Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

Anonim

O fale o le Stalin e manatu o fale sili ona lelei. O le fausiaina o na fale, sa faia mo le lua, ae ua lava ai pea nofoaga maoae. Peitai, o le taimi lava e a ai pea i ai, o fola i totonu o nofoaga ia e manaʻomia ai le faʻalelei. Aisea ua tupu ai lenei mea? O le tumutumu o fale na fatufaufaʻutuina i laupapa, ma o lenei mea e le faavavau. Na faasolosolo malie lava, ona faaee mai laupapa, ma tamaʻi papaʻe. Faatofuga toe faaleleia i Sta fuʻa e aofia ai le faʻamutaina o nei faigata uma. E masani ona amoina faʻatasi ma le gatasi o le faʻavae i lalo o le fola ua filifilia o le fola ua maeʻa.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

O fale tuai e matua tuai lava, o le mafuaʻaga lea o fola ia i latou e manaʻomia ai le tele o galuega.

E mafua mai ia leaga e ala i mafuaaga mafuaaga:

  1. Laʻau e nofouta i le susu mata, vevela.
  2. Faapipiiina o ia fola o lea taimi e alu ai pe a suia atoa laina i itupa ma meainu, ae le gata i le taimi, ae o taumafaiga faaletino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo sosolo se sipalaina i luga, ina ua manaʻomia le faʻatali mo lona faʻamago.
  3. O laupapa ma isi vaega laupapa e mafai ona feola e feola. I le taimi o le toe faaleleia, pito i luga o itu uma e manaʻomia le faʻagasologa afsismenmeptics.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

O le lelei le lelei o le fola laupapa o le tele o mata loloto.

E le matua leaga mea uma, laupapa laupapa e leai ni lelei atoatoa:

  1. O lo latou tau e tele laiti nai lo le faʻamalosia o faʻapipiʻi o faʻapipiʻi ma sima.
  2. O le mamafa o le laupapa laupapa e laiti e laiti, e le o ni avega taua i le fausiaina o le fale.
  3. I le taimi o le toe faʻaleleia, na o le tuʻufaʻatasia e mafai ona suia, ae le o inisiua uma.

Aveesea o avanoa, na aveese le ata

Faatino toe faaleleia i Strantanga atonu e le o le lalolagi. I nisi o tulaga, ua lava le tapuni o le au tau i le va o laupapa. E fautuaina le faʻatau atu o se mea faʻapitoa mo fafie pe saunia se paluga oe lava. E tatau ona aofia ai Pva ma Kill Duchust Gluue. O le paluga o loʻo fefiloi uma le fefiloi, pe a maeʻa le tumu i palo uma uma. Muamua e tatau ona faamamaina.

Toe faaleleia le isi itu:

  1. Fola ua aveese, pe a maeʻa le faʻavae e asiasia.
  2. O avanoa o loo faamamaina o efuefu, palapala. Mo lenei, o pulumu o loʻo faʻaaogaina, o se paʻu uʻamea uʻamea.
  3. Le isi o tapenaina o le paluga mo galuega, taunumi o le a faʻatumuina o le a faʻatumuina.

Tusitusiga i luga o le autu: Aluminum Planth mo fola: Antized ma Cable Channel

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

O le polokalame lisi a le LG. 1 - Me LAG; 2 conmidiadiad cutgs; 3 - Cuskets faia o laupapa vao voli; 4 - Mama o le fola.

Afai e tele foʻi paʻu, ona e tatau lea ona e faʻagaloina ni laupapa ma sui tagata fou. A leai, o le uila e le umi, ae sa tatau lava ona fai le toe faaleleia le mea e suia ai le faavae. O le isi faafitauli o le aveeseina o le ata. O lenei tulaga o lenei mea e mafua mai i le mea moni o le o loʻo ufiufi laupapa. A savali, ua amata loa ona matou masiʻi, mou atu, avea ma mafuaʻaga mo foliga o se foliga le lelei ma faʻailogaina. E mafai ona e aveese pe a fai o le a e faia le seti o gaioiga nei:

  1. O le fesoʻotaʻiga o fafo e aveesea ai, pe a maeʻa le faavae o le fola o le fola.
  2. O laupapa uma e i ai tulaga o afaina e tatau ona aveesea vave, pe a tatau ai, faamamaina o isi.
  3. Afai o mea uma e tumau i se tulaga faatasaga, ia mafai ai ona faʻatupu ai le tele o tulaga, e tatau foʻi ona latou toe faʻafouina.

O Sttivanga e masani ona iloga e fale tulaga maualuga, ae o le laʻau ma le umi o le faʻaogaina o loʻo faʻaitiitia ai. Ua aveʻesea laugutu ma laupapa, ua suia i latou i ni fou. Muamua-laupapa e tatau ona togafitia ma le antisfacetic e puipuia ai le solo ma le suia . E taua le faʻamautinoaina o le laʻau e matutu, susu susu poʻo laupapa o le a mafua ai le siosiomaga ma se fatu fou.

Fola ogatasi: foliga o le faʻaaogaina o le lag

I le taimi o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia o fola, galuega e faʻatino i le taimi e tasi. E manaʻomia le tau e le faʻagaioiga a le faʻagasologa o gaioiga. Muamua e tatau ona aveese uma laupapa uma, aveese le mea e faʻatumu ai le avanoa i le va o le lags. Muamua, nai lo le cutelate, fau maketi faaaoga. E le talafeagai uma lava ona faʻaaoga, o lea e manaʻomia ai le vave ona sauni mo le aveeseina o le tele o lapisi lapisi.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

A tuʻua le lagē, e manaʻomia ona puipuia mai le faʻamalamalamaina o lo o faʻaaoga ai Potynelane.

Pe a faʻaaogaina le avanoa i le va o taʻamilosaga, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma le totoʻa o latou tulaga, siaki faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo e fau fale. Afai e faʻatonu le faʻailoga, ona mafai lea ona faʻaaoga atili. Afai e tele ni tau faʻaputuga, faʻailoga o le lio, ona e tatau lea ona sui i latou. Mo le fola, o pa laupapa ua mauaina, ua uia i luga i luga o le laʻasaga o le 60-100 cm. O le vaega e mafai ona puʻeina pei o faʻaaogaina muamua. Ma se filifiliga tuuto, e tatau ona totogi i le umi o le taimi e manaʻomia ai e le tapulaʻa:

  • Tusa o le 1 M, e manaʻomia le faʻaaogaina o se pa, o le Koluse o lea o loʻo iai 110 * 60 MM;
  • E oo atu i le 2 m, o le koluse o le laupapa e tatau ona 150 * 80 MM;
  • Pe a oʻo atu i le 4 m, o le satauro vaega o le 180 * 100 mm;
  • Afai o le umi o le squ o le a oʻo i le 5 o le ū e tatau ona ave ai le pa ma le 200 * 150 mm;
  • A e lele 6 m e faʻaaoga ai le 220 * 180 mm bracer.

Mataupu i luga o le autu: O fea e mafai ona faʻaaogaina ai le ie puipui e le saʻo mai le pvc

Pe a toe fai eletise i Stalata, e tatau ona totogi i le sitepu o le lag. I aso nei, i le soona faʻateleina, e le gata na o lalo o luga o Papatisoga o loʻo faʻaaogaina, ae o gata foʻi o tagata faʻamau, o loʻo faʻapipiʻiina ata o Plywood. O le laasaga mo mea faʻapitoa e manaʻomia ese.

Mo le laupapa laupapa:

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

Ina ia leai se skew. E manaʻomia le faʻaaogaina o le tulaga e siaki ai le maualuga o laʻei taʻitasi lag.

  • Ma le mafiafia o le 20 mm, o le sitepu e oo i le 30 cm;
  • Ma le mafiafia o le 25 mm, o le leo o le lag o le 40 cm;
  • Mo le Komiti Faatino i le 35 mm thys, o le laasaga o le 60 o le 60 faaaogaina;
  • Aua e oo atu le Komiti i le 40 M m, o loo i ai le sitepu e 70 cm;
  • Mo le Komiti Faatino i le 45 MM, o le pitch o le 80 cm;
  • Mo le Komiti Faatino i le 50 MM, o le laasaga o le lag o le 100 cm.

Mo fasi pepa o Plywood ma Opped papatusi:

  • Mo le fola atu ma le mafiafia o le 15-18 mm, o le leo o le lag o le 40 cm;
  • Mo le fola i le 22-24 MM, o le laasaga faateleina i le 60 cm.

Faapipiiina o le lag mo le faavae

Na toe faʻaleleia e Paulo le faʻapipiʻiina o le lag i luga o le faʻavae. Muamua e tatau ona e siaki le fale faʻa-fale, i luga o puipui e fai ai le tulaga o le galugalu o le maualuga o laupapa. Afai e manaʻomia i lalo o pa e tuu fasi fasi taifigo, o le a latou tuʻuina mai le tupuaga. Muamua, o le fola fola ua faʻaputuputu, i.e. O le laupapa o loʻo faʻamamafa i luga o pa ma se mamao o le 5 cm mai le lag i pa. Ma e tatau ona amata le faʻapipiʻiina o le brusev, ma le matauina o le maualuga tulaga mamao. O taʻamilosaga o loʻo faʻapipiʻi i le fola ma taula, e taua le siakiina pea le onoga o le fausaga, lona malosi, ae faʻamalosiʻau le taimi o faʻagaioiga.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia fola i le statanga?

Faleoloa foloa le Court Dragram.

A faʻapipiʻiina le lags, e faʻatinoina galuega i luga o le faʻatonutonu. Mo starinik, e sili le faʻaaogaina o le tagata o loʻo i ai le sili atu le mamafa. Lelei fetaui lelei celkulose credies po o minerale fulufulu. A o le faʻamalosi, e tatau ona e vaʻavaʻaia uma ana povi ina ia leai ni taga a le ea. Afai e faʻaaogaina se lapoʻa tele, ona manaʻomia lea o le faʻavae o le fola o le ata muamua. E tatau ona o ai le vevela i le laulu i le tulaga o lag ina ia tumau le suisui.

Mataupu i luga o le autu: Intut Sound Deaders i Lega Melen

Laupapa laupapa

O fola i le mafanafana ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi laʻei, mo lenei, laupapa pe o fasi pepa palu. E mafai ona faʻaaoga le laupapa laupapa tuai pe a fai e leai ni faʻailoga o le faʻaleagaina ma le pala. O laupapa ua leva ona gaosia e le au agisptustics. O le fola laupapa laupapa i le stalnike o loʻo faia i le maualalo vevela avanoa. O tagata lava ia e faʻatauina e faʻatau mo fusi, ua ave aʻe o latou ulu i se laʻau.

Afai o le a faʻatau e le plywood o le a faia mo le galuega, ona manaʻomia lea e tipiina se laupepa lapoa i sikuea ma se vaega laiti, ona faʻapipiʻi lea o le laufanua. O le vevela avanoa e matauina i le va o le plywood pepa, mai le puipui e tatau ona toe solomuli e tusa 1 cm.

O le Plywood o loʻo tuʻuina atu i se auala o se auala na le o faʻapopoleina e le 4 laupepa tulimanu i le tasi taimi.

O pati lua pepa e lua e tatau ona sau i le lau. A uma ona sauni le lafu i Stalin ua fuafuaina, e manaʻomia ona latou sasaa i latou, o le masini fatu e faʻaaoga e galue ai. O se mafuaʻaga lea o ulu o oe lava-paʻi o le tagata faʻaaoga e tatau ona faʻamauina i totonu o le laʻau, a leai o le a faʻaleagaina le mea faigaluega.

Faatomu toe faaleleia i stalinike o se pisinisi faigata, atonu e tatau ona faʻatumu le Toefuataiga ma le toe foi atu o le taupulega poʻo le aveeseina o taʻe, le ata pe a savali. O le vala o le toe faaleleia o le toe faaleleia o le lafu i fale o Hiti sa faatinoina mai le laau, o lona tulaga masani lava e le o toe talafeagai. Le feteʻenaʻi ma isi mea e le tatau ona i ai ni avega mamafa i luga o le mamanu.

Faitau atili