Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Anonim

O Gosty masani tele, e aofia ai le auala e mafai ai pe le mafai ona iloga i le palu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tulaga faatonuina o loʻo faʻatulagaina e faʻailoa mai ai nofoaga tuaoi ma ni pa faigofie. Talu ai o le poto e masani lava ona umi, e manaʻomia le taugofie o le pa. O le mea moni, o le filifiliga e laiti - o se pa mai le palapala o se filifili pe lalagaina. Sa taugofie le taugofie, ae e matua puʻupuʻu, o lea e tumau ai le upega tafailagi. I le tulaga lautele, e masani lava ona fai atu i le "sefulu mai le chenid ​​grid", ae mo le taliga o loʻo matou masani ai le laina.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Lauiloa ma taugofie - filifili le pa

Tusa lava pe mafai ona valaauina le ma le fiva, ma e iai se numera mautu o itu lelei. O le muamua ma taua le tau o le tau maualalo. E faatatau i le faʻatumu uma - grid ma isi vaega o le mamanu. E toso le grid, e le moomia le faavae. Ua lava na te tosoina lelei vaieli e uiga i le mita, tui se pou ma, moe moe ai le lapisi, e lelei e faamaufaailogaina. Uma, leai se galuega sima. I le tele o ni mea e tele, o lenei metotia o faʻapipiʻi mo lenei faʻatumuina o le "lima".

Fasiga ma faapipii metotia

O le mea moni o le pa puipui mai le coin grid e faasino i le faigofie. E le gata i lea, e faʻamalamalamaina uma e mo lona lava mamafa ma i le matagi na avega. Poʻo le a lava e matagi malosi, o le mamafa na tuʻuina atu i le grid e le taua tele. Ona o le maualalo o le mamafa ma mafai ona faʻaaogaina o se pou pou o le teʻena o le tekonolosi: i le vaieli, i lalo o le pito i tua o oneone pe lapisi, e aunoa ma le sima. E le gata i lea, ua soʻo se pa puipui e aunoa ma faʻafitauli i palapala palapala i se tulaga maualuga o le eleele o le eleele, ma e oʻo lava i le loloto o le faʻaʻaisa.

A aunoa ma taiala

O le auala lena e aoga ai. O loʻo matou talanoa e uiga i le sili ona faigofie mamanu: naʻo pou o loʻo i le va o le grid o loʻo faʻaloaloa. E pei ona e vaʻai, e tanu pe lipine pe tuʻulafoaʻia pou. O le a le mea e tupu i le loto i eleele, e masani ona faaitiitia le vai? Atoa, taamilomilo i tafatafa o le faaniuva vai, e ala i le oneone pe nutimomoia, i le pito i lalo o le vaieli. O iina e alu ai i le auala masani - vaai i lalo ifo o le pepelo o le pepelo. Tusa lava pe le o le maʻa maʻa, ma le oneone poʻo le maanumiloina o le pou, o loʻo iai pea le aoga ua le lava le afaina o le pou.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le faigofie mamanu o le fasimoli

I luga o laupepa ma sublninks, e mafai ona e faʻaaogaina le mataupu faavae e tasi, tau lava e moe i le iliili. Ma ia mautinoa e liligi 10-15 iliili le centimeters i le pito i lalo o vaieli, ma na o le faʻapipiʻi o le pou. O le a le mea e tupu i lenei mataupu. Ole vai e faʻaputuputu foʻi i le pito i lalo, ae e alu lemu. Atonu e tupu tele i le taimi o le migao, o le a susu lava le maamomoia o le fatu, pe o le vai foi lea.

O le a le mea o le a tupu? O le a talepe ma o le a faigata. Ae talu ai foi o le misi foi o lea faletutele, na ia fetaomi atu i luga o maa nutimomoia. Tele malosiaga o, ma ua taʻe le aisa, ma nutimomoia ua avea ma feaveaʻi ma totogi mo le tele o le mamafa na maua e le palapala. O le iʻuga, afai o gaioiga faʻasiteki e tupu, e laʻititi lava - Mai le itiiti ifo - mai nai faʻafitauli i le tele o sene. Talu ai o le mamanu o se le-solid, o le gginid e faigofie ona fesoʻotaʻi, e aunoa ma le afaina. Ina ua uma mea uma e mou atu, o pou o le a tupu. Ae o se ata lea e na o mea na o le faʻaalia atoatoa i luga o le mafaufau. A leai, o palisi e mafai ona mafaufauina ma tatau ona faʻasaʻo mea uma.

Faatasi ai ma taiala (tagata faatau)

O nisi taimi, e sili atu le mautu o le pa ma sili atu le tausia o foliga, e lua ni taʻiala umi i le koluma. Talosia mai le paipa, ma latou te mafaia - mai le pa. O fafie, pei o mea palasitika, e feʻaveaʻi ai le mama gaioiga e matagofie tele, ae o le paʻu paʻu o loʻo faia ni faʻafitauli faigofie.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Pa mai le grid rabits ma uamea uamea

O le tikeri o le mamafa o ia o le pa e maualuga atu, ma a e manaʻo pe a pa le la pe a fai o ni pou o loʻo sosolo, e mafai lava ona mou ese atu ai ni paipa. Ina ia puipuia se tulaga faapea, o le a tatau ona e tanumia i lalo ifo o le alavai loloto i lou itulagi. O isi mea uma e tumau i le malosi: O le pu o le 15-20 cm loloto nai lo le pito i lalo o le maa tiga, ona faʻapipiʻi lea o le paipa i le paipa.

Vaega

E i ai le isi mamanu o le pa mai le filifili crid. Ua faʻapipiʻi se faʻavaʻa mai le tulimanu, o le mea lena na ia tulia ai le grid. Uma vaega o loʻo faʻaaogaina i pou.

Tusi i luga o le autu: o le a le mea e masani ai i le va o faamalama?

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Vaega o le pa mai rabita

A o manino mai le faamatalaga, e masani lava ona faigata le mamanu. O lona uiga o loʻo i luga o le paʻu o eleele (omea, loga), e manaʻomia le tanumia o pou i le 20-30 cm i lalo o le loloto o le eleele; ae o mea uma e manaʻomia e aunoa ma le loloto o le eleele; Afai o loʻo e paʻu i le sima, o le ono mafai ona o le "pito i luga o le" Tourter faateleina i le tele o taimi.

Ituaiga o Grid Rabits mo pa

E faʻapena foʻi, e foliga mai, faigofie a o loʻo ese se cyin grid. E le gata i lea, o le eseesega e mautu ma i le tau, ma luga o le auauna auauna.

  • Manuckes. O le taugofie mea, ae o le tele foi o taimi e manaʻomia ai le manaʻomia o tupe alu mo le faʻatumauina o se ituaiga masani. I le taimi lava na faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi, o le gris e tatau ona vali, a leai ua tuai. O le valiina e tatau ona toe faafou i tausaga uma, tusa lava pe lua tausaga uma.
  • Gaoa. E sili atu tau taugofie mo le tau, ae le manaʻomia ma le vali vali.

    Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

    Pipita rabita mesh - uamea i le palasitika afifi

  • Faaputuputuina. O se vaega o polymer (palasitika) e apalai i le uamea uaea. O lenei ituaiga o filifili ua foliga mai ua leva. E sili atu lona taugata, ae o le ituaiga e sili ona manaia, o le tautua olaga e sili atu. Pe a filifilia, vaʻai totoʻa i le mafiafia ma le le malamalama o le uaea, lea e i lalo o le fesoʻotaʻiga. Masani ai ma le faigata tele na aitu i lalo o tamatamailima. Afai e faigofie ona seʻe, ona faigata lea mo oe le faʻatasia masani.
  • Polymer po o le palasitika. E faia i polyrim, ei ai faʻaopoopoga o loʻo faʻateleina lona teteʻe atu i le ultraviolet. Valivali i lanu eseese, e eseese foliga o sela. E sili atu mea e masani ai, tutusa ma sela o faaputuga masani, pili maualuluga ma e oo foi i pu. O nisi taimi ituaiga grid ua taʻua o le "togalaau palasitini fulafula". O le manava ma le tuaoi e mafai ona faʻaaogaina e pei o le pa mai le auala - o le a le alu: Le lava le malosi.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Palasitika poʻo polymer mesh - 100% e aofia ai se polymer

I le faʻaopopo atu i mea eseese, o le pologa e ese le tele o sela. E fesuisuiai mai le 25 mm i le 70 mm. O le aofia ai le sela, le chimer le grid, ae o le laʻititi na maua ai. Afai na e tuʻuina se pa mai le chenin grid i le eleele ma se tuaoi, tele le averesi sootaga - mai le 40 mm i le 60 mm.

O le a le mea e faʻalogo ai pe a filifilia se grid

Asiasia ma le faaeteete lisi uma. E le tatau ona i ai itu O sela pito i luga ma lalo e tatau ona ufiufi i le "siusiu". E le gata i lea, e manaʻomia tele le umi o le vaega o le bon e sili atu nai lo le afa o le sela. O lenei grid e faigofie ona toso.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

E tatau ona lamolemole ma cuse

Gauai atu i le mafiafia o le uaea, e fia sela lamolemole, pe faʻafefea ona paʻu le Gadko latou te paʻu. O Defome uma o se faʻailoga o le maualalo uiga.

Afai o le filifili o le clid i le polymer coting, faʻaalia le taimi faʻatulagaina o le pemita e maua ai le tagata gaosi oloa. O le taugofie, laititi o le uaea e masani ona punou, faʻaaoga se isi masani palasitika, lea i lalo o le gaioiga a ultraviom pe a uma ona sasaina ma amata ona sasaa ma amata ona sasaina. O le masani o le ufiufi e mafai ona tu i le sefulu tausaga ma sili atu. O lea, i lenei mataupu, e le aoga le taugofie.

Faʻafefea ona fai se pa mai le pepa faʻapolofesa, faitau iinei.

O le a le mea e faʻaaoga ai pou

E tele filifiliga:

  • Laupapa laupapa - mai se pa poʻo ogalaau. O le taugofie, ae o le tele o "anapogi anapogi" filifiliga. E manaʻomia le faʻaaogaina o le gaioiga a Antibactarial aʻo leʻi faʻapipiʻiina. O le filifiliga sili o se faʻapitoa puipuia puipuia. Ina ia sefeina, e mafai ona e valiina le vaega o le eleele i luga, ma le tasi o le a tanumia, e sili le vevela: fufulu pou i le fagu mo le tele o itula. Ae le i faʻatuina i le vaieli, e mafai ona faʻamalosia lenei vaega i le ruberoid.

    Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

    Pa mai le chain grid i luga o laupapa laupapa

  • Uamea pou. Mafai ona faia o se lapotopoto poʻo sikuea faʻaata, o se uʻamea tulimanu. O le mafiafia mafiafia 2-3 mm, paipa lapoa i luga o le averesi 50 mm, vaega o le vaega 40-50 mm, sipili mm.
  • Prerea poles. Ole filifiliga e le masani ai o le filifiliga: E faigata tele le fasi ai o le kulimi ia i latou, ma e faigata ona faʻapipiʻi malosi. I se faʻaopopoga, o le punaoa o le malosi o le faʻamalosia o le sima o le a le o iai i le manaʻoga: laʻititi tele avega fausiaina le pa mai le cein grid.

O filifiliga sili ona fetaui mai le igoa uma o se ata o le faagaebe kabe, ma sili atu - tutusa le koluse. E faigofie lava le oso i ai ma le grid, ma e mafai ona e taliaina, pe a tatau ai, ma uaea. Afai e mafai, tuu na ituaiga. O le mea sili ona lelei mo le pilar o le 25 * 40 mm po o le. O le vaega tele o Koluse e faia e le aoga le pa.

Taualumaga mo faapipiiina koluma

Muamua seti pou i tulimanu o le upega tafailagi. Afai e tatau ona e lafoina se tasi itu, o le tasi pou ua faʻapipiʻiina i le amataga, o le lona lua o loʻo i le iʻuga. Sa siakiina lo latou malosi i paneta uma, ua fetuunai le maualuga. I le pito i luga ma le 10 cm i luga aʻe o le eleele tulaga, e lua cords ua faʻaloaloa. Ua tuu i luga o le vaega o totoe o pou. O le pito i luga o le seevae o loʻo gatasi, o le faʻavasegaina o le faia o le mulimuli ane: faʻaaoga se pamu i le pito i luga o le filo o le a tapunia.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Faʻapipiʻi pou i lalo o le pash pa

Veroll Faapipiiina laasaga - 2-3 mita. Itiiti - taugata tele, sili atu - e leai se aoga, o le ai ai se grid. A faʻapipiʻiina se Grid e aunoa ma le taʻiala o le uaea, e aoga e tuʻu ai pillars uma 2 pe 2.5 mita. O lea e faigofie ai le grid e aunoa ma saga. Mo isi faʻataʻitaʻiga - ma uaea, slugggings (taʻiala) poʻo vaega - o se sitepu e mafai ona 3 m.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Faʻataʻitaʻiga o le faʻalauteleina

Afai o le grid o loʻo faʻamalosia i le va o koluma, o le ogaoga e tele naua avega. Ina ia latou le "taʻitaʻia", latou te taofia tino. O loʻo latou faʻafofogaina, o loʻo taupega, o loʻo i le laina faʻapipiʻiina.

Faapipiiina o le grid rabita

E naʻo muamua e foliga mai ua iai se pa mai le filifili o le ata. O le taimi lava e amata ona e mafaufau ai pe faʻapefea ona faʻasaʻo le mea i luga o le pou, pe faʻafefea ona tosoina mea, e le moni mea uma ma faigofie ... e uiga i tulafono lautele ... e tusa lava ma tulafono lautele. O le grid e faʻapipiʻi i se tasi o le vaega o le tulimanu. Faʻamau ia le itiiti ifo ma le fa nofoaga. I le mataupu faavae, e mafai ona e faʻapipiʻi le uaea e ala i le pasi atu i totonu o le sela.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Metotia o loʻo faʻatumauina le Mesh e lafo

Metotia, faigofie, ae le o le sili ona talitonuina. Afai o le pa i totonu o le atunuʻu, i le leai o le 'au o' au, e faigofie ona aveʻesea le grid ma ave.

E mafai ona e le itiiti ifo i le muamua ma le pou mulimuli, tuʻufaʻatasia sili atu le talitonuina. Mo lenei, latou te ave se uʻamea uʻamea ma le mafiafia o le 4 mm, ona latou faia lea e ala i sela, o loʻo i ai i totonu o le poleti o le 40-50 cm i le itu tauagavale).

O le isi auala: e logo i luga o pou taʻitasi e tolu pe fa rods ma le lapoa o le 6 mm. O le grid ua tosina i latou, latou te fia.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Tagata tumaoti, toso le grid, punou

Afai o loʻo e faʻataua o le a aveʻesea le grid, e mafai ona e viliina lua i le pou, faʻaofi le rod curved i le ituaiga o le haridhoe ". I le isi itu, lea e oʻo mai ai le pito i fafo, ma mimilo i latou ma vaeluaina, pe kuka.

Feteʻenaʻi

E i ai leisi faʻafitauli: faʻafefea ona toso le grid. Afai e faigofie le mamanu - e aunoa ma sina pa (transversde taiala, lea e tumau i le va o koluma), e mafai ona na o le faʻasesega mai le tasi. Tau lava o le a maitauina e manaʻomia le malu puipuia lelei i pou uma. Faʻamau muamua e ala i le tasi, ona faʻaliliuina lea - e le manuia le manatu: o le a le o le a le soʻona tasi.

Faʻafefea ona toso le filifili o loʻo tagi ai lea e leai se faʻalavelave? O le faʻapuna lea o pa, ave i luga ma toso uma mamafa. O le ogatasi o le a taua tele. E manaʻomia le galue ma le fesoasoani: tasi toso ma tausia, o le lona lua

Ma uaea

O lenei ituaiga pa e lelei aua ua vave ona laga. Ae o le pito i luga mafai ona faaolaina. Afai o se tasi e alu i ai, o le pito i luga o le a le malie ai. E le mafai ona tuu i ai. Ina ia le o le pito i luga e le o le pito i luga ae le o le "rolling", e ala i le laina muamua o le uaea, e mafai ona e uʻamea, ma e mafai i le palasitika.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Ina ia le faʻaolaina le grid, sosolo le uaea mai luga

Afai o le uaea ua faʻaaogaina, o le tekonolosi e mafai ona faigofie: ia faia se matasele i le pito, togi i luga o le pito i luga o le pou. Fufulu le uaea taumafai e toso, o le pou i le lua pe tolu fai se isi matasele, liliu le uaea i le pou. Ma seʻia oʻo i le iʻuga o le savaliga. Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le malosi maso, e le mafai lava ona lava mea, ma uaea o le a le faʻapena. E faigofie ona faʻasaʻo. Ave se mafiafia uʻamea toʻotoʻo, ma fai se mimilo ma ai, toso le uaea. Tasi mimilo laitiiti? Faatoa atili fai e sina tasi. O lea e toso mai uma "SPAS". A uma ona e amata ona "toso" o le grid, e ave ai i le uaea uaea.

Afai e te faʻaaluina le pito i luga o le "taliga" post - o se uʻamea pa ma pu, e mafai ona faʻapipiʻi se uaea i luga o latou. Tumau i se fasi e 2-3 mita faigofie, ae o le galuega e sili atu lemu.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Taimi o le faʻasaʻoina o le uaea

E mafai foi ona e faʻaaogaina ni maʻi uaea uaea. Ona faʻasaʻo lea o le uaea i le tasi pou, i le lona lua o loʻo pasia i se masini pei o le ata. O loʻo faʻapipiʻi i le 'au, ona ma le fesoasoani atu lea o le ki, ma le lofituina o le talipaʻu.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O tagata le lelei uaea

E mafai ona e faʻaogaina se uaea ma le maualuga - hooks ma ata (i totonu o le faleoloa. I le tasi itu, o le uaea ua mimilo faataamilo i le pou, tumi i se kilipa. Luga o isi pou. O lona ogatotonu o lona vaega e iai le filo, faʻafetai i lea e mafai ai e toso le uaea.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Tappi ma le uaea - se isi filifiliga

Talu ai o le uaea e sili atu le fetuʻutuʻunaʻi, e mafai ona faʻamalolosi i luga o soʻotaga. E umi lava le umi, pe a uma le lua pe tolu sela - masani. O le isi manatu: Ave se uaea ma le polymer shell: e le sausau.

Ma se tolopoina o le tolopo

I le sela pito i luga, pe laititi ifo i lalo, latou faia se uʻamea uʻamea ma le lapoa o le 6-8 mm. E tipi i ni fasi tutusa i le mamao mai le tasi pou, i le isi. O le faasolosolo atu i le tolopoina o le pou.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le au lapotopoto, faʻalautele e ala i sela

Ia uaʻi atu foʻi i le pito i luga o lenei mataupu. I luga o lenei ata e foliga manino ai ua uma ona amata ona fuga. O le mafuaʻaga tonu lenei e te manaʻomia e ave ai se grid ma le mea na muta. E le o le fefe i ai ma e le mafai foi ona uaea pe o le rod e lelei ona uuina le pito.

Faatasi ai ma faailoga (taiala)

I isi tulaga lelei pe a uma ona faapipii atu i pou, e le mamalu le mamalu i latou. O mea taua ia o paipa poʻo ni fasi laupapa faʻapipiʻi i le va o pou. Atonu na o ia le taiala, ma atonu o le lua, ma le tolu.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Pa mai le coin grid ma le mamalu

E pei ona e vaʻaia i le ata, e mafai ai ona o le o le faʻapipiʻiina le mea i lenei tulaga faʻaaogaina se uaea. E manino lava o auala uma faamatalaina i luga e mafai ona faaaogaina. Pau lava le eseesega, o le mesh ua faʻapipiʻi e le gata i le saʻo, ae o le pipiʻo foi. I le ata i lalo, o le isi metotia na puʻeina - ma papatusi faʻapipiʻi bolts, o pito o le apololololo. O lenei metotia e mafai foi ona faʻaaogaina pe a faʻamautu i luga o pou.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le isi auala e faʻamau ai luʻitau i uʻamea koluma

Faʻafefea ona fai se pa laupapa-sitaili iinei.

Teuteuga o le pa mai le coin grid

E tusa lava po o le a le mea e fiafia ai le pa i le taimi muamua, pe a uma se taimi o loʻo i ai se manaʻo pe teuteu i ai, poʻo le faʻafaileleina manino e latalata ai i mata fia iloa.

O le auala muamua e sili ona manino - laau toto. Afai e le o faatagaina e tuaoi, e mafai ona faʻatagaina oe poʻo se isi tausaga faʻaletausaga poʻo se isi tausaga poʻo se isi mea.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le mea sili ona masani o le totoina o laau

Afai e te manaʻo e na o le faʻatonutonuina o lou pa, e mafai ona e faia se "lopoʻi". O sela e tutusa lava le itu, o lea e mafai ai ona ofi i luga o le tapoleni. Mea mo le embroidery lua: uaea ma lanu mimilo.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Decauted pa puipui mai le grid rabita foliga matagofie tele

Valivali Twitne e lelei aua e mafai ona e "ofi atu" ata lanu. E iai se mea e foliga mai ai ia te oe.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Opo i luga o le grid ma lanu mimilo

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Faapei o lea)))

E le sili atu le manaia, ae o se auala lelei - e toso ai le faʻailoga poʻo le vali. E lelei i latou i auala e manaʻomia ai le itiiti ifo i le taumafaiga: toso i fafo, i se paga o nofoaga piki i luga.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le magafaga o le mesh i luga o le pa ua matua faʻaititia ai le vaʻaiga o le nofoaga

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le ata o le ata e toetoe lava o le opaque, ma o le matagi avega o le a le suia faigata

O le aafiaga lava e tasi e ausia pe a mimilo i totonu o sela o le lala po o le red. Minus e eseese e eseese. Taimi e manaomia tele.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Afio mai i le Mesh Reed pe manifinifi manifinifi

Faʻaititia le gaosi gaosi tau faʻatagaina saunia fala. Ua faatau atu i taavale. Pau lau mea e te manaʻomia o le roluma ma tuʻufaʻatasia. Ae o le tau e sili atu le maualuga nai lo le lomiga muamua.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Reed fala

O le isi auala o le faʻaaogaina o le faʻapopoleina o le faʻa-hivo faʻatau atu i chells. O loo faʻaaogaina i le gaosia o ato ma au au malo, ae mafai lava ona fetuutuunai i le pa.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

Green Wall - Rabita Mesh deceateds foceaddal cheeses

I se taimi ua leva, se isi auala e faʻamalosia ai ma, i le taimi lava e tasi, o le faaitiitia i le vaʻaiga o le pa mai le filifili o le clid o se ata. O le ata lea e faatatau i le Polymer Mesh. Faʻatau atu i le Rolls (mo se paso o le pa) poʻo fasi fasi (mo le vaega). Faapipiiina faʻaaogaina o mea filifilia ma uaea poʻo ua fausia i luga. O le faatatau lea o le aoga e mafai ona fuafuaina i le ata i lalo.

Faʻafefea ona tuu se pa mai le coin grid

O le pueata mo le pa mai le coin grid ma teuteu le pa, ma o le a tapunia le upega tafailagi mai mata fia iloa

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

Faitau atili