Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Anonim

O le lipine o le laga ma se crochet o se metotia o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia o le Lacy fasi fasi eseese i le umi ma le lautele. O le lipine e mafai ona faʻatauaina i luga o le faʻavae o oval, sikuea poʻo tringogalar moffifs. E mafai ona e faʻaogaina se tulaga muamua o le lace uma pe a uma ma i le gaosia o nisi mea, pei o afu, pei o vailaʻau poʻo le solosolo. O le auala o le faʻatauga e faigofie lava i le aʻoaʻoina, ma atoatoa lelei talafeagai mo le amataga o le matai.

O lenei vasega matai ma se faʻamatalaga o le galuega e manaʻomia lava mo soʻo se tasi e fia faʻafetaiaʻia o latou pusaaitu ma mea matagofie ma mea laiti, pei o mea na pai.

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Lelei Lelei

O se matagofie bolero kolose ma filo filo, e matagofie mo le tautotogo po o le taumafanafana.

Mo le 46 tele faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaogaina mea faapena:

  • cotton vulu (300 g);
  • Matau numera 2.

A o le i amataina le auala tele, e manaʻomia le faia o le taugofie o elemene uma - lima, faʻaliliuga ma tua. Ona siaki lea o auiliiliga taitasi mo sea faamatalaga.

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Tua. Fai ni fasi lima. O nei mea, lua - o le umi o le 38 centimeters (1 ma le 5) e fesoʻotaʻi ai i se tamaʻi itu, ma le lua6 cm ua leva - e le tele o le itu - e le tele o le itu. O le tele o le fasi pito lua o le fuafuaina lea o le mamanu i luga o le tautalaga i le taimi. Ona alu lea i le itu taumatau o le fesiitai. E tusa ai ma le ata masani o le lipine a lipine, faia 5 lipine, fesoʻotaʻi vave i latou i le taimi o faʻagaioiga. Uma fusi, vagana le 3, faia ma se numera uiga ese o aisfas. O le umi foi o le ata e iloa ai foi le mamanu. O le agavale agavale ua faaliliuina i le matua tonu.

Sosoo ai ma le lima. I le faʻaaogaina o le polokalame muamua, fai le 6 lipine ma lua isi i obat ma lua faʻatuatua mole. O le mea mulimuli o le a faagaoioia. Faapotopoto elemene. Saoloto avanoa o moffifs e fesoʻotaʻi ma le ea, ona faʻapipiʻi lea i latou i le lipine latou. O mea uma e suʻe pe faʻaalia le oloa i se matau.

Tusitusiga i luga o le autu: vest lunitting nila mo tagata amata ma se faamatalaga

Koso. Fai ni mea se lua, o le a le mea lona lua o le a aofia ai iva toilalo. Faʻapipiʻi lenei vaega i le Cape, ona nonoa lea i le pito. Ua sauni Bolero! A e manaʻo, e mafai ona suia le polokalame ma fesoʻotaʻi le bolero ma pine, e naʻo le faia o le sauniuni mo le taumafanafana.

Ata Faʻaiʻuga:

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Uluai laei mo le aso vevela

Ina ia faia se ofu manaia, e tatau ona e saunia 550 g o vulu (300 g - pstachio lanu, ma 250 g - olive) ma matau №1.1-15.

E tuufaatasia le ata, e tatau ona e faʻaopopo faila faʻamatalaga, o le a fesoʻotaʻi lipine. Muamua e tatau ona ia avea le faʻatusa o faʻamatalaga o ofu uma o faʻafitauli i le tele atoa, fetuunai le mamanu mo tulaga uma. O le ata ata e pei o lenei:

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Fai se lipine faʻataʻitaʻiga, siaki o le tele o le tele o fuainumera o loʻo faʻaalia i le ata i lalo ifo o le numera 8. Afai e te manaʻo, e mafai ona faʻateleina pe faʻaititia le lautele o le fasi pepa. Mo le pito i tua, nonoa fasi fasi, taitasi 99 cm, lua fasi i luga umi 97cm. Mea mai le olive yorn. Ina ia faʻaliliuina le ofu, e tatau ona e nonoa pepa e lua o le 99 cm ma le 85 cm.

Sauni tua i tua o le amataga e aoina i luga o le Pistachio Sese. O mea taua e faʻatulaga faʻatasi. O le mamao mai le tauau i le puimanava e tatau ona fesoʻotaʻi i le ata o Littlet, o le a le 2 Centimeps lautele. E fesoʻotaʻi ma ni mea e tatau ona e amata i le amataga o le galuega. Luga o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona ave le polokalame 7te Ona fesoʻotaʻi lea o le itu uma o loʻo i ai ma le ata tifaga. O le nofoaga malolo e tatala ai le 20 cm i le maualuga.

O ofu uma na sueina i luga o tauau o tauau ma le Stom mo Bonweadar. Faʻaaogaina le valu tausaga, faʻafesoʻotaʻi le lima, pe a uma ona lafoina i latou i autau. Le ua e mafai ona fai e tusa ma le 8a polokalame. Lelei ua sauni!

Ribbon Lace Crochet: Master Vasega ma Galuega

Vitio i luga o le autu

O se filifiliga o ata vitio mo nisi auiliiliga mataupu:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese le matafaga ato ma ou lima lima

Faitau atili