Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

Anonim

Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

O le ata o se elemene o loʻo apalai i totonu mo le teuteuina. O se voluma e 240 cm pa, lea e apalai i luga. O le atamai o puipui i totonu o le potu malolo o tuaoi e ese le ese o foliga ma le lautele. O le faʻamatalaga e tupu ai e tupu, faigofie faigofie (toetoe lava o le mafolafola, teisi convex), ma faʻafaigofie, maua ai le tele o eleelea elemene.

Meafaitino

E fai mea eseese mea. Maeʻa i totonu o le palasitika, polystyrene poʻo polysurethane. O le fiafia o lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi pe mautu. O i latou na amataina o loo faʻatau atu e manaʻomia e, e pei ona sa latou faʻaavanoa pe faʻaaoga. Faʻatau atu pe a manaʻomia le faia o se tulimanu, piilima i totonu. I se isi tulaga e mafai ona e faia saʻo.

E manatu o latou o le pito sili ona fafie laupapa, maaleale pe gypstum. Le tau o ia taua tele. O se malosi ia malosi, i le isi maaleale, ae e pei foi o se mea manaia. E le talia le vaega o pa i totonu o le potu malolo, e lauiloa ai sipela, pe fai foi vasega o o tatou taimi e le taliaina.

Polyaurethane

Polyrethane mama. O le mamanu o puipui i le potu malolo e faigofie ma manaia le faia. Ua faatau atu i se tau tau gafatia. E mafai ona e faʻatauina i latou i fale supamaketi, i luga o le maketi, faʻatonu e ala i se faʻapitoa o luga o le faleoloa i luga ole laiga.

Polyaputthane e taʻua o palasitika, o le mea lea i totonu o le gaosi oloa O lenei mea leaga o loʻo faʻatagaina i totonu o foliga, ona i le maualuga o le vevela i totonu o le ogaumu "tao." E tofo lelei mea lelei mo le agavaʻa mamanu.

Lepanina e le faigofie ma tutusa tutusa ma le gypsum. Ae e tusa ai ma meatotino, ae matua malosi. O le lalelei, e mafai ona e teuteuina le fata ma le TV. E mafai ona e faia Kanti faataamilo i moli o moli po o softket. E foliga manaia, siitia le totonu o le potu, faia le potu malulu, aulelei.

O lenei orsing e tumau, tetee i aafiaga o se aga malosi i fafo (vevela vevela, taumalulu malu, malulu malu) ma e manaia, susu. Polyarethane e sili atu le malosi nai lo Gypsum. O le a le motusia pe a pa'ū faʻafuaseʻi mai le maualuga, o le a le vaeluaina ma e le toe mafai ona toe taumafai, e le liliu i le taimi. Maualuga-lelei atoatoa mea.

Mataupu i luga o le autu: Sequins mo Wallpaper: Manaia Intivaria

Mai Polyarethane Statuc Dituted:

  1. Faia Pilasters.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  2. Sokeke.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  3. Susu.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  4. Fetaui.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  5. Fai.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  6. Koluma.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  7. Eseese tuʻufaʻatasiga mai fugalaʻau.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

  8. Fetu. O loʻo i latou i luga o le lanumoana lanumoana poʻo le lanumoana o le lanumoana poʻo le puipui i lalo o le po. E i ai isi vai polyarethane.

    Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

O nei ata e masani ona talosaga mo le lesitala i totonu. O latou e masani lava ona uma ona gaosia. Ua latou sauni e faʻatatau i ni vali, seʻi vagana ni naifika. O nisi taimi latou te faia ai se nich ma le TV.

O polyairethane o loʻo teuteuina puipui i le potu malolo pe a latou mananaʻo e teuteu, tapuni le tikeri i le va o puipui pe i luga o le totonu o le TH.

E masani lava, o lenei tuaoi o le pepa muamua i le ituaiga o se mea teuteu, faʻataua le autu o le potu ma faia le taualuga o totonu. Aua afai e i ai ou alavai maualalo, tuaoi vali le puipui i le puipui ina ia 'ai ai ma puipui, e le masalomia. O nei tuaoi e valavala.

Faaaogaina

O nei tuaoi e matagofie ma faʻamanuiaina e sili ona leaga poʻo ni sooga lautele i le va o puipui, teuteu tulimanu. E mafai ona latou faaaluina le puipui, fai se mea manaia. Sone e mafai ona vali i lanu eseese pe pipii i ai le au puipui. Afai e iai le faʻaletonu i luga o le puipui, tapuni ma le puipui poʻo le puipui, vali, ma le auala o le a tali atu ai i le auala o malo.

E lava le fafie e palagia, seʻi vagana le teuteuga, o le a tautua o se puipui puipui mai le faʻaleagaina o mea leaga. O soofaatasi i le taualuga o loʻo natia i le PRONANT mo le taualuga, e toeitiiti lava o le mafaufau eseese i le lautele. Fafie e le o le au fafie e foliga sili ona matagofie, pele. Faalagolago i luga o le ituaiga fafie ua faia, e mafai ona taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a fai le Chis, elōte.

Sili laupapa laupapa e fai i le leo o meaafale. A faʻapea e le taugata lau meafale, ona mafai loa lea ona oka laʻu laupapa mai le pine. I lenei mea, o le a faʻaalia ai lau faʻasoa atu mo le mamanu o le potu malolo mamanu ma sefe tele tupe mo le laufanua o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faʻamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa: tulafono mo le filifilia o le sili ona lelei mamanu

Mo le maualuga o le taualuga, o le lautele o le tulaga lelei e faʻaaogaina, mo le maualalo o le vaa folau ma sili atu ona mafolafola, ae mafai ona faʻaeteete. Mamanuina faʻataʻitaʻiga i lalo o le faʻataotoga i tulaga o faitotoʻa, ae masani ona faʻaoga le convex poʻo se faʻapitoa foliga, o tagata teuteu manulele, o isi. Ua taua o latou teuteuga, apalai ma stucco handmmade.

Mo le ata o le masani ai, Igilisi sitaili lautele ma stucco, ma pe a fai o le totonu o loʻo teuteuina i sitaili faaonapo nei, pei o le maualuga o le ata o le ata.

Ma i o tatou taimi, e faʻaauau ona faʻatonu e tagata le faʻapipiʻiina o platbabs mo Windows. O le seneturi lenei, o le tuai o le tuai. I se taimi muamua, e iai se auala alofa pele, matagofie na tapunia le faʻamalama i fafo atu. I le taimi nei ua faia se ata o totonu o le potu, e le sili ona matagofie.

O le ata o loʻo pikiina o le a faia i luga o le mea o le a faia i luga o le sitaili ma mea o loʻo i totonu. Plassicstic Greding e talafeagai mo le palasitika faamalama. Aua le taumafai i lalo o le palasitika Windows e fai ai laupapa laupapa - o le a leai se aoga ma tau sili atu. Ua lelei le palasitika e vali ai le faamalama pou. Masani ona paʻepaʻe lanu.

O le apalaiina o faamalositino, ua teuteuina le potu ma Pilasters, fai ni atigivae, tusi pou pe mafaufau i tu. O le uta ma le umukuka i totonu o le potu malolo vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o le potu, faʻafesoʻotaʻi le nofoaga galue o le umukuka ma le potu 'oti - potu malolo. O le mamanu o pa i le potu malolo e maua ai le faʻamaeʻaina, poto masani o le teuteuina.

Totonu o le mamanu

Faatasi ai ma ia mamanu, matagofie teuteuina i totonu o puipui ma le taualuga o potu nofomau, teuteuina o fana. O le matagofie o le vaʻai i le felelei o feololo e agaʻi atu i isi potu. Taʻitaʻi e lona tofo, vavae ese le tele o faʻata o faʻata poʻo platbands.

I nofoaga tetele o fale tumaʻoti o fale tumaʻoti, o le matagofie o afi afi i luga o fafie. O le pa o loʻo lafoina ai le magalafu, manaia le faʻaleleiina o le matagofie lautele o vaʻa. Fiafia e tuu le Gyptum, latou te le taumateina, suia le mamanu o le potu, susu mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasaina le pupuni mai le okeni e aunoa ma faʻaleagaina?

O le lelei o le masters mask faaletonu i luga o le puipui (nifo, mo se faataitaiga). Pe mafai ona e faia se mea manogi, hide uaea po o atigipusa mo le tufatufaina o le eletise. Valaaulia tagata matutua, o le a ia nana le tau i lalo o le teuteuga.

Lelei le lelei o le tino e mafai ona teuteuina i nofoa pito i tua. O ia ituaiga stac e mafai ona faʻapipiʻi i tua i tua, o le a fesoasoani e puipuia ai i latou mai le ono faʻaleagaina, teuteu ai faitotoʻa. Afai na e aveesea muamua le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo, e mafai ona e maua le potu ma le fesoasoani a tuaoi. Faʻamamafa le lanu ma le tuaoi o le suiga mai le tasi sone i le isi.

Oti tuaoi

E sili atu le malosi, fai oe lava i luma o gaioiga. Mafaufau loloto ma mafaufauina suiga e ono suia. Ma nei mea e mafai ona e i ai le tele o manatu. Faʻaaogaina E i ai nei mamanu, o le ae faʻaali ia te ia lava, faʻatupu se lagona o le faʻamafanafanaga ma le faʻatonuga. I le supamaketi o loʻo fai, filifili le saʻo ma amata ona teuteuina le potu malolo.

Faʻaogaina eseese o le faʻaaogaina o teuteuga, e leai se malosi i luga o le taualuga, i le ata o puipui, ua e aofia ai le fale o soʻo se sitaili e manaia.

Moldings i totonu o le potu malolo: mamanuina ma le teuteuina o puipui ma se TV

E oʻo foi i lau fefiloi, muamua. Vavaeʻese le potu, seʻi vagana ai le talanoaga, oe mafai ma i le gagana Iapani, ma le Igilisi, i soʻo se tasi o loʻo mafaufau. I totonu o le potu o loʻo i ai se nofoaga mo se sili atu pe laʻititi tele o le stucco.

Afai e agavaʻa le stucco ona agavaʻa, faʻamamafa le vateatea o puipui o puipui i totonu o le potu ma vaʻaia ai avanoa o le a faʻateleina ai le tamaʻi potu. O tulaga faamaumau o loo vaaia le laga vaaia, ma i le potu sili ona faigata e faigofie ai ona manava. E faʻapena foʻi faʻamalama o le potu na teuteuina i le tele o seneturi, o se taimi-faʻataʻitaʻiina o elemene elemene.

O le vaega o le tui e suamalie ma e mafai ona i luga o le faaauumuluga i se lio, i le kuata. O se tagata poto masani o le a faʻapipiʻiina ma le mapu le stuucco i le mea e te faʻamaninoina ma o le a e faʻamalieina ma lana galuega. O le taupulega faʻapitoa lea e le o manaʻomia, o le a tuʻuina atu auaunaga i le averesi o le maketi. Na e mafaufau e teuteu i totonu ma le ata? Vaavaai mo faʻasalalauga o le Wizard.

Faitau atili