O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

Anonim

Linoleum - o le faamau o loʻo taʻutaʻua e lauiloa, e le manaʻomia le i ai o se faʻapitoa tomai e faʻapipiʻi ai. Ae o nisi tomai ma le tulaga maualalo e manaʻomia. O se matai e matua manatu e sau i lana galuega o le a tausia le tele o le faʻatauina o le naifi mo linoum.

Sauniuniga mo le tipiina

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

A o le i alu i le faʻapipiʻi faagasologa, o ni mea talafeagai mo le faʻasaʻoina o le fola. Afai e faia le toe faaleleia i se taimi malulu, o le lisi e tatau ona i le vevela i le 2 vaiaso. E manaʻomia lenei mea, talu mai le uluaʻi saoasaoa mea i le leiloa o le palasitika, ma o mea e mafai ona gagau pe a fai o lo o faʻapipiʻi vave pe a na o lo o fuafuaina.

Ina ua maeʻa le taimi mulimuli, e tatau ona salalau le faʻatamala i luga o le vaalele (mo le 3 i le 4 aso) ina ia e feololo uma ai. A leai, pe a uma ona faʻatumauina le fesoʻotaʻiga, e liliu ai.

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e saunia mea faigaluega. Manaʻomia se laina lapoʻa umi, sikuea. Mo le faailoga atu, o le ae manaʻomia se penitala. O le spat e iai ni nifo laiti, ma se naifi faʻapitoa mo le tipiina o linoleum.

A uma ona sauni mea uma, e mafai ona e maka le faʻailoga ma tipi mea. E manaʻomia naifi, o pito, o le pito, tipi le 'upega tafaʻilagi e te le fuafuaina mo ia galuega, o le a le tutusa ma le paʻu i le saʻa.

Faailoga

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

E fuaina le pule i le umi ma lautele, o le laina tipi e gata i le penitala. Manaʻomia oloa pe a makaina - 1 - 2 cm: Linoleum e faʻateʻaina.

O mea faailogaina mea o loʻo tipi i luga o le fola, a o oomiina i itu uma e lua e ala i le uta. Afai e leai se talitonuina i le mafai ona faia se malosi, e mafai ona e faʻapipiʻi se pule ma tipiina, fetaomi le mea faigaluega i ai. Mo laina e le tutusa, ituaiga uma o peimeni i tulaga muamua, faʻatagaina le tipiina o mea sili ona saʻo. Fasi vaega e tatau ona vaaia mo se vaitaimi o le taimi.

Tusi i luga o le autu: Laasaga-i-laasaga o le tekonolosi o fale teu fale mo maile faia oe lava

Faataʻitaʻiga o naifi

Meafaigaluega eseese ituaiga:
  • mo le tipiina o le pasththetic pating;
  • Lautele fau, o loʻo suia gofie;
  • Faapitoa, fuafuaina mo le atoatoa slit pito i luga o le ia.

Lauiloa ituaiga

Lautele

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

Mamanuina mo le tipiina i se laina sao. O le galue ai, e mafai ona e faʻasaʻoina mea. Mafai ona tipiina se tele-vaega linoleum. O le pito e lamolemole.

E te maua ni naifi mo linoulem e mafai ona suia, faia o le maualuga o le uamea. O le faoa na te uuina malosi le vaega, ae le o le faʻatagaina e faʻagaioi ai. O loʻo feagai ma le aufaʻatasiga i luga o le 'au o loʻo fetuunai mo le teuina o nila.

Taulimaina o le tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le paʻu o loʻo faʻamamaina mo le faigofie ona faʻaaogaina. O le mea taua o le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaaogaina o le mea ma ma isi ituaiga o galuega. Oti e ono mafai i se laina sao.

O polofesa e fiafia e galulue ma le lautele asi nai lofitu e fetaui ma le 10360, o ona 'ai e faʻatuatuaina ai o avega mamafa.

Tisiki

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

Faasee, po o tisiki. Aoga pe a tipiina soo se linouum. O loʻo ia te ia se paga o blades (poʻo le tasi) o loʻo tu i le tutusa. E mafai ona vavae ese e le gata i se laina sao, ae o le tele foi o le curve.

O le Blade o loʻo sasaina i se lio, o le fale o loʻo toe faʻaaogaina e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa. O le mea faigaluega e mafai ai ona e tipiina lisi. Faapipiiina o Blades e iai se isi ituaiga ("Hook", "Faailoga" ma isi e mafaia)

Soloia

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

Toe totoina le naifi mo le tipiina o linouum. Na faia se mea, pei o se tagata tausisoifua, ae o le mata o le a malosi tele, e leai foi. O le pa e sili atu lona malosi. Tulaga e mafai ona faia i se tulimanu e manaʻomia ai tulaga.

O le vaega galue o le ola mai lea, e mafai foi ona foia le umi, ae o loʻo manatu foʻi e galue ma nisi vaega o linoum.

Masina masina

O a ni naifi mo le tipiina o Linoleum

O le a ogatusa le mea o le a aveʻesea ai le laʻau, o loʻo faʻamoemoe i ai nei faʻamoemoe. O le mata i le foliga o se faʻavaʻa e maua ai se tomai faʻapitoa o se gaioiga o se gaioiga.

O se faʻataʻitaʻiga ua faʻatagaina ai ona e faʻasaʻoina pito. O le iʻuga o le faʻaaogaina o le mea faigaluega, o le a atoatoa le faʻaaogaina, aunoa ma le puipuia. O le taliega fiafia e mafai ona aveeseina ma suia i le faʻapipiʻiina o mea fou.

Tusitusiga i luga o le autu: A mafai ona e liliu i le mafanafana fola ina ua uma ona taina laupapa

Faʻafefea ona filifili le faʻataʻitaʻiga?

A filifilia se nai nai pe e manaʻomia le taʻitaʻia e nisi o ona foliga tutusa. O le maualuga-lelei meafaigaluega o loʻo i ai le malosi metallic (i nisi tulaga - o le laupapa) 'auʻau ufiufi i palasitika poʻo le paʻu. Blade - na o le maualuga o le maualuga o le Steel (Shinonless).

O le 'au e tatau ona foia atoa i lou lima ma le le faasee. O le ulumatua o le nofoaga galue o le tulaga masani o le tulaga masani, e le tatau ona punou le vaalele. Plate mafiafia - 0.6-1 mm, i le lautele ma le umi e talafeagai ma itu o le mea faigaluega.

A o le i amataina galuega, e aoga le siakiina o le maualuga o le maʻai o nila ma le faʻatuatuaina o le mataupu. E sauaina i le tele o le mamafa e tatau ona tatalia. E tatau foi aʻoaʻoga: E aunoa ma le faʻataʻitaʻiga o le a faigata tele i le galuega, e tatau ona faʻaaogaina le lima i le mea faigaluega.

O le tele o le autasi o naifi mo le tipiina o Linoleum e sili. O le Matai O le a faigata ona filifili le tagata e te manaʻomia mo galuega lelei tele.

Faitau atili