Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

Anonim

O mamanu faaonapo nei o fale mautotogi e faʻailoa ai manaʻoga fou mo taualuga. Saili se faʻaaogaina lautele o le taofia ma faaloaloa taualuga, taualuga mai palasitika panels ma isi. Faapipiiina o moli faitino ma o latou lava lima e foia ai le faʻafitauli o le auala faʻaonapo nei e moli ai. Faateleina, o le tele o Chandyer ua suia i le puna o le itu faamau.

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

O lo o faʻapipiʻiina ma le lelei lamepa moli moli faʻamalamalamaina le potu.

Faapipiiina o le tulaga o luminares ma o latou lava lima e faigofie lava. I le taimi lava lea, o le faʻaaogaina o ia meafaigaluega e mafai ai ona e faʻaaogaina le alatele masani - toniga potu moli, mautinoa le leai o ata lafoia. O le tele o le tele o oloa na gaosia e mafai ai ona e filifilia le mea e te fiafia iai ma lanu enaena o le susulu.

Faavae mamanu dot moli

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

O le polokalame o le faʻafesoʻotaʻiina o le tuʻufaʻatasia o moli moli mo 220v.

O lamepa o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻamaloloina poʻo luga o luga o faiga (aofia ai ma le faʻaaogaina o le palapala), o loʻo tuʻuina atu le avanoa i le va o le autu i le va o le vaega. E masani ona latou tuu i luga o le taualuga po o le puipui. O nisi taimi o le elemene o meafale teuteu ma moli tusi.

I le tulaga lautele, o le mamanu o le tulaga a aofia ai elemene nei:

  • Faapipiiina lelei (fale) ma le Spring-utaina vae, o lo o faapipiiina le pulufana;
  • suia le motu;
  • vaega gaosi oloa i fafo;
  • lamepa.

Fesoʻotaʻiga ata o le puipuiga o le puipuiga o le halosen lamepa.

O le pito i fafo o le palasitika poʻo le uʻamea vaega o loʻo taofia i luga o le pito i luma o le faʻamalologa faiga. E pei ona iai se pule, o se ata faʻataʻamilomilo, ae atonu i foliga o le sikuea, o polygon, faʻaaliga, ma isi, o le lanu o le vaega o le tagata faʻatau. E fausia ai se teuteuga foliga ma faʻatapulaʻaina le vaega o le moli.

I le avea ai o se malamalama malamalama i totonu o se moli moli, o se tamai-size o le lamepa e mafai ona faʻaaogaina, lumenticecent, haloneen pe taʻitaʻi. O ia lamepa e mafai ona mamanuina mo eseese voltage, 12 pe 100 (110) e fesoʻotaʻi i se downgrade transformer poʻo le aofaʻiga o loʻo tuʻuina atu ai le sapalai o le eletise. o uaea. O le pulufana o loʻo faʻaaogaina le tulaga, ma le faʻapipiʻi filo.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le kulimi mo le pepa puipui: taumafaina

O nisi taimi e mautinoa ai le mafai ona suia le itu o le limlias flux, o le ata o le lamepa o le rampilite o le fola. O lamepa o ia lamepa ua i ai le le masani ai fladored flask ma ua faaiuina i le isi itu tioata mataupu.

Sauniuniga mo le faapipiiina o galuega

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

Polokalame o le faapipiiina o moli tusi.

A maeʻa le tapenaina o le faapipiiina o le faapipiiina, E tatau ai ona foia le fesili, e pei foi ona seti vaituloto. Muamua o mea uma, e manaʻomia le faʻamalamalamaina le faʻaletonu o le va o le vanimonimo o le faʻapipiʻiina o le laumua ma le faʻataotoga e faʻapipiʻi ai le moli uila, o le faʻaititia o le 60 mm, ma mo le loloto moli o le 60 mm, ma mo le loloto moli le itiiti ifo 120 mm.

O le numera ma le mamao i le va o lamepa e fuafuaina e le talafeagai malamalama o le potu ma lona laugatasia i le eria. A fuafua nei tapulaʻa, e tele tulaga e tatau ona amanaia:

  1. O le malosi o limp taʻitasi e le tatau ona sili atu ile 40 w e le aofia ai le soona fai i luga o le faʻapipiʻi nofoaga.
  2. O le malamalama o le vaega mai moliʻea uma o le fale, e pei o le tulafono, 30º, ma ia faʻamautinoaina le tofasi o le malamalama, pupula malamalama o le tasi ma le isi. O lenei tulaga e iloa ai o le maualuga o le maualuga o le 2.5-2.7 m, o le mamao le mamao i le va o lamepa o 1 m.
  3. I le iuga, o le numera o elemene e fuafuaina i le mamanu e tatau ona fausia i luga o le taualuga pe a uma ona faapipiiina.

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

O le mea e fai ai le moli.

Le mea faigaluega manaʻomia mo le galuega sauniuni:

  • eletise eletise;
  • Crown Trades;
  • naifi;
  • rofautte;
  • Le tulaga mita.

Faʻatino galuega i luga o le faʻapipiʻiina amata i le faʻailoga o le nofoaga o lamepa i luga o le totonugalemu. Muamua, o le tulaga o lamepa, ua matauina le puipui.

Ina ia mafai ona i ai i le pa ma le paolo ma sa matua faʻamalamalamaina, o le mamao mai le puipui i le muamua lamepa e le sili atu nai lo le 60 cm.

Ona i ai lea o se faʻailoga o le tulaga o totoe o mea o loʻo totoe e tusa ai ma le nofoaga filifilia ma ia faia i le va o le mamao i le va o latou e le sili atu nai lo le 1 mita.

Mataupu i luga o le autu: pu i lalo o le fefiloi i le umukuka sink

I nofoaga o le faʻailoga, o pu o loʻo 'aʻafia i lalo o moli moli ma se lapoa e tutusa ma le lapoa o le ample o le LamP. O le sili o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le uila masini ma le lapoa o le 68 mm. O le pu e faia e ala i le viliina o se eletise eletise ma se pale sili atu (i lalo o le laau) o le sili ona manaʻomia.

Sauniuniga ma faapipiiina o le eletise eletise: sitepu-e-sitepu faatonuga

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

O le ata o le polokalame mo le plasterboard plasterboard.

Uaea ma le uamea le mea faigaluega:

  • sikulukalaiva;
  • naifi;
  • faamemelo;
  • fetaui mo ofu lima;
  • Faailoga Faapitoa.
  • AOFAIGA:
  • Uaea o le 2x1.5 pe vg 3x1.5;
  • RKGM Uaea;
  • faapiopiope mea faapipii;
  • O le lima o le fesootaiga;
  • patipati;
  • O le corrmigated faagaeetia.

O le faʻasologa o le eletise eletise o le o le lumlired atonu e ese. O le tuʻufaʻatasia o lisi uma o lamepa o loʻo masani ona faʻaaogaina, ae o le matagaluega o le tuʻufaʻatasia o lamepa o lamepa (lua- ma sili atu ki ki) e mafai ona faʻaaogaina. Ma o le mea lea, o se fesoʻotaʻiga tutusa o lamepa, e maua ai le fusi o uaea, poʻo ni utupoto ua fausia. Faʻafesoʻotaʻi i latou i le sapalaiina o le mana grid o loʻo faia i totonu o se pusa faʻapitoa.

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o nini o le plamps

O le ata o le faʻataʻitaʻiga o se tulaga moli i luga o le tumutumu o le taualuga.

A o filifilia le ituaiga o le eletise eletise, mea e tatau ona amanaia ai le taualuga. Afai o le faʻapipiʻi o loʻo faia i luga o se mea e le o le afi, faʻataʻitaʻiga, degwall, o le uaea iloa e mafai ona faʻaaogaina o se uaea o le vh 2 (3) x1-ituaiga mamanu. O le a faasee lamepa i luga o le plastics, e manaʻomia le faʻaaogaina o se uaea ma le le mautonu i le le mautonu - RKGM. Mo le faigofie, o le uaea e tatau ona fetuʻutuʻunaʻi, o loʻo tuʻuina atu e se tele o le tele o le vaniva vae.

O pito o le uaea ua fesoʻotaʻi ma se tasi o le Lumoinare Cartrip Neprip Netrip Nepporations ma ua faʻafiafiaina i totonu o se fusi, nonoa e le au taʻalo masani. O le lona lua sailiiliga o ato faʻaputuga o moli uma e fesootai e le jumper, ma uaea mai le faʻaiuga o faʻaiuga o le a fesoʻotaʻi ma le utupoto. E faʻapena foʻi, o le faʻavaeina o le eleele o lamepa e fesoʻotaʻi. O le faʻavaeina o le uaea ua faʻaloaloa atu i totonu o le palasitika faʻafefeteina le paipa o le tele o le lapoʻa.

O le saito e manaʻomia e aveese le lamatiaga o le faʻafesoʻotaʻiina o le faʻatapulaʻaina o vaega o le uaea ma uamea elemene ma puipuia le unaʻi eletise. O fesoʻotaʻiga uma uaea o loʻo fautuaina e faʻatautaia ai le faʻaaogaina o le tulaga o loʻo iai le faʻaofuina. O le mea e maua ai le utupoto i le saito i totonu o le saito e ulufale ai i le pusa faʻapipiʻi, o loʻo i ai i le lumanaʻi o loʻo fesoʻotaʻi i le atoa eletise eletise. O se taunuuga o tapenaga uma, na faia ai se vaega ua na soloia, e aofia ai le utu e tatau ona tuʻufaʻatasia ana pito o le tagata e faʻapipiʻi le vaega; Leai se uaea ma uaea uaea. Mo le faigofie o fesoʻotaʻiga, o nei ituaiga uaea e talafeagai e vaevaeina i lanu.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le tini o le fola?

Faapipiiina o lamepa: faʻamaeʻaina faʻapipiʻi

I le vaega mulimuli, o le meafaigaluega lenei e manaʻomia:

  • sikulukalaiva;
  • faamemelo;
  • naifi;
  • tagata vaai.

I le faʻaiuga o le faʻapipiʻiina o le tulaga, o le faʻamau mulimuli o le faʻailoga o moli o loʻo faia. O le tino o le tulaga ua faʻaofi i totonu o le pu, aʻo le suplen loka o loʻo faʻamalosia ma le mamafa. Ma le faʻaminoina atoa o le tulaga a le o le mea o loʻo i ai le tautotogo o le springer o le squanter o loʻo sosolo ma faʻalelei le fale i le faʻamalu o le faʻafanua. O le faʻatafunaina o le paipa ma uaea ua uma ona tuʻuina i totonu o le pito i totonu o le mea faʻapipiʻi, ma o lona iuga fua o le fafagaina i totonu o le pusa faʻapipiʻi.

Ina ua maeʻa faʻamautuina o le le mautonu o le supersul o elemene, e manaʻomia le faʻatinoina o le lisi faʻamau o le siaki. Muamua o mea uma, o le faʻatuatuaina o le faʻasaʻoina o tulaga taʻitasi o loʻo siakiina. Ona faʻatautaia lea e le faʻatonutonuina o le eletise eletise o le moli uila. A maeʻa, le au eletise eletise moli moli ma se taʻaloga masani. I le faaiuga o gaioiga uma, o lamepa o loʻo feʻai. Faapipiiina o lisiti o moli ua maeʻa ma o latou lava lima.

Faapipiiina moli o moli ma ou lima o le a le o se gaioiga faigata tele. E mafai e le latou faʻapipiʻiina ona maua mai toetoe lava o soʻo se tagata pe a usitaʻia tulafono faʻavae ma le saogalemu manaʻoga. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le tulaga Lumurie mafai ai ona e faia lou fale e sili atu onaona nei ma matagofie, ma o le malamalama o le potu e sili atu toniga ma malu.

Faitau atili