Faʻapefea ona tautau se luminare i luga o le taualuga?

Anonim

E masani lava o le iʻuga o le toe faʻaleleia o le suia o mea teuteu uma aitema: faʻamalolo o pupuni fou, moli moli, teuteu puipui. E masani lava, o sea galuega e le mafua ai faafitauli, ae ui i lea, faʻatonuga pe faʻapefea ona tautau se lumenare o le a aoga mo Amasal. O le a talanoa i totonu e uiga i mea e masani ai ona faia mea sese.

Faʻapefea ona tautau se luminare i luga o le taualuga?

E tatau ona lilo le lamepa, pei ona mafai ona paʻu ma afaina ai se tasi mai tagata o le aiga.

Filifiliga o le Lapataiga Lapataiga i luga o le taualuga

O le alamanuia i luga o masini moli ua mauoa nei. O ituaiga uma nei o puipui ma fafo filifiliga. Ioe, o moli o moli ma kanela e sili ona lauiloa, atoa ai ma tamai moega, tau lava i puipui, faia o se potu fai lafulemu ma se malologa malolo. Mo le folasaga malamalama, faʻavae atoa ma faʻamatalaga ua maeʻa ona faia, i se isi auiliiliga e mafai ona iloa e le tagata mamanu.

Faʻapefea ona tautau se luminare i luga o le taualuga?

Faapipiiina polokalame o cargical chandelier.

O lea, e pei ona manino mai i le cvendeeliti mamanu, e aofia ai 3 tausaga: lua vaega ma tasi zero. O le eletise eletise o le sili ona taua i lenei mataupu, ma e le mafai ona togafitia ai ma le le amanaiaina. Muamua o mea uma, e tatau ona e gauai atu i le taualuga: O i le mea e tatau ona e vaʻai i uaea. Afai latou te le o maitauina iina, e tatau ona e tulia le uaea lima ma ou lava lima, a leai e le mafai ona maua e le moli moli. A o mai na o se sipuni poʻo se moli o loʻo maua, o le nofoaga mo i latou e mafai ona fuafuaina i luga o puipui, e tuʻua le taualuga i le tutusa taimi. O meaaʻoga nei o le a manaʻomia mo galuega:

  • faamemelo;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • faapiopiope mea faapipii;
  • naifi;
  • apefai.

Faapipiiina fautuaga moli

Muamua, e manaʻomia le fuafuaina o le mafuaʻaga o uaea taʻitasi i luga o le totonugalemu o le totonugalemu, o lea ae le o faʻatulaga se taimi puʻupuʻu i le tulaga o gaioiga sese. Na te faia lea tulaga, faaaoga le faʻailoga ma, paʻi i le pepese na totogi, vaʻai pe o loʻo liu. Afai e leai ni vaega o loʻo iai, e manaʻomia ona latou mama, muamua-faʻamaoni le uaea e ala i le ki po o se taulaiga. Taulai atu i luga o uaea, e mafai ona e amataina le faʻapipiʻiina o le moli.

Tusitusiga i luga o le autu: Parqutquet Committed News: Verimum Claner ma Tausia, faʻafefea ona tausi i le panisi, fufulu ma faʻafou i le fale

Faʻapefea ona tautau se luminare i luga o le taualuga?

Ituaiga o taula na faaaogaina mo moli moli.

E lua auala e faʻamalolo ai le chandelier i luga o le taualuga: Faatasi ai ma le fesoasoani a se matau ma teuteu vailaʻau. E faigofie uma metotia mafai e auala, ae ia manaʻomia le i ai o se paga e faʻatino i se taimi vave i itu uma.

I lea tulaga, o le ata o le moli e le tatau foʻi ona vaivai tele mo le taualuga, pe a fai o soʻo se mea seʻi vagana se mea na tupu. E le pei o puipui, o le lagolago o le a le i ai iina.

Faʻapipiʻiina e aoga e gaosia ma le eletise, i se pito i luga o le aso.

Faapipiiina ma le matau

Faʻapefea ona tautau se luminare i luga o le taualuga?

Fanua faʻapipiʻi metotia.

E masani lava o lenei elemene o loo i le seti o chandeliers ma punou. A leai, e tatau ona faʻatau. Afai ua leva ona auai se pu i le totonugalemu, ona e le mafai lea ona popole, ae na o le fao alu i le taofi, faʻafesoʻotaʻi uaea. Ona fesiligia ai lea o le fesili a le lumunisi i luga o le taualuga o le a foia i totonu o le itula. O le faigata o lena pu o le pu e tatau ona latalata i le tele o le puaa, ma le ua tuai, ua tatala.

O le mea lea, o le ogaumu seevae ua pupuni iina mo se tulaga mausali, ma naʻo le matau mo le moli o le moli. O le a faʻapea ona oʻo solo i totonu le filo, o le filo lea na alu i totonu. O loʻo tupu ai le moli, o le uaea o loʻo fesoʻotaʻi, o le ipu faʻasao ua mimilo. O lenei ua mafai ona faʻagaioia le masini.

Faʻapipiʻiina Chandeliers i luga o le taualuga ma se pepa teuteu teuteu

Faapipiiina o le screme opoina i totonu o le pito i luga o le moli o le moli.

O le a lea? O se ipu uʻamea, e talafeagai i le faʻapopoleina i se ituaiga faʻapitoa o moli ma o loʻo uuina le mamanu i luga o le taualuga. O loʻo iai ni pupuʻu mo fusi, aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻi e aoga e faʻapipiʻi ai i luga o le totonugalemu o le taualuga, faʻailoa se faʻailoga. O lea, o le a matua fuafuaina lava o latou nofoaga. Afai o le ata o le taualuga o Monolithic, o le a tatau ona e galue eyforator. Faʻatinoina le manaʻomia o le numera o pu, o le pa e tatau ona faʻapipiʻi, aʻo faʻatulaga ai le uila uʻamea i totonu. E manaʻomia le tolopoina mausali, faʻavae i luga o le mamafa o le moli o le moli ia lava. E le pei o puipui, o le faʻataotoga o le a taofia na o se matau poʻo se pa ma le fausaga atoa, o le mea lea, o le lagolago e le o iai.

Mataupu i luga o le autu: Pallet mo le Taavale Fale - Fautuaga mo Filifiliga

O lenei e tatau ona e popole ma le moli uila, ma le afu i le taimi e tasi, ina ia mafai foi ona talia lelei le lamepa ma o latou pu, lea ua fafaga foi ma nati. E le aoga le faʻapea mai, O le mamanu e tatau ona faʻaluaina ai ni vaega mo le faigofie o le lavea. Ona fesootai lea o le ua faigaluega, ua siaki le faʻatinoga, ma e mafai ona aoina le moli.

Mea sese na faia pe a faʻasaʻo le moli i luga o le taualuga

Muamua, o le fausaga o le taloina. Tagata fai matagofie faʻafeagai mitamita, ma o le amoina foi le faʻaleagaina o ia i le faʻafitauli, faʻafefea ona faʻapaʻiaina le moli. E moni lava, o le faʻatauga faʻapitoa e manaʻomia ai le faʻamau tutusa. I lalo o le tapoleni, o le taualuga na faʻapipiʻi muamua palau laupapa, i le ie - poloka, ina ia le alu le pu i le mamafa o le masini. Ona mafai loa lea ona faʻapipiʻi i le moli.

Lona lua, o le faʻapipiʻi lea o chandeliers ma lona paʻu atoa ", o lona uiga, faʻatasi ai ma vaega uma ma mea teuteu teuteu. E manaʻomia le soloia o mea uma, tuʻu le tasi i le tasi ma naʻo le taimi nei amata galue. E faʻatino foʻi lenei meaʻaia ile moli uila o loʻo tautau i pa puipui. Ia aoina mea uma e tatau ona i ai, e tatau ona e puʻeina se ata o le maeʻa o oloa. I lea tulaga, o le a leai ni faʻafitauli i le faʻapotopotoga.

Le talafeagai le uaea sootaga a itiiti mai e sili atu ona taufaʻamataʻu puʻupuʻu. A le lava le malamalama o 'au, e manaʻomia le valaʻauina le Eletise, a leai se taimi e faʻamutaina ai tulaga. I le taimi lava e tasi, o le a siakiina e le Matai le Wild Wings o le pa puipui.

Le amanaʻiaina o fesoasoani fesoasoani (Steplayers, Diew Divising totinilima) ma faʻatamala afaina o latou lava manunua. I se faʻaopopoga, o le faʻapipiʻi mai le nofoa e le faigofie ai, e le mafai ona e oʻo i le taualuga.

Faʻatau atu tele taugofie o le isi mea sese. E leai se finauga, o nisi oi latou e foliga mai lava, ae ii o le a le aoga o le anotusi e sili atu le manaʻo e manaʻo iai. E faʻasino i le tulaga lelei o uaea. Afai o loʻo faia pea le faʻatau, e aoga le mafaufau, masalo o le pa o le sili taʻalo taʻalo mo ia.

Mataupu oi luga o le autu: o le mamanu o le tasi-potu fale mautotogi khrushchidi

Aomia ma tautau le moli moli i luga o le maalili e le faigata lava. Maʻimau uma tulafono i luga, pe a maeʻa ni nai itula e mafai ona e mauaina le manaʻomia.

Faitau atili