Tele filifiliga mo le aveeseina o le pito o le fola mai le chippo camp

Anonim

Ma le solia o tulafono fausiaina, amata le fola. Naʻo le tasi o le a foia ai le faʻafitauli - aveese le pito o le fola mai le laupapa laupapa. Ua le mafai ona faʻamaumau ia papatusi i le suamalie o mea manogi, o lea o se fola e le mafai ona faia i nofoaga tumama. Tuu papatusi mo laka sa faia i fafie, lea e tatau ona vave gaosia e se tauvaga antiseppoc.

Fola mai le chipboard, pe a tatau ai, faigofie ona le fiafia ma toe aoina.

Mea e manaʻomia mo le fausiaina o le maualuga o le sili ona lelei feusuaʻiga mai le chipboard

Meafaigaluega ma Mea:

  • sikulukalaiva;
  • Autonolosi;
  • Schlifmandinnaba;
  • o le samala;
  • O nana;
  • rofautte;
  • nofoaafi;
  • moa;
  • Laina.

Tele filifiliga mo le aveeseina o le pito o le fola mai le chippo camp

Fola o le stoet cript cheeps dvp.

O le averesi sitepu tele mo le faʻataʻapeina o le lag o le 40 cm. Ae e te leʻi amataina le fausiaina, e tatau ona e tapunia uma soʻotaga ma pu o feusuaiga. O le ata fola e tatau ona mama ma mago. I luga o se vaega o le sili atu ma le 20 mm sasaa mama mama matutu. O le pito i luga o le ata o le leo o mea mai i le fiberboard pepa o le vaega. Ua mago lelei le lasi ma antiseppitic togafitiga i le itu o le malamalama.

O le lalagaina o laga mai le le talafeagai o ato e le masani ai o le a faia ai ni faafitauli. O le olo o le fola o le a tufatufa atu i le taimi lava e mafai ai ona mago le ato ato. Lats e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le tulaga tutusa, o loʻo siakiina e le nofoaafi. I le taimi lava lea, e tatau ona manaʻomia le popole i le lag. I nofoaga o le mauaina o avanoa o avanoa i lalo o pou, o loʻo faia ai, e faʻamalosia ai a latou oa i le taimi o isi gaioiga o le fola. Saʻo le saʻo e mafai ona faʻaalia ai le laualuga o le ale ma le rubank.

Faʻailoa atu le mamao o le va o Lass ua faʻatulaga i luga o le fola e saunia le aofaʻi o le laupapa. Latou te le amanaia le latou lautele tutusa i lenei mamao ma le alauni manaomia mo le failaina pito. E masani ona 10-15 cm. Fuafuaina o le fuafuaga lelei, e tatau ona e aloese mai le tele o sooga. O le auala faʻatagaina o le mamao o le 1-2 mm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le fola o le fale i le potu o le potu

Mo le televave o sina manoa, o pito o papatusi e tatau ona taoto i luga o le lagsi. Ia malupuipuia i latou i le uumi, tuʻu toʻilalo cransverse.

Faʻafefea ona Aveesea le Faʻatulaga o le fola mai le Chippord

Tele filifiliga mo le aveeseina o le pito o le fola mai le chippo camp

Toe faaleleia le fola ma le fesoasoani a kelu ma tui.

I potu ma le laititi le mafai, o le fola e mafai ona faia i le chippord.

I le taimi o le faʻagaioiga, e mafai ona vaivai faʻamaumau, i le taimi lea e sau ai le savali i luga o le fola. Afai e tele lona ou tausaga ma o loo i ai le avanoa e faia ai se fola fou mai le tele o mea i aso nei ma le maualuga-sili ona lelei, o le mea e sili atu le sui atili. O le auala sili lea ona taugata.

Ina ia faʻaitiitia le fola o le fola, e mafai ona e fasia ni nai toʻalua i le lautele o se ipu. O le faigofie lea o le auala, e masani ona faʻaoga. O le foloa o le a le mautinoa e telt 2-3 tausaga.

O le isi auala o le faʻapipiʻi lea o se fesoasoani faaopoopo i le nofoaga o le iloa o le faaletonu. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le fuafuaina o le mamao mai le sourproof stamber (fiberboard) i le slab o le tumutumu.

O le filifilia o le ipu e toe faʻaleleia ai, o le pu o le tamaʻi lapoa ua teuina i ai ma le fesoasoani a uaea uaea ua fuaina ai. E manaʻomia le faʻatauina o le faʻauiga o le faʻauiga i le umi tele i lenei mamao. Faʻamaligi le fao i pu i totonu o toʻalua. Ina ua ootia i le faʻaaogaina o oe lava i luga o lalo o le sili atu, o le sikulu ua taofi, a leai e mafai ona siʻitia le fola.

Faʻateʻaina o moli faʻamau ma meaola na aumaia na o le faʻaiuga mulimuli (faʻaseʻe pe faʻavaivaia).

Isi Toe faaleleia Filifiliga

Ina ia mafai ona aveese le tui, e mafai ona e faia se vaega o le toe faaleleia o le fola mai le laupapa. E manaʻomia le iloa poʻo fea le itu o le vaega e faia ai se maʻa ma e faʻamalosia. Faia le faʻailoga ina ia tipi ese ai le nofoaga le atoatoa, aua le oso i totonu o faʻailoga. Tipi i se tusi eletise. Sauni se pa o le maualuga o le maualuga ma tuu i le va o lags.

Maua se pepa fou e le tusi-tusi i luga o le laka ma se isi fale.

O lenei ituaiga o fola lifi o le a malepe ese mai le pupuni.

Mataupu i luga o le autu: faʻaaogaina se palu atoa

Afai e tuai le fola sima, e sili atu le sui. Ae o isi taimi e mafai ai ona suia na o le tele o Rivets. E manaʻomia ona latou faʻaseseina le moa ma ave ma le faʻaeteete, aunoa ma le faʻaleagaina o le taʻotoga. Afai o le malosi o le fola e tele, ona matala ai lea o le tele o le fola. Afai e tatau, e tatau ona e siakiina le pito i lalo o le fola, lipea le fasi, tufatufa ma se fofo. E mafai ona aveese ni faaleaga laiti e le punou. Afai o le Rivets na faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa poʻo le laupapa, ona e tatau ai lea ona faʻapipiʻi ni fasi faaopoopoga ma tuu papatusi o le fou fale. E tatau ona filifilia i latou i le tele ma le tusi ata. O nisi taimi e ave ai le kilipa i le tele. Matua, ae o le gaia-faauo oona ua faamamaina o le lisi o liliuga. Faapipiiina i le nofoaga ma siaki le faʻapipiʻi saʻo faʻapipiʻi. Afai e tatau ai, latou te faia se sunwing olo olo.

Faitau atili