Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

Anonim

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

O le STRUS STRUKS I LE TALI O LE MATAʻUPU O LE OLA O LE MULIMULI MO LE FOAGA O LE FOʻI LE FOʻI O LE FOAGA, Tapuni le soʻotaga, avanoa mai le lapisi ma le susu.

O le patch plank o le a tuʻuina atu le suiga mai le potu i le potu pe tuʻufaʻatasia i se tulaga manuia o le tuʻufaʻatasia o le fola mai mea eseese.

O le a le mea e filifili ai

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

O le asroves o loʻo faʻalagolago i lana galuega

O le tele o puipui o fola e mafua mai i le tuʻufaʻatasiga o na gaioiga faigata e tatau ona faʻatino ai le taimi e tasi. Faʻalagolago i le faʻapipiʻiina o se nofoaga, ae le o meatotino uma na pueina e le gaosi oloa e mafai ona faʻaaogaina i taimi uma, pe a filifili ai, pe a filifili ai, pe a filifili ai latou e tatau ai.

O mea taua e taua ai ona elemene e pei o le pito i totonu o le totonu o le fale o loʻo faʻaititia i le tele o vaega autu:

  • O le tele o le tapuni tapunia (sipela le patipati vaega pe vaapiapi);
  • Faʻamatalaga, mafolafola poʻo lalo o le tulaga o tulaga (pito o le latalata o le fola e mafai ona faia se laʻasaga);
  • O le tuʻufaʻatasiga ma le leo tele o le fola (o le tumutumu o le pa e mafai ai ona faatusatusa foi mea, ia faamamafa atu le faitotoʻa);
  • Ava malosi (Auaunaga i nofoaga o le fuaitau autu pe faʻapitoa vaega o loʻo uʻupeina o le potu);
  • Foliga mai (o mea lava e tasi e i ai se isi ata o se vaʻaiga masani, e mafai ona fasiotia i le nanaina o le nanaina, anti-slifes onlays).

O le tagata gaosi gaosi upu ua faʻailoa mai ai le ola umi o lona oloa. Ia mafai ona manatua o le palasitika, o le aluminum, fafie ma apamemea fafo o le a foliga ese pe a fai o le isi toe faaleleia o le a alu vave.

Palasitika

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

E tofu lava ma ona itu lelei i lalo o ni tulaga faʻagaioia. O le polymer tuufaatasiga ua faʻamaonia ai i latou i potu ma maualuga le susu (umukuka, taele, faletaele). O lenei vaega e aofia ai se sili atu fetuʻutuʻunaʻi ituaiga eseese - o le ruber stary.

O loʻo fausia le tuaoi o laina o le curvilriori e ala i se scripped spreppuble pito, e sili atu ona ifo i le lavelave i totonu o le fola o le fola. Na atagia mai ai le malamalama mai lona igoa, o le a le faaalia ai faailoga o sauaga i taimi o le faapisinisi ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu pefu ma palapala tauaso

O filifiliga faaopoopo mo le palasitika faʻataʻitaʻiga o le orreves - o se filifiliga ma se cable channel. O le tagata faʻatau e puipuia ai le pule mai le faʻalavelaveina o le eletise o le eletise, o le mafiafia polys polymer - uaea mai le tau le mafai.

Fafie

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

Laupapa laupapa

E mafai ona maeʻa faʻatasi ai le potu laupapa i totonu o le potu laupapa.

O lenei ituaiga o 'ologa e taugata tele ma e masani ona faʻaaoga e faʻamaeʻa ai le laupapa laupapa laupapa i le atunuʻu. Afai e manaʻomia, o le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e le mafaufau mai le utu.

Mo se laumei mo se laʻau, o loʻo faʻaogaina i se laʻau i le lanu ma le ata tusi mai le MDF.

Uamea

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

Uamea fasi fasi ua lelei tapuni linouum ma tapuni sooga

O le e sili ona taʻutaʻua o le tupito mo le fola ona o lona malosi, faʻatuatuaina le faʻagaioiga, tumau ma le fiafia ma le fiafia foliga.

Uamea pito i luga na faia o le apamemea ma le alumini o loʻo gaosia, e le masani ai - staness steel (le sili ona malosi Sili atu palasitika almininim fola laupapa pe a faʻapipiʻi faigofie tapunia laiti laiti, linosum, kapeta, papeta. E taua o se uʻamea vaivai, fetaomi, e le afaina ai le mea taua.

Ina ia tuʻuina atu se ituaiga ma tamalii ituaiga, almininum e faʻalumaina i lalo o le apamemea, auro poʻo siliva. O ia lanu talafeagai e talafeagai mo toetoe o mea uma i fafo, e aoga e vase lalo o le latou faavae o le fola, sau i le tulaga.

O le 'auʻaunaga sa palu e puipuia ma puipuia le mea e faia ai le ata tifaga o Atumini o loʻo tupu mai le malosi o faʻafitauli.

Eseesega tulaga

Brass ma Aminini pito i luma mo feusuaiga mo ituaiga eseese galuega e faia mai le talaaga 3 ituaiga:

  • mafolafola (o le pito i luga atonu ei ai se pepa lavelave);
  • Angilar (suiga laasaga, eseesega i le mafiafia o masini tuaoi);
  • T-foliga (mo faʻapipiʻi i luga o soʻoga o mea eseese o fausaga, mo se faʻataʻitaʻiga, tataina / lamea / lamea / parqutch).

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

O le mea o loʻo iai le sili atu o le tulaga o loʻo i ai se laʻasaga manino, e faʻatumauina le faʻamaoni o le pito ma puipuia vae, latou te tuʻuina atu vae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona lafo le fale mai se pa?

O le mamanu i lalo o le tele-tulaga suiga e mafai ona avea ma 'au pe mautu (ma se ata muamua o le le mautonu ma le lautele o le tapuni luga).

Sili atu le lautele i le ono mafai ona faʻaaogaina o le alumini o loʻo faʻapipiʻiina o tagata. E i ai la latou tomai e fetuunai i le laina o le 3 - 15 mm.

O nisi manatu o le faʻapipiʻiina

O le rigid i le amataga o le talaaga e maua ai le maualuga o tulaga maualuga. I tulaga taʻitasi tulaga, o le mea o loʻo tipiina i lalo le tele o se tusi poʻo se disk na vaʻaia. Ma mata vaʻaia o fao, e manaʻomia le tipiina o le pa mo le faitotoʻa ina ia foliga tutusa - tutusa vaega mai i vaega taʻitasi. Mo faʻamatalaga i le auala e seti ai ituaiga eseese o tapulaʻa, vaʻai lenei vitio:

O isi mea e mafai ona tuʻuina atu nisi oloa gaosi oloa e tatala i uta, ina ia mafai ona faʻatau e tusa ma le taimi masani, tipi i latou lava.

Faigofie Paʻepaʻe e tuʻuina atu e aunoa ma ni faʻafitauli faʻatekinolosi i luga o le vai.

Folasaga o le foloa: ituaiga, lapopoa ma faapipiiina taualumaga

O le faʻatau atu e mafai ona ulufale i le fao mo le matala. O loʻo latou fao i luga e faʻamavae atoa le pulou i le faʻailoga o le fale. I nisi suiga, e mafai ona nana pulou i luga o le soona fai, aofia ai ma tagata le-pano.

O le isi ituaiga o fusi e loka mo le nanaina o le faamaualuga. I lea tulaga, o le vaega o talimalo o le loka e mausali mautu i luga o le faavae, ma o le vaega tuʻuina o le aofaʻi o ato ua lava lea tuʻufaʻatasia ma le grout ma le fetaomi atu seia kiliki. Faitau atili e uiga i mea mafolafola vaai i lenei vitio:

Ma soʻo se metotia o faʻapipiʻi, o le fetuunaiga o le malosi i luga o pito e tatau ona faʻatuatuaina le vai i lalo o le avanoa ua tapunia. E mafai ona faaosofia le atinaeina o faiga anchous i lalo o le fola mea.

Faitau atili