Faʻafefea ona e fauina se fale o le fale o Papa?

Anonim

E i ai tagata o le faʻaupuga "o le 'aiga o Papa" e foliga mai e valea ae le mafai uma ona faia matuia. I se tasi, o lenei fuaitau e saʻo, ona o fale o le fale o loʻo faʻaaogaina e faʻavaeina lea o mea leaga, o loʻo faʻamalosia atili i le sima.

Faʻafefea ona e fauina se fale o le fale o Papa?

Matou te aveesea se fale o vai

E oo mai i le aso sa ofo ai e le kamupani Iapani le kamupani a le au faatau mo le fausiaina o se fale leaga ma o latou lava lima. O fale Iapani, i lo latou manatu, e tele lava mea e maua ai mea, o loʻo teteʻe ai se tasi o loʻo tetee i mafuiʻe. O lenei fale gaosi oloa leotele igoa o lona fale Iapani ma nofoaga o le 21st seneturi.

O faʻailoga faʻatekino o ia tulaga ese o loʻo faʻaalia i le laulau.

Foliga

Folauga

Faaaliga
Tulaga11-35 kg / m3
Malosi Malosiʻaga0.07-0.25 mpa
Mamafa o fale moe0.038 w / (m * k)
SusuLe sili atu nai lo le 1%
Taimi o tutoʻatasi mumu4с.
Vuao suavai i 24 itula2%
Vasega o Aganuu3-4

E le toe i ai i le tusitusiga o le a matou talanoa ia te oe i ni auiliiliga o fausaga oa, ma matou te taʻu atu ia te oe ni uiga lelei e mafai ona mitamita ai nei. O le a tatou faʻailoaina foi le mea lilo o le galuega tekonolosi, pe a maeʻa o le a mafai ona e fausia fale mai le puaa.

Tulaga lelei o le fale o Foam

Faʻafefea ona e fauina se fale o le fale o Papa?

Fausia se fale o vaiama

Faʻamatala atu ia te oe fale mai Bam, e aoga le faʻamamafa o le tele o lelei o le fausiaina mai le laʻau fua e mitamita ai:

  • Foam poloka fesoasoani e fausia ai se nofoaga mafanafana

O sea vevela manuia, e pei o ai, o teu tupe mai le lautele i itu uma.

  • E mafai e le fale o Bam poloka ona faia le galuega "Mermos"

O sea fale e mafai ona fai i le lava o lona mafanafana e ui lava i le taimi malulu, ae ia malu foi i aso vevela.

  • Avanoa o fua

O le pepa e le o le galuega o le umi o talipasi e manaʻomia le faʻamalosia ma faʻaalia. O le aano lea, o poloka o foom, i le ogatotonu o le peni o lo o iai se ana. E tusa ai ma ni uiga, o mea faapena e tutusa ma le poloka pa, ma latou te le ese mai le tasi ma le isi. A oʻotia fale i le polokaina o Asam, e te faʻatumuina i le Constrades ma se sima ma le malosi, faʻapipiʻi le faʻamalosia muamua.

  • Tomai e faʻaaoga ai se mea e le o le faʻaoʻoina

Mataupu oi luga o le autu: teuteuina o totonu: Autumn Crafts mai Parw (38 ata)

O lenei galuega o loʻo tuʻuina atu o se mea atoa. Tekinolosi o faapipiiina galuega tutusa: Faʻapipiʻi poloka, Mauga o le faʻamalosia ma liliuina se vailaau sima iina. I perenisepi, e mafai ona faʻailoa ia galuega i le 3 ituaiga: e pei o papatusi, poloka poʻo le TSSANDA CALANDS, e talafeagai ma le tasi ma le isi. O le faʻaaogaina o le talita a le talita o le sili lea ona avanoa i se vaʻaiga masani, ae, galue e tusa ma lenei polokalame e le faigofie e pei ona ou manaʻo ai.

O le auala sili ona talafeagai i le taimi o le tutoʻatasi o le fausiaina o le faʻaaogaina o poloka e tutusa lava le toe fai o le poloka umi

E faʻapea foʻi ona leaga taimi o le 'aufama ma fausaga ma sima, o le sili ona taua lea e manatu o le aafiaga o le "torrmos". E mafai le faatoilaloina o ia na o le faʻapipiʻiina o se tulaga lelei-lelei faiga o le faʻamalosia o le fale, lea e sili atu tau maualuga e faia e le galuega.

O le isi, e leai se taimi e le fiafia ai o le siosiomaga faʻalelei o le fausaga, lea, e tusa lava pe le mafai ona avea ma faʻailoga le faʻamamaina o le sipuni ma le tautala. E aoga foʻi le aua le taliaina le ono o le afi afi, pe a faapea, ma le konosa, o le a faasaʻoloto lava lava ia, ia e mafai foi ona fasiotia se tagata.

E pei ona e vaʻai, e le o mea uma e faʻanoanoa, pei ona foliga mai e foliga muamua o le leo.

Fausia se fale o vaiama

Faʻafefea ona e fauina se fale o le fale o Papa?

Polyfomam's House e faia oe lava

Ae o le tino amio lelei, o fale uma, e le afaina le mea moni, ua fausia e tusa ai ma se tekonolosi e tasi:

  • Ua faataatia le faavae;
  • ua fausia puipui;
  • O le mamanu o loo ufiufi i le taualuga.

Naʻo le pau lea o le tosinamaga e naʻo le vaʻai pe a fausia puipui, o le a se isi mea o le a sili atu auiliiliina.

Ia, o le tekonolosi o le faatinoga o galuega e faia i fafo atu o se faasologa:

  • O le faavae o le vaega o galuega mai mea fai manu i se faavae ua maeʻa tapenaina, e muamua faʻasolitulafono mai le susu.
  • O le taimi lava lea, o le fetaui i luga o poloka o Bam, e le o faaulufale mai i se tasi. O le lelei faamalosia e manaʻomia o le a manaʻomia i tulimanu.
  • E le mafai ona avea le aasi o fusi ma le tautala, ina ia lea e tatau ai ona amio talafeagai, peiseai o e tu ai piliki. O le a manaʻomia le polyfoma o le a faʻaputuputu ma se tamaʻi sifini, ma o le lua tasi lima o loʻo tuʻu i luga i le taimi muamua. O le isi malosi e le eseese ai le fusi o le a eseʻesega ae o foliga o le ata o le a tulaʻi mai i taimi.
  • I le pito i luga o le ata, e manaʻomia le sasaa o amopoyas, o le maualuga lea e tatau ona i lalo ifo o le 200mm. Mo nei faʻamoemoe, o le PANN Pepa Tautua o loʻo masani ona faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Mobile mafanafana fola - o le a ma le mea e tutusa

E foliga mai o mea uma o mea uma e gaʻoa ma foliga e tatau ona e iloa pe a fausia luga o luga o le leai se paʻu. O le mea sili ona taua o loʻo e manaʻo ai e taʻu mai le ana o le ana o poloka e tatau ona lilifu lelei, e aunoa ma le tuʻua teisi malie.

Pa puipui

Faʻafefea ona e fauina se fale o le fale o Papa?

O le a tatou fausia e puipui o le fale o le folauga tutoatasi

O le vave oso mai i le Bamm poloka i o latou lava lima e na o le tasi le afa o le mataupu. A o le sima le sima, e tatau ona ufiufi puipui i le sima. O le matamata i tekonolosi e matua ese lava mai le masani masani o le galuega ma ua iai lenei ituaiga:

  1. O le puipui o puipui o puipui na toso ai le uamea le kulimi kulimi (mo le mea e aoga ai pikiina i luga o mea tumau), o le a le lavalava i le sima. O lenei faʻagasologa e matua afaina ai, o lea mo le lelei galuega ma ou lava lima o le a tatau ona e galue teisi.
  2. I le isi laasaga, o le mesh glue ma le kulimi faapitoa i poloka poloka. O na galuega e tutusa ma le faagasologa o le togiina o se fulufulu fulufulu. O le kelu e faʻaaoga e ala i le togi i luga o le luga o le puipui, pe a maeʻa le faʻauiga o le faʻaʻaisa ma le spalala.
  3. Ona faʻapipiʻi lea o le matafaga, o loʻo faʻapipiʻiina i le tulaga o le tulaga.
  4. A maeʻa le galuega, e mafai ona e faʻaogaina le pamu mai le paluga o oneone ma sima. E faʻatagaina ona faʻaaogaina, e lua faʻatasi lava ma o latou lava lima ma se taʻavale faʻapitoa.

Manatua o nisi ituaiga o puipui o le faleoloa e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa, ae faʻafetai vave loa i luga o puipui.

I le faaiuga, ou te manaʻo e maʻimau se auala lava mo fale i le fausiaina o fale mai meafaitino o le fale auivi. O loʻu lava lima, o ou lima, ua sili atu faigofie ai le fausiaina o se fale nai lo le amataga. O le aano lea, o se tu i luga o le faavae o se faʻavae malosi, lea na ave ai le matafaioi a le tagatavaa i le 'auvaa.

O mea uma na ou te fia taʻuina atu. I le tasi itu, fausia o fale mai Foam ma ou lava lima - o se fofo lelei, ae aua le fia alu i se fale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teu vailaʻau mago i le fale

Ae, e tofu lava a tatou lava manatu i lenei mea, ma e foliga mai mo se tasi o tagata na o le a naʻo le naʻo le fofo. E leʻi i ai se mea e mafai ai ona tatou lafoai ia te oe, le filifiliga, faʻapena lava, tumau mo oe.

Faitau atili