Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Anonim

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Le Giganisio Greensared E masani ona iai siaki o le mama o le fale! E sili le mafaufau o le fesili nai lo le auala e fufulu ai faamalama palasitika ma faamalama pou? Saili tali i nei fesili o le a fesoasoani i le tusitusiga ma le Matai vasega faʻaalia i le vitio.

PASSMO SINT SICKET SICK

O mea e sili ona lauiloa e sili ona lauiloa:

  • "Merang maso". Lautele fualaau faasaina. E le tuua tetete ma le manogi le lelei.
  • "Faigamalo 409". Sili atu le mama o nofoaga fou ma filogia.
  • Santa. E le aofia ai le malosi o eleele elemene. Aveese le leaga o le filogia.
  • "Fossa". Na te taina nofoaga ole fale, ma ua aveese foi ni isi faʻailoga o le toe faʻafouina galuega.
  • "Paʻepaʻe pusi". Lautele Fleg mo le fufuluina o le palasitika ma tioata. Ua lava le mea e solo ai le afaina. E mafai ona e togafitia ma se vai inu.

O tagata fofo o mea e mafai ona faʻaaogaina, igoa: fasimoli: spap, nifo poʻo le vaifofo o le vineta, vailaʻau oona, ma isi. E aoga le matauina latou te auai i le vaega o le malu, o lona uiga e le gata i le taua tele, oe maua se 100% saogalemu sauniuniga mo le faamamaina faamalama.

O le a le mea e faʻaaoga - e filifili ai le galuega taʻitasi. Afai e te filifili e taumafai se mea fou, pasi muamua le faʻataʻitaʻiga. Faamama le fagu laititi ua afaina e tusa ai ma faʻatonuga. Fafo atu ma le fausaga i le faasologa? Ona e mafai lea ona e faʻaaogaina le saogalemu i luga o le palasitika atoa ma tioata.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Tulafono o le fufuluina

Fufulu atoa nei faamalama - o se saienisi atoatoa! I mea uma, e le gata na o le faʻamamaina o le eletala e taua, ae faapena foi filifiliga o mea muamua fesoasoani o mea taua: tulilima, solo solo, vaivai. I mea uma lava, ma le filifiliga sese o le palasitika, e le mafai ona tupu mai "oloa", ma o faamalama o le a faataapeapeina. E mafai ona mulimulitaʻi tulafono e le mafai ona faʻaauau:
  • Faamamaina i se ao puaoa, Ia e leʻi fusi o le la i mata, ma na mafai foʻi i le ea o le potu peʻa uma ona fufulu. Tioata mago vave.
  • A o le i amata ona fufulu le tioata, tapena le faavaa. E manaʻomia le manogi o pefu pefu, savali ma se ie mamago ma solo le fasimoli fofo.
  • Pe a fufulu le tioata, e fetaui lava ma se suamalie fofo. Ona fufulu mama ma se mama mama magoto.
  • Pe a fufulu ipu, filifili se tasi itu o gaioiga. E sili le pito i lalo mai luga i le pito i lalo, o le a lelei le vailaʻau o le a lelei ma se manifinifi manifinifi i luga ma e le tuʻua le teteʻa.

I se tusi! A filifilia se tapenaina o ni sauniuniga, faitau lona uiga. O mea faigaluega sili e aofia ai luga o le 'ava malosi.

Faʻafefea ona fufulu naʻo le faʻapipiʻiina o Windows?

A maeʻa ona faʻapipiʻiina, aua le faanatinati e amata faʻamamaina - e manaʻomia o le mauga o le mauga ua mago atoa, ae leai se mea o le a faʻaleagaina. Ona tipiina lea o le sili atu o le vaituloto ma sau e talia pe a le faia i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.

Amataina i le faʻamamaina o galuega, e tatau ona e aveese le ata puipuia mai le faʻamatalaga! Afai e le mafai ona aveesea i le taimi, o le 'ie puipui i lalo o le malosi faʻamalosiʻau o le a sisiva i lalo o le faamalama, faʻapena foʻi i le' oloa o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Cart: O nisi o manatu mo mea fai mai i mea masani

Ona faʻamaʻi lea i totonu o le pakete ma ni lita o vai. Ave le Sponge ma solo le faamalama faavaa, amata i le pito i luga crossbars. Ina ua uma mago le laualuga ma se ie mago. Ona fufulu lea o le tioata. E tatau ona amata i totonu, ona liliu ai lea i fafo. O lenei auala e sili ona talafeagai, aua o le faʻamalama totonu e sili ona mama.

A maeʻa ona faʻaaoga le fofo, e manaʻomia e soloi le tioata ma se solosolo. E mafai ona e savali faʻatasi ma le vaeluaina, o loʻo faʻatinoina mo le tele o gaioiga o le a feaveaʻi agai i le faʻavaʻa o tupe faʻaalu.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faʻafefea ona 'ausia ni tioata mama e aunoa ma le teteʻa?

Mo atoatoa mata tioata, faʻaopopo masini mafai ona manaʻomia - Wipers, Steam Okenesi ma Sopope. Na latou aveese uma le fofo o le fofo ma aua le tuua i tua o teteega. Mafaufau i luga o faʻataʻitaʻiga: Afai o le faʻamalama o le pefu, e tatau ona e savali i luga o le susu susu luga e aveese ai le palapala. Ma faʻatasi ma se fasimoli fofo e faʻatautaia ai le tioata. A uma se mea e nofo ai ma le paʻu paʻu, ua tatou aveese fili o le vai. O eseesega o le a le! E na o le solomuli e soloi uma ma le solosolo (faʻalogo i le ie: e te manaʻomia le subric poʻo le microfiber).

Le Mea Lenei a le Fale Fesili! A iai ni fasi pepa mai le scraper, e mafai ona e valiina le laualuga o le tioata ma le solosolo pe le mautonu nusipepa.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faʻafefea ona faʻamamaina o nofoaga tuai?

E masani lava, ae le gata i manogi gaʻo o loʻo nonofo i luga o le faʻamalama, e lava e fufuluina i lea ma le vai, ae o loʻo tele tulaga faigata,

  • Kelu. E mafai ona aveʻese mai le mea e mafai ona aveʻesea e tagata. AOTE LE FOLIGA O LE POTO I LE POLOKALAMA O LE POTO MA FAALATALATA 20 MINUTA, ona solo ai lea o le solosolo. Ina ia aveʻese le pisia, e mafai ona e faʻaaogaina ni vailaʻau mo le fufuluina o ipu. O loʻo aveese foi ni taʻiala mai Scotch.
  • Toega o le ata tifaga. Naʻo le Steam mama e mafai ona vave aveese le ata mago. I lalo o le aafiaga o le ea vevela, o loʻo liliu le kulimi ma le faigofie ona ofi mai i se varnish spreal flud.
  • . O le lata mai o le a fesoasoani o le a fesoasoani e aveese se fofo na faia mai le fasimoli ma vai. E aoga le matauina e tatau i le faamalama ona fufulu ni taimi, talu ai e tatau ona faamaluluina le sipuni.

Fautuaga mo le fufuluina:

  • Faʻaaoga mea faigaluega faʻamaonia. E le aofia ai suʻesuʻega i taimi uma faʻapitoa mo le salatau i le tele o ona atoatoa o latou agavaʻa.
  • Aua le faʻaaogaina "malosi" o lona uiga aofia ai vailaau mamafa. Faatasi ai ma se faʻamanuiaga le lelei, o loʻo faʻatafunaina le laufanua, ma o le vaega puipuia ua faʻaleagaina.
  • A fufulu faamalama faamalama ma tioata, aua le aoga i luga o uiga faapena e pei o se naifi, sikulu. O le a e faʻaaogaina masini faʻaletonu i mea.
  • Aua le faʻaaogaina se maʻi malosi. O loo i ai le laualuga. Tamai taufetuli faaputuputu efuefu microparticles ma faigata mulimuli ane.
  • Aua le fufuluina elemene - A leai, o le a aliali mai le pouliuli!

E masani lava, talavou ma le poto masani, o manu talimalo fai mai se fesili pe faʻapefea ona fufulu tioata i fafo. E faigofie lava ona manatu i lena mea i le auala lava e tasi e pei o i totonu! O auala ma metotia o fufuluina faamalama ua na o oe. E taua le iai o se upega saogalemu, aemaise mo i latou o loʻo soifua i totonu o se fale ma faʻamalama atoa.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Fufulu faamalama faamalama faia o palasitika

O le mea lilo mo i latou e faigofie ona filifili. O le faʻaalia o fugalaʻau o faleoloa o le aiga ua pupuni ma ituaiga uma o lona uiga e faʻamamaina ai le sili ona faigofie ma sili ona faigata.

O tagata gaosi o le fufuluina o oloa na mautinoa ai le tafea i palapala, lolomi, ma siiina o Aam, nofoaga, kelu ma lipine. E i ai foi tapenaga mai "Viia tamaiti" - ata o faʻailoga, faʻailoga ma le palasitika. Faaaogaina faleʻai:

  1. Saccpper;
  2. Ciltra Bang;
  3. Santata;
  4. Domeos;
  5. "Pemioox";
  6. "O le tala sese";
  7. Szop.

Mataupu i luga o le autu: Lafoa le taele: E fia le tau?

Faʻamolemole ia matau a o faʻapipiʻi ia Windows, o mea eseese o loʻo faʻaaogaina: o se mea faigata, isi lamolemole. O loʻo iai i totonu o le lagona ma manaʻoga o tausia. Faʻatalanoa tagata faʻapipiʻi e te manaʻomia e tausi ai se mea faʻapitoa.

Ae o le a le mea e fufulu ai mata? Faʻaaoga le auala e faʻamamaina ai le faʻamamaina o PVC Soul. O mea ma fausaga pe a faʻapipiʻi le faʻamalama matala e faʻaaogaina tutusa.

E masani lava, pe a toe faʻaleleia tagata e ona o le fale mautotogi ma ua galo le au matua e ufiufi le faʻamalama ma le puipuiga o ata. Ina ua uma ona toe faʻaleleia, e i ai ni uiga ese - drops o le vai-sulliona, tamaʻi palapala, preering. Ua lava lea e maua ai le fasimoli vai i le vai ma savali i luga o le luga ma le malu lemu. Afai e le alu le autilo ma le palapala, susu le solo ma salalau i luga o le faamalama. Solo i ai ma se vaipuna o le fasimoli ma aveese le tele o le susu ma se solosolo.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faʻafefea ona fufulu le malosi faʻamalosi: paʻu, primer ma samasama?

Lipea e tumau pea le finafinau. Aemaise i le uluaʻi vaega pe a naʻo le ufiufi o le Wizards. O palapala ma le prim e felelei i itu uma. Aveese laasaga nei:

  • Faamamaina puls. O totonu o nei nofoaga o le tapulaa maualuga o le palapala ua faaputuputu.
  • Aveese vave ni tulaga o le primar ma le sima. O le Primer Rories i fafo 25 minute pe a maeʻa ona faʻaaoga, i le lua vaiaso na iu lava ma ni faʻailoga, ma naʻo le faʻapitoa e mafai ona tape. Aveese le Plaster fesoasoani i le auala e aofia ai ana meafaitino.
  • Aveese le mauga o Finam ma palasitika o le a fesoasoani i se pulumu malosi, Ua lava le le lava i le vaega o le filogia.
  • Fufulu le faamalama ma le fasimoli fofo.

Gauai atu! O mea uma o loʻo i luga e tatau ona faia i aso uma seʻia oʻo i le iʻuga o le toe faaleleia!

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faʻafefea ona aveese nofoaga o aiga?

Spots ma samasama o le faigofie "faʻafitauli" e ono tulaʻi mai i luga o le laufanua. Faʻamalosi palasitika o le a faigofie, ua lava le faʻatauina o se sauniuniga faʻapitoa o le a foʻia uma ou faʻafitauli. Sili ona lelei tupe i le maketi:

  1. Mr.Propeter. - Universal Fofo mo uma ituaiga o palasitika ofutino. Ua lava na o le faʻafilemu e tolu sipuni i lima o le vai, ma solo ai faʻavaʻa ma le faamalama. Ona solo ai lea o mea uma, ona o se ie mago. E taua le mafaufau i le mea e solo ai le matutu, a leai se taimi o totoe o le a tosina uma le efuefu lelei i le fale ia oe lava.
  2. Clit bangg. - Mafai ona aveese se pisia. Faʻasusu i luga o le pollinetion center ma solo mamago. Ina ua maeʻa faʻamamaina e manaʻomia e faʻaosofia ai le potu, talu ai o le mea faigaluega e iai le manogi tele.
  3. Santa. - Atoatoa faʻamamaina gaʻo gaʻo ma paʻu mai le palasitika luga. A maeʻa ona fai, e manaʻomia le tuʻulafoaʻia "O le failaina" mo le afa itula, pe a maeʻa ona fufuluina ma tele le vai mafanafana. Ia mautinoa e taulaʻi le potu.
  4. Domestos. - Aveese atoatoa le mimilo ma samasama. O le mea e afaina ai o loʻo ufitia i se fofo ma se fofo mo le 20 pe sili atu minute, fufulu ese ma solo mago.

I se tusi! O nei faamamaina faiga e sili ona aoga, ae o vailaʻau o ituaiga ona ituaiga, e mafai foi ona aveese ai nofoaga, pei o le fasimoli poʻo le fefe.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le kulimi e filifili ai i le tusi ata

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faamatalaga o le folk

Faʻafefea ona sefe pe a maeʻa le fufuluina o le paʻepaʻe masani ma le pupula o luga ma aloese mai teteʻa? O le tali o se tasi: E manaʻomia le usitaʻia o tulafono faigofie mo le faʻaeteete ma faʻaaoga fualaau faasaina e tusa ai ma faʻatonuga.

  1. Afai o le le lelei o le lanu samasama ma mea matuia ma ogaoga vaega na faʻaalia ai i latou lava, e manaʻomia le taulimaina o nei nofoaga. Ua lava lea e savali i le vai fasimoli o vai fasima.
  2. Afai e manaʻomia le paʻepaʻe ma le palasitika brimince - faʻaaoga le fufuluina efuefu. Faafefiloi ma le vai i se porterdge consiscycy, ona apalai lea i luga ma se sponge (faʻaaoga se mea faigata), tuu le sefulu minute. Aveese le paluga ma solo le laualuga i le vai mafanafana, ona tape lea.
  3. O le sili ona tamaoaiga filifiliga mo le foliga mai o le leo paʻepaʻe i luga o le faamalama o le vaipuna o le fasimoli. Faʻaaoga mea o fasimoli fasi ma soloia i le vai vevela. Faʻaaoga le fofo i le faʻamalama ma fufulu.
  4. O meaʻai o loʻo avea ai ma stad ma vinegaka e aveese le faʻaleagaina o le tuai. Faʻaaoga le Soda ma se manifinifi manifinifi i luga o le pisia, ona tō mai lea ma le pupuʻu, muamua i le vineta. E manaʻomia le faʻatinoina o le taualumaga i luga o totini! Acetic acid oona lima.
  5. O le starkement Fofo e talafeagai foi mo le fufuluina o tioata ma auala o le palapala tuai.
  6. Faʻaaoga le pou ma le nifo nifo. O mea e sili ona malu "o lona uiga e leai se totogi e faʻaaogaina ma avanoa i soʻo se faleoloa. E le mafai ona faʻaleagaina i latou o se palasitika ma tioata luga. Ia faʻaaogaina latou, e tatau ona e faʻafefiloi se sipuni o le charness / nifo powder ma se vale o le vai. Faʻaoga le iʻuga o le tele o se pisia ma tuʻu mo le 15 minute, ona aveese lea o le faʻaʻaisa palumea ma fufulu le laualuga o le susu, ona faʻamamaina lea o le laʻau.
  7. Nusipepa pepa o se "dedovsky" auala e faʻauma ai ma le palapala mo se taimi umi. Ina ua uma ona fufulu le faamalama, ta le nusipepa i se faaputuga ma solo le tioata matutu. Tulaga ma teteʻaga mai le leaga o le a le tumau.

Manatua! Ina ia fufulu faʻamalama palasitika, o le a le mafai ona faʻaaogaina le auala i totonu o le anotusi o loʻo aofia ai Alkali ma Amio. O lenei mea e faʻaumatia ai mea o loʻo faʻatulaga (Polyvyll chloride).

Fautuaga mai le poto masani i le HouseWives mo le tausiga:

  1. Afai na e tuua se nofoaga i luga o le palasitika luga - aveese vave ina ia le mitiia. O le umi o le dirt "mate", o le faigata o le aumaia. E matua moni lava lea i vailaau!
  2. Ina ua maeʻa fufuluina, togafitia o faʻamalama ma le vineta fofo e aveese le Ova tipiina. Ma le isi, o le fofo o le acetic acid e mafai ona puipuia le mama o le mama o mata tioata umi.
  3. A faʻagaioia, faʻaaoga meafaigaluega e puipuia meafaigaluega - totigilima. O le a sefe le paʻu mai vailaʻau ma o le a le faʻatagaina le paʻu o le paʻu.
  4. Afai o le tioata e masani ona le fiafia i ai e tusa lava ma le vaivai malulu, faʻaaoga se vai o le masima ma vai i se fua faatatau o 2 sipuni i le 1 ipu.
  5. E leai se mea e le ofuina i luga o le palasitika luga o le koneteina ma vevela vevela! E manaʻomia le tuu o le popo poʻo le solo o le a aveeseina le faʻamalama mai le faʻaleagaina o le masini.

Manatua! Afai o le laualuga o faʻavaʻa ma le stopy o le sp Naʻo tomai faʻapitoa e mafai ona valivali mea uma e susulu ma aveese le le mautonu.

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika ma faʻamalama papa i le fale

Faʻafefea ona fufulu faʻamalama palasitika e aunoa ma ni teteʻaga, taʻu le vitio:

Faitau atili