O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Anonim

Ua leva foi o aso, o le laʻau na manatu o le maʻa sili mo le faʻamaeʻaina o mea. Ina ia aloese mai le lafoina o le vevela o le foloa le puipui mai le fafie, o latou mafiafia e tatau ona le itiiti ifo ma le 5.5 cm.

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Fausiaina o se Fale Puipuiga

I le avea ai o se tulafono, o latou fafie fafie ua fausia, ae o isi taimi e taofi ai le faʻaaogaina o le uʻamea faʻavae, na o le faateʻaina o le faʻafitauli.

O le faʻauma lea o le fale i fafo, faʻaopopo atu i fafo mai fafo aulelei, warers ma tekinolosi galuega - isolates le laupapa poʻo le uamea i ai o le malulu pou.

Ma le isi, matou te talanoa e uiga i mea e sili ona aoga pe a e filifili pe a fai e faʻasoaina le fale faʻavaomalo, ma Faʻaalaina foi ni fautuaga e faʻafaigofie ai lau galuega.

O Vieturies o le Downdoor decoration

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Fausiaina o se Fale Puipuiga

E tusa lava ma mea e masani ai o tagata faʻatau, e leai ni faʻatapulaʻaina pe a filifilia o se mea mo le fuafuaina o le fale i fafo atu, ae, o loʻo iai ni mālamalama atu i le galuega o le a tatou taʻuina atu ia te oe mulimuli ane.

O le aso, o le ufiufi o le faʻavaʻa fale e mafai mai ia mea:

  • piliki;
  • fafie;
  • vinyl lodin;
  • O le au le fiafia, isi

E lauiloa foi ma le faʻapipiʻi ma le teuteuina o puipui ma mea vali i fafo, poʻo le teuina o le polym cotings e lauiloa foi.

Fuafua poʻo a mea e sili lea ona filifilia, e manaʻomia i le tulaga o le fausiaina o se fauina fausaga, ona mafua ai o ni galuega e manaʻomia ona faia i le faia o se faʻavae.

Faauma piliki o fale

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Teuteuina o fale piliki

Ia, na e filifilia le mea e vaʻai ai i se nofoaga faʻavaʻa? Afai o le '' upega tafaʻilagi o loʻo fuafuaina mai le piliki, o se tasi o filifiliga e mafai ona faʻauma o le fale ma piliki uliuli poloka. O le taua taua o le va i le va o le laualuga o le fale ma i totonu o le piliki o le taʻotoga e tatau ona i ai i le 50 mm. Afai e leai se avanoa, ua faʻamalosia le malulu i le malulu o le tau, o le a faʻavaveina le faʻasologa o mea faʻaleagaina. O amioga leaga o le le mafai ona tasa mai ma isi mea, i le tele o mataupu e ave ai rals po o le plywood.

Laau pe a ufiufi se fale (fale

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

O loʻo tatou ofuina ni puipui o se maota fale ma se laʻau

Tusiga i luga o le autu: laulau laupapa ma ou lava lima. Mea laiti

E leai se tasi o tala o le mea saʻo o le teuteuga o le fale ma mea laupapa e mafai ona tuʻuina atu le fausaga o le manaia.

A lelei le matutu o le pa laupapa ma gaosia e ala i le faʻatonutonuina, e mafai ona faʻasaʻo tuʻusaʻo i le faʻavaʻa o le fausaga mai totonu o le faʻalilolilo, ma e faʻamavae foʻi pe a uma ona faʻaleleia mea.

Aua neʻi galo le mea e faʻatupu ai i totonu o le laʻau malulu malulu, e mafai ona vavaeʻese le fale i lenei auala pe afai o le faʻalua o faʻavaʻa, o loʻo fesuiaʻiina ai le tasi i le isi.

E mafai lava ona tuʻu 'ese le fale ma mea laupapa i fafo, e mafai ai i se tagi ma se malologa mo le veli. Ae ia manatua o sea metotia manaʻoga tumau pea e tausi lelei mo mea nei o loʻo manaʻomia. Ma, ou te fia matau e mafai ona taʻe le laʻau i se mea, o silona o loʻo mafai ona faateleina le pailate o le asini - sauniuni mo ia.

Faʻamolemole ia matau o le aso ua naʻo le maketi o le fale e tumu i mea tuʻufaʻatasi e fesoasoani e faʻataʻitaʻi laupapa laupapa. O lo latou manatu faʻapitoa o lea mea e leʻo iai ni vailaʻau e iloa ai laupapa. Ae e mafai ona e mautinoa afai e te filifili e tata le aofaʻi mai lau tupe a le aiga mo le latou faʻatau.

Faauma

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Sivine skew fale

O le sivine o le sili sili ona gafataulimaina mo le maeʻa o le fausaga o le faʻavae ituaiga i fafo atu. Afai o lou fale ua teuteuina i se OPWOD, tulaʻi atu i ai tuʻusaʻo i nei mea, faʻaopopo le faʻatulagaina ma faʻauma oe le a le manaʻomia.

Tao Talosagaina o le masani ona suia o latou tulaga, pe a oʻo i le la i le la, pe ua maualalo le vevela. , Faamatalaga e mafai ona puipuia le faʻauma mai le susu, ma e te le tau faʻatatauina lou ulu i foliga o le fale. Ou te manaʻo foi e fai mai o ni faʻamatalaga e faigofie ona eliina ia te ia lava-sipiʻeina o le faʻaʻaisa, e mafai ai ona e maua le maualuga-lelei ma le tumau faʻapipiʻi.

Afai e te mauaina se koluma na siviso, o le a e faʻamalieina oe mai le faʻaaogaina o se isi oprier osp, ma e mafai ona e o le lafoina saʻo i le faʻavaʻa i le faʻavao.

Tusitusiga i luga o le autu: Falemeli Faletusi mo erker: O foliga ata

Ina ia mafanafana i totonu o le fale, e sili atu le faʻasaʻoina o le sivine o loʻo faia i luga o le ramū fata, lea o loʻo faʻaseʻe i le siʻomaga e faʻatatau i le tamaʻi vaʻa. I se galuega lea, ia e manatuaina, o fafo atu o mea e tatau ona aʻoaʻoina ai mea tetele o le siʻitia o le siosiomaga, e taofia ai le tuʻufaʻatasia o mea.

O le TROM o loʻo faia i lenei auala e faʻailoa mai ai le faʻatulagaina o sili atu le tumau nai lo le faʻaaogaina o mea faʻapena.

Manatua e mafai ona lulu se fale e le gata i le palasitika sivine. Mo galuega ia, e mafai ona e filifilia mea mai le uamea, ae o le faʻaiuga na faʻaaogaina e tusia ai nofoaga e le o nofomau.

O se faʻavasegaga o tulaga lelei o le lelei ma le le fiafia o fafie ma nofo o loʻo faʻaalia i lalo ifo.

MeafaitinoManuiale atoatoa
FafieO le maualuga o le malosi, faʻatusa ma le malosi o le tino, e mafai ona "manava", e mafai ona e filifilia le paolo manaʻomia ma galue faʻatasi ma le tele tele o gaioiga galuega.Manaʻomia pea faʻagaioiga uma i ni vaega o loʻo tuʻufaʻatasia; taugata
TagiSili atu le fesiitai o le tulaga o le vevela vevela ma e le fefe i ave o le la, e maualuga le malosi o le malosiLe mativa e utaina ai le vevela, e manaʻomia faʻatusatusa faʻapitoa; e maualuga le mamafa o le faʻapipiʻi ua ala

Falepuipui e le Hermopanels

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Matou te sasaa puipui o le faʻavaʻa fale ma le tele

O le aso, o le sāega e mafai ona vaʻaia lava i le tele o ituaiga, e eseese le tasi i le isi:

  • i foliga;
  • i luga o le tekonolosi tekonolosi.

Pau lava le taimi e tuʻufaʻatasia ai ituaiga uma o loʻo i ai i le i ai o le gaʻo o mea ma fafo.

O le vaega pito i fafo e mafai ona muai ata pe tuu ni ata vali pe a uma le faʻapipiʻiina o galuega ma faʻatumuina o avanoa ma auala.

O le faʻaaogaina o le au faʻamatalaga i fafo atu o tupe maua mai fafo e mafai ona faʻatatau i le faʻavae o le fale. Mo galuega lelei, e sili atu le glue le vaega i Polyarethane Free Casheve poʻo le faʻapipiʻiina o fulafula atoa, o le mea e mafai ona fesoʻotaʻi ma le puipui atoa.

Galue i luga o nofoaga

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

O loʻo galue i luga o puipui o le fale

Afai o se talanoaga e uiga i le faʻapipiʻiina o le faʻavae o le fale o loʻo sau, muamua o mea uma e uiga i le mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le opre. Ou te fia iloa e faapea o ia fausaga e faia o se le tumau ma manaʻomia se ituaiga o fetaui lelei.

Afai o oe, e ui i lea, ua filifili e le uma o le taimi taua, olaola ma faʻatupega ma tupe mo le faʻaalu o le ua mama ma faʻatumuina i le sami. Ia vave faʻaaogaina le loloto loloto o le eleele, faʻalelei (faʻaaoga se mea faʻapipiʻi) alkaline mesh ma le sipuni. Mo se galuega se i lea mea, e aoga le filifilia o se toasa faʻapitoa o le tele o le maualuga o le tele o le faʻamalosi, na mamanuina faʻapitoa lava mo le inisiua o le Oppe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le paʻepaʻe mai le pa: metotia ma fautuaga

Ina ua maeʻa le pule, o le laualuga e tatau ona vali pe ufitia i le faʻapipiʻi masini. E mafai foi ona e tuu ni ofu ma se gaioiga malosi. A leai se mea e lisiina e le faia - sauni mo le taʻe.

Isi metotia i fafo

O le a le pito i fafo o le faʻavaʻa fale i fafo atu?

Teuteuina o puipui o le nofoaga o le tino

I le tulaga faʻaaoga le Plaster o loʻo i ai le manifinifi vaega o loʻo tauina, lea o le faʻaaogaina o le vali poʻo le faʻaaogaina o polymer mea ma sina vaega laiti o maa pe e aunoa ma le faʻaaogaina.

I le avea ai o se ata vali, e aoga le filifilia o tupe na mamanuina mo galuega o Ele. O lea la, o mea o loʻo tuʻuina atu i le lautele tele maʻoti ia, lea, faʻaopopo lea, o faʻatonuga a le Komiti tekonolosi Galuega - E le manaʻomia le faʻataʻitaʻiga.

O ia mea o loʻo gaosia e sea vaʻaiga poʻo se polyrerethane faʻavae.

E le mafai ona mautu le mafaufau e le mafai ona tumau le lelei o le faʻamalamalamaina o le susu ma manaʻomia le faʻaopopoina o le vai o le vai. O le tuʻufaʻatasiga i sea vailaʻau o le kuata o le kuata. Mo le talosaga i luga o le laufanua o le acrytete vaega, e aoga le faʻaaogaina o se pistol hoppers.

I totonu o le polyturethane paluga o loʻo i ai le aʻafia o sima, ma latou te faʻaaogaina i totonu ma le mafiafia vaega faʻaaogaina se spalala. E mafai foʻi ona e vaʻai i le failaina lapoʻa mai le maamomolu mai maamomolu mai ma le maʻa ma le tele.

Faatasi ai ma le fesoasoani a mea, e mafai ona e agavaʻa faʻailoga op ma faʻalogo ai ma faʻamautu foliga o lau mamanu. Ae, o le ulu ulu mo le mamanu o vavae e le o le opoina oe.

I le faaiuga, ou te fia faaopoopoina:

  1. E aloese ai mai le tupu o le faapaʻu o paluga ma tau, faatali mo se solomuli atoa o le fausiaina, ma na o le taunuʻu i le faʻatinoga o galuega;
  2. O le mea fafie, faaaoga le tele o ituaiga laupapa poʻo oaks, galueaina latou ma faʻapitoa puipuiga puipuia;
  3. Faʻaaogaina o le laina poʻo le faʻataʻamilomilo, e tuʻu ai i le fulufulu povi o loʻo feololo.

Manatua, tusa lava pe o a mea o loʻo iai ni mea e te faia, ma le faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga ma le faʻamoemoe e fuafua lava i ona tagata.

Faitau atili