O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Talaʻaga o talaʻaga o foliga o uʻamea moega
  • O tulaga lelei o uʻamea moega
  • Uamea le potu malolo ma le gaosia o tekonolosi
  • O le a le mea e tatau ona e faia ai se uʻamea uʻamea ma ou lava lima?
  • O a ni mea o iai fale moe?
  • O nisi faʻamatalaga faʻamatalaga

Uamea moega. E toatele ua latou faalogo i lea fuaitau e le fiafia i ai, ma ma le mataga latou te manatu i le mamanu o se faʻataʻitaʻiga o Soviet o le Soloire gaosia, ua iai se ata le mautonu ma se grid o se faʻavae.

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

O aso nei, o ou moega uʻamea e matua matagofie lava, ma e mafai ona avea ma se saʻo teuteuga o soʻo se totonu.

Le aso, ua suia mea uma. Ma uamea fale gaosi oloa e fiafia uma i luga o agavaʻa na tuʻuina ia i latou ina ia mafai ai ona fausia mea moni. Afai e te manaʻo e faʻatau pe faia se moega uʻamea ma ou lava lima, ona e tatau lea ona e iloa nisi faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fea na o iai uʻamea oloa e sau mai i latou ma le mea e te manaʻomia ina ia mafai ai ona faia se faʻataʻitaʻiga o oe lava.

Talaʻaga o talaʻaga o foliga o uʻamea moega

Moalani o ia fausaga e mafai ona valaauina aso anamua ma le talitonuina. O taimi mamao, sa i ai le aoga o le uamea i le maualuga, o le mafuaʻaga lea ua na o ni tagata tauleleia ma sui o le malo e mafai ona iai se moega uʻamea.

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

E le aulelei le tele o taimi o le USSRR, ae o le toatele o aso nei ua kilia ia i latou.

O tagata lautele na tatau ona momoe i masini laupapa. O le faasolosolo lava lava, o le taua o le pele uaina, ma o se moega ua malie e mafai ona gafatia mo se sui masani o tagata. Na o le pau le eseesega i le va o moega o le mauoa ma mativa o foliga vaaia. Moe o moega o loʻo iai le ituaiga moni o le sili ona lelei na o le agavaʻa, ma le faigofie ata na tuʻuina atu i lomiga.

Ina ua maeʻa le gaosi leaininum gaosi, o fulufulu uʻamea na le toe mafai ai o latou foliga muamua ma avea ma faigofie ma le lelei. Peitai, o lo latou numera ua tupu i nisi taimi.

Europa gaosi oloa o le luasefulu seneturi na avea ma au moe moe mo aiga tumaoti. Peitai Rusia, sili atu ona saʻo, o le Soviet Union, faʻamautuina le faʻatinoina o le natura natura o uʻamea fausaga mo nofoaga uʻamea ma falemaʻi.

O le paʻu o le Soviet Union na aumaia ai le tele o suiga i le tele o itu o le olaga, e aofia ai le latou popole ma meafale gaosi oloa. I le taimi lea, na faia ai e le au moega ia o latou ua maua lo latou lelei lauiloa, o le metotia o le faʻamagaloina ma isi.

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

Ua matua matagofie lava moega, ae o latou o se faʻasologa o le tele tele taugata nai lo le aumata masani potu.

O le eseesega i le tulaga lelei ma foliga o uʻamea uʻamea poloa, faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga o le seneturi mulimuli, e taua. Faʻaleleia atili ai ma faʻagaioia faʻagaioiga, o loʻo faʻaleleia atili ai le agavaa faʻaalia o uʻamea, ma foliga foliga. Faʻaoga Alualu i Luma Teteenolologisis i le ata o le foliga o se uʻamea moega, gaosi oloa ausia le gaosiga o muamua ma e manaia tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona viliina laupapa

Toe foi i le vaega

O tulaga lelei o uʻamea moega

A uma ona e mauaina oe i le talaʻaga o le amataga o le uamea moega, e mafai ona e agaʻi atu i le mafaufau o latou tulaga lelei. O se lisi o nisi o latou:

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

O uʻamea moega o le siosiomaga faʻaleaga.

  • Pe a faʻaaogaina mo le gaosia o vaega o le pupuʻu o le pupuʻu o le le lava o le leai o le le lava o le leai se aoga.
  • Le saogalemu o le siosiomaga o sea mamanu;
  • Maualuga tikeri o le ofuina le teteʻe, aua o soʻo se uʻamea o ni mea mataʻina;
  • O le Hygiene faailoga e i le maualuga tele;
  • O le teteʻe i aʻafiaga o avega o le maualuga o le tikeri, mamafa uma ma le tumau;
  • le mafai ona afaina ai le afaina o le tamaoaiga
  • O le le lelei o le Defoferates.

Ma o lenei o le le lyrical extomared e uiga i le faia o le moega ata. O lenei filifiliga e matua matagofie ma ua teuteuina i totonu o le potumoe. E ui lava i le mea moni o le uʻamea mafuaʻaga o le mafutaga ma se mea sili ona manaia, mamafa ma e le lelei, faia moega e leai ni mafutaga i lenei.

Matamata i le uamea moega teuteuina ma o mea na ia faia ai elemene, e na ona ou fiafia i ai o lona lalelei. Malamalama Ajuras, lamolemole laina, sitaili elemene: O mea uma e faasino i se uʻamea uʻamea. Ae o nei mea uma e le ono aafia ai lona malosi.

O le a le mea na mafua ai se tuʻufaʻatasiga? E matua faigofie mea uma.

O le tulaga mautu ma le faʻatuatuaina o le moega uamea e mafua mai i lana mamanu, e faʻatagaina ai ona faʻavasega lelei mea e faʻatino ai vaega: tua ma tua faʻata.

O le gaosiga o galuega e mafai ona okaina e mafai ona okaina e tusa ai ma le tagata taʻitoʻatasi galuega. O le mea taua e mafai ona ese: mai le faigofie filifiliga i se tasi. Ina ua uma ona faatau se moega, e mafai e oe ma le faamaualuga ona faʻaalia lea o le naʻo le pau le ma siata faʻapitoa.

Toe foi i le vaega

Uamea le potu malolo ma le gaosia o tekonolosi

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

Masani tino mo se moega uamea.

Afai tatou te talanoa e uiga i fale gaosi onapo nei, i le faia o moega uʻamea, ona gaosia lea lava i ni tagata laiti e aʻafia i uʻamea, faʻapea foi ma fale tumaoti o loʻo maua ai le avanoa.

  1. Mea mo le gaosia o moega o loʻo palapala manifinifi-faʻapipiʻi paipa, eseese rods ma uaea. E mafai ona faia i latou o apamemea, uʻamea, kapeta uʻamea poʻo uʻamea faʻaputuputu.
  2. O metotia o le faia o uʻamea nofoaga e aofia ai le lua autu: ma totoa. Faʻaaogaina rooks o loʻo faʻailoa mai ai le pamu o loʻo i lalo o le faʻaosofia o le maualuga o le vevela vevela ma le faʻaaogaina o le fitafita.
  3. O le faʻamalamalamaina o metotia e mafai ona faʻatinoina uma metotia vevela ma le malulu. O le malulu o le gaosia o loʻo faʻatinoina mai le uamea avanoa i luga o le faʻapitoa o le Confindoward i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le mamafa. O lea, o le faiga e fiafia ai ua ausia. O se metotia vevela o loʻo faʻaalia ai le vevela i se vevela ma mulimuli ane tuʻuina atu o le nofoaga manaʻomia ma le fesoasoani a samala. O lenei faiga o loʻo faia e faʻaaoga e faʻaaoga ai le masini.
  4. O le pito i luma o le gaosi oloa e aofia ai le faʻamaeʻaina o le faʻagasologa. O le talosaga lea o le polyrim coting e avatu ai le laualuga o le oloa lanu ma faia le puipuiga puipuia. E masani lava, o le efuefu vali vali faaaoga mo nei faamoemoe. O le a le mea o loʻo tuʻuina mai e lenei gaioiga? Muamua, teteʻe ile faʻaleagaina o faiga, lona lua, faʻaletino ai le foliga mai o siama faʻamaʻi o aiga, ma lona tolu, o loʻo ave ai le uʻamea foliga manaia.

Mataupu i luga o le autu: O ni nai filifiliga mo le aveeseina o le pito o le fola mai le laupapa

O a vaega o se vaega o uamea fausiaina? Ai:

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

O le moega uʻamea uamea o le a avea ma se filifiliga lelei mo le vasega pepe.

  • Framtworkard;
  • tua;
  • ma faavae ma faavae;
  • vae;
  • fusiua.

O le faʻavaʻa mo le uʻamea moega e masani ona faia i foliga o se faatafafa, ae o isi taimi, e seasea lava, e mafai ona e feiloai i se filifiliga lapotopoto. Faʻatumuina le faʻavaʻa (faʻavae) o: O le Grid na faia e le lalagaina mai le uaea uaea, lamellas (ua toese mai uʻamea), vaipuna ma lats o fafie.

O vae o le moega (lagolago) ua tuu i tulimanu o le faavae. A o le pito i tua o le moega, ona mafai lea ona eseese filifiliga. O nisi taimi o se tasi tua, ma o nisi taimi e lua. O le pito i tua, o loo tu i le laupapa, e masani ona sili atu nai lo le maualuga o le pito i tua i vae.

Toe foi i le vaega

O le a le mea e tatau ona e faia ai se uʻamea uʻamea ma ou lava lima?

Se tasi, o le faitauina o le ulutala, e mafai ona fai mai o le mea lea a o se manatu valea ma le aoga, fai se moega ma ou lima. A maeʻa mea uma, o meafale manu nei, e tele naua o maua ai ni meaʻai eseese. Tele, mamanu, mea gaosi oloa - O lenei mea uma e mafai ona filifilia i lou tofo. Ma le tau vaega o eseese.

O le a le mafuaaga mo le filifilia o oe lava? E tele taimi o lenei manaʻo ia maua le moega, e leʻo le tagata uma. Ia, o le lona lua vaega, e ui i le tele o ituaiga, o le tau lava o uʻamea maualuga-lelei uʻamea.

Fai se moega ma ou lava lima e faigofie tele lava, all o le laupapa mea e masani ona faʻaaogaina e pei o mea. O le galulue faʻatasi ma le laʻau e faigofie faigofie, ae o aʻu moe moe ma le poto faʻapitoa ma le poto, e le mafai ona fai mai e uiga i fausaga laupapa.

Faʻamolemole ia matau o le tutoʻatasi o gaosia o le uʻamea moe e le mafai ona faia e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa. Faatasi ai ma le mauaina o mea, e leai ni faigata, talu ona avanoa uma ai i pisinisi. A ae mo le moʻoloa, e le mo tagata uma ile fale iina, ma o aga masani o le galulue ma le faʻaputuputu e le avanoa mo malo uma.

Amata manaʻomia mai le faʻaaogaina o le moega pueata. A oʻo mai le taotoga i le iʻuga, e mafai ona e faia le pito i tua o tua. O tua e mafai foʻi ona tututoʻatasi, ae mafai ona faʻatonuina i se filifiliga faʻapitoa. O le fale faigaluega i le fale e fai ai mea uma o le a le faatagaina. E pei ona tusia i luga, o moega ma le tele o elemene foliga mai e sili ona manaia ma matagofie. Amia le umi, o le iai o se manaʻo ma avanoa, e faigofie ona e taulimaina se galuega faapena o le gaosia o le moega uʻamea.

Toe foi i le vaega

O a ni mea o iai fale moe?

O loʻo iai loʻu moega e te lua - gaosiga tekonolosi

Mea e manaʻomia e fausia ai se tamaʻi moega papaʻe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le pusaaisa ma ou lava lima?

O le gaosiga o uʻamea oloa o lenei ituaiga o loʻo faʻapipiʻiina i luma pe a faʻatusatusa i le seneturi ua leva. Ituaiga o System o loʻo eseese ma eseese i o latou fuafuaga uma ma i le numera o moega (luʻi), ma o le tele o le faʻavae ma le faʻavae e tele ona eseʻese eseesega.

O fale gaosi uʻamea e masani ona fuafuaina mo lua vaega o tagata: tamaiti ma tagata matutua. Faʻamoemoe o loʻo fuafuaina, o loʻo iai ana lava uiga ma uiga.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, le eseesega i le va o le moega o tamaiti mai le tagata Matutua muamua e aofia ai ma le tele. Lona umi ma le lautele o ni nai taimi mo tagata matutua. Tele taimi e masani ai, o le umi ma lautele faʻailo e fetaui ma mea e fetaui ma tulaga taua nei, faʻapitoa - 1.5 ma 1 m.
  2. O oloa nei e ofoina atu oloa tusa lava mo foubrens. O le mea masani, o le masini o faʻataʻitaʻiga e iloga i le saogalemu ma e maualuga itu, o ona itu, vae. Ae peitai, i le taimi nei latou te le lauiloa tele.
  3. O le va eseese o le sitaili o tamaiti mafai ona tasi pe lua fola. BUNK FOCINCICICTION e alofa tele uma tamaiti, ma afai o iai sau fanau e toalua, o se moega mai uʻamea ma ou lava lima o le a avea ma se agaalofa mo i latou. O le foliga mai o le faaputuga o le faaputuga o menpallic mamanu mafai ona matua manaia, ma o mea uma e iloa lona malosi. Mo faigofie le siitia i le lona lua o le 'ai, o le masini ua faʻaaogaina i se faʻapitoa saogalemu apefai.
  4. O fuaitau o uʻamea o uʻamea mo tagata matutua e sili atu ona sili ona eseese tamaiti. O nei mea e tasi e mafai ona tasi-lapoa faiga e iai le tele o le 2x1 m, afa-vaega, o le tele o le 2x1.4 m, ma le lautele o mea e fesuisuiai ai manaʻo e le faigata.
  5. O le isi tagata e faigofie ona tu i luga o le tasi-mata, o se tagata matua matua poʻo se tagata matua ma se tamaititi o le a o faʻaaogaina i luga o le avanoa. O le vaega e lua e mafai ona maua ai se malologa malolo ma tagata matutua e toalua. Afai e te manaʻo e maua se tulaga le masani ai, o le mea e sili ona lelei e filifili ai masani-faia i luga o se galuega taʻitasi.

Toe foi i le vaega

O nisi faʻamatalaga faʻamatalaga

O le isi matata o uʻamea moega o loʻo taʻu mai ai le eseʻesega o le ituaiga fausiaina. O vaega ia o le natura o se natura faʻaituau ma totoʻa le gaosia. O le moega, ma o latou lava lima, fai i le faʻaaogaina o le faʻamamafa, ei ai se monolivic mamanu, i totonu o le itu i totonu o loʻo tuʻuina atoatoa. E mafai ona e faʻatauina se motufu ese pe okaina e tusa ai ma au tapulaa.

O le faiga o se tulaga o se natura na o loʻo aofia ai ni vaega eseese: contboards, tua, vae, faʻapipiʻi. O lenei filifiliga e manatu sili talafeagai i tuʻutuʻuga o felauaiga ma gaoioi i totonu o le fale mautotogi. Ae i le malosi, e mafai ona lafoai sina mea i le filifiliga na ia faamatalaina i luga.

O lenei ua tele tele mea e te iloa ai uʻamea moega, ma filifili le talafeagai filifiliga mo oe o le a le faigata. Masalo o le a e filifili i luga o se tutoʻatasi o le gaosia o se uamea faʻataʻitaʻiga ma o se iʻuga o le a e mauaina le mataupu o le faʻamaualuga i totonu.

Faitau atili