Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Anonim

Le filifilia o se pa mo se faufauga e le o galuega faigofie - e talafeagai e faapea e faatuatuaina, anagata, matagofie. O nei manaʻoga uma e nafa ma le pa na faia i Sound Sciencenik (Evachnichnik). O le aʻea o le faʻafitauli - e le o le tuʻi. O le solia o le "freore" - masani, o tagata fiafia e faʻaititia le mamafa e faʻatapulaʻaina i le mea moni o le a latou uia ni ulugaliʻi. O le lalelei, o le tulaga, o le faʻafitauli e aofia ai sili atu nai lo le tutusa tutusa o le pa mai le fola faʻataʻitaʻi. E le gata i lea, latou te le o oso atu i le matagi a le matagi, e mafai ai ona sefe luga o pou lagolago. Faaopoopo faaopoopo - ua latou agi. I le tulaga lautele, o se filifiliga lelei.

O le a le Soure Sciencenik

Uamea Sciennik faia se laupepa steel. O le pepa o avea ma se mapusaga, i le tuanai lea e tipi i faalavalava-staketin, ma ua ufitia i fatuga puipuiga, vali. O moli o se maualuga maualuga ua mauaina. E masani le maualuga - mai le 150 i le 180 cm. Mo le aoina o le pa, o loʻo lagolagoina pea le tumau (tele o le lagolagoina (lua poʻo le tolu sopo, e oʻo mai i le va o koneni) ma fusi.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Foliga mautu

Ituaiga, foliga, talaaga

O le mafiafia o le uamea Europa e mafai ona maua mai ile 0.4 i le 1.5 mm. O le mea e sili ona taatele - mai le uamea mafiafia o 0.5 mm. Siteki a le Siteki - mai le 80 MM i le 128 mm, umi - e oʻo i le 2 mita.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

P ma le m - foliga uamea Sipaniolo faamatalaga

E i ai uʻamea sipelaik ma eseʻese talaaga: n (gofie), m foliga ma semilei. M-fausaga e sili atu ivi, e sili atu le le malamalama. Ae o loʻo i ai foʻi ma le faʻailoga i totonu, lea na atagia ai faʻatoʻaga i tua. O lea la i lenei mataupu ua leva ona faigata ona ou fai atu po o fea o le a luiina. E foliga mai, le mulimuli, aemaise lava pe a fai o le pito o lo o teu.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

E tofu le kamupani ma ana lava talaaga

E tele atu le le lelei o le uiga o le mautonu, ae sili atu ona faigata ona iai ma maua ai se tau maualuga. Mo sili ona malosi, o isi fale fai isi fale e mafai foi ona toe faavaeina i luga o le itu umi.

I le lautele, o le sili atu le malosi o riges, o le sili atu o le strapbea e tetee le umi. Ae o le faʻafaileleina o le mapusaga o le tau e maualuga atu. Talu ai o ia e sili atu lona matua, o le tele lava e tatau ona e sailia se fetuutuunai. I soo se tulaga, e tatau ona suia le pa ma au taumafaiga.

O le a le mea e gauai atu pe a filifilia

A e filifilia se uʻamea sipena, e fautuaina le vaʻai atu i le vaʻa na ofoina atu ia te oe e ola ai. E mafai ona folafola le mafiafia o le mafiafia mafiafia, ma i faiga masani e aliali mai ai o le pito o le laupapa mai le tasi vaega e mafai ona punou i se lima. Ma o lenei e tasi le gaosiga. O le manatu o se uʻamea uʻamea, ma e seasea lava foliga.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

O le pito i lalo o le pito i lalo, tele vaega o le puipuia o ofutino - o faʻailoga ia o le sili ona uʻamea sipela

Ia mautinoa e faʻalogo i le pito - sili atu pe a latou o loʻo latou tiute. Muamua, o se foliga manaia tele o lenei tagata, lona lua, o le matuaʻi tele o le toʻalua, tulaga maulalo, e le fetaui le pito o loʻo i ai ma e le mafai mo i latou. O le tulaga le lelei o le aafia i le taavale i se tasi o se tau e maualuga atu, e pei ona manaomia meafaigaluega faapitoa ma le taimi faaopoopo mo le faagaoioia.

Afai tatou te talanoa e uiga i oloa o kamupani faʻapitoa, o le laina sili o le laina (Granderane o Grarrera Humree, Nova, NUVAD, Tppk (Unix) e lauiloa i le lauiloa o kamupani sima.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana faitotoa ma le cautepupudes ma loto gatasi ma o latou lava lima (vitio)

Metotia o lanu

E aoga le faʻavasegaina i le auala o le lanu. O loʻo i ai le uʻamea uʻamea ma le lua-lua-itu tino. Ma le tasi itu, o le pito i tua o loʻo ufitia i se laʻau o eleele e aunoa ma le pisia. E iai, efuefu, efuefu. O le pa sa faia i uʻamea faʻapitoa ua vali ai le vaega e tasi, mai totonu o le vaega efuefu. E le leaga - e le o le le mautonu. Afai e te le fetaui ma oe lenei filifiliga, pe faʻatau ma le lua vali, poʻo le ki lava oe. Valivali le "Mo taualuga", piki i luga o se paolo talafeagai. Manatua o le uamea na maliu ma se pulumu foliga ... e le o le. Afai e i ai le valiina, o foliga o le a lelei tele, e ui lava e le atoatoa.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

O lea e foliga mai o le "matelaina" vali i le tasi itu o le pa na faia o le Science Sciencenik

E manaʻomia foʻi le tatau ona iai ni ituaiga se lua o le sisia i le uʻamea sitiseni:

  1. polym cotings;
  2. powder vali.

O le auala muamua e sili atu le faʻatuatuaina, talu mai le tusi tekonolosi faʻapitoa e manaʻomia mea faʻapitoa ma le faʻamalositinoina o le tekonolosi. O le iʻuga, o na paʻaga e oʻo mai ai le paʻaga na faʻatupuina ai faʻafitauli tau masini. Tusa lava pe o le scratch o loʻo aliali mai i le tauina (e ui lava e manaʻomia le taumafai), e le faʻamalosi le uʻamea, pei ona i ai pea ofutino e puipuia ai foliga o le elefasi.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Polymer coting - o le sili filifiliga i aso nei

Powder felafolafoai, i totonu o le teritona. Ae pe a na faia e tusa ai ma tulafono: O se ogaumu o le puipuiga na faʻaaogaina i le Devices Squest, ma i luga o totonu - Powder Ae o le tino o le mea lea e mafai foi ona e faʻaaogaina i le fale fale ma falepeapea "i se taimi e mafai ai ona e susunuina ai iina. O le faʻaiuga o le a naʻo le matua ese lava. E le gata i lea, e iai ni moli uila o le Saina. I totonu ia, o vali vali e apalai i le fale faigaluega, ae, e masani lava, tuusao i luga o le atigi lima luga. Fafo, e le mafai e faailoa uma ai nei nuances, ma ina ua mavae le valu sina, ele e foliga mai. Ma o le polymer coting e sili atu "saogalemu."

O le a se mea e mafai ona avea ma pa pa ma uamea Sipaniolo

O paʻu uamea e manaʻo pe leai, ona e leai ni tofo. Peitai i tuutuuga o aʻoaʻoga, latou te manaʻomia le aoga mai le fafie Analoga. Faapipii tasi taimi, e te le manatua pea le pa mo le tele o tausaga. E le tatau ona valiina ina ia i ai ni foliga lelei, talu mai le lelei matagofie vali ua teuina mo tausaga e aunoa ma ni suiga. Ma o se tasi lenei o se mea taua ua faʻamalosia e faʻaalia ai le faʻapipiʻiina o ia pa.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Filifiliga e aunoa ma le faavae

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

I luga o le faavae faavae

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Ma le faavae ma le pope mai piliki piliki

Metotia o faapipiiina

E tasi le laina ma le lua-laina (faʻalua itu, chess) metotia o le faʻapipiʻiina o uʻamea pupuʻu oona. Faatasi ai ma se faaluaina laina, o ata e tu i itu uma e lua o le Taper o le Taper, ma ia latou o atu ai pea i luga o le nofoalii. O le mea lea, o le mamao i le va o fuafuaga e tatau ona laititi ifo nai lo le lautele o le siteki o le siteki. Faatasi ai ma lenei faapipiiina, o le spets i luga o le auala o le a manaomia ai le felauaiga o le FRAND o le a manaomiaina e 55-60% sili atu. Ae o le pa e maua i se tulaga lelei - naʻo le mautinoa o se vaega o le vaega o le vaega. Ma o le mea lea e ui i lea o le mea moni o le pa o le a le mautu ma o le "alofa" o le tumau o le pa e le ootia oe.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Uamea Sciennik Scinging Metotia: I le tasi ma lua laina

Tele taimi, o le fuafuaga o loʻo ulagia i sisifo, ae o loʻo iai foʻi se faʻavasegaina faʻapipiʻi metotia - e mafai foi ona avea ma laina tasi pe faaluaina laina. E foliga mai o le pa faalava. Faatasi ai ma se laina lua (lua-itu-itu) o le faʻapipiʻiina o le au pa, e masani ai i le opaque.

Tusitusiga i luga o le autu: Zigzag mamanu i totonu (12 ata)

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Le mautonu le pa mai le uʻamea uʻamea

O le le lelei o lenei metotia o le faʻapipiʻiina o ni faʻailoga faʻapitoa ma le faʻaaogaina o pou o le tino, o le a maua ai le tulaga manaʻomia o le fausaga. O le isi nuance: o le planks masani lava ona tuuina atu e oo atu i le 180 cm umi, umi e tatau ona faatonuina ai, ma aveesea ai tupe. O lea e te tatau ona siitia ai le pou i taimi uma, pe sili atu mo le le-le-tulaga lautele.

Tulaga ma mamao

A faʻapipiʻi i le tasi laina, o avanoa i le va o fusi e mafai ona eseese. O le mamao saʻo o loʻo filifilia e le faʻaaloalo, fuafua i le "manino" manaʻo "manaʻo e fai se pa. E masani lava, o le mamao va o sitiseni o le 35-50% o le lautele o le laupapa. Peitai e le o se tulafono lea, ma laiti, ma le tele o vaʻa.

A faapipii le Chess, afai e te le manaʻo i lau faʻaaloalo i se tulimanu, e tatau ona faʻasolo atu le laupapa i le 50% lautele o siteki pe sili atu. Afai o le "matamata" e le taua, e mafai ona e tuʻuina atu ia te oe ina ia o loʻo ufiufi itu i le 1 cm.

O le maualuga o le pa ua filifilia e fuafua i manaoga o tagata e ona. Afai e te manaʻo i le lotoā e latalata i se foliga sili atu, o le umi o le pa e tatau ona o mai mai le 180 cm. Seʻi o le mea moni o le a latou faʻateleina ai luga o le eleele. O tagata e le mafai ona tilotilo i lau teritori.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Maualuga filifili i le finagalo

Afai e te le popole pe o ai se mea e vaʻaia e ala i le pa pe leai, e mafai ona e faia 1250 mm ma le 1500 mm. I le tulaga muamua, o le pa o le a faʻaumatia ai se mea i le fatafata o le passersby, i le lona lua - i lalo o le mata poʻo le naʻo le faʻavae.

O le lautele o le aga e tasi o le a pa tūsaʻo faia o stakenik uamea -. 200-250 cm O i sea a le mamao o loo i ai pou, lea o loo faatulagaina i le va o latou crossbars lua po o le tolu. O nei tagata leaga ua taʻua "lags" poʻo le "faleie." Mo se paaga e oʻo atu i le 150 cm maualuga, lua o loʻo kolosi ma sopoia ma le sili atu, e sili atu le tolu.

Ituaiga o faatumu

E tele isi ituaiga o le faʻatumuina o spans (mamao i le va o le lagolago lagolago). O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai le auala tuʻusaʻo o le taimi o uma ai fasi pepa o le umi tutusa. I luga o le pa, e mafai ona amata le pa-foliga mai o le mea lava e tasi (faʻatau atu iina i le mea o loʻo faʻatau ai le ersttroker. I loʻu faʻaopopoina o le avega mamafa, o loʻo uʻuina ai pea uʻamea tipi, e faʻateleina ai le tautua tautua o le pa.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Ituaiga o Uamea Presenice pa

Uma "galu" manaʻomia le faʻamalosiʻau o le tele o le tele o le tele o le tele. O le tasi "galu" o loʻo faia i luga o le ala i le sitepu o le 50 pe 25 mm. Faatasi ai ma se laasaga o le 50 mm, o le maualuga eseesega i le va o le puupuu ma le umi fusi e taua, ae o le tele silasila pa openwork. I le tulaga o le "galu" i se laasaga o le 25 mm po o se "galu faalua mai", o laiti le eseesega. O luga o laupapa iinei, e le taugata tele lava, ae mafai foi ona faʻapipiʻiina. Na o le nofoaga o le "galu" e tatau ona teuteu le gase ma punou.

Mafuaʻaga ma faʻapipiʻi tulafono

A faapipii le pa mai le siʻosiʻomaga uamea i le ogatotonu o Rusia, e fautuaina e faʻapipiʻi pou mai le prodified Pipe 60 * MM (e mafai ona 60 * 40). Mo le koluse, e sili atu le faigofie ona fai le tutusa o le paipa, ae i le kolosi vaega o 40 * 20 mm. I lea tulaga, ua sao le pa ma le toto.

Mataupu i luga o le autu: Filifili se fasi ata mo le faletaele

A faʻapipiʻi le faʻasologa o le laʻasaga - 2 mita. Afai o le satauro e lua, ua latou faatulagaina ina ia e 25-35 cm i le faatausiusiuga o le faamasinoga, faatasi ai ma a staketin maualuga mai le 150 cm ma sili atu, o se mamao e 30-35 cm, ma puupuu -. 25 cm Ae, i se maualuga pa i luga 1.5 m, e sili le faia lo o mamao tolu, ma e le gata i le itulagi i matagi malolosi. E pei lava i lo o mamao e lua, o le liliu mai tele a mamao le va o le faapipii, o le mafuaaga le planks e faigofie ona tuleia.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

E tusa pe a manaʻomia se mamao e tatau ai i le mauga pe a faʻapipiʻi se pa mai se uamea sipela

E lua auala e faʻasaʻo ai le pauna: i luga o se sikulu ma le givets. O le tagata lava ia e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i luga o pito uma o le pa i luga o le satauro taʻitasi. O le, pe afai e lua i le isi itu e lua, e tatau i le tasi pa mo 4 fao / rivets, pe afai e tolu, lea o le fasteners manaomia 6 fasi i staketin. E mafai, o le mea moni, faapipii i le tasi lava le palu pe faʻapipiʻi i luga o le koluse, faʻapipiʻi i le ogatotonu. Ae i le tulaga lenei, e le o talafeagai e tulei le siteki i ou lima faigofie - ma e te le manaomia ona aʻe i le pa.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

O le mea lea e sili atu le mauga, ae o le "mama mama" pa

O le fea ituaiga o faʻapipiʻi filifili? E faigofie ona faʻaofuina le tagata lava ia. "I lenei mea, latou te faʻaopoopo. Ae faigofie ona maluelueina i ona po nei, i lalo o nisi tulaga, atonu o se minus. Rivets manaʻomia sili atu le taimi e faʻapipiʻi ai, ae faʻapea foi ona faʻateʻaina sili atu le faigata. O le a le mea e filifili ai? I le pito i luma o le pa pe a fai o le pa o se taimi umi, e tumau pea le le mafaitaulia (tuuina atu ni asiasiga i aso). O le mea moni, pe afai o le attackers le a olioli i le sini, o le a latou feagai ma rivets, ae o le a sili atu ona faigata ona fai. Ina ua faapipii o le pa i le va o tuaoi i aiga tumau nofo ai, e fai lava si mafai ai i le mauga o a stakenik uamea i luga o se faovilivili lava tapping.

Auala e Faia ai Oe Lava

E pei atonu matauina ia te outou, ua tuuina atu le stakenik uamea e toetoe lava tekinolosi lava lea e tasi e pei o se professionalist, ma o loo i ai se pepa taugofie. O le mea lea, e toʻatele e foliga manatu, fai se sisitema, faʻaitiitia ai le fusi fusi. I mataupu faavae, e mafai ona faia lenei mea pe afai e te mafai ona e vavae matua i luga o le laina e aunoa ma se sese faalemataupu iloa atu. Ae mo le tipiina e manaʻomia le faʻaaogaina seleulu mo uamea - spirkling po o tusi lesona. Burgarian oti i le leai o se mea, aua e susunuina le ufiufi puipui. E le faigata le galuega ma o le a tele se taimi. Afai e te le fefe, e mafai ona e taumafai.

Uamea Sciencenice pa (evrostechnik) fai oe lava

Mo ni pa laiti, e mafai ona e mauaina se le-faʻataʻitaʻiga i worehouse poʻo tagata gaosi

O le a le leai o se fale o le fale o le fale o le fale? E iloagofie mea uma: o le pito seasea tupu moni lava, aua ua faigata ona faia. I se faʻaopopoga, o le tipi o loʻo aliali mai e leai se puipuiga ma mafai ona amata le malosi. Ioe, e mafai le fufuluina o vaega o le Primary / vali, ae e masani lava ona tutusa uma vaega, o se matua mama. O le, o le vaega o le fuaiupu muamua e tatau ona talanoaina (e le i matuai faigata tele, ae manaomia ai le taimi), lea degrease pea. Na o lenei tulaga o le o le a le fetaui lelei o le a sili ona maualuga.

E fautuaina e sapasapaia pito - O le a tuʻuina atu i se fale puipui o le fale, aua o isi tupe maua e seasea lava i luga o se faʻailoga. Na ia "tausia le" pepa ona o lona tele ma le sui o galu.

Faitau atili