O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

Anonim

O le faʻaseʻe mamanu o se faitotoʻa totonu e le sili le lauiloa nai lo le tutusa i totonu o le fale. E tele mafuaaga mo lenei.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

Filifili se masini i luga o le faitotoa

Nai lo le manaia sliding system

  • Lavea sikuea - O le faitotoʻa o le faitotoʻa e le motusia, ae o le slides i luga o le puipui, faasologa, e le manaʻomia fua avanoa i lalo o le tatalaina. Manaʻomia ni vaega i luga o le puipui, ae o le tuʻufaʻatasia o le mea mulimuli e faigofie atu nai lo le faʻasaoina o le nofoaga i luga o le fola.
  • Faʻapipiʻiina e sili atu faigofie nai lo le tulaga o le taupega tauto. E le gata i lea, o le galuega faʻapipiʻi e le afaina ai le faitotoʻa ma e le o o faʻatasi ma le tele o suiga i totonu o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

  • Tulaga - mo le masani galuega o le faitotoʻa faitotoʻa, e manaʻomia o le puipui o loʻo agai i luga o le sash e lamolemole. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se pagota e tasi, lea e faia ai le sash i le pito i luga o le taʻiala
  • Ole taimi nei - o le sash ma se ata o loʻo feagai ma le laititi o avega ma e le o lamatia o ni stikes pei o le aau. O le iʻuga, o oloa e tautua pei o le 15% umi.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

  • Nofoaga - E mafai ona faʻapipiʻi le system i luga o le puipui ma luga o le faʻataotoga, faʻatagaina le faʻaaogaina o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo misi i totonu pe a leiloa le pa. I le ata - faʻaseʻe faitotoʻa i le taʻele i luga o le taualuga.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

Pau le mea taua o le tulaga o le system e faʻaititia i le faʻatusatusaina i le faʻasoasoaina o leo ma le vevela o le vevela.

Sliding system mechanisms

O le mamanu e aofia ai se faitotoʻa o le faitotoʻa - tasi pe lua steash, taiala - luga ma / pe faʻaititia, faʻapea foi o rollers, e tusa ma le upega tafailagi na siitia.

Lua filifiliga e faatinoina.

  • Nofofua-suauʻu feokanes - o le tapoleni agai i luga o le pito i luga o le taʻiala, o loʻo misi le pito i lalo.
  • Faʻalua-fausaga - O le faitotoʻa agai i lalo o le pito i lalo o le taʻiala, ma o le pito i luga e lagolagoina le sash i le tulaga saʻo. O lenei filifiliga e fautuaina mo se ie lino e maua ai le tele o mamafa. I le ata - lua-vaega faiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Glue Wallpaper i le taumalulu. E mafai pe sili atu i le taumafanafana?

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

O le gaoioi o le stash e mafai ona faʻatulagaina i le tele o auala:

  • i luga o le puipui;
  • Totonu o le Pa - faapea le faapea, totonu o le kaseti;
  • Ma le sili atu - ala o le feʻaveaʻi o le tutuli e tutuli ese.

Masini ma le ituaiga o taiala mo eseese masini e ese.

Fausiaina ma le tumutumu o le taiala

Faamaeaina o le auala e aofia ai elemene nei.

  • Up Rail - Fausia mai le Steel po o Aluminim (o le mea mulimuli e laititi lava le mamafa). A faʻapea o se tasi-faailoilo o loʻo manaʻo pe naʻo le tasi le auala e mafai ona faia, o le tasi taʻiala ua faʻaaogaina. Afai e tatau ona alu le SOSH mo le tasi i le isi - gaioiga ma le soona fai, o le taiala e tatau ona faaluaina - Telescopic.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

  • Steel Carrials ma Rollers - o loʻo tuʻufaʻatasia vaega o le auala. O le tui i luga o le faitotoʻa, ma pe a faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i le pito i luga. O le tapoleni o tautau i luga o le rollers.
  • Tagata taofi - Faʻatapulaʻa le gaoioi o le shish ma le soona maua.
  • Teuteuga fuafuaga - elemene o le pusa, tapuni le pito i luga o le nofoaafi, puipuia i le efuefu.

Fausiaina ma ni taiala e lua

O le filifiliga na manatu e sili atu le faʻatuatuaina, talu mai le avega mai le gaioiga a le uata ua tufatufa atili tutusa. O le faiga o loʻo aofia ai faʻailoga e lua ma le fa o le 'au paʻu.

  • O le pito i lalo o le taiala e mafai foi ona nofofua pe ma le lua uila, mo le faasaoloto o le ea uma o le steash. E faʻapipiʻi le nofoaafi i le fola ma i le taimi o faʻagaioiga e fautuaina e faʻamamaina i taimi uma.
  • Pito i luga - tutusa ma le pito i lalo. Ituaiga, mea ma faʻamaeʻaina faʻamatalaga e tatau ona fetaui.
  • Carties ma Rollers - 4 seti, ua faʻapipiʻiina i luga o le pito i luga ma lalo ifo o le faitotoʻa.
  • O le taofi o loʻo faʻapipiʻi i le puipui mai luga, ma le faʻatapulaʻaina o loʻo i lalo.
  • Pepa talimalo.

O le a le auala e filifili ai mo faitotoa o faitotoa

Faapipiiina o le potu o le potu

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o gaioiga e faigofie lava, ma faʻafetai i le faʻatulagaina o faiga fou, faigofie ona mafaia.

  1. O le pito i lalo o le pito i lalo ua mautu i se auala i le tasi itu o le tatalaina o le proprupess o 5 cm. O le laualuga o le fola e tatau ona o gatasi. A leai, o laʻau o le faitotoʻa e mafai ona momoli atu ma le tasi le itu.
  2. O Rollers e tumau i le pito i lalo o le faitotoa o le faitotoa. O le auala e aofia ai le fetuunaiga ponaivi ma o le mea lea na faapipiiina mulimuli ane le vevesi mulimuli ane.
  3. O le ie lino ua faʻaofi i totonu o le groove o le maualalo o faʻailoga ma le maualuga o le mataʻitusi pito i luga ua faʻailogaina i lona maualuga.
  4. I luga o le puipui uila i luga o le puipui faapipii se laupapa laupapa.
  5. Bruus mai le pito i lalo o loʻo faʻamautu e ia lava le tusia o le mataʻitusi.
  6. Rollers upted i luga o le pito i luga o le sash.
  7. E faʻapipiʻi uma le taofi, o le pito i luga o le ala o loʻo tapunia e le pa.
  8. O le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le tulaga o loʻo amata i lalo o le masini teuteu, ona faʻapipiʻi lea i le malifa o le pito i lalo o le nofoaafi. Faatasi ai ma le fesoasoani mo fetuʻutuʻunaʻiga, o le avanoa i le va o le puipui ma o le sash o le 5-7 mm. I le ata - potu fai aiga ma le puipui puipui.

Mataupu i luga o le autu: Septic Tank: Mataupu Faavae o le taotoga, faʻapipiʻi, tausiga

O le vitio o loʻo iai le faʻafeiloaʻiga o le auala o le scornism o le sliding system i sili atu auiliiliga.

Faitau atili