Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Anonim

E tele galuega i le faʻatoʻaga ma i le togalaʻau, ae sili ona vaivai - le pamuina o le lalolagi, lona faʻafaileleina ma le aveesea o vao. Tautala mai aʻo le mataala, vaega laʻititi, talu ona matua tele le avega. O nisi taimi e faʻaititia ai le lavelave ma i taimi lava e tasi e faʻatuina ai le faʻagasologa o le le itiiti ifo i le vavega o le suo. E sili atu taugofie ma faigofie tala faigaluega moni, ae foi i le faigata tele.

O le a le mea e ese ma o le a le mea e mafaia

Ina ia saʻo, o le mea lea e le o se suo, ae o le ripota, ona e le naʻo le eli i luga, ae taʻe foi le fagu. O le vavega o le suega e aofia ai lua (o nisi taimi o le tasi) slats ma pine gaoioi fesootai. I se faʻataʻitaʻiga, ua toleni pea le nofoaga i tua - E faʻafaigofie le lafotuina o le lalolagi mamafa. O lea la, o le mea moni, e foliga mai e pei o le lua uati (vaʻai le ata i lalo).

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

O le Show Dreat ma ona vaega tuufaatasiga

E manino mai i le ata e leai se vaaia e lenei mea faigaluega, aʻo le a leai ni eseʻesega mai le vaʻalele vaʻaleleʻalele suo. E i ai foi le au 'au i le sili atu maualuga - e tatau ona alu i lou tauau. E faigofie lava pe a fai o loʻo i ai le transverse crossbar i luga - e mafai ona e galue ma lima e lua.

O le vavega o le suo e faia ai le tolu taotoga i le taimi e tasi:

  • faaleleia le eleele;
  • talepe se shuk;
  • "O mafatiaga" o aʻa o vao, e aunoa ma le solia ma le o se tulaga, e le mafai ona faʻaitiitia ai latou);
  • Faigofie ona eli aʻa - e mafai ona e eli carrots, pateta, ma isi

Ae o lona aoga tele - e matua faʻafaigofie ai le eleele o le lalolagi, ma o le avega autu e le o le pito i tua, pei o le faʻaaogaina o se masani masani bayonet swoves tui mai le eleele). O le Spin i le taimi o galuega o loʻo i totonu o se tulaga saʻo ma toetoe a le o utaina.

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

O le isi filifiliga matagofie

Na o le na o le minus o lenei mea faigaluega o le mamafa. E sili atu nai lo le Bayonet. Ae o le supata tele o le suo ua toe sauni, e le moomia le sii. Ae, ua na o le faʻaitiitia o taimi: a tuʻu i luga o le 'eleʻele i le amataga o le laina. Ona, tosoina lea o le au, ua na o se tamai faamalolo.

Mataupu i luga o le autu: palasitika cornics mo pupuni: ituaiga, foliga, faʻapipiʻi tulafono

E i ai se isi lagona sili ona manaia i le faʻaaogaina o vavega o le faʻaaliga - O se togalaau fualaʻau o loʻo eliina e le itiiti ifo faʻalua i le vave tele. O lenei mea e tupu ona o le lautele o le galuega o le galuega - e oʻo i le 50-60 cm. I le tulaga laʻititi o le tino, e lelei tele.

Auala e Galue ai

E ui lava e leʻo se mea faigata tele o le fuafuaga, ae o le galue ma ia i lona lava uiga. Muamua, e manaʻomia le amata mai le pito i lalo o le togalaʻau, e alu loa, ona seʻi lafoina loa i tua tui. Ia, o le masani faiga o gaioiga o le:
  • Ina ua maeʻa luga o maʻa, tuʻu se vavega i le suo, alu loa i luga o le pito i luma.
  • Pipii mo se pitchfork i le eleele. Uaina i latou ina ia paʻi atu ai le aiga tutotonua tu ai i le lalolagi. Afai e mamafa le fanua, faʻaleagaina, e ono talafeagai le manaʻomia o se isi taumafaiga - tuʻu i luga o le vae i luma o le pito i luma.
  • Toso i luga o le mea "ia te oe lava". I le taimi lava e tasi, o le gaioiga o le a amata agai i luga. Sii i le siʻitia o latou e sao mai le taofiga i luma o le taofiga, solia o pulu.
  • Lafo sina mea tau masini, toe fai taga uma (fasimea, filifili, toso le togi).

O le mea moni, o mea uma e matua faigofie. E taua le taumafai i le lua taimi ona toe fai ai lea o mea uma "i luga o le masini".

Mamanu

I se faʻaopopoga, o le filifiliga o loʻo faʻaalia i luga (valaʻau "asina", "excavor" poʻo le "pahar"), e tele isi filifiliga o faʻaaliga o vavega.

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Tusi Fono Aoao O Vaa O Vaavali

Ripper eleele e aunoa ma luma

O lenei ata foʻi o loʻo i ai foʻi tagata faigaluega ma lagolago faʻalapotopotoga, ae leai le tumau pea. O le mea lea, e laititi lava cauldenme, nai lo le laititi tele o mamafa. Ae o le faʻamamafa i luma e aumaia ai le mautu o le onosaʻi afea. Ma le mamafa pe a le taua le toso.

O loʻo sau le 'au i maea faigaluega, o le tau' au taueʻa e faʻaaogaina i le tumutumu o le lua tui. O nei manatu uma o loʻo taumafai e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi (e oo lava i le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina).

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Ripper Mitrive Shovi mo faigofie lalolagi taulimaina

I luga o le ata o se tasi o faʻatinoga o loʻo faia i luga o le faʻavae o se tulimanu ma o se paipa lapotopoto. Pe a galulue, o le pine pine siliva i totonu i le eleele e ala i le oomiina o le koluse, ae le o le faʻamamafa i ai, pei ona tele faʻataʻitaʻiga.

Punou

O le filifiliga e taʻua "Spool" e matua i luga o le tele o tui ma se faʻamamafa mo le faigofie ona fuli ma se au malosi mamana.

Mataupu i luga o le autu: Homemade Crane-utupoto mo le faletaavale

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

O le Show Frovel "Phar"

Foliga o lenei mamanu i le taofi ma fetuʻutuʻunaʻi 'au. O loʻo faʻamautu e le lua na, ua filifilia i lalo o le tuputupu aʻe o se tagata faigaluega.

O le taulaiga e le o se mea taua, ae o le auala. Ua faamautu i luga o le faavaa. A gatago i le paluga i le eleele na uia ai le vae i ai, ona leai lea o le aveeseina o le vae, ta le pamu mai le palapala i le eleele.

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Saoasaoa i gaioiga

E maualalo le faatosinaga i le taimi o faʻagaioiga, o le galuega e vave gaoioi. Ae o lenei mea e suli e alu mo eleele faigata ma alofa mutimutivale: E le galue le palapala. O loʻo i lalo o lona lava mamafa i se pitchfork. Ae mafai naʻo le saʻo i eleele. I luga o le omea pe uliuli eleele, e sili atu le i ai o se selu lona lua ma pine.

Faʻafefea ona fai se gaioiga o le taʻavale e vaʻai i le isi vitio.

Langkop

O lenei mamanu o le mafaufau o le ofo ua ese mai le tele mai le taimi muamua. O taofi i totonu e lapotopoto, o le 'au o loʻo' aʻoaʻiina, ae o le faʻavae o le fausaga e tutusa. O se mea e le mafai ai - e leai se avanoa e fetuunai ai le 'au, ma a leai foʻi o mea uma o se faʻamamafa ma' auʻaiga.

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Lua filifiliga e taʻua o le "Lakikophone". O le auala sili ona faigofie mo le togalaau, togalaau ma taumafanafana

E sili le fai mai o lenei suiga pe sili leaga. E mafai lava ona fuafua na o le faʻatusatusaina o le faʻagaioiga o kopi o le lua i le tasi nofoaga.

Afai e te vaʻai i le ata o loʻo mulimuli mai, o le ae vaʻai e mafai ona eliina se mea faʻapena-suo, ae le gata i eleele matala, ae e mamafa foʻi. Ma le lona lua, o loʻo mafai ai ona e gauai atu - pe a maeʻa mea uma, mo se eleele faʻapena e sili atu le i ai o le pito lona lua o pine, e mafai ai ona e tuʻimomomoina tamaiti laiti.

O le a le mea e fai

O mamanu foi, a o e vaʻai, e eseʻese, ae o le seti o mea o le a tutusa tutusa. O lo latou aofaiga ua iloga, ma o le koluse vaega ma uiga e tatau ona suia.

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

E mafai ona e faʻaogaina se lapotopoto poʻo le polo o le paipa, uamea uʻamea poʻo "vaega" mai

Mea mo gaosiga

Amata mai le gaosiga o se faavaa. E masani ona faia mai le paipa o le paipa, o le sili ona lelei koluse o le 30 * 30 mm pe o lea. E taua i le pa ma le palapala - i le itiiti ifo 3 mm. O nisi faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina le tulimanu. O le lanu mumu e tusa ma le 30 mm, o le mafiafia o le uamea e le itiiti ifo i le 3 mm.

O le 'au e mafai ona faia mai le tutusa talaaga faagaene, e mafai ona e faʻaaogaina le taamilosaga. E taua foi le mafiafia puipui. I le mataupu faavae, faia le faatutu, e mafai ona faaaoga se tagata fai fafie mai le suo. O nisi mea na faʻatau atu e maua ai le faʻapipiʻiina o se fafie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona filifili le faʻaʻaisa o 'ai

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Rama mai le tulimanu

O le taulaiga e tatau ona tuʻuina atu i le mea e faʻaaoga mo nifo o tagata faigaluega. E tatau ona avea o se ata lelei uamea. O tui e faia i le rod a itiiti mai 8 mm i le lautele.

O le a le mea e fai ai a latou fai togafiti:

  • Tipi mai ni meaʻai masani, na vaʻaia i luga o se suli o vavega.
  • Spring Pendent Springs.
  • Vavae le vaapiapi fasi fasi auala o fugalaau.

Afai e te mafai ona maua se pa lelei - faataamilo, sikuea pe hex - tusa lava pe e te faigofie. Filifiliga Lelei, e ala i le ala, ma le tui. Ae e tatau ona e lelei le faia o mea lelei, ma e le mafua. Ae o lenei: Faitau le tele o le vavega o le taulaga o le aufaigaluega e 8 pine. Ma o le a talafeagai ai e faʻatau lua tala malie o auala masani.

Afai o le mamanu na filifilia ma le lua Pods - tagata faigaluega ma finafinau, e mafai ai ona tuu se vaega o le uamea umi ua leva onamea. O avega e le sili ona maualuga iinei, o lea e lava le malosi. O le lapoa o le pa o le 10 mm, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻasolosolo o mea, o loʻo faʻaaogaina i le taimi e faʻamalosia ai le faʻavae.

Fua

Tele o kamupani e maua ai vavega shovels ei ai le tele o ituaiga o lenei oloa. Tagata o loʻo iai ni aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga faʻaletino. Mo alii, e mafai ona e faia sili tele faʻataʻitaʻiga, ma mo fafine ma tagata matutua - e le faigofie ma faigofie. Averesi, mea faaalia:

  • O le lautele o le vaega galue e mai le 45 cm i le 60 cm. E le tatau ona toe faia: o le a faigata ona faaitiitia, ma o le a le faateleina.
  • O le umi o le PIN BOVEW tagata faigaluega i le 220-300 mm.
  • Mamao i le va o pine - 70-80 mm.
  • O le umi o le 'au - i le tuputupu aʻe, sili atu le faigofie pe afai e muta i le tauau o le tauau.

    Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

    O fuaitau o le ofo o le vavega e mafai ona filifilia "mo oe lava" - e taua le galue ia faigofie

O isi vaega uma e filifilia e faʻalagolago i le mamanu ma mea e faʻaaoga.

Mea laiti

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Galue galue sili ona leaga

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Auiliiliga o le taofi ma tui

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Atoa mamanuina ma luma tutoatasi

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Filifiliga ma le tasi tui ma Fom-Taula mai i tua

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Isi numera numera ma iloga le mamanu o le taofi

Faʻafefea ona fai se ata o le faʻaaliga (ripper)

Gagana ma se mea na tufatufaina atu

Faitau atili