Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Anonim

O mea faigaluega taulima e faʻatino ai se taua tele i le faia o se faʻailoga mulimuli. E matua manino lava i le manaʻo o se fafine ina ia maua se kopi e tasi o ni malosiaga i lona lava ala, ia e ese mai le galuega na fausia. O se lauiloa faʻamatalaga o le Universal Comparetory o le kola o lotoa ma ona lava lima. Faia o le a le galue tutoʻatasi, ua lava le faia o sina taumafaiga ma liliu i luga o le manatunatuga.

Scilar mafai ona faia e le suisui pipili i le faʻavae poʻo le lalagaina metotia. Foliga masani pei o teuteuga i le tatalaina o le poto masani. O tagata alolofa o Beadwork o le a fetaui ma le Matai Vasega i le faia o se kola e se auala.

Tatala

Ona o ona ituaiga, o le a maeʻa le oloa o le a faʻaopopoina se nota o le alofa tunoa ma faʻafefe i le ata.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

E galue, o le ae manaʻomia:

  • Beads Numera 8 (ma le 3 MM Bead);
  • filo filo;
  • Uaea le nila;
  • filifili (8-10 cm);
  • loka, 2 mama;
  • Seleulu, lapotopoto pusa.

O le pepa faʻapipiʻi o le a fesoasoani na folau i le fausiaina o se ata.

E mafai ona e faia se mamanu ile tele o auala, o lea o le itu e le o taua i le itu. O se faʻataʻitaʻiga, o le faigofie auala e tuʻuina atu.

Igoa ma agai i mea uma e lua: tasi mai i pito uma o le filo. Ma, o le pito i lalo o le kola ua fausia: o le filifili e aofia ai le 39 iunite o lalagaina. O le a le mea ua fai mai ai: E lima lods e faʻamagaloina ai se tasi o ni nila i luga o le filo. Ma le isi, o le sami e ono ua ave ma ua uma ona muamua mai i se mea se tasi, ona la lea, i le isi itu, e ala i le isi. E tatau ona liliu i totonu i le ono pi, o le filo i totonu o le lua ma e lua itu eseese. O le a muamua sootaga. Ona fetaiaʻi lea o Tis, e toʻalua i alo uma, ma toe fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi, pei o le ata, tasi le 'aʻai i le ogatotonu.

O lea, e tatau ona e fausia le faavae atoa. A o le 39 fesoʻotaʻiga o loʻo sikoa, o le filo ua faʻamautuina ma faʻatauvaʻa, ma o ona pito o loʻo nana i totonu o le oloa.

Mataupu o loo i luga o le Autu: Auala e agai ai i le auala auala ma lona lava lima | Matua Vasega

O laina mulimuli ane o le koma o le kola o le a olopalaina o le mataupu faavae o "ea maualalo". O le taimi nei na o le tasi le nila ua uma ona faaaogaina. O le lua-mita filo ua faʻapipiʻi i le ogatotonu o le muamua oloa oloa sootaga, i le va o tamatamailima pito i lalo. 6 biner o loʻo faʻasolo i luga ma faʻamautu e ala i le faapona i le va o le tuaoi tuaoi. Le isi, 5 Beerin e ave, aua o le faʻatusa e mafua ai le tasi pi i le ea o le a lautele. O lenei faʻavaega ua gaosia e le aofaʻi atoa.

O le isi laina e amata i se ogaoga o le ea. Faʻaoga le nila, o le filo o loʻo faʻaalia e ala i fusitala ma pasi tonu i le va oi latou, lea e faʻamautu ai i le nonoa. Ma, o le leai o se lagomeli ma le faʻavaeina o "fua" e faʻaauau i le auala lava lea e tasi i le laina talu ai. Ae na o le 18 le fiafia e faia, aua o lenei le kolola ua uma ona mou atu i ni vaega se lua.

O le laina lona tolu o le a ese mai le muamua lua ona o le mamanu o le oloa. O le taimi muamua 8 e mafai ona faʻafaigaluegaina ai ma faʻamautu i le va o papa o le tuaoi. Toe fai mai le ata ma le ea ea o le 5 ofu. I lenei auala, e toalua laina e toalua fai, taulai atu i le polokalama.

I le lua laina mulimuli, o le aofaʻi o le bictin i le matapo e suia. O lenei ua avea i latou i le valu (mo le muamua "Fua"), ona ma le fitu. O le afa muamua o le kola ua sauni.

I le faaata o le faʻata, o le vaega lona lua o le oloa e faʻatinoina. I le iʻuga o le lalagaina, e naʻo le pau lea o le faʻasaʻoina o le filifili ma lock ma le fesoasoani a mama. Ua sauni le sili atu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina.

I le sitaili

O le kola o beads ma pi o le penina lanu e mafai ona avea ma se mea talafeagai i le monophonic ofu po o le afiafi.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

I le pepa o le a faia:

  • mafiafia o mea (maualuga le paʻu);
  • Beads poʻo ni vae o lopa o loʻo 'eseʻese ituaiga lapoa (ma le tiga e sili atu le talafeagai e galue);
  • lopa;
  • Suble Capin lipine;
  • nila;
  • o se filo.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Ina ia amata i, 2 avanoa ua tipi ese mai le kola o se faiga talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Patent Gum ma tautala ma polokalame ma faʻamatalaga i se lio

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

O pusa filifilia ua filifilia i se tasi o auiliiliga.

Manatua! E sili le amataina o le galue i le pito o le oloa ma navingiate o lopa o le tutusa tele.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Ina ua maeʻa le ua maeʻa, o le laʻau atoa o le kola ua tumu. Ua uma ona faʻaaogaina le sosoʻo ma lapoʻa lapoʻa

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

O le isi laasaga o le suisui o le utupoto. E manaʻomia le faia o lenei mea i se auala e le o se tasi nofoaga gaogao i luga o le pito i luga o le oloa.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Le isi, o le kola e amata i le itu sese. Ma i luga o itu uma e lua ua faapipii atu ai se falesaotatin sepe, lea o le a avea ma manoa. Ma, o le vaega lona lua o loʻo faʻaaogaina ma faʻasolosolo lemu. E manaʻomia le faia o lenei mea ina ia mafai ona iloa atu le au o loʻo taʻua mai i totonu o le maeʻa o oloa.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Masani ma faigofie ona faia se kolar ua sauni e fiafia i le fafine.

Bead Clar ma ou lava lima: polokalame ma ata ma vitio

Mo fiafia o faʻailoga lanu pupula i totonu o le pusaaipoto, o se fesoʻotaʻiga e sili atu le faia mai o lanu ma tioata ma tioata.

O filifiliga faʻapitoa o vitio o le a fesoasoani e faʻavasega le filifiliga o metotia mo le lima-tusi ata o kolalama, ma faʻataʻitaʻi manatu fou.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili