Kuka se auala mo le fufuluina o ipu e faia ai oe lava

Anonim

I le vaitaimi o le lautele lautele, o le a le mafai ona fua ma auala o taugofie ma le le aoga. Ae e tatau ona tatou talia le faʻalogo i le mea moni o mea mo fale tausi fale oloa, pei o le fasimoli, fufulu suavai, fufulu suavai, fufulu suavai, fufulu suavai, fufulu suavai, malu susu susu Ma o isi foi i o tatou taimi, paga lea, e le matua fiafia, ae e iʻu lava i mea taua tele e faʻaopoopoina i oloa uma e faʻamamaina uma.

Kuka se auala mo le fufuluina o ipu e faia ai oe lava

E aoga le mafaufau o loʻo iai le vaipuna o se vailaʻau o loʻo faʻagaioia aitema o loʻo faʻatautaia ai le aiga ma vavalalata tagata. Afai tatou te manatu e le o mea uma e mafai ona fufuluina mai luga, e liliu faʻatasi faʻatasi ma meaʻai matou te osooso ai nai lo lou tino.

Ma o hostsers uma i luga o ni nai tausaga ua tuanaʻi na mafai ona maitauina o mea faʻatau mo le faʻamamaina o ipu e leaga tele ma e faigata ona fufulu mai luga o papatusi, ipu. Aua le taʻua o le mea moni o le lelei o le faʻatauina o le faʻatauina o le sapalaiina o loʻo manino lava. Ua faʻamalosia aia e faʻaaoga ai se tele o taumafaiga e fufulu ai le gaʻo ma isi mea o meaʻai mai ipu, aʻo faia e mama, pei ona latou fai mai e mama, pei ona latou fai mai e mama.

Faʻafefea ona fai se auala mo le fufuluina o ipu i le fale

E sili atu le faigofie i le fausiaina o mea uma i le fausiaina ma le faʻaaogaina, o tau o latou e laʻititi lava, talu ai e manaʻomia ai sina vaega masani ma, sili atu nai lo taugofie. Ma o le iʻuga, o le maualuga o le taumafaina o le fale fofo, o le a na o se sili atu faʻaolemoratic filifiliga nai lo le masani faʻatauga o faʻatauga suavai.

Mataupu i luga o le autu: ataata kolosi crochet snowman

Ina ia faia se fale teu oloa o le fale, o le ae manaʻomia:

  • SAMAI POWDER;
  • ea;
  • fasimoli fasimoli;
  • Amonania;
  • vineta;
  • Lemon acid.

Faamamaina mo 'upega tafaʻilagi mai le saʻo Powder

O le MAMALAMA POWDER aveese le gaʻo lelei.

O le faigofie ma le paketi o loʻo i ai o le fufuluina o meaʻai o le faʻaaogaina o se masani masani e mafai ona masani ai. O le afifiina o lenei efuefu, fuaina fa selau kalama o le a tau e tusa ma le selau gengs i le faleoloa.

Fua numera 1.

Ina ia saunia mea leaga mo ipu e te manaʻomia:
  • vai vevela;
  • susu susu;
  • O le MAMALU POWDER (1 sipuni ti.

Afai e te manaʻo e foia sina vaega laʻititi o ipu, tatou fai atu i se ipu, o le a lava le mafai ona sasaa ai se pipiʻi o le stagepa ma fufulu ipu susu.

A faʻapea o loʻo fuafua se taʻavale tele mo le tele o mea faitino, e manaʻomia le ave o se pesini, faʻatumu i le vai vevela, moe i le sikaina o le paʻu o le paʻu.

I le tali lea, o susu le ipu ma fufulu ipu i luma o le ipu, lea o le a faailo ai e mama le aitema selau pasene. Mo i latou e manaʻo e faʻamalosia, ua uma ona aoga galuega, e mafai foi ona faʻaopopo se sipuni ti o le soda i se fofo. O toega o le tali e mafai ona sasaa i totonu o le fale tumaoti i luga o moega, ma i totonu o le potu lelei e faʻaaoga ai le faʻamamaina ma le taumafaina o fugalaʻau ma laʻau laʻau. O le a le faʻaleagaina e le saʻo le fofo.

Fefiloi Soda ma Amida Powder 1: 1 ma sasaa i totonu o se pusa palasitika. E tape le mamago mama mo le fufuluina o ipu.

Fua le numera 2.

Vaega:

Faleoloa Metotia:

Matou te faʻaopopo mea uma i le koneteina, talafeagai mo le faʻaaogaina pe a fufulu ipu, ma ua faʻafefiloi ma le tulaga o le fagaloa.

Tagata faatau fasimoli mo ipu

Kuka se auala mo le fufuluina o ipu e faia ai oe lava

O le sili atu faigata lomiga o le lautele o le faʻamamaina o le a manaʻomia ai mea nei:

  • Faʻamanuiaga a le tamaoaiga - Limasefulu kalama (e uiga i le vaega lona fa o le masani o le fasimoli).
  • Fuafuaina Soda - lua sipuni.
  • O le suauʻu sili lafitaga e sili ona e fiafia iai (filifilia taʻitoʻatasi, saunia e leai se afaina i luga o suauʻu taua).
  • Agavaʻa ma le teuina o tagata faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: Toe tusi i le pito i lalo o le faila faila: o se auiliiliga faʻamatalaga ma polokalame ma vitio

O le tapenaina o lou vailaau mo ipu, e manaʻomia le faʻamauina o se fasimoli faʻamanuiaga i luga o le tapu mafanafana ma le sefeina o se vai malulu, e tusa ma le vai vevela. Ona aveese lea o le vai taele. Ma i se fasimoli sili ona tiga, faʻaopopo le tasi ma le afa lita o le vai vevela ma aumai lenei paluga i se pipisi. Ina ua uma lena, tape le afi ma soloia lua sipuni o soda i totonu o le vevela vevela.

Ina ua lalagaina, faʻaopopo le sefulu mata o le suauu taua masani, faʻasolosolo lelei.

E aoga le matauina o le suauu taua a le pito i luga o le laʻau o le laʻau na te faʻatumuina atoatoa le microbes ma ei ai le afssippitic aafiaga, ma le sili atu o le citrus (i se tele o le harrus (i le lautele.

O le taunuʻuga o le mea faigaluega i le malo malulu o le a tutusa o le gel gel gelly. Ae le i faaaogaina, o le a manaʻomia ona lulu lelei, a leai se mea e faigata ona tu mai le tufatufaina. Leai se mea e tatau ona sefe ai lenei mea faigaluega. O ona vaega e masani ona taugofie, ma o lona faʻaaogaina e sili atu le aoga nai lo le faʻatauina o se faʻatauga o faʻatau mo fufulu ipu.

O lenei filifiliga o se lautele eco-faauo screent. E mafai ona faʻaoga uma i ipu fufuluina, ma i le faʻamamaina o pulou, papota, laupapa, tanumā, fola, o loʻo avea ma tagamea a se tagamea tele. Na ia faia se mea faʻalenatura e faʻasaʻoloto ai o le a suia ia le itiiti ifo ma le lima isi oloa e taugata tele, ma fai se suavai faigofie.

Faamolemole Faigofie fale

Kuka se auala mo le fufuluina o ipu e faia ai oe lava

O CitRus suauʻu o le a fesoasoani e le toesea le ipu ma tuʻuina i le fale le manogi manaia.

Vaega:

  • malosi fasimoli - 100-150 g;
  • Le vai mafanafana - 100-150 MLA;
  • Soda - 3-4 tbsp.;
  • Manogi o le suauʻu - 6-8 mata.

Faleoloa Metotia:

Matou te mauaina le fasimoli ma olo ma se paleti, palu poʻo le saoasaoa. Matou te liligiina le tele o vai vevela. Matou te faalavelaveina ma le leaga mo le tui po o se tina. I ai o le soda ma faaopoopo nisi suauu taua. Fefiloi.

Lona uiga mo le fufuluina o ipu mai soda ma peroxide

Kuka se auala mo le fufuluina o ipu e faia ai oe lava

Vaega:

Mataupu i luga o le autu: Koluse o le Brerodide Corport: "O ata o le lauiloa tusiata o tusiata" Free download

Faleoloa Metotia:

SOD tumu i le vai, faʻateʻaina. Ona faʻaopopo lea o le hydrogen peroxide. Mo le faigofie, o le mea filogia e mafai ona sasaa i totonu o le spacing.

Homemade Heashing mo tioata tioata

Vaega:

Metotia o sauniuniga: Faafefiloi mea uma.

O le fufuluina o le le mautonu ma le manogi o le kofe

Vaega:

  • Vai vevela - 250 ml;
  • mautu unarromated fasimoli - 150 g;
  • Bura i le glycerin - 20 ml;
  • citric acid - afa o ch.l.;
  • Soda - 100 g;
  • Amida Powder - 50 G;
  • Mulumulu kofe - 50 g

Metotia o Sauniga: Matou te faia le fasimoli ma olo ma le paleti, palu poʻo le saoasaoa. Matou te liligiina le tele o vai vevela. Misi ma le vevesi mo se tui po o se tina. Matou te faʻaopopoina Cirric AcID faʻatasi ma le enaena i le glycerin. Tatou tuuina le 2-3 itula. Matou te faʻaopopo uma isi mea, faʻafefiloi lelei lelei i le tulaga o le pasty.

Ava malosi

O le Stommide Deseshwashing Stess Parsuges i le Wack Couper mai le Suavai Matagofie.

Vaega:

  • Vai malulu - 100 ml;
  • Glycerin - 3-5 tbsp. l.;
  • SONA VEALAME - 25 G;
  • 40% ava (vodka) - 1 tbsp. l.

Metotia o Sauniga: Matou te tataina se fasimoli fasimoli i luga o le Gramp, faaopoopo vai malulu. Ipu ma mea nei o loʻo vevela i le vai taele ma palu seia maeʻa le fasimoli. Ia manaia. Faʻaopopo le 'ava malosi ma glycerin, inivesi 2-3 itula.

E filifili uma e tagata uma ia latou lava, e aoga le faʻaalu o le taimi i le fausiaina o le homemade faʻamamaina sooupu pe leai. Ae a leai se mea e te le o maua ai ni tupe, ona e tatau lea ona mafai ona ou gauai atu i le le saogalemu o ni tulaga faatauga o mea faatau.

Mo tamaiti o aoaiga maitaga, tagata maʻitaga, o le faʻaaogaina o oloa i le fale e sili atu. Ioe, ma mo se tagata, e tausia lona soifua maloloina i le tulaga muamua.

O le i ai o le tele o le taimi avanoa, e mafai ona e puipuia oe lava mai le faʻaleagaina o mea e le o le siosiomaga. Ua lava na o le fausiaina o se sof showsthing ma ou lima lima.

Faitau atili