Crafts mo le togalaau

Anonim

Crafts mo le togalaau

E moni, e manaʻo tachnik e taʻitasi lona fale e sili ona matagofie ma lelei, ae le o le tele o le a latou iloa faʻataunuʻuina o se aafiaga.

Faia se faamafanafanaga faapitoa o le a e fesoasoani ai i uluaʻi aufaitau mo le togalaau, lea e mafai ona muamua tutoʻatasi. Faʻafefea ona fai i latou o le a e aʻoaʻo i lenei lomiga.

O le fausiaina o le mafanafana i le togalaau, amata i le laufanua o se avanoa avanoa, lea e mafai ona faalumaina mai le timu, uu nofoa. Nofo i tafatafa o papa maʻa auala mai papa ma naʻo taimi uma e teuteu ai le nofoaga atoa ma ituaiga o fuainumera. Lea na matou taumafai e aoina le sili ona faigofie ma le mafai ona maua ni ituaiga o tagavai mai fualaau faasaina, plywood, uili, ma isi

O lea, matou te fautua mai ia e teiloa ia oe ma nisi o manatu mo musumusuga ma Matai vasega i le foafoaina o oloa ma o la lima oloa ma o latou lava lima.

Crafts mo le togalaau ma le togalaau

Mai i fagu palasitika, e mafai ona e faia ni au fai togafiti mo le togalaʻau, latou te le vave vave lava. Ma le taimi umi.

Faʻalauiloaina o tamaiti i le gaosiga o faʻamatalaga, ae e te aʻoaʻoina i latou e faʻafesuiaʻi, avatu le alualu i luma ma le saʻo.

Fugalaau - nofoaafi.

Mo le gaosiga o se olaga fiafia o le a manaʻomia:

• E oi ai le palasitika ave mai tioata e mafai;

• Faailoga uamea;

• O uʻamea uʻamea poʻo le palasitika o loʻo manaʻomia tele le faʻatagata;

• Puloa palasitika o 0.5 l.;

• Lua faʻailoga;

• uaea;

• vali ma pulumu.

Aveese le avanoa o loʻo avanoa mai luga o le faʻapipiʻi o pusa filifilia. Fufulu luga mai le oneone ma palapala e taofi ai le vali. Ina ua uma ona tipiina pu mo lanu i le tasi itu o le faletupe - o le a avea ma taavale toso. Mo le nofoaafi o le a e manaʻomia 4 trailerrs ma le 1 vaega autu.

Crafts mo le togalaau

Taitasi tosoina ufiufi pupula lanu. E fai togafiti mai fagu mo le faʻatoʻaga e le tasi le vaitau, filifili le vai-faʻavae vali mo galuega i fafo. Ina ua uma ona mago le au tū e ala i le paʻepaʻe. Tusi Chammile. Lea e mafai ona e faʻaogaina ni auivi (pe a fai e te le iloa tusi).

Mataupu i luga o le autu: O le a le puipui e sili atu le pipii i le potumoe

I le "autu" auala savali, o le a e faʻaalia foliga fiafia, pei ona faʻaalia i le ata. A maeʻa uma vaega o loʻo fesoʻotaʻi ma se uaea.

I le pito i lalo, faapipii palasititi ufiufi. I le faaiuga, o le ata atoa faʻapipiʻi i le lua osofaʻiga (alavai), o loʻo muamua i le efuefu pe enaena.

E mafai foʻi ona e faia isi feagaiga mo le faʻatoʻaga, vaʻai i le mamanu o le fale ma manatu o la matou taimi matou te fausia ai i latou lava.

Sparmelon ma Apple - Wip Brictts mo le togalaau.

Faʻalelei Faʻamalosi le faʻatoʻaga e faʻasusu ai ma apu. E mafai ona faia mai le upe ogalaau. Muamua, savali i luga ma totone, ma a uma ona ufiufi i le tasi vaega o vali ma tagaʻi ai fatu. O lea la, o le vali mo le vai o le vai o le vai, ma mo se apu moli samasama (pe a matou talanoa e uiga i le ogatotonu). Selder e ave i le lanu manao.

Fua.

E mafai ona e fetuunai faʻataʻitaʻiga mo le togalaʻau ma ou lava lima i Ata mama, faʻataʻitaʻiga, le manulele a le PLYWODOD.

A aunoa ma le tausiga o tane, e le mafai ona e faia. E manaʻomia le tipiina o le foliga o se afā mai le plywood poʻo le manifinifi laupapa ma le jigsaw. O vae ma le ua fai mai i le uaea ma faʻapipiʻi i le foliga o se afā i ni pu laiti na faia e pu. A maeʻa ona vali ma eseese, o lea e leʻi taumateina le taʻua.

Palasitika fagu polyvalka mo le togalaau.

Masalo o lenei mea o le a avea ma se tasi o togafiti sili ona aoga mo aiga na faia e o latou lava lima. E faigofie ona gaosia ma, o le mea moni, faaaoga.

O le ae manaʻomia:

• Sopo vailaʻau;

• O ni nila nila lapisi;

• mamaʻi poʻo afitusi.

Ina ia maua ni pu i le tapuni, vevela le sili malamalama. Ona tuleia lea o le ufiufi i luga o le ufiufi. Toe fai lenei taualumaga i taimi uma ae e te lei faia se pu fou.

I le faaiuga o le galuega, salalau vali ma vali ma ata o fugalaau. E mafai foi ona e gluse atigi po o le auvae. O lea e iai sau lalelei polyvalochka lea o le a le masalomia o le a i ai i le ala i togalaau uma pe i le atunuu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifilia se faʻamaumauga o mea teuteu mo pupuni

Meafaitigi mai fagu palasitika mo le togalaau. Manu

Ia fai sau faʻa togalaʻau a lau togalaʻauta e le tatau ai ona faʻatau mai ni vaega fou-falaita mai mea taugata i le faleoloa. O ato mo le togalaʻau mai fagu i lenei vaega o le a avea ma teuteuga moni mo nofoaga faʻafiafia taʻitasi.

Muamua na matou talanoa ai pe faʻapefea ona faia ni mea taulima mai fagu mo totonu o oe. O le taimi nei o le taimi e taʻu atu ai pe faʻafefea ona fai isi mea.

Pusi mai le fagu.

O le ae manaʻomia:

• 5-lalagaina fagu vai;

• Faifai;

• Faafii o Aumaia;

• vali.

Tipi le Pusa o le Poto Pusa: taliga, laulaufaiva, mafaufau. Le tino vali le vali o le lanu tutusa, ma fai le siusiu mai le lotoa o manulaupapa, tipi ese atu i luga o le faiga manaʻo.

Piki tuʻu i tafatafa o le fagu (a o mamafa), tuu se tamaʻi povi i totonu o le afifi mo lona mamafa. O mata tioata, e tatau ona faʻaofi le fagu i luga o le pito i luga o le taimi muamua e tusi ai ou mata ma paʻepaʻe alatoto.

I le lava fuafuaga e tasi, fai se bunny, naʻo taliga e manaʻomia e tipi ese ai se isi ituaiga. O lea i lau togalaau o le a foliga mai o se aiga aulelei o manu malie.

Porcupine.

Faia se diker faigofie. E te manaʻomia ni fagu palasitika - tasi mo le tino, ma le isi mo ni faʻamoemoega. Matamata le tino i totonu o le lanu enaena, tusi ni tamaiti laiti ma lanu uliuli. Isu - o le couk e ufiufi foi enaena enaena vali.

A uma ona tipiina ni nila mo le manu, e filifilia le uliuli i le uliuli, o le pito o ufiufi i le paepae. Le isi, ua uma ona mago ni nila ua faʻapipiʻi ma le faaeteete i totonu o pu na faia i tua.

O se togafiti mo le togalaau, o lenei tui o le a masani ai i soo se togalaau. Taumafai e nofo i lalo o le meaola i luga o le maʻa poʻo se mea e leai se mea, a leai o le a leiloa i totonu o le mutia.

Crafts mo ctttages ma togalaau

E oʻo mai le aso, o faigauo mai paʻu e faapitoa ona taʻutaʻua. Sei o tatou vaʻai i nisi auala o galulue ma lenei mea.

Ture Prenttan mo le togalaau.

Teuteuina o le laufanua mamanu o le upega tafailagi, taumafai e mafaufau i mea laiti uma. Faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻi o se tamaʻi punavai i le togalaʻau, o le ae faia se vaega o le fou ma malu i le taumafanafana.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o se taualuga o le taualuga e te faia oe lava

E amata i le, faʻatau se seti mo le paa o le fasioti. E masani lava ona aofia ai se pamu, hau ma shrayer mo vai.

Mo le gaosia o se pesini o le paʻu o le ae manaʻomia:

• suauu taʻavale taʻavale;

• auro lanu scray-vali;

• Malosi (ipu) i lalo o le vaipuna.

Muamua o mea uma, fai se pesini mo vai (paʻu), e tatau ona loloto i le 50 cm, a leai e le aoga le pamu.

Crafts mo le togalaau

Faapipiiina le vaipuna.

O le faigofie auala e te ofuina ai i le eleele, ma tuu le malu i luga.

Ina ia maualuga le vaipuna ia maualuga atu, tuu i luga o le tu o loo tu i luga i foliga o se pa fualaau faasaina, toe faatulagaina e tusa ma le togalaau).

Ae le i faʻapipiʻiina le paʻu, valiina i le enamel poʻo le vali auro lanu ma ufiufi le ie puipui ina ia umi le vali.

O le iʻuga, ua e mauaina se vaipuna teuteu mo le togalaʻau.

Malite, faʻafaigofie, ma o le a vaʻai ma le mataga. Ia faaopoopo nei le tuʻufaʻatasia e isi mea e le masani ai na matou taʻuina i le tusitusiga i le tusitusiga e uiga i faʻataʻitaʻiga mo le tuʻuina atu ma ou lava lima.

Lauti ipu o vaivai.

O lenei mataupu "togalaau o le togavao" ua faia mai i uili tuai, sili atu ina ia ofuina atoa (aunoa o spikes).

O lea o le a maua ai e le ipu tutusa foliga. Fai se 'au mai le uafu le paipa ogavaivai, ma le plywood saucer. Tuu i totonu o le togalaau ma vali i mumu, ona tuu lea o le paepae pi.

O aitia mo le faʻatoʻaga e masani ona faʻailoa mai lava le natura lava - e mafai ona eseese laʻau, toetoe lava o meaola uma ma meaola uma. Faaauupegaina i le sili atu ma mea taua meafaigaluega, e mafai ona e fausiaina ni au vaalele ese mo le togalaau, ia o le a ave lo latou nofoaga e tatau ai i le teritori o lou fale!

O le a le mea na e teuteuina ai le togalaau oe lava? Faʻasoa i le saienisi i manatu poʻo le mataupu o le fono e uiga i le au fai togafiti mo se nofoaga manaia poʻo se atunuʻu.

Faitau atili