Faʻafefea ona pipii solo i luga o le taʻele tallet

Anonim

O le Hydromassage taʻele taʻavale na suia i se paʻu o le mafanafana i fale mautotogi, ave se tulimanu i le tuʻufaʻatasia o faletaele, foliga i totonu o fale.

Faʻafefea ona pipii solo i luga o le taʻele tallet

E masani lava o le vai sese e tupu ona o lona le saʻo faʻapipiʻiina, le saʻo le faʻagaioiga ma ofuina vaega.

O lenei fou fou o loʻo nofoia lona tulaga i Rusia i le sefulu tausaga talu ai nei. O le taʻele o le taʻele e tele ni suiga ma se tele o tau. I le faʻaopopoina i le matafaioi a le agaga, i le tele o manatu o loʻo i ai ni au paie eseese, fata, leitio, ma isi.

O se faʻamaoniga e le mafai ona gagau se fale taʻele, leai se gaosi oloa. O se tasi o le taatele masani o loʻo taʻei i luga o le pallet.

Ae faapefea pe a fai o agaga ma tagata aʻoaʻo uma e faʻatonutonu lelei ma a latou galuega, ma le pallet na ufiufi i paʻu? Alu e suia le faamaoniga pe toe fai le taele i le tautua? Ma afai o le tapulaʻa ua maeʻa, ma faʻafesoʻotaʻi le toe faʻaleleia o le sauniga e le mafai?

Auala e aveese ai ni tau mai le pamu taele

Ata o le faʻapipiʻi o taʻele.

Aveesea o le taupega mai le taʻele o le Tallet Coallet o se gaioiga faigata. O le palasitika ua faʻaaogaina i le gaosiga o tane mo le taʻele e le lelei E leai se faamaoniga o loʻo i ai i le taimi lata mai o le taele o le a le ufiufi ni paʻu fou. E alualu i luma, fuafua mafuaaga o faaputuga. E foliga mai, o mea leaga na foliga mai ona o le mea moni o le palasitika o le pallet e le mafai ona tu i le tele o se tagata, o le taulaloa faifai pea i nofoaga o sili sili ona mamafa. O lenei mea na tupu ona o le tele o le tele o le tagata e faʻaaogaina le taʻele, ae ona o le le lelei o le potu.

Toe faʻaleleia le taʻele fata e mafai ona faʻaaogaina pe a faʻaaogaina le tele o mea. O le a le mea e te faia ai, o le fea filifiliga e filifili ai - faʻalagolago i ou tomai ma o lona uiga:

  • sui lautele;
  • Desmocol;
  • Gelcoat.

Ae e te lei amata le paʻu, e tatau ona e saunia se meaʻai taʻele taele ma muamua:

  • Le faʻavaivaia o le faitotoʻa vai, faʻafoʻi le pallet mo le faʻaaogaina o le lua faiga;
  • mamago, faamamaina ma faatiga;
  • Fai se faaleoleo o le a taofi le pallet mai le punou (o loʻo i ai ni mea e fetaui e talafeagai: Plywood, laupapa).

Mataupu i luga o le autu: Faletalimalo o ata

Epoxy

Polokalame o le palle tallet.

EPOXXY GLIE i lona faʻavae ei ai se epoxy resin ma malosi. E tupu tasi-vaega ma lua-vaega. O foliga o le tasi-vaega ua sauni mo le faʻaaogaina, ma o le lua-vaega e manaʻomia ai le faʻafiloiina o le taimi nei i totonu o mea talafeagai.

Ina ia faia le pale tallet ma le epoxy keke, latou te manaʻomia mea ma mea faigaluega:

  • Fiberslass;
  • sui lautele;
  • Safate;
  • Faapipii o Aam;
  • solofanua tuai;
  • O le manava;
  • manai.
  • seleulu.

Alualu i Luma:

  1. A o le i amataina galuega, tuu i luga o totigilima ma manava manava.
  2. E manaʻomia le faʻamamaina, mago ma faʻatagata ma le solvent rusable luga.
  3. Tuu le fiberglass i luga o le taupulega (fiberglass).
  4. Ma le spalala, faʻaaoga galue ma tuu mai ia te aʻu mago 24 itula. E le mafai ona faʻatagaina le gaoioi o le faʻapipiʻiina o luga.
  5. Ina ua mavae se aso, e manaʻomia le ave o le isi itu o le fale o le fale o le fale ma faʻamamago e le isi 24 itula.
  6. A o lei potopoto ai le fale o le taʻele, o le paleti i le itu i tua e tatau ona togafitia ma le faʻapipiʻi o ona manu. O le a faia le pallet orkut.

Desmocol ma gelcout

Desmocol - glue, masani ona faʻaaogaina i totonu o le seevae seevae. Faʻamanuia paʻu, fafie, uʻamea, polyaturethanes. E mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i le gaosiga o meaʻai taumafa. Faatasi ai ma le malosi, fausia se malosi malosi, tetee i le hydrolysis. O le DEMmocol e mafai ona faʻapipiʻiina ni paʻu i luga o le fusi faʻapipiʻi le pallet pallele, e le noatia i le punou.

Gelceat - o se tuʻufaʻatasiga o iai se epoxy resin e faʻavae i le gaosiga o vaʻa, vaʻa o se vaega i fafo atu. Ua i ai le laufanua.

Ina ia toe faʻaleleia le taʻele o le taele, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se vaega o le fibergess na tipiina i Gelkoot, i luga o le paleti. Ina ua uma ona taʻele le taele e ufiufi ai se isi vaega o Gelkuty. O le le lelei o sea metotia o le maualuga o le tau o le faʻapipiʻiina.

Lipea o le taele taele o se cotton pisinisi. Ae o se faamamaina o le faʻatonuga na faʻaalia i luga o le afifiina o meafaitino oe filifilia, faʻasino i le saogalemu ma le galuega tulaga o le a tasi le tausaga ma e te le fiafia foʻi ia te oe ma lou aiga.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i totonu o le umukuka ma o latou lava lima: mamanuina ma le poto

Faitau atili