe a maeʻa le manaʻoga o le tuna e na o le faʻamaninoina o ona tuaoi. Ona mafai lea ona e faia na o oe ma auala.

Peitaʻi, i le Faʻavae o Feeseeseaiga i le va o tuaoi ma avanoa o tuaoi, faʻaleleia o lapisi pe a faʻatau, pe o le a manaʻomia le aʻafia o mea totino, ae e manaʻomia le saʻo o fua o le a le mafai ona faʻatino ni fua faʻapitoa, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o fua, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o fua, ae o le a manaʻomia le faʻaaogaina saʻo o mea, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o mea, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o mea, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o fua, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo o mea, ae o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina saʻo, ae o le a manaʻomia le sao o le a faia lelei fua. O le a faʻatino foi se gaioiga, i le faʻavae o le a mafai ai ona foia uma taimi feteʻenaʻi.

Fuaina o se vaega o tamai lapoa, i le afa o le Mānuu, e mafai ona faʻatino i fafo o se lilefetete, mo se faʻataʻitaʻiga tele e sili ona faʻaaogaina ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o loʻo iai i totonu o le NIKON Tikometa.

O tuaoi uma o le nofoaga e tatau ona fuaina e sili ai lo latou tulaga, ma le mea lea e faʻaaoga se roulette, e mafai foi ona e faia ni laina saʻo.

E tatau ona manatua o le mea sese pe a fai o mea e faʻatatau i le tuaoi e oʻo i le 20 mita e le tatau ona sili atu nai lo 0.02 mita.

E le gata i tuaoi, o iai uma o loʻo iai i luga o le togafiti e fuaina. I le ata o le fuafuaga, faʻaopoopo i le faʻavae o le fale - i le fale, o fale atoa fale, e pei o le faʻamalo, tao ma isi, o le a le faʻaaogaina.

Mau i luga o le autu: Uo mo pupuni - Faʻafefea ona latou suia foliga o le faʻamalama?

Aua le manatu i totonu o le 'ABRARS na o ni tau mo le tuʻuina atu o ni ituaiga, o fale le tumau, faʻapea foi ma le galuega. O le fuaʻaga na faia i luga o fale i lalo o fale, ina ia mafai ai ona faʻatatau le fale o lea eria.

Vae esetia, e mafai ona e fua lava i le puipui, mai le pito i luga i le taualuga, lea o le a fesoasoani e faatino ai e le vaega o nofoaga. Afai e iai ni uiga lelei i luga o fale ma le lautele o le sili atu nai lo le mita ma le mafiafia o le sili atu nai lo le 0.1 O mita oi le tatau foi ona aofia ai i le ata tusi.

Faatasi ai ma isi mea, laʻau, ala ala, fale tele na faʻaaogaina i luga o le 'upega tafaʻilagi. Ma le laina kesi, sapalaiina o suavai, malamalama ma isi avanoa fesoʻotaʻiga, e aofia ai magapu, ua ulufale mai ai i le ata o le fuafuaga.

Faʻafefea ona fuaina le nofoaga?

O a mea e manaʻomia e le faʻasologa o le faʻaaogaina o le nofoaga autu o le upega tafailagi, ose tulafono, e le faia se vaitafe tele. E amata i le, e tatau ona e faamaoti le pepa ma fua o le upega tafailagi.

O na fanua e ona tagata e laki, o le togafiti o loʻo le i ai ni faʻalavelave e le masani ai, ma le faʻamalosi gofie pe sikuea foliga. O iinei o le a faʻatupuina ai ni mea faʻaopoopo.

Ae e i ai faamasinoga o mataupu o loʻo iai nei nofoaga i ai nei i luga o pito, mama poʻo tulimanu toso. Ona atili ai lea ona faigata le fuafuaina o le fanua.

Talu ai o le laualuga o le lalolagi e masani ona tele ituaiga o faʻalavelave, pei o tali laiti, ma tafaoga, latou te fuaina le latou tuaoi i le lalolagi, ma le manatu i le tafailagi vaalele.

A leai, o le le mafai ona faʻaaoga i luga o le upega tafailagi o le a oʻo atu ai i le le atoatoa o le pefu eletise laina.

Tusa pe o foliga mai o le ata vaaia, e foliga mai e sili atu le lamolemole, i so o se tulaga e manaʻomia e siaki ai. Mo nei faʻamoemoega i tulimanu o le 'olo, o loʻo unaʻia ai siteki, i se tasi, ma se penitala faigofie, o le faʻailoga lea ua tuʻu.

I lenei faʻailoga, ua tumu le vaʻa i le soʻona malosi, matau manatu i le toega. Ona e tatau ona e luli i le va o siteki o le masaga, ma faatu i ai i nofoaga na fai ai faailoga.

Mataupu e uiga i le autu: fuafuaina o le numera o le lautele o vaega mo le vevela o se loggia

Vavaeeseina o le fua

E i ai le faʻamamaina o se togafiti mai le maualuga mutia ma isi faʻafitauli e mafai ona puipuia atoatoa laina mafolafola.

Le isi, e tatau ona tusia nei iʻuga o le fuaina o le umi o itu taʻitasi o le eria i luga o le APIs. E taua le iloa e masani lava ona le masani ai o se faʻatagata faʻailoga e le mafai ona tatau ona sailia vaʻaia.

O le mea lea, o le tasi le fua o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi i lenei mataupu o le a le lava e toe gaosia le tulaga tonu i le vaʻaiga ma e manaʻomia le fuaina o le itu na fuaina, na o le faʻapipiʻiina o le itu Na o loʻo avea ma tulaga tutusa i le tulaga tutusa uma ma le 3-4 mita.

Faitau atili