E maeu le sili atu e le mafai ona tatala le popo i le faletaele

Anonim

Faafitauliiga ma piping e fefe i taimi uma e ona o ana tagata e ona. E leʻo le tagata uma e iloa le auala e suia ai le kesi pe faʻapipiʻi le siphon. Aemaise le tulaga o loʻo faʻateleina pe a tupu pe o le a tupu pe tatau ona faia le sui o soʻo se tap poʻo se palu. Ioe, e mafai ona e taʻu le taʻaloga ma le faʻamoemoe mo lona faʻatuatua lelei, ma e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e faia ia te oe lava.

E maeu le sili atu e le mafai ona tatala le popo i le faletaele

Fuafuaga o le vai vai.

Suia o se gase

O nisi taimi o se tulaga faigata tulaga pe a e taumafai e sui le crane mai i totonu o se fasi ma se vaega o le filo ua paʻu ese ma foliga mai e le mafai ona faia se isi mea. O le mea moni, e le mafai ona taofia le tumau o le crane e faaaoga ai togafiti o tagata ata o tagata.

E maeu le sili atu e le mafai ona tatala le popo i le faletaele

Crane Debour Device.

E tele filifiliga mo le foia o lenei faafitauli oe lava.

O lea, ia maua le poto masani i le faʻaaogaina o mea tau tupe mo uʻamea, e mafai ona e tipiina le upega tafailagi i itu uma e lua ma aveese le popo toe faʻatuina i le faletaele.

Afai o iai se puipuiga i le faʻaaogaina o hacksaw, e mafai ona e tuʻuina i se mea o loʻo i totonu o le faʻaiuga o le, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faila poʻo se taʻavale e fetaui ai.

Afai e matua le matua ma o le tamaʻi mea e leʻi faʻauʻuina mo se taimi umi, o mea uma i totonu o le paipa e mafai ona faoa faamalosi i latou lava. I lea tulaga, e manaʻomia le tuʻu ai le laau i totonu o le pu ma faʻaaoga e tatalaina ai toega.

O le isi tulaga faʻamaonia o le vali ai le paipa ma le au filo ma le tele o itu ma le lua hammers.

A faʻaletonu le pato, e tatau ona e taulimaina ma le faʻaeteete. Ina ia mafai ona tatalaina le paʻu paʻu i le faletaele, e tatau ona faigofie ona faʻamama mai i itu uma. O gaioiga e tatau ona faʻaeteete aua ina ua mavae le faʻaalia i le leaga, o le uamea e maaleale tele lava. Afai e leai se ki vai pe e leai se avanoa e faʻaaoga ai (Plumbing Rankely), e mafai ona e vevela le faʻafitauli ma se moli aisa.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona aveesea tuai pepa: lima, vai poʻo se ulugaliʻi (vitio)

Lafoaia ma faʻapipiʻi le crane i le faletaele

I le aluga o taimi, e oʻo lava i faʻailoga sili ona maufaatasiga o loʻo amata ona le mautonu ma toʻilalo. E fautuaina le suia o le tau tuai i le taimi, e aunoa ma le faatalitali mo se taimi faigata. Suia le crane i totonu o le faletaele e sili atu ona mafai ma o latou lava lima. Tele faʻataʻitaʻiga o aso nei o fefiloi e faia ina ia le faigata ona faʻafefeteina i latou.

Le masini o le tasi-faatufugaga palu ma se tagata faifaatoaga ma se fausia-i faamama: A - fefiloi i le dudysed form, 2 - strulled oges, 4 - Suiga masini faʻamamaina faʻamamaina le pulufana, 2011, 7- pakes, B - Sharovy Cartridge i se ata faʻapipiʻi.

A o le mea e faʻaletonu ai le paluluga, e tatau ona e poloka le suavai i luga o le siʻitia. O le pito i lalo o le faletaele o loʻo iai ma nusipepa tuai ma ieie ina ia faʻaitiitia ai le paʻu o le paʻu o elemene o le crane. O lea, afai o soʻo se mea faigaluega poʻo mea e pa'ū i luga o le fogafale o le faletaele, loloto o le a i ai i lenei mataupu o le a le maalofia.

O le fua faatatau o le maualuga o le vaega o le pu. O se ita, ae o iina e masani ai ona pa'ū tele faʻamatalaga laiti ma fusiua e masani lava ona paʻu. E mafai le tasi o faʻamatalaga o le tuai crane o le a aoga i le lumanaʻi.

I se tulaga lautele, o le Crane e tatau ona faʻaʻaaloa uma, e aunoa ma le faʻauigaina faigofie. Ina ia mafai ona tatalaina le FACET, e tatau ona e faʻaogaina le ki tasi ma le ki (poʻo le pipili). O le faʻafitauli o le faʻatulagaina o loʻo aofia ai e le aunoa ma le le mautonu, ma o loʻo faia le popo i le malulu ma le vevela o paipa. I le faʻatasiga e tatau ona e suia palasitika, e tatau ona ave faʻalelei ia galuega ae aua le tosoina le ki i le ki, ese e mafai ona faʻaleagaina ai paipa. Ma e tatau ona galue e tatau ona teu paipa i lima.

Nati o loʻo faʻaogaina e faʻasaʻo ai Cranes ma paipa e masani lava ona atoatoa ma se fefiloi, ina ia mafai ona iloiloina pe tatau ona latou galulue pe fou. Ina ia mafai ona faʻaoʻo atu le faanatinatiina, faʻaleagaina nati, e tatau ona e faʻaaogaina se meafaigaluega faʻapitoa - ki ki (wd-40). O lona gaioiga e faasino agai i le gatavale o le iʻuga o le iʻuga o le elefane, o masima o Satefini ma taʻavale vali. O le mea faigaluega e vave gaoioi, pe a uma ni nai minute o le a mafai ona aveesea le tele o nati aso uma.

Tusiga i luga o le autu: Papatusi Papatusi i lalo o le pepa puipui: o le manaʻoga mo taualumaga ma foliga

E maeu le sili atu e le mafai ona tatala le popo i le faletaele

Vaega o le toe fausia palu.

Ae le i faʻapipiʻiina le Crane Crane, o le paipa o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma se mea e mafai ai ona faʻaaoga le fusuʻaga. A o le i leai se mea e tape ai le tapa o le crane i le faletaele, e tatau ona e ofuina se pupula susulu i luga. Ua fuafuaina e ufi ai vaega e tautua le fesoʻotaʻiga nofoaga.

A faʻaaoga se lipine malosi, e tatau ona maitauina faʻamalosi tino ia e maua ai le maʻi i le lumanaʻi. Afai e te faia mea uma, o le nati o le a sasa lemu, faigofie, e aunoa ma le faaaogaina faaopoopo meafaigaluega. Afai e i ai le masalomia e uiga i le mea moni o le nati e le mafai ma malamalama i luga o le filo, e tatau ona toe amata, ma aua le taumafai e faamalosia le manua faamalosia.

E matua faʻasaina e faʻatuai ai le nato malosi. O lea, e mafai ona e toso le kesi pe gagau nati.

Ina ua uma ona le fiafia le Crane Crane, e mafai ona e amata faʻapipiʻi se mea fou. O loʻo tuʻuina atu le maliega faʻapitoa pe a ma mea taua, ma e tatau ona aofia ai faʻamatalaga manaʻomia uma.

O le vaega autu o le paluluga o se ecceptric. Faafetai i ai, o le suiga mai le laumei i le nati o mata eseese, latou te faʻatagaina foi le faʻapipiʻi i le taimi o fesoʻotaʻiga mamao. Fua mai eccentrics mai apamemea. E manaʻomia le tuu i totonu o le va o le fefiloi ma le paipa clitch poʻo se vai e talanoaina.

I le lautele o le filo filo, e faigofie ona faʻapipiʻi eseese ituaiga o pulou pulou, e fai ma sui ese mai le tele o le vai.

Crane faapipiiina

E maeu le sili atu e le mafai ona tatala le popo i le faletaele

Toe faaleleia le fefiloi ma ou lava lima.

Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaleagaina o le teuteuga pa'ū pe a galulue ma le ki, e mafai ona e faʻaogaina se manifinifi manifinifi poʻo se ie malu.

Faʻalagolago i le atunuʻu o oloa gaosi, e mafai ona tatala se faʻatonuga lea ua tatalaina ai le Crane. O lea, afai o le faaletonu o lona uiga ma e faigata ona masani ai i le Cune fou, o faatonuga o le tatalaina o le craine e mafai ona suia i le crane.

Mataupu i luga o le autu: Transyapces mamanu

E faʻatinoina le faʻateʻaina o le Crane, faʻaaoga mea faigaluega nei ma le vaega:

  • Fesuiaiga ki;
  • suavai ki mo nofoaga na solia ai;
  • nusipepa ma ieie;
  • Faasao lipine (fum-lipi) o se lautele lautele.

O le tulaga e sili atu le ogaoga pe a fai e te manaʻomia le faʻatamaʻia ai le paluga, ae le o le pipili atoa i le faletaele. I le faʻaopopo atu i le ki, i lenei tulaga o le a e manaʻomia se sikulukalaiva. I lalo o le teuteuga faʻapipiʻi o le alatoto o le sikulu e maua ai ma le le mafai. Ina ua uma ona faʻalavelaveina le siku, e mafai ona e fula i le peni lava ia lava. Masalo o le sui o le kasa o le a sefe le tulaga ma suia i le plumping o le a le talafeagai.

Faitau atili