Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Anonim

O le ie puipui e faia ai se sitaili faʻapitoa ma faiʻai i le potu. Latou te faʻamoemoeina pe faʻapefea ona tilotilo mea uma. A maeʻa mea uma, totonu ona o le ie puipui e suia ai le vave ma e liliu atu i fafo o se potu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi poʻo le puroque. O auiliiliga i puipui o le au pupuni e tele se sao. Afai e te faʻaogaina le saʻo masani, o le mamanu o le potu e atoatoa. O le faia o lenei mea, vaavaai totoʻaʻi i auiliiliga o le pule, ua faʻaigoaina tamai tamaʻi pa lakapi. I ai, e aliali mai e fausia se ata faʻapitoa o le potu. Ma faia ma ou lava lima, o le a tele le mitamita i le mamanu o le potu. E tele ituaiga o tamaikaquins. O ni faigofie, vaivai, ma le maele, ma le fiase ma.

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Gildrequiin tusia.

O filifiliga uma e iloga i le faiga ma faʻaalu i le latou gaosiga e malosiaga. O le upu laʻau lava na sau mai Farani. E aofia ai 2 manatu. O se tasi oi latou o lona uiga o le pito i luga o le faʻamalama fale faʻapapetini, ma le isi o se laupapa laupapa i luga o pupuni. Ae afai o le mea muamua o faamalama o faamalama o faamalama o faamalama na matua punitia i le tapunia o vaega laupapa, ona i o matou taimi na suia i le mafiafia po o le malamalama mama. Na avea ma se lelei tele le teuteuina o Windows ma Skyrequins i luga o se tulaga mautu. Ua taʻua i latou o le 'au ma atoatoa uma tumu le Cornices atoa. O nisi filifiliga e mafai ona i ai ni mea mataga. Labreen-svag e le itiiti ifo i manaoga. Na ia tutusa le semitila ma le ata. Atonu e iai ni nai fuaitau o ia ituaiga. O nisi taimi o filifiliga eseese mo tamai pakyquins ua tuʻufaʻatasia mo le sili atu le fiafia o le sitaili i totonu. Mafaufau pe faʻafefea ona tipi le Smmyresendund of Esepination Eseʻese.

Matagofie Labreen swag

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Ua le mautonu.

E le o tagata uma latou te iloa le faia o se tamai mamoe, ae i ni auiliiliga faʻatonuga e faia gofie ai. Mo le swag filifiliga e te manaʻomia:

  • le ie;
  • Kraft pepa;
  • Faapipiiina o laupapa.

O le maualuga o le SAGa lava ia o le 1/6 o le maualuga o ie pupuni. E fausia ai mamanu, e manaʻomia le tusia o se laina saʻo i luga o se laina saʻo, o le mea lena o le taavaletoso. O le tamai mamoe o le a lautele o le maualuga lea o le tele o le ofa, vaevaeina i le 7 ma faalauteleina e le 3. O le numera numera e lautele. I luga o le laupapa naia, sa mau ai le lautele o le swag, sa liliu mai e ala i le fuafuaina.

Luga o pepa, tusi se laina faalava. I le ogatotonu, maitau le tulaga 3 ma ia faia se laina, tutusa i le maualuga o le tamai mamoe, tuu i luga o le la le lautele o le parpone. O mea ia o le a faailoa 1 ma le 2.

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Ie puipui o le ufiufi fuafuaga.

Mai le itu 4 i itu uma e lua, maka 1/2 mai le umi o le ARC, lea na faʻaaogaina e fuaina ai ma se moega, ma faʻailoga tulaga e tolopoina ai le 1/3 o le wagpone o le 1/3 o le wagpone o le 1/3 o le wagpone (/3 o le wagpone o le 1/3 o le wagon 5a ma le 6a. Ina ua maeʻa, faʻafesoʻotaʻi nei vaega ma manatu 1 ma 2. O lenei ua manaʻomia le faʻasaʻoloto o manatu 5a, 4 ma le 6'. E tatau ona latou tusia se lapotopoto sootaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Burlakovin i totonu o le itu o nei o loʻo i ai: 50 muamua ata puʻe ata o ata ma o latou lava lima

Na o ia e fai le lauʻeleʻele i le tulaga tutusa o le a faigata lava ona o nofoa polofesa. O lea la, e manaʻomia le maitau i le fofoga uma o loʻo i luga o pito o le tipi, solomuli mai le pito o le 12 cm. O le a avea le muamua lafu. Mai le pito i lalo o le a manaʻomia e toe faʻafoʻi le 10 cm. O le lafu mulimuli lea. O isi uma fomu o le a tuu i le va o latou i le mamao tutusa. E tatau ona tutusa tutusa. O le faia o lenei mea, na o le vaeluaina o le va i le va o le muamua ma mulimuli uma i luga o le aofaiga manaomia. O le numera lea o le a tutusa le mamao i le va o le auvae. Aua neʻi galo e faʻamanatu ia mamao ma le penitala. Ona i luga lea i luga o le laupapa laupapa, o le faataʻitaʻi ai lea o le auala e vaʻai ai le pauna pauna pauna. Talu ai o vaega uma o fesoʻotaʻiga o le fanua ua faailogaina, o le Fono Aoao e na o lo o lava na o le mafai ona fai na o Ia. E ui lava e foliga mai e faigata ona ti mai se mamoe a mamoe nei, ae o mea uma e manino ma lelei e fetaui lelei ma avanoa uma.

Faigofie le Dense Labell

O nisi taimi e tatau ona e teuteu le faamalama. Ae ou te manaʻo ia foliga faigofie ma matagofie. Mo lenei, o loʻo iai le filifiliga e mafai ona tipi le laʻau Skyrequind Sili, e aunoa ma le puipui. O lenei faʻataʻitaʻiga o le sili lea mo le tele ma laʻititi faʻamalama, mo faitotoʻa faitotoʻa. Mo le tipiina o le a avea:

  • Grese cardboard;
  • naifi;
  • Pule ma le penitala;
  • le ie;
  • fulufulu mo le lofituina;
  • Faapipiiina laupapa po o garbin;
  • Fale e teu.

Muamua e tatau ona e fuaina le faamalama. O le a avea ma lanumeamata lanumeamata. O le maualuga o le a avea ma umi o le umi e tapunia ai le pito i luga maa i luga o le faʻamalama matala, ma paʻu i le tatalaina o le 30-20 cm. E faʻalagolago lava i le ituaiga o le tamai mamoe.

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Polokalame o le sunby payrequin.

O le pito sili ona maualuga o le pito i luga o le a lamolemole lelei. O le vaega o le a i ai i le faʻamalama matala e faʻalagolago i lou mafaufau. E tele filifiliga - mai se faigofie le aoga i laina sili ona faigata. Ae tatau ona manatuaina le faigata ona faigata le ituaiga o mea matagofie, o le taimi umi lava e umi ai le galuega.

Ina ia mafai ona tutusa le mamanu i itu uma e lua, e manaʻomia le tusi 1/2 o le vaega i luga o pepa ona toso lea i luga o le pepa malo. I lea tulaga, o le saʻo ma le itu tauagavale o le tamai mamoe, e fetaui lelei ma le tasi ma le isi. I luga o le ie e manaʻomia e tipi ai le saʻo e ala i le mamanu, ae o le Absolus a itiiti mai 5-7 cm. E faia lea e faʻaliliu le ie.

Mataupu i luga o le autu: Fausia se lelei o laupapa laupapa laupapa

Fai se faʻataʻitaʻiga faigofie lenei. I le kapeti katepita laupapa e faʻapipiʻi ai le paʻu o fulufulu pulou. I le pito i luga i luga o le Cotton o le faʻaofuina o le ie, siaki pe o uma itu uma o le mamanu o le ata. O lenei o le ie na palafi i luga o le laulau e faasaga i lalo, ma tuu le pepa laupapa i luga. O le faasolosolo lava, le pito o le afifi o pito o le ie faataamilo i le laupapa laupapa ma nonoa. E mafai ona faia lea i le palasitika pistol.

Afai e te manaʻo e tapunia le itu o le faʻamalama, o lona taimi e tatau ona faia le tamai mamoe i le fuafuaina o lea. Naʻo mea taʻitasi e te manaʻomia e faʻaopopo ai le mamao mai le kasa i le puipui. O le vaega lenei o le pepa saisai o le a punou i luga o le malologa, ma e manaʻomia foʻi e fuafua ai le ie.

Leai se togalaau

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Faamalama fua faatatau filifiliga mo le suisui suisui.

A leai ni tomai faʻapitoa i le tipiina ma le suisui, ae e te manaʻo moni e fai le faʻamalama matagofie, o le faʻailoga mamafa e atoatoa. Avea ma mea lilo o se tamai mamoelelei ma o latou lava lima e faigofie tele. Mo lenei mea e te manaomia

  • le ie;
  • tulia ie;
  • pine;
  • Teuteuina (ofu, aufana).

E te le tau oti se mea faigata. E faigofie mea uma lava ma vave. Ina ia amata i le, fuaina o le lautele o le togalaʻau ma luga o itu e faʻaopopo ai le isi 1/4 o le vaega. O le maualuga o le tamai mamoe o le tusa o le 1/3 o se vaega o le aotelega o le maualuga o Kaleria. Afai ou te manaʻo, o le lalolagi o le a o le isi numera. E faʻalagolago uma lava i le faʻamalama lava ia ma le aʻafiaga o le tamai mamoe o i ai.

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Filifiliga Couttain ma Lamrequins ma le tolu tutusa swags.

Tafatafa mai ie ma le ufiufi. O le a latou tutusa lelei i le tele. Aveese le ie i le mata i luga o le laulau ma tape uma pito o le 2 cm, foloina i latou i le uʻamea. O le manaʻoga tutusa e fai i le laina ma faʻafesoʻotaʻi le 2 o le 2 tissues ma le tulaga le aoga.

Afai e faigata ona oso i luga o ie, ona faʻaaoga lea mo lenei tisu poʻo le palasitika fana. Faʻamalie malie uma itu uma ma tuʻu ai le faʻaʻaisa kelu poʻo le palasitika. E aliali mai se tafatafa o le ie, lea o le a tautua o se tamai mamoe e leai se mea. O lenei e manaʻomia le faʻasaʻoina o le ie i luga o pupuni. Ina ia faia lenei, faaliliuina vaega o le tamai mamoe ono e ala i le vale. Faatasi ai ma le fesoasoani a le pine mai le itu pito i tua, na faapipiiina ai le ie i le pupuni. Lava paga o pine i luga o pito ma tele i le ogatotonu.

Faʻapipiʻi latou ma le totoʻa e aunoa ma le tosoina o le ie. Ona le mafai lea ona vaʻaia o pine. Mai itu uma e lua i le mamao lea e fuaina ai le 1/3 o le tamai mamoe o loʻo maualuga. O le taimi lea ma le pito i lalo e fesoʻotaʻi ma pipiʻi le PIN. O le pito atoa i le va o nei togitogi ua lalagaina lelei le laina i luga o le pine pine. Na ona faia ma le lona lua maliu. E mafai ona teuteu pine e ala i ni aufana eseese, fasi po o maa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona lamolemole le lineum i luga o le fola: Faʻafefea le tulaga o galu, faʻasaʻoina ma aveese le tapunia o le vitio, faʻapefea ona faʻasaʻo i le fale

Ina ia aua nei vaʻai i le nofoaga o le tuʻufaʻatasia, faʻaaogaina uʻamea uamea ma teuteuga o lo i luga o latou. O sea tamai mamoe na e tele le taimi i lona maati ma le gaosiga lava ia. Ae ua vave ona suia le potu.

Labelun sheck

Faʻafefea ona tipi le tamai mamoe ma ou lava lima: filifiliga

Golanirelin Fan.

O lenei filifiliga e foliga ese ma le manaia. E foliga mai e le mafai ona faatupuina tutoatasi. Afai e te faitau ma le faaeteete mea, ona oo lava ai lea o le tamai mamoe a le tamai mamoe. Oti ma aoina o le a faigofie, faʻaaogaina saʻo le tele o le tele o le mamanu. O le umi o le faʻatagata o le faʻataʻitaʻiga o le a avea ma le tele e mafai ona fuafuaina i luga o le ala laupapa. Mo lenei maea, ua tu le Vaega o Waternt i luga o le laupapa ma fuafua le pito sili ona manao i ai ma le fesoasoani mai aiaiga. O le mea tonu lea o le a faia le umi o le ie. O se tafatafa o le a avea ma se matafaga. O le tasi o le umi itu o le a aoina i le potopotoga po o le puipui.

O le lautele o le a avea ma tele o le tamai mamoe hildyquin maualuga i le uma pepa. Ia faʻaopopo foʻi alauni. O le mea lea, o le lautele i luga o le ata o le 2 taimi le maualuga. Afai, mo se faataʻitaʻiga, o le faʻaumaina o le 60 cm o le maualuga, ona o le lautele o le 60 cm i luga o itu uma e lua ma faʻaopoopo le faʻapotopotoga i totonu. E fautuaina le faʻaaogaina o mea malamalama. O le a faaeteete o ia ia paʻu i totonu o le lafu.

O le numera o atigifika e ese. O loʻo faʻalagolago i le lautele o le faʻamalama ma pupuni. Lamreken e tatau ona tuu i luga o le pupuni. Ae o nisi na tuu i latou na o le sili atu o le vaaia o le tuli. E naʻo le manaʻomia le fuafuaina o le tele o le tele. A leai, o atigi fula uma o le a ese pe lautele. Ona amata ai lea o le faamalama ona matagofie ma le maeʻa o le faʻatulagaga.

Sitaili ma le matagofie e faʻaaoga ai tamai mamoe

Faʻaogaina Lamrequins i totonu, e faigofie ona faʻataunuʻuina se sitaili. E mafai ona tuuina i se sologa lelei se potu. Tamaiti, potumoe, potu malolo ma le feomony o le a liua ma atili ai ona matagofie. Sau pikiina le lanu, tele ma le sitaili o Skyrequin, ina ia lavea faigofie lava.

O filifiliga saunia mo tamaikaquins i faleoloa e le o taimi uma o le tele o le lapoa po o le paolo.

O le mea lea, fai i latou ma ou lava lima ma lalo o le tusi patino o le potu o le a sili atu lona saʻo. Masalo i le amataga e faigata ona malamalama i le mea ma le auala e fai ai. Ina ia faia se mea faigofie ma e le manaʻomia le faʻaleagaina o le ie, atonu e manaʻomia le siaki mea uma i se vaega laʻititi. Ia faia lenei mea, fai se mamanu i le 1:10 fua. Ona faʻaalu lea o ni ie laʻititi ma o le iʻuga e vaʻaia ai. O le mea lea, e mafai ona e faia ituaiga uma o tamai payrequiin.

Faitau atili