O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Anonim

Mo le taimi muamua, o lona mafaufau i le fausiaina o se fale sima o le fatufatu, na amata loa ona ou le fiafia i le lumanaʻi mamanuina i le taimi. Peitaʻi o le Matai au sa taofia aʻu, lapataʻiga e te manaʻomia ona e mafaufau i ai i le faʻaleagaina o le fale o le sitaili. O le mea o loʻo i ai i faʻamanuiaga e fiafia i ai ma faʻaletonu, o lea na amata ai ona ou mafaufau i mea a tagata o lo o faʻaaoga tonu, e mafai ona faʻaaogaina tonu mo se fausaga faʻapitoa mo le le-sitiseni.

O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Faʻamamaina o puipui o le suauu-sima fale i fafo

Meatotino o fale

O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Fale mafanafana na faia o se sima sima

O le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi sima o loʻo i ai lava i le manaʻoga, aemaise talu ai nei. Faatasi ai ma ia, latou fausia fale i le taimi puʻupuʻu e mafai ona puʻupuʻu, ma penefiti o le mea e tele naua. O le mea sili ona taua o le tele o poloka - E mafua mai i lenei tulaga o loʻo faʻavavevaveina le faiga. E le gata i lea, o le lautele o se tulaga lelei o se leo lelei ma, e ui lava o le tagata gaosi puipuia o le Hererol Crerolosia, o se fale o le sifi lea ua lelei i fafo.

O le a le mea e faia ai le fale mea e poloka e pei o:

  • Oneone
  • Maamora
  • Sima
  • Vai

Peitaʻi, i le faʻaopopo i lenei vaega faapitoa ua faʻaopopoina i le faʻavae, o le faʻailoaina mai o pepa faʻatumu. O le faʻafetai i tagata o le vaipuna ua matauina lelei le vevela o le faʻamasinoga. Ae le o ni faʻailoga o nei faʻailoga e aliali mai ai e masani lava ma e tele foʻi le fesili e laugaina e uiga i le taofiga o le fale mai poloka o le sima. Ma talu mai le faifai pea i fafo e sili atu ona aoga, na amata ai ona ou filifilia ni mea talafeagai mo le vevela o le fale maloloina.

TAUA! Faʻatautaia le faʻamalosi mai fafo o le i fafo ona o le mea moni ona o lenei, o le taua tele o potu nofomau i totonu o le fale e le faʻaititia. Ma tatou te iloa uma le taua tele ia i matou nei sikuea mita.

Faʻaogaina o le faʻatusatusaga

O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Polyfoam mo totonu o fale o le areed sima

Talu mai le mea leaga e manaʻomia lava le manaʻo i le tuiina o puipui o fale eseese, sa ou filifili loa e mafaufau i lenei filifiliga. I le avea ai o se mea taugofie ma le taugofie asa o ma e oʻo i lenei aso, e ui lava i le tele o manaʻoga, e ui lava i le tele o le lisi o mea o loʻo i ai. O le polyfoma e iai le tele o lelei:

  1. Malamalama mamafa ma lapoa tele
  2. Tau maualalo
  3. Faigofie o galuega ma ou lava lima

Mataupu i luga o le autu: O le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

Ae e ui lava i ona tulaga lelei, o mea ua leaga. Muamua, e fefe i le unaʻiga vave ma o lea i lalo o lana faʻamalosiʻau amata ona toʻulu ma leiloa lona faʻatinoga o uiga. Lona lua, o le isumu e maua Ina ua maeʻa ona faʻatautaia le vevela-islalami luga o galuega ma le falaoamata, e manaʻomia i le isi nofoaga o le siʻosiʻomaga. E masani lava mo lenei faʻaaogaina "susu" tekonolosi.

Lauiloa mea o le vevela histrus

O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Tutoʻatasi o le mafanafana o se fale o le faʻapitoa sima

O aʻa laʻau e matua lava lona lauiloa e faʻaaoga i fafo atu o le fale, o le a manaʻomia mo lona faʻatulagaina. Seʻi tatou iloiloina laʻasaga e mafai ai ona e faʻatino le lapataiga ma lou lava lima:

  • Muamua lava, e tatau ona e faia se pusa. E tatau ona i ai le saʻo ma mo lona gaosi oloa o le a manaʻomia se pa tele 5 * 5 cm. O le masani masani i le va o pa e tatau ona 60 cm, o nei tapulaʻa o loʻo faʻaaogaina. O mea lelei o le a faia se mamao o ni nai seneturi e itiiti ifo nai lo le lautele o papatusi. O le mea lea, o le lata mai o le a pei o le mafiafia ma maualuga-lelei e mafai ai.
  • Faʻatino le mea - o le tuaoi o le faʻamalosia e tatau ona mafiafia ma aunoa ma le i ai o avanoa. Naʻo lalo o le tulaga o le lelei o le soʻotaga lelei, o le a le vevela o le a maualuga atu e mafai ai.
  • Stomproetemif tatau ona faʻasaʻoina i le pa o le pusa. Faatasi ai ma lenei, laupepa e tatau ona avea o se musika, o le a le itiiti ifo 15 cm. Uma le magoto i totonu o le fono scotch
  • I le pito i luga o le moli eletise, e tatau ona toe faʻauʻuina le taulaga lea e faia ai se vaega o fefaʻatauaiga mulimuli ane.

Ona o lea, e ui i lea e fasioti ni meaola se lua: E le gata i le vevela i luga o pa o puipui i fafo, ae e sili atu ona e fausia mai i mea le lelei a le au solitulafono.

E faʻatusatusa sailia o mea, faʻatasi ai ma le fesoasoani o loʻo i ai se fale faʻamalosi mai le kesi cuss courtem, ou te tuufaatasia se lakapi laʻasaga laiti o faʻamatalaga faapitoa:

MatamataO LE HOMMAL FAAMASINOGAParp permepale
Kasabutton0.3 w / m0.14.
Minerale fulufulu0.0450,3.
Penpeplex.0.0370,004.
Styrofoam0.04.0,023
Polyearne Faolder0.03.0.05

Tusitusiga i luga o le autu: Polystyrene Seam mo se fola vevela: Tipil Bam, Polystyrene i luga o le peniplex, o le mafiafia o le explect

O le malamalama i le laulau ua manino o mea uma mai i luga o loʻo i luga e sili ona lelei e faʻaaoga ai polysurethane osam. Peitaʻi, ona o le faʻafaigofie o le galuega, o lenei filifiliga e mafai ai ona le o ni tagata uma o fale tumaoti.

TAUA! Pe a le mafai i le minerale fulufulu povi, faʻaaoga faʻapitoa pepa. Ma, o mea o loo mausali i luga o le pito i luga o le pa o le fale o le fale talimalo. Ina ua faʻamalieina le tali aʻi, e tatau ona e mulimulitaʻi i faʻatonuga mai le tagata gaosi oloa.

O le kesi poloka ma lo latou ita

O le a ma le auala e faʻalavelave ai i se fale o se sima faʻapipiʻi i fafo

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina se fale o le sima faʻapipiʻi i fafo?

O le faʻaaogaina o poloka kesi-sili e mafai ona fausia fale maualalo-o fale, o meatotino o le o loʻo tele le vevela o le tino. Ae ui i lea, malulu alalaupapa ma faʻaaliga le lelei o le a faʻaalia ai o le a faʻaalia ai i latou lava pe a uma ona faʻaogaina le susu susu. O le faʻalumaina o le fale o le kesi-sili-silik poloka e mafai ona faia uma i le fesoasoani o minerale fulufulu ma le faʻaaogaina. E mafai foi ona faʻaaoga ni mea e faia ai ma le maeʻa o le galuega. E iai le numera o le Mermopanels:

  1. Ecologble
  2. Tumau
  3. Malamalama
  4. Masini tetee
  5. Atonu e i ai le tutoʻatasi faʻapipiʻi

Tele tagata faʻapitoa mautinoa o le fale mai le kesi o le suauʻu e sili atu aua le faʻaputuputu ma ia faʻaputuga. Peitaʻi, i le taimi muamua na oʻo i aso ua leva na avea ma nofoaga o le ventrai i luga o le faʻavae ma lalo o le faʻaaliga o le taualuga e faʻatagaina ai le ea. O le faʻapipiʻiina o sea mea e tupu ma le fesoasoani a le tusi, ae i totonu o lenei tulaga ua gaosia e faʻaaoga ai uamea.

O le faʻapipiʻiina o Ponels e matua faigofie ma o le tekonolosi e tutusa ma sivine o faʻapipiʻi. Aua neʻi galo e uiga i le faʻapipiʻiina o le amataga plantsk. Faʻaleleia mea e tupu ma le fesoasoani o fao.

Toeititi lava o soʻo se fale e manaʻomia le faʻaopoopoina o faʻamaʻi, lea e mafai ona tupu i totonu o le fale ma fafo atu. Peitaʻi, e taua tele mo le lelei o le galuega ma le faʻaaogaina o mea lelei. Ma le saʻo tapena o le laufanua ma le iloa o tekinolosi o faʻagasologa uma o faʻagasologa o loʻo mafai ai ona faia le fale o le a mafai ai ona e maofa ai.

Mataupu i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka i totonu: lanumeamata, enaena, efuefu

Faitau atili