Matou te faia se tulaga le masani ai

Anonim

Na manino le tele o fola o fola, talu ai nei na faia i le maketi maketi ma ua uma ona mafai ona maua le lauiloa. O loʻo latou mauaina le tele o itu ▪ le lava o soʻo se sipiʻi, sili faʻamalosia, vevela agavaʻa. Faatasi ai ma ia faʻamatalaga sili ona faʻateʻia, o le tele o le tele o auaunaga tele o le olaga.

I le le taua, o faʻafeiloaʻiga ofu lelei o le lelei sili lea o le mamanu o soʻo totonu. O mea na e faia ai le tele o ituaiga eseese o manatu tuufaatasia ma fofo. E masani lava, o loʻo sasaaina tupe i totonu o se tapulaʻa manino, o se ata, ose foliga manaia.

Matou te faia se tulaga le masani ai

O le autu autu o le sili atu o le tele o povi o le maufaatuatuaina puipuia o le fola autu. E taua foi o le teuteuga o le vaega o le "mana". E mafai ona faia le fola i o latou lava lima i soo se potu: potu malolo, umukuka, faletaele ma le potumoe.

O folasaga o Streatarted Strunds o se filifiliga tele lea mo le fuafuaina o totonu o kalapu, ofisa, potu faletalimalo, laupapa ma falemataaga. E masani lava, e mafai ona maua le fola o nofoaga i nofoaga o le tele o le pa.

Foliga o le montage

Sauniuniga o le Faavae

Matou te faia se tulaga le masani ai

O le manino foliga e faʻatuatuaina ai le puipuiga aloaʻia o le fili, o loʻo faaputuputu i le fogafale muamua. E masani lava, o le EPOXX O loʻo faia i luga o se lelei-sauniuni ma faʻamamaina lelei. E tatau ona matua malie ma polesi.

Mo le faʻatulagaina o feusuaiga ma o latou lava lima o le ae manaʻomia

  • Fausiaina o le paluga,
  • Spalasus, pulumu,
  • Sanender,
  • Alamanuia Voilaum Claner
  • Nila speller.

O le epoxy foloa aʻo leʻi faia le manaʻomia o le sauniuni o se mea faigata. I le amataga o galuega, o le faʻavae tuai ua le faʻatulagaina, o le laualuga ua faʻamamaina i palapala ma le efuefu. Ona fesoʻotaʻi atu le faʻavae ma se manifinifi manifinifi. Ia mautinoa e faatali mo lona matutu atoa mo ni nai vaiaso. Naʻo le taimi e mafai ai ona e amata faia se faʻafefeteina se feusuaiga ma ou lava lima.

Ina ua maeʻa faʻamamaina, o le sima e manaia le faʻaaogaina o se masini olo. O se mea lelei o le matua o le talepeina uma ma e le faia Ua aveʻesea le pefu o le Broving ma le fesoasoani a le Oged Voamum mama. O le mea muamua e faʻaaoga i luga o le laualuga o le tosoina. O le Primer Soader o le a maua ai se sili atu le lelei o le epoxy compiation ma le tele o luga.

Mataupu i luga o le autu: manaoga mo fale faipule i se fale tumaoti

Talosaga o teuteuga teuteu

Matou te faia se tulaga le masani ai

I le vaega lona lua o le galuega, o se vaega teuteu o loʻo faʻaaogaina. I le teuteuga o le manino itutino, tele ata, ata, masoic, sikoa tioata faʻamalama, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, valiina ma acrylic posticts. E tele naua ituaiga eseese o ituaiga o mea taua. Talu ai nei, o ata se tolu e tolu tausaga, o ata vaʻaia o loʻo faʻaaogaina lautele.

Faia o le manino o le faamamafa

O le faʻailoga saʻo o loʻo aofia ai vaega e pei o le toe faʻatonutonu ma se sili malosi. O lona faʻataunuʻuina e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻapitoa e iloa foliga o lenei tekonolosi. Peitai, o nisi taimi e mafai lava ona fai i lou lava tomai ma faʻatumu le fofale ma ou lava lima.

Matou te faia se tulaga le masani ai

Mo lenei, e lua pusa tetele tetele ua faia. O le tootuli o le manaʻoga manaʻo o loʻo faia e se faofaʻafefe palu. Ile faʻagasologa o le sauniaina o le fofo, e manaʻomia le faʻapaleniina i totonu ia i latou na faʻatinoina i totonu o faʻatonuga mo se paluga o vaega. Ina ia maua se matte luga, o le oneone oneone e faaopoopo i le vaega. O galuega uma i le faʻapipiʻiina o le fola e tatau ona vave faia, a leai o le a faʻaleagaina le squab.

O le EPOXX O loʻo faʻaaoga i luga ma le laʻasaga i le spatitud spatila. E tatau lava ona tufatufaina atu i ai. Ona faʻataʻamilomilo lelei lea o le pito i luga o se tagata nila e faʻaaoga. O ia gaioiga e taofia ai le pito i lalo o le faavae ma aveese le palu i le ava malosi.

E ui lava o le stureparent feusuaʻi o se taimi-aluga masani, e mafai ona faʻatino galuega uma i ou lava lima. O se auala faʻapena o le a sefe ai tupe i le faʻafouga.

A faʻatino galuega, e manaʻomia le faʻaaogaina o lona uiga o le itu saʻo. A o le faʻavae, e sili atu le faʻaaogaina o le maeʻa o le lua-vaega o polymer palu. I aso nei, Inseck Fefiloi i se lautele lautele o loʻo faʻaalia i le maketi maketi.

Fautuaga mo Tagata Faapitoa

  1. Ina ia mafai ona faʻatautaia le vaega o le EPOXy mo le tele o tausaga, e manaʻomia le faʻatinoina o le talafeagai le suavai o se faavae faigata. E mafai ona aumaia le puipuiga sili ona lelei o le faʻasalalauga manino ma faʻaopopo lana olaga tautua.
  2. O le Primer Seater e faaluaina faalua. O le fuataga o se mea sili e fesoasoani i le sili ona fiafia i le folasaga o le folasaga o le fola ma se mea faigata.
  3. Fola fola ma ou lava lima e manaʻomia e faʻaaoga uma ai meafaigaluega talafeagai. E tatau ona uma le mama i le pito o le pito i lalo, pe a maeʻa ona latou amata teuteu ia machels, tupe siliva poʻo isi mea.
  4. Afai e faʻaaoga le ata, ona tatau lea ona faʻamamaina. O le vali e sili atu e alu ese ai seia atoa le mago mo le 7 aso. Naʻo le taimi lava e mafai ona e faia ai se vaega manino o vaega.
  5. O le tele o vaega e tatau ona i lalo ifo o le 3 mm.

Mataupu i luga o le autu: Priprip Criggition Systems: Gaosi oloa, meafaigaluega, iloiloga

Matou te faia se tulaga le masani ai

E leai se mea faigata i le tekonolosi o le tele o le tele o fula. O sea tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻatino i ou lava lima, pe a fai e te mulimuli i tulafono uma o iai. E le gata e faʻatau ai le tele o tamaʻi povi. E taua le filifilia o le aia tatau saʻo, iloilo ana masini masini ma vailaʻau malo. E naʻo le fola o le a tautua mo se taimi umi ma e sili ona faʻaletonu i le tele o faʻaleagaina ma aʻafiaga le talafeagai.

E le tatau ona i ai le tele o le vaega o le tele o le lanu samasama. Afai o le faʻaaogaina o polyarethane palu, o se samasama samasama e ono aliali mai. O nisi taimi o le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasiga e aofia ai lanu lanu e faʻatagaina.

E mafai ona suia le vaega o le tele o povi O latou esethic ma matagofie, muamua ma le tumama. O sea itupa o le tagata o le tagata sili ona lelei ma tamaoaiga. O le tele o filifiliga o le maeʻa o le faʻafefiloi faʻatagaina oe e maua le sili filifiliga mo le fuafuaina o le potu.

I le tausiaina, tele o meaʻai e matua faigofie lava: Latou te le faʻamaloloina palapala, tetee i le susu ma e le aoina pefu i totonu. Ina ia mautinoa le faʻamamaina, ua lava lea e fufulu ai le laualuga o le fola ma se ie susu e faʻaaoga ai mea masani.

Faitau atili