O le a le ie puipui e talafeagai mo le lanu efuefu Wallpaper: foliga tuʻufaʻatasiga o ata

Anonim

O le efuefu ua faalauteleina e teuteu potu i totonu o le tele o tulaga aoga, aua e lelei le tuʻufaʻatasia ma e sili ona lelei mafaufau ma e iai uiga mafaufau loloto. E ui i i nei aoga, e tatau ona iloa o le a fetaui au ie puipui ma mea aoga e tatau ona e mafaufau i ai. E ui i le mea moni o le efuefu faʻavae na tau mai lava i ni fofo, o lenei talaʻaga o loʻo mafai ai ona e faia muamua ma tulaga ese. O galuega talafeagai ma le palette ma le faʻaaogaina o suiga o le a mautinoa o le faʻatulagaina o se sitaili lelei, mung pe matagofie ata.

O le a le ie puipui e talafeagai mo le lanu efuefu Wallpaper: foliga tuʻufaʻatasiga o ata

O le mafaufau o le mafaufau o le efuefu ma le tuufaatasiga ma eseese ata

Efuefu e sili ona taua e tagata fatufatu tagata. E oʻo lava i le taimi nei e maua ai se mea taualoa, e maua ai se tuaoi le mautonu e fausia ai ata manaia, ma tulaga ese. E aoga le mafaufauina e le faigofie tele le filifilia o pupuni i le tasi ata o le Wall Washpaper, o lea o puipui e masani ona faia ma le palu o le efuefu ma le lanumoana, lanumeamata, lanumeamata.

Faia o se filifiliga ulufale i lanu lautele i le pule, e aoga ma le mafaufauina o tulafono faigofie.

  1. Psychogically scress o malu lemu o le efuefu. O i latou e faatatau i le mamanu o nofoaga nofomau ai. E fetaui lelei ma lanu malulu e talafeagai mo le ofisa, malamalama uamea - mo le umukuka.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o ata pogisa, e mafai ona siʻitia le potu le aulelei, ae e tatau ona e galue lelei, a e leai se isi o le a umi lava.
  3. O le mafaufau e le fautuaina e le fautuaina le faʻaaogaina o se numera tele o le le mautonu i totonu o le fili: e mafai ona mafua ai le atuatuvale. O lenei lanu e sili atu le faʻaaogaina o se ata i luga o le ie puipui.
  4. Exquite ma le eletise eletise e ausia e ala i le faʻaogaina o ni faʻalavelave.
  5. Ma le efuefu lanu, o elemene o le susu, samasama pe palapala ma paʻepaʻe lanu e sili ona tuʻufaʻatasia. Paipa paʻepaʻe paʻepaʻe o le a foliga mai e masani ai ma mafua ai fegalegaleaiga ma se falemaʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le moega o tamaiti, moega lapoa ma mai fafo

Filifili pupuni i le pepa faʻatumu o le efuefu, e mafai ona e taumafai iai, tusa lava pe matua faʻamalosiʻau. E naʻo le manaʻomia o le lelei ona iloiloina le aʻafiaga o le ata o le avanoa avanoa, ia e amanaia le foliga ma le lanu o le ie, nota le lelei o le potu moli.

Fono

O le potu o le a foliga fou ma manaia pe a fai o le paolo o ie puipui o le a sili atu le atoatoa nai lo le lanu o puipui. E le tatau ona tuʻufaʻatasia le vaalele poʻo se faʻailoga faʻapitoa. I le matua mativa, o pupuni e tatau ona ufiufi i se ata pupula ma manino.

Ina ia piki matagofie ma sili ona pupuni pupuni i le sitaili lanu lanu efuefu, e tatau ona e amanaia taimi nei.

  • Faʻafetai i le faʻailoga o le mafanafana o le mafanafana, fatuga o le potu o le a malamalama ma paie. Mo se tulaga lenei, ua fautuaina le faʻaaogaina o lanu piniki, tumau, lanu samasama samasama.
  • Mo se potu o loʻo i le itu i saute, e sili le filifilia o pupuni i le lanumoana poʻo lilac tynes. Lenei o le a fesoasoani ia sologa lelei le le fiafia i le susulu o le la ma fai le potu e sili atu le toafilemu.
  • O pupuni o le le mautonu foliga o le a avea ma filifiliga saogalemu. Ma ia e toetoe lava a le mafai ona faia se mea sese. Soʻo se ie pupuni o loʻo faʻaaogaina - oneone, kofe, kulimi poʻo le pige, o le a lelei, toʻafilemu, masani, masani.
  • O tagata alolofa o ni fofo moli e aoga tele le gauai atu i le malamalama lanu lanu uliuli, uliuli, moli samasama, tamaoaiga lanu moana.

O le a le ie puipui e talafeagai mo le lanu efuefu Wallpaper: foliga tuʻufaʻatasiga o ata

Le faiga o le filifilia o le talafeagai mamanu

Ie puipui e le tatau ona ofi le lanu efuefu, ae o le a fetaui lelei ma le tulaga. E manaʻomia le mafaufau i le faiga, sitaili, lanu, fale gaosi o oloa.

  • E tusa ai ma faʻavae faʻavae, o ata uma o le Komiti Faʻaelea e talafeagai. E ui i le faigata o le efuefu, i lona talaaga, latou foliga lelei atoatoa uma mea taugata ma laititi.
  • E fiafia i luga o le lanu piniki po o le ie puipui e sili ona lelei mo le potu puipui i totonu o le potumoe. E aoga le mafaufau o latou lanu e tatau ona toe faia i le ituaiga o puipui po o meaafale.
  • O le potu malolo e tatau ona manaia ma dynamic. O lenei e mafai ona mafai ona ausia pe a fai e te filifilia Violet, lanumeamata pe samasama pupuni i le efuefu puipui. I lea filifiliga, e tatau ona e manatua o le lanu o tamaitusi o le le tatau ona taʻitaʻia i le au malo, a leai e ese le saito ma faʻanoanoa.
  • O lanu e le faʻaaogaina e teuteu ai le umukuka, ae o le tele o tagata ma aso nei ua faʻatuatuaina e papa papa ma meafale faʻatau. O pupuni samasama i luga o se talaaga o le a mautinoa ai se lelei le manaʻo, o se lagona faʻaosofia ma le le fiafia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona e puipuia ni ie puipui mai le pitama ma tumau fagota laina?

Ia matua malamalama lanu samasama i totonu o le potu o tamaiti, e fautuaina lava le filifili teisi teisi teisi enaena, lanumoana, apricop po o fusifusi pe afu E tusa lava pe o le matua o le tamaitiiti, o pa i le vasega pepe e le tatau ona tasi-photon, e tatau ona maligi ese ma le malu malu pe a fai o le malu malu.

O le a le ie puipui e talafeagai mo le lanu efuefu Wallpaper: foliga tuʻufaʻatasiga o ata

Avanoa o le ata tusi, galue ma le paolo ma isi aoga taua

I tulaga o mamanu ma faʻaaoga ai mamanu, e mafai ona e faʻatuatuaina uma a tatou lava fantasy. Faatasi ai ma le itu taumatau o manoa, teuteu, aufana, o ata mataga e i ai le aia tatau e i ai. Ma Monochrome Wallpaper e naʻo le manaʻomia e piki i luga o le au filogia lelei. O le operal modes o le a tuʻuina atu ai le potu o le siosiomaga o le alofa alofa, o le a o le a o le a le o le a le o le a le mea e te maua ai le potu teu oloa.

O aso nei ma le lelei i luga o le ie puipui o loʻo vaʻai o se ata faʻapipiʻi, o le lanu o le tagata e le o se vaega taua. O lenei auala e talafeagai mo le vasega o vasega ma underra-faaonapo nei sitaili.

Faʻatofuina au lava faʻafafatumau, e tatau ona e manatua o le tele o le aʻoaʻiga e mafai ona sopoia le mea moni. O nisi taimi o le ie poʻo le uluaʻi fomaʻi ua lava o teuteuga o le teuteuina.

O le a le ie puipui e talafeagai mo le lanu efuefu Wallpaper: foliga tuʻufaʻatasiga o ata

Gaosiga

Filifilia o pupuni e sili ona lelei mo le lanu efuefu pepa puipui ma o le a lafoina le tulaga tulaga ese o le potu, e tatau ona e faʻalogo i ai mo oe. Afai e le aumaia e le ata le faamalieina ma e le maua ai ni lagona lelei, e sili le teena o le.

E aoga le maitauina o se mea taua o le taimi - i luga o le efuefu lanu efuefu uma efuefu ma dirt vave avea manino. O le filifilia o se pamu mo le faʻamalama, e manaʻomia muamua i le va o mea uma e mafaufau i ai i le le-atamamai ie, o le a le gata le pefu e faataatia. Mago ma le mama faʻamamaina o pupuni ma le masani i luga pe a maeʻa le vaiaso o le a aoga tele.

Faitau atili