Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Anonim

Afai e fiafia se tagata i le fale i le fale, o le a mautinoa o le a ia manaʻomia le faʻatuina o se nofoaga lelei ma saogalemu e galue mo ia lava. O le maualuga-tulaga o loʻo i fafo atu o galuega e sili atu ona taugata, ma Saina pepelo e mafua ai le tele o masalosaloga. O le mea lea, e tatau ona suʻesuʻe ai pe faʻapefea ona fai se galuega ma ou lava lima i le aiga.

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Ata o se fale faigaluega o le jainery.

E mafai ona avea oe ma oe lava le ola mama. I le maeʻa ai, o le mea moni, o lona mamanu o se laulau lelei, faʻaaogaina ma fusiua, lagolago ma se nofoaga e maua ai se seti o meafaigaluega.

Mamanuina o galuega galue

Mamanuina o le mamanu o le lumanaʻi galuega, e manaʻomia le amanaia le tele o itu aafia ai le faʻatulagaina mulimuli. Muamua lava, e taua tele le faʻalogo i le maualuga o le laulau: e faʻatatau i le tuputupu aʻe o se tagata o le a galue mo ia. O le matai e tatau ona lagona le mafanafana ma le aapa atu o nofoaga talafeagai uma o le galuega faigaluega. I lea tulaga, e le tatau ona laititi le laulau, aua o le galuega i le setete aino mafua ai mea. O le averesi o tagata faigaluega i le maualuga o le 75-85 cm.

E tusa lava poʻo le a le faʻagaioiga e faia i luga o le galuega, o lona faʻatulagaina e tatau ona aofia ai ni fesoasoani ma ni faʻamaligiina poʻo ni sikulu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona mafaufau i ai le mea e aloaʻia e tagata aʻoaʻo, e pei ona aʻafia ai le nofoaga o ni mea faitino.

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Ata o le homemade workbench.

O fua o le laulau o loʻo fuafua i luga o le faavae o le potu atoa o le potu, o fea e te fuafua e tuʻu ai. E masani ona sili atu nai lo le sili atu nai lo le 2.5 mita le umi ma 90-120 cm i le lautele. O lenei tele e manatu e sili ona lelei ma talafeagai mo le tele o matai. Ia mautinoa e saunia mo le tuʻuina o le tele o pusa poʻo le tumbda i lalo o le poloketi o le galuega, pei ona e manaʻomia avanoa mo le teuina o masini talafeagai ma seti meafaigaluega.

I le faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafua, e te manaʻomia e filifili pe o le o le a aveʻesea le laulau (faʻaoʻo) pe tumau ma le tumau. Faatasi ai ma se faʻailoga sili ona faʻatulagaina, ua fautuaina le filifili o le mama ituaiga o mea mo le gaosiga o tagata faigaluega. E fautuaina le faia o se laulau faʻafuaseʻi i se auala e mafai ona lava ai le faʻaʻoleina o le galuega poʻo le le mafai ona faʻaogaina pe leai ni vae.

O le nofoaga sili ona talafeagai mo le nofoaga o le tagata faigaluega o se nofoaga latalata i le faamalama i le faamalama. E tatau ona faʻapipiʻiina ina ia mafai ai ona fai le galuega e lava le malamalama. Ae i le tulaga o le galuega i le po, o se isi auala malamalama o le a manaomia. O le mea lea, e aoga le iloa o loʻo i ai se soʻu aʻoga poʻo se atigipusa ma uaea latalata ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le moli moli. Ia mautinoa o le uaea atoa ua faʻaesea lelei ma e le o le faʻatatau i se tagata faigaluega i se tagata faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Aitu o le Steichs Scrokes Schoots: Free ata laiti, tisang ma ata, download roseship fua

Filifiliga o mea taua

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Meafaigaluega mo le faia o galuega.

A o lei faia sau fale faigaluega, e manaʻomia le filifilia o mea faʻapitoa ma mea e te mafaia. O mea sili ona talafeagai mo sea laulau o le laupapa laupapa. O le lapataiga ma le vae o le a gaosia mai ai. Ina ia fausia vae, o le RAM e manaʻomia i le tele i le 10 × 7 cm, ma mo jumpers o le a lava lapoa i le 10 × 5 cm.

O le laulau pito i luga o loʻo faia o ni mea faʻapitoa laupapa ma le mafiafia o le 50 mm. I se faʻaopopoga, o lenei elemene e mafai ona fausia mai i se faitotoʻa le talafeagai laupapa poʻo se laupapa laupapa ma se maualuga-malosi. O ni mea mo le gaosiga o vaega, e fautuaina e filifili le mafiafia o ituaiga o fafie, e pei o maple, Lach pe Oik. O le mafiafia o pa ma laupapa o le a faia ai le ata tele, o le a e maua ai se tulaga mautu. A e iloa, o lenei vala o le tasi lea o le galuega autu i le gasologa o le galuega.

O faʻapipiʻi o le a manaʻomia e faia ai le laulau ua filifilia ma le faʻatulagaina pe o le a tuufaatasia pe o le a tuʻulafoaʻia pe le mafai ona.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le fuafuaina o le numera o pipi. O le filifiliga sili ona lelei o le 2 mea faigaluega, o se tasi lea o le a iai i le itu taumatau o le fale faigaluega, ma le isi i luma o le itu tauagavale. O le mea muamua o le a mamanuina mo le teuteuina o mea o tagata o le o mea uma, pei o laupapa. O le lona lua o le a aoga mo le fausiaina o mea puʻupuʻu. Tulaga faʻapitoa o laugutu laugutu - 175 mm.

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

O le matagaluega o galuega ma Jacks mo le faapipiiina.

E faʻaopopo atu i mea i luga, o le a e manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

  • O le lava o le palu, fao, fao, fao, pesega;
  • o le samala;
  • Sikulutika seti;
  • fale malo;
  • Gumunt Kelue;
  • 'Aveʻese ma vaʻai;
  • O le mea e fai ai le masini po o le le fiafia.

Gaosiga o le vaega autu o le galuega

O le faʻatasiga o lenei laulau o loʻo faia i le 2 tulaga. Ole tulaga muamua e aofia ai le Faletusi o le Vaega Autu, ma o le sui lona lua o le taofia o le laulau. Soʻo se laʻasaga o le faʻagasologa o loʻo i ai le filifiliga saʻo o elemene, e tatau ona latou fetaui ma le aotelega o le fausaga. Fua e tatau ona faʻatinoina le faʻaaogaina o se faʻasologa.

Mataupu i luga o le autu: uma e uiga i le tele o roses

O le vaega taua o le faʻavaʻa faʻataʻitaʻiga mai le pa, lea e fesoʻotaʻi ina ia maualuga le malosi o le tagata faigaluega-malosi ma faigata. Mo le mauaina o faʻaiuga, e manaʻomia le faʻatulagaina o le uia o le lima i le ogatotonu o futu o vae o le laulau, ma i le ogatotonu o le sapalaiina. O le lisi o elemene ua tuu i le 0.5 m mai le fola. I le lumanaʻi, e mafai ona latou faʻatulagaina tuaoi faʻapitoa mo le teuina o mea eseese.

O le vaega autu o le tapulaʻa e tatau ona tuʻu i le mea laʻau ma le togavao, faʻatasi ma le ala, e faʻamalosia ai le mamanu ma le talitonuina o le mapuna. I nisi nofoaga e mafai ona e faʻaogaina le sikuluso e fao pe a faʻatagaina e le mamanu se ituaiga o faʻamalosia. I le tulaga o le gaosia o se faʻasesega o le tagata faigaluega, e tele vaega o le faʻaputuga mea e mafai ona avea ma 'apamemea ma se tulimanu tulimanu.

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Polokalame o faʻamau faʻapipiʻi ma taofi mo galuega.

A o le i amataina galuega, e tatau ona e saunia ni tei ma fulufulu malo, pe a uma ona e amata fausia fale fausiaina. Faʻapipiʻiina mea e tatau ona e faʻatuatuaina e taia ai le kapeti o le kapeti mo fafie, ona faʻasaʻo lea o le gemps.

I le gaosia o se ituaiga o falefaigaluega, e fautuaina le tuʻuina atu mo le faapipiiina o nisi o vaega o le crate tulaga tuusaʻo i luga o le pa o le potu. O le mea lea, o le ae maua le mamanu sili ona faʻatuatuaina o le a tatalia ai avega maualuluga. O le malosi e mafai ona faʻaleleia atili ai le fesoasoani a le auupega o loʻo i ai i le ata o le Worge, o loʻo tu i le va o vae ma le pito i luga o vae. I lea tulaga, o le Mauga o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai ni sikulu. E le tatau foʻi le paʻu i le pito i luga o le crates o le a avea ma tuʻu faʻatasi ai le osofaʻiga.

Faia o le Fonotaga

A faʻapea e faʻaaoga laupapa mo le gaosia o le laulau i luga o le laulau, e tatau ona e mautinoa o loʻo lelei latou. A leai, o le lapisi o le a tui ai le lapisi, lea o le a faigata ona aveʻesea. A pa'ū lenei elemene, o lona tau ua fuafuaina i se auala e faia ai pito i le 10-15 cm i le pito i fafo. O lenei mea o le a faʻaalia ai se galuega sili atu le toʻa lelei galuega mo le galuega, faʻaopoopo, o le a faigofie le faʻamamaina ma tausia.

O le amata ona faia le laulau, e tatau ona laʻe pe faʻamautu i le 3 pa, o loʻo tuʻuina atu i le isi vaega o lenei elemene. I le vaega autu e manaʻomia e fausia ai le nofoaga o faʻapipiʻi mo nei pa. O sea metotia e tatau ona faʻavaeina atoa i le 2-3 taimi, pe a manaʻomia le faʻaaogaina o le puipuia o le paluga (sili atu ma le suauʻu). Lenei o le a taofia ai le faʻavaeina o tamai chips, e mafai ona mafua ai le manuʻa i le matai o le lumanaʻi. Ina ua maeʻa, o le laulau pito i luga e faʻasaʻo i luga o le vaega autu ma se tulimanu tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: tale fola o le fola - metotia ma fautuaga

Faapipiiina isi ata elemene

O le manaʻomia o le aofaʻi o piscovers ua faʻapipiʻi i le ua saunia mamanu, lea na seleseleina muamua avanoa i vaega manaʻomia o le laulau i luga. I lalo o nei faʻaogaina o nei sini, e taua le malu puipuia o tamai kesi mai le mafiafia o paliʻai. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tatau ona amanaia o mea e tatau ona tuʻuina ai le suiina o le mea e tuu ai i se tulaga tasi ma le laualuga o le tagata faigaluega.

Faia o se tagata faigaluega a le tagata faigaluega e faia oe lava

Ufiufi fonotaga.

Ina ua maeʻa ona taumafai i le fua o avanoa, e tatau ona e tuʻuina ni togi faʻapipiʻi, ona faʻamaloloina lelei le mea faigaluega e faʻaaoga ai masini malo i le M12. O pu mo masini ua fuafuaina, lea na mafai ai ona faalumaina ai latou i le faamutaina o latou i le pito i luga ma faatusatusa i luga o le laulau pito i luga. E le faʻatagaina le tuʻu latalata i tulimanu o le au faigaluega, a le o loʻo iai se afaina o se mea faigaluega mai le laulau i luga o le laulau i luga o le siata i luga o le siata i uta maualuga.

A maeʻa ona maeʻa le satia o le vice i luga o le fale faigaluega, e tatau ona e faia ni elemene lagolago. E mafai ona fai lea e ala i le faʻasaʻoina o ni suʻesuʻega-faia, avetaavale i luga o le laulau tatalaina le manaʻomia manaʻomia, pe faia i ou lava lima. A o le taofia, e le fautuaina i le faʻaogaina o paʻu poʻo le itu, talu ai, talu ai e mafai e le mea muamua ona mafua ai ona faʻaleagaina vaega, ma o le lona lua e le faʻatagaina le toe faʻatuina o elemene.

O le fofo sili o le a avea ma gaosiga o taofi i le foliga o se faatafafa. O le a latou faʻamautinoaina faʻatuatuaina faʻapipiʻi vaega ma tuu ia i latou i le maualuga talafeagai i le gaosiga faʻagasologa. Ina ia mafai ona faʻatulagaina le taofiga, o le a manaʻomia le faʻaogaina o le faʻaaogaina i luga o le larbench poʻo le fausiaina o se laulau e ala i le faʻasaʻoina o le tulaga manaʻomia.

O avanoa e tuu mai ai e ese mai le mamao o le afa o tui. O le a faʻatagaina oe e faʻalelei vaega o soʻo se mea taua. O le kiloki e mafai ona faia o se laʻau mafiafia poʻo se faʻatagofie foliga, poʻo le i ai o le tautotogo i le nofoaga faʻapipiʻi. I le tulaga o le gaosiga o vaega masani o le lagolago, e fautuaina ai le faʻalauteleina o latou pito i luga. O lea e mafai ona faʻasaʻoina flarks i le avanoa sili atu faʻatuatuaina.

Fausia se fale faigaluega fale faigaluega mo kamuta galuega o se gaioiga sili atu le faigata, ae o le faʻamalosia i le aliʻi leo. O lenei fuafuaga o se vaega taua o soʻo se mafutaga faale-mafutaga, aua e aofia ai le tele o mea aoga aoga aoina i le tasi nofoaga.

Faitau atili