Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻamalosi o le fatu

Anonim

E ui lava o le tulaga o le potu mo le vasega o le folavaina o le fola, o le fesili pe faʻapefea ona faʻaitiitia ai le fatuina o le sifini, e masani ona tupu. I luga o tausaga o taotoga, o le lelei o le fola e mautinoa lava e mafaufau loloto. O le ituaiga o fatuga e foliga mai, e pei ona faia ai se tulaga o se mea masani o mea masani e le o i ai le puipuia puipuia o meafaitino ma vaega.

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻamalosi o le fatu

Tupe toe faaleleia / polokalame.

O le falaoa e le fiafia i ai, ae e i latou o nei lagona e le o le maitauina, e manaʻomia le tausiga o le sui ma le toe faʻaleleia o le fola o lona ofu taua. Ae e te le i aveese le fatuina o le parquet, e tatau ona e sailia le mafuaaga na ia aumaia ai. Atonu e tele mafuaʻaga:

  • leiloa o fesoʻotaʻiga ma le faʻavae;
  • vaevaeina o pamu o le tulaga atoa;
  • faamago;
  • Groove Groove;
  • malepelepe;
  • alu ese mai le faamoega o fao po o fao;
  • le lava o avanoa i puipui;
  • Komiti Faatino aiga i le tasi ma le isi;
  • Faaleagaina le tasi pe sili atu laupapa po o le au.

O se filifiliga manuia e mafai ona mafaufau i le vevesi e ala i le suia o se tasi pe sili atu laupapa, e aunoa ma le suia atoa. Afai o le tele o maliu poʻo mea uma, e manaʻomia le faia o se faʻaletonu atoatoa ma toe faʻafoʻi mai le faʻavae. Ina ua maeʻa le faaputuga, o le a manaʻomia e le pamu se pito i ai le pito, olo ma lacquor coating.

Faʻafefea ona Aveesea le Dogget Parquet Oe lava

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻamalosi o le fatu

Tupe toe faaleleia / polokalame.

Tele taimi uma, o le fatufatu e foliga mai ona o le mea moni o abards ua sili atu le malosi i le va o le tasi ma le isi. Tele mea e faʻalagolago i le faʻavae, ma e mafai ona eseʻese mai: oshymen ma le tino, sima, sikaina, plywood commus poʻo le bitsumed masmos ma bitsumed masnic. Ia faʻaitiitia le mau o se tulaga o le ofisa, o meaaluega nei o le a manaʻomia:

  • vili;
  • vale manifinifi;
  • Scotch sili atu;
  • wex;
  • le tele o matagi poʻo le faʻapitoa poʻo le faʻapopoleina o ie;
  • Polyrethhane kelu;
  • Mea ola.

Mau i luga o le autu: Brozent Croundonsins i le faletaavale: lelei ma le le lelei o fausaga o fausaga

I nisi nofoaga, o le puʻeu mafai ona fausia kalave mafua mai i le lelea o loʻo faʻamalieina ai le masini masini moa. I nei ana mea, pefu ma lapisi ua tumu i le taimi, ua atili ai ona faateteleina le faafitauli. I le lumanaʻi, i le taʻaloga puʻupuʻu, o ia ituaiga faʻaputuputuina fualaʻau suamalie, lea e manaʻomia e aveʻese ai.

O le olo malosi e le mafai ona tumau ma fao, aua ua lava lenei metotia mo le masina. A maeʻa lena, o le fatu o loʻo toe faʻaalia i le tele o le sili atu nai lo le fomu, talu ai o fao o loʻo avea ma le le fiafia ma aʻe, o nisi taimi vaeluaina i le taimi e tasi. E sili le faʻaaogaina o le pu ma fao mo ia mafuaʻaga.

Aveesea o le screenshot: O le taualumaga mo le faia o galuega

Faʻafefea ona faʻaleleia le faʻamalosi o le fatu

Teteʻe tulaga o tulaga o le tulaga o le tulaga.

Tele o le tele o galuega e faia e faʻaaoga ai solo ma le faʻaaogaina o le tagata lava ia. Le muamua teuina o se fatuina o le paluga poloka e puipuia ai mea sese pe a viliina.

Muamua lava, e tatau ona e taumafai e suʻe le vaega o le lotoifale o le maʻi. O loʻo i ai faʻatasi, i le faʻavae, e manaʻomia le aveina o se pa i totonu o se laupapa tusitusiga puʻupuʻu na fetaui ai. O le ava ua faia i le ogatotonu, afai o le faʻavae o le sima, e fautuaina e faʻatumuina iina iina ina ua maeʻa le susu o le susu. Ole fefiloi lea o vai i sea mea ma le manaʻomia e faʻamalosia ai i nofoaga e faʻaalu ai. Ina ua maeʻa ona faʻaofi le fale lauʻeleu i totonu o lenei pu, ua tulei i le loloto o le faʻavae ona tolona ai lea ma le fesoasoani a le tasi i le isi. Ua lelei galuega o ufiufi i le totini i le lanu o le laau. Mo le sili atu le lelei o le sili atu o ni nofoaga o loʻo faʻaopopoina, e mafai ona e faʻasusu le ulu i luma o le osofaʻiga o le ulu.

Mo le faʻaitiitia o le Tusi Fautuaga a le tamai laupapa, e mafai ona e faʻaaogaina leisi, eseʻese mai le auala muamua. O le pu e tosoina laititi le lapoa, ma nai lo le faletalimalo ma se screwing e faʻaaoga le tekonolosi o le suavai o fao. O lenei metotia faʻatuatuaina fesoʻotaʻiga ma le pito i lalo o le laupapa laupapa ma le faʻavae, ma o pu na ofi i le lanu autu o le laʻau i le auala tutusa.

Mataupu i luga o le autu: fale kesi burner

Afai o le fola o le fola na faia i luga o le bitsumen mastic, o lona uiga o le fatufatu i se mea tau gaosi e mafai ona aveese. Ua faʻamafanafanaina i latou i le faʻavae, ona faʻamau lea o laupapa i le malupuipuia e tatau ona oomiina. I lea tulaga, o le galuega autu e le o le faʻatumuina o le foloa ina ia aua neʻi puʻeina le afi.

E tele taimi e masani ona tupu ai le ogaumu tuai, e umi se taimi, e aunoa ma le toe fausia ma toe fausia taualumaga. Faʻafaigofie o loʻo taʻoto, ae masani ona faʻaaogaina se metotia vaega pe a faia le pamu o loʻo faia i luga o talimalo o loʻo sologa lelei. Na faamalosia le maʻi, faʻamalosia i luga o fasi pepa, e mafai ona faʻasaʻoina i le tulaga o le pipi o le pnelutic ma le puniti piniti. Ae o le tele o taimi e te suia atoa ai.

Aveesea o le AlirP ma Wax ma isi tufuga

O loʻo faʻaaogaina i lenei tulaga, o se faʻailoga faʻapitoa o le wax, o se faʻailoga faʻapitoa ma se solvent. I le foga o loʻo i ai ni polokaina o loʻo faʻamatalaina lea o lenei faʻavae. O lenei ituaiga o lenei ituaiga e mafai ona i luga o le vai o le vai, ae e le mafai ona vaʻaia uma nei metotia o le pupula lea ma aoga o le faʻaoʻo atu o le palu i luga o le paʻu o ia lava. I le avea o se lirpar libricant, wdles wd-40 e masani ona faʻaaogaina, o loʻo faʻamamafaina lelei i ni pu laiti ma tuʻi i soo se mea.

Afai o le auvai o loʻo 'aina ma se papaʻe, e masani lava ona tu i luga o le fafie ona o le mea moni na taʻoto i se tulaga maulalo.

Faigofie le lavea, ma punou e ufiufi ai ma le paʻu ma paʻu, ona ma faʻamaualuga. Ae afai e lautele avanoa e lautele ai, latou te le o iai se uiga faʻapitoa e tuʻu ai, pei ona faia soʻo faifai pea. I lea tulaga, o le sui o le Komiti atoa o le kolisi atoa po o le laupapa e le maalofia.

E masani lava, o le fagu ua aveʻesea e le moe i le foloa slot o le kalafi powder fefiloi ma le pasene. O nisi taimi o le faʻafitauli e mafai ona aveʻesea e le sikoa laupapa i le va o laupapa. Soʻo se faʻagasologa o faʻagasologa e aveese ai le mata o le fale paga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le toe faʻaleleia o se galuega toe faʻaleleia pe o le lakapi. E faʻaavanoaina lava le taimi o le tautua olaga ma laupapa pu.

Mataupu oi luga o le autu: domain ogaumu ma lona faʻaaogaina i le gaosiga o uʻamea lafo

Faitau atili