Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Anonim

E lelei le faitotoʻa o Gate, ma matagofie o faitotoʻa e sili atu. E tele naua o le numera o kamupani ma faitotoʻa o le a tuʻuina atu, ma e masani ona tuʻuina atu, ae masani ona ou manaʻo e sefe: latou te leʻi taugofie auaunaga. Tele kamupani faʻatau atu o ni komipiuta, ma e mafai ona faʻapipiʻi oe lava. E tele afe sefe. Ae i lea tulaga, e tatau ona e faamautuina: pe o le tagata talosaga o loʻo puipuia (e seasea, ae seasea lava), ma afai o le anotusi, ma o le a le mea e manaʻomia ai Tofotofoina le amio ma avetaavale i le kamupani). Ma o le tala otometi e le mafai ona manuia. Filifili oe. E tatau ona faapea mai le faʻamasinoga, pei o le pa na fausia ai oe, ma o le otometi faʻavae o le a tusia e le kamupani sese, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, ma le faʻapipiʻi o utupoto, maka. O lea la i le mataupu lea, o le toe faaleleia o le toe faaleleia e seasea.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O le auala lea o le otometi ona galue o le swolling gate foliga

Otometi mo le swing gates: ituaiga o drive

O le otometi swang geat o loʻo faʻamalosia e masini o ituaiga e lua: laina ma le leve. E mafai e soʻo se tasi o latou e mafai ona tatalaina le tapoleni i totonu ma fafo: O le faʻatonuga o le tatalaina faʻalagolago i le faʻapipiʻi. Ae i ni tulaga, e i ai ni tapulaʻa, lea ua faʻatino e faʻaaoga pe a tatalaina le faitotoʻa o le faitotoʻa i totonu o le auala.

Laina laina

O le auala e sili ona faigofie ma talitonuina. I fafo foliga pei o se tagi. I totonu o loʻo i ai se anufe gear - o se uumi umi - o le fea o loʻo tulia e le kialbox faʻapipiʻi i le pito i tua o le mataupu. Ina ua ki le kesibom, o le anufe na o le anufe na tuia ai le stash pe toso.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Linear drive o otometi mo le swing gates

O le laina tuʻutuʻuga tino mo otometi spedic geed gates o loʻo faia i uʻamea, o loʻo ufiufi i le paʻu vali. O le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa o soʻo se ituaiga ma soʻo se tele. O le tele o le tele, mamafa ma folau, e sili atu le malosi o le au a tagata ma le tele o le lafoina o le lafoina.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o se laina laina e tatala ai le faitotoʻa ma le faitotoʻa

Na latou ofuina se alofilima faʻafeagai se tasi o le pito i luga o le pitonuʻu - i luga o le filifiliga. Ae o le filifiliga sili ona lelei e uiga i le ogatotonu o le maualuga o le tapoleni.

Leve drive

O le ituaiga lona lua o le otometi mo le swing gates e lever. E aofia ai le asoa o le kia uʻamea i totonu o fale, ma lua feoai e fesoʻotaʻi ivers o loʻo tutusa le tulilima.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Otometi mo le swing gates o lever ituaiga

O le poloka ma le kapeta o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pou, o le lever - i le vaʻa. O sea masini e mafai ai ona e tatalaina le faitotoʻa i totonu, tusa lava pe o pou e lautele lautele.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Leve Drive mo otometi tatalaina o le faitotoa

O se tasi o ituaiga o le lever metchanism o lalo ifo o drive drives. E masani lava ona latou faailogaina i se vaega eseese. I lea tulaga, o le kapepo o loʻo nana i totonu o se uʻamea pusa, o le mea ua pipiʻi i tafatafa o le pou. O fafo e na o se taugofie.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O se faʻataʻitaʻiga o se pito i lalo o le 'olo

O le a le mea e filifilia ai ituaiga

I fafo, tele e pei lava o se laina turisi - e sili atu le puʻupuʻu. Ae i luga o papapalau, pe a tatalaina le lanu i totonu, e le mafai ona faʻapipiʻiina, e aunoa ma le faʻamaeʻaina o le pou. Afai e te le manaʻo e tuu le leve, i le itu taumatau e faia ai se nichh i le pou, aveese le vaega o le masoa poʻo le sima.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali o Wooden Windows: Tekonolosi e faia galuega ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Faapipiiina o polokalame o le laina laina amata i totonu o le auala i totonu ma fafo

A tatalaina le sash i totonu, o le pito i tua o le taʻavale e faʻaaoga ai se puipui faʻapitoa e faʻapipiʻi i luga o le tupua o loʻo feagai ma le lotoā. Afai o le mamao mai lenei laufanua i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le steash o le a sili atu nai lo le 8 cm (i le ata, o le mamao e faʻaalia e le laina "e leai faia i le sash. E i ai, a o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faapipiiina i C = 12 cm, ae le o lo latou le tele.

Afai e tatalaina le faitotoʻa - i le auala, ona faʻapipiʻi lea o le taʻavale i luga o le pou, o loʻo feagai ma le itu o le amataga. I le taimi lava e tasi, e fealuaʻi ai ma le 20 cm. Talu ai o avetaavale mo le faʻapopoina o faitotoʻa e lua, aemaise foi o le faitotoʻa. I lea tulaga, e aoga ona faʻapipiʻi le taʻavale, ma o lea e amata ai ona sili atu i le taʻavale ma e le faʻalavelave i faʻafitauli.

Meafaigaluega faaopoopo

I le masani ai i le otometi o soʻo se ituaiga e lua tiʻetiʻe - taumatau ma le agavale, faʻatonutonu vaega ia i latou. O nisi inisiua i le afi pusa e aofia ai le lua o le pule malosi ma le tagata e mauaina le tulafono, ae i nisi o masini e o e pei o se filifiliga. Faʻatusatusaina faʻataʻitaʻiga ma tau faʻaeteete suʻesuʻe ma le faʻaeteete le atoatoa o le faʻavae o le oloa.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Faʻataʻitaʻiga o le autu ma le filifiliga

I le faʻaopopo atu i uunaiga, e mafai ona faʻaaogaina filifili autu o ki - pe a e faʻatautaia le faitotoʻa e sili atu nai lo ni tagata. Aoga filifiliga - faapipiiina ata. I le taimi o le tatalaina / tapunia o faitotoʻa, latou te tali atu i mea i le malae (pusi, tagata matutua tagata poʻo tamaiti e leʻi maua se taimi e alu ai.

Aoga faaopoopo o le a avea ma lapataiga lamepa. E le talafeagai pe a tatalaina le Gate i luga o le itu ola o le auala, lapataiga pasese.

O le a le mea o le a ave pe a faʻatau

A filifilia le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e fesili pe faʻapefea le lapoʻa o le faitotoʻa, mai lea latou faia poʻo le a le tele o le sash. E manaʻomia tapulaʻa o kolone, o le mamao mai le pito i le mataina. Ia faamatala e faigofie atu, tusi le fuafuaga o le faitotoʻa i le faʻailoga o vaega uma. Mo le filifiliga e saʻo, e te ono manaʻomia se ata. Manaʻomia se Fetufaaiga Fuafuaina ma se Tapunia Tipi ma le auala e faʻamau ai.

Faʻafefea ona fai se pa laupapa ma ou lima, faitau iinei.

Otometi mo le faasee gate

O avetaʻavale uma mo faʻapipiʻi i luga o le Greding Gate e tutusa le ata: e i ai le taʻavale ma le taʻitaʻi fatu ma se nofoaafi na faʻapipiʻi i le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le afi o loʻo faʻaliliu ai le nofoaafi, faʻatasi i le faitotoʻa. O nei mea uma e faʻatonutonu mai le Vaega Pule. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma e mafai ai ona e tatalaina / tapuni le faitotoʻa ma le 'ailaina o loʻo pulea panels. Ia mauaina o latou faʻailoga, e tatau ona e faʻapipiʻiina le antena ma faʻatulaga le faʻamafanafana (polokalama).

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O fafo ituaiga o taʻavale mo otometi rollback gate

A filifilia le ituaiga o otometi, e tatau ona e maitauina i le faapitoa tapulaa ma isi galuega.

  • Mana ma taumafaiga. O le averesi faʻailoga o le 600 n / m, e tutusa ma le taumafaiga o le 60 kg. O le maualuga sili lea e le o masani ona tupu. O le otometi ua faʻatulaga ina ia sili ona lelei le galuega - a leai se faʻalavelave, o le taumafaiga e laiti. A osofaʻia faʻafitauli e mafai ona i luga o le ala, o le taumafaiga ua faʻateleina ai, o nisi taimi i le tapulaa maualuga. E le manaʻomia le faʻamalosia o Ia mo tagata uma, ma pe a fai o le taʻavale poʻo se tagata matala o loʻo agaʻi pea, o faʻafitauli o le a manaʻomia. O le mea lea, i nisi faʻataʻitaʻiga (o le sapalaiina lata mai ma 24 v o taumafa, e mafai lava ona toe aʻoaʻi. O le filifiliga lona lua - ma se taumafaiga, o le stesh taofi pe sili atu foi ona oso i tua.
  • Le i ai o le vevela pulea. I le vevela i lalo ifo o le zero, o le sash e masani ona gaoioi lemu: o le librictant mafiafia, ma o le kiona-aisa e mafai foi ona faalavelavea. I luma o lea galuega i le malulu, o se taumafaiga mo le tatalaina o se siiga otometi.
  • Fetuunai saoasaoa o le sash. Ina ia mafai e le faitotoʻa ona fua mai le tele o leo, i le amataga ma i le faʻaiuga o le saoasaoa o la latou gaioiga ua faʻaititia.
  • Pule malosi. O nisi faavaitaimi i onapo nei e faʻagaioia mai le 24 V Fai se maʻa i le mataupu, e mafai ai ona e faʻaaogaina le faitotoʻa pe a tape le mana. O nisi oi latou e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi i fafo mai fafo vaega.

    Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

    O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o taʻavale otometi

  • A o le filifilia o se tietiega mo le paso i le 230 V, e manaʻomia le filifilia o le faʻalagolago i le tulaga o le faʻaaogaina. O le malosi o le faʻaaogaina o le tau faʻailoaina o se pasene. O lona uiga o le a le tele o le taimi e mafai ai ona galue e aunoa ma se malologa lenei masini. Faʻataʻitaʻiga, mo le faʻapipiʻiina ma se faʻamasinoga tumaʻoti, ua lava le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma le malosi o le 30-40%. O lona uiga e mai le 10 minute, o le a aoga i le faifai pea auala 3 minute, pe a uma ona tape ona o le le fiafia atu. Mo le faʻaauauina faʻaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faitotoa o le atunuʻu o le atunuʻu ma le numera 300 tagata o loʻo nonofo, e tatau ona tuliesea ma le malosi o le 70-80%.
  • Avanoa o ata. Ole avanoa lona lua lea e mautinoa ai le saogalemu: pe a oso mai, o le gaoioi o le steash ua poloka seia goto le faigata.
  • O le i ai o le "Wicket" Mode, pe a o le sash ua na o sina taimi, ua lava e misia se tagata.

O nisi matata o le fausaga i totonu o le au malaga mo le sliding otometi faitotoʻa o loʻo vaʻai i le vitio.

O tala nei i luga o vitio. Faatusatusaina o le mana i lenei uaea e le saʻo saʻo. E eseese faʻataʻitaʻiga mo le faitotoʻa o eseese ituaiga ma mass. O le pito i lalo o le aofaʻi o le 400 kg, maualuga i le aiga e oʻo i le 1200 kg, i Assyrial sili atu nai lo 2000 kiloka. Pe a faʻatusatusa le mafai ona faʻatusatusaga, o le muamua kopi e ave mai le "malamalama" Category - Up i le 400 KG, o le nofoaga o le tele o le tele o le tele. O le mea lea, o lenei faatusatusaga e fuafua. E ui lava e leai se isi na fai mai o le aofia ai i totonu o le lauiloa-lauiloa o loʻo iai, ma o lea, e laʻititi lava, e iai mea lelei i le lelei. Masalo o loo faʻaalia o loʻo faʻaalia i le Rolleller o ....

E tusa o le ata e tasi e uiga i kia. O feoti uma e vaevaeina i totonu tolu vasega: aiga, semi-afārm agement ma falefaigaluega. I punaoa a le atunuʻu, o le maualalo o punaoa ma le sili ona maualalo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina - galue pea o le afi o le a pe tusa o le 30-40% o le tau atoa (pe a fai O lenei vasega o le taugofie, tonu lava aua o loʻo iai le taugofie vaega - plassics ma le siminin. E le o le tagata gaosi oloa uma e le i tulafono uma, ae o se pule, ma le malosi o malosiaga o le vasega i le aiga e maua itu Steel, ma, e faigata ia Comele. Peitai, ma masani, mo le ituaiga feogai, latou te galulue soo - e masani lava - o la latou punaoa ua gaosia, ae na o. Mo lenei mafuaʻaga, o le filifiliga o le vasega e tatau ona mafaufau lelei i ai ma mataʻitu le galuega o loʻo taua e tagata gaosi (e i ai i latou. O uiga.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O se tasi o avetaavale mo le callever gate ma le pito i lalo o le utupoto

O le mea e tatau ona e faʻamanino pe a faʻatau

Filifili ma na foliga ma tapulaʻa e te manatu e tatau ona e sailia se faʻataʻitaʻiga talafeagai. A filifilia se faleoloa, o tagata faʻatau o le a fai atu i faʻamatalaga nei:
  1. Ituaiga o Carrier system (faamafanafana, i luga o le nofoaafi, luga o le pito i luga).
  2. Fuaitau ma mamafa (i le sili atu e tusa ma le mafai ona tupu.
  3. Malosi o le faʻaaogaina: E fia tagata ma pe faʻafia ona faʻaaoga le masini.

O nei mea uma e tatau ona manaʻomia e le tagata faʻatau: a leai e le mafai ona iloa le mana manaʻomia. meafaigaluega. Afai ua uma ona faia le gateted gate , Parasima e pei o le mamao i le va o le 'au faito lagolago, o le faʻavae faavae o fuainumera ma le mamao mai fafo i le faitotoʻa faitotoʻa. O mea uma e tatau ona tatau ona filifili lelei ai le drive drive propmeters.

I luga o le pulega o le pulega (autu filifili) ma le faʻaaogaina ituaiga

Uma faamafanafana e mafai ona vaevaeina i ni vaega autu se lua:

  • Lata opeopea;
  • ma le tulafono tumau.

    Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

    Otometi seti mo le faasee gate

Faʻafefea ona faʻatautaia le faʻailoga autu ma le faʻatonuga tumau

O nei masini e iai lo latou lava faʻailoga (taimi poʻo le taimi faʻatulagaina). I le mauaina o se faailo faapitoa, ua amata ona latou faia le gaioiga talafeagai. E lelei pe leaga? Ae - leaga. Mea tonu lava lena. E siomia ai tatou e siomiaina tatou nisi o tagata faaeletonika, puleaina mai tupe ua maua mai. E mafai ona latou maua ai se uiga tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuaoi, suia mea o le susulu o le susulu o lona laʻitiiti, e mafai ona matala pe tapuni lau faitotoʻa. Ma mea uma aua o le faailo e tutusa ma lau faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le tulaga lava lea e tasi e ono i ai ma isi le masini le mautonu. O lea, o tagata e ana mea e fiafia i ai ma tulaga toʻatele e masani ona iloa pe aisea e tatalaina ai le faitotoʻa. E sili atu le leaga, sa i ai tulaga pe a taunuu i le fale poʻo fale na latou vaʻaia ai se faitotoʻa tatala. Na o se tasi mai le tuaoi lata ane faʻaavanoaina o soʻo se faamafanafanaga mo lona tekinolosi pe na o le gaoi. E mafai ona e foia le faʻafitauli i le toe faia o le faʻamafanafanaga e ala i le faʻatulagaina o isi pu / taimi, ae le o se mea mautinoa o le afi o le a mafai ona ofi i luga o lou afi.

O le lona lua le lelei o le mea e sili ona lelei e faigofie ona faitau (tusi i le masini faʻapitoa, ona toe gaosia pe a manaʻomia). Mo tagata osofaiga, e lelei lea. Talu ona faia otometi galuega a lofituina ai le galuega a Lock - e aunoa ma le mamao, e te le tatalaina i latou i fafo, o le i ai o le manaʻomia e faigofie ona ulufale i totonu.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

O le a le coding system mo le pule malosi e filifili ...

Le mataupu faavae o le galue ma le opeopea code

O le autu autu o le lua ituaiga o loʻo sipelaina i le faʻamanatuina o numera o numera o tulafono. O le fuainumera e tele - selau selau afe po o le miliona. A maeʻa ona faʻaaoga le numera numera i le isi filifili. Pe a faia le masini faʻatonutonu, o loʻo auiliiliina. Afai o le taliaina o le faʻailoga o le isi i le filifili, o le gaioiga e faia pe a fai e eseʻese - e leai se tali.

O lea, e lua faʻafitauli ua fofoina i le taimi lava: ma o le agavaʻa e faʻatautaia ai lau sini i le faʻamafanafana o le tuaoi, ma le agavaʻa e faʻamaumau ai numera. Leai, e mafai ona e tusia, ae o le galuega galue e tatau ona tofu uma faʻailoga ua tusia i le faʻasologa saʻo.

E manino ai o le faʻatonutonu masini faʻatonutonu pe a faʻaaogaina se faʻailoga faʻapitoa e sili atu faigata ma, o lona uiga sili atu taugata, 'e le sili atu le saogalemu, leai?

Tele kamupani ofo atu i soʻo se drive system ma uma codings ma le aofaʻiga o faiga, ina ia e filifilia.

Fale o le fale: Vitio Vitio

Mo e "Tatala Tatala le Fale" o lona uiga e le gata mai le Mauga o le Sauniga sauniuni, ma lipoti vitio i le auala ua uma ona latou faia e aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le auase ...

O le drive e faia mai le afi o le masini fufulu.

O le falemeli i le fale mo le swing gates

O lea ua faia i luga o lenei tietiega.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Afi mo le fale i le fale o le studmide tatalaina o swing gates

Taik o le Addy Acceey Community Scheme.

Faʻafefea ona fai se tala otometi: Filifili le taʻavale

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi Alarm i le fale faigaluega mo faitotoʻa

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu paipa

Faitau atili