Faʻafefea ona fai ni potu i le fale: Fautuaga

Anonim

O tagata uma o oloa i luga o le uʻamea poʻo le palasitika faʻavae i ai hats ma faʻaaoga mo le faʻagaioiga o slots. E masani lava, o meamea o ia ituaiga fuafuaga e faʻauʻuina ma o le handh harse, ese - o se mea taua - o se mea mataga. O itu uma o ia Loos e mafai ona i ai ni taua e fesoʻotaʻi i mea, vae uumi, lanu, lanu, lapoa.

Faʻafefea ona fai ni potu i le fale: Fautuaga

I le faʻapipiʻi o faʻamaumauga, e tatau ona e gauai faʻapitoa i le lipine, lea o le a taofia ai le suia o pupuni.

O le tagata fiafia e vaʻai i luga o pupuni faʻapipiʻi, fausiaina o se ie mama o se ie puipui ma lamolemole ma le ea. Ua faapipiiina i totonu o le ie puipui e iai se faaputuga umi. Eseese ituaiga o tamaikaquins teuteuina ma nei elemene o le a avea ma se matua matagofie teuteuga o soʻo se potu, fausia se fiafia ma le le masani ai. O le taimi nei, o lenei uiga, o loʻo faʻatagaina oe e faʻamaeʻaina le faʻamaeaina o le mataupu, e maua ai se taʻutaʻua sili. O le tele o filifiliga o le tele o le tele o tisu e mafai ai ona e fausiaina se teuteuga tulaga ese ma iloga i totonu o lou fale, ulufale na o lou malosi. Faʻafefea ona fai ni filifiliga i le fale? O le a tatou iloiloina nei fesili.

Oloa O se fuafuaga e faia se mea e faia i se mea na faʻamaeʻaina i le mamanu ma le faʻatau ma le mama amio lelei. I le faaopoopo atu ia te oe e teuteu ia pupuni, o togitogiga o loʻo avea o se elemene o loʻo siʻosiʻomaga, fulafula, paʻu, ato o tagata ese. O se vaega taua o nei elemene o le a avea ma faʻapipiʻi i luga o soʻo se tisu.

E i ai tulaga e le o lenei matasele i le oloa. O le faʻapipiʻiina o chalks e mafai ona mafai i soʻo se fale faigaluega i luga o le sublorging ma toe faʻaleleia lavalava. O iina e agavaʻa ai tagata e faʻatautaia pu i le nofoaga saʻo. Ioe, o lenei tautua e le o fua. E mafai ona sili atu le gaosia o le tagata tutoatasi ma le faʻapipiʻiina. O le a sefe mai i tau tele. Faʻafefea ona fai ni filifiliga? Lenei e mafai ona maua i lalo.

Fomu ma foliga o le mea o togafitiga

Faʻafefea ona fai ni potu i le fale: Fautuaga

Le ata o le tele o chalks.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai le papier-mache faia oe lava mo le fale

O ia fusi e faʻaalia e ala i le faʻatulagaina, vaʻaiga ma valivali. O a latou faʻatonuga e mafai ona i ai faʻasologa atoa poʻo se mea o loʻo i ai, ae o le slot o ia lava ia o loʻo i ai se lapotopoto foliga. E aoga le matauina o le o le maualuga o siamupi e na faamalosia e fai laititi lava, pe a pe afu foi ile ie puipui, mea faavae.

E mafai ona iai e le auvae-faavae e iai le chromium talafeagai, siliva, auro, apamemea, apamemea, apamemea, ma isi mea. I nisi taimi e suʻe i latou teuteuga e tapa poʻo se tusi faʻapitoa O le palasitika lops e iai le tele o paolo ma tulaga tutusa. O le a faigofie ona uunaia i latou, e le o se pupuni ia ma latou fua ai leo.

O lanu o le maina ma le i ai o vaega o le taugofie e fetaui lelei mo le potu o tamaiti po o le umukuka. E manaʻomia le filifili e faʻatasi ma pupuni. Ina ia faʻapipiʻi lelei nei elemene, e tatau ona e saʻilia i le a le ie puipui, foliga o le oa, lona leo.

Fuafuaina o le manaʻomia numera o chalks

Faʻafefea ona fai ni potu i le fale: Fautuaga

Ova le alofa.

O le taimi saʻo o ia e faʻaititia o loʻo faʻaititia i lo latou nofoaga. I lea tulaga, o mea uma avanoa e avanoa i le tasi itu, alu i se tasi auala. O le mamao mamao i le va o ia oloa o le 18 cm, ae le itiiti ifo i le 15 cm.

Faʻaoga isi mea

E pupuni i le pito i luga o le sili ona mafiafia, e tatau ona e maua le faʻasoa isi ie. O le iʻuga o ia manatu faataulaʻi, o le a faʻaalia atili ai, o faʻafitauli o le vaʻumisoga o le vaʻu e faʻamuta e faʻavavau.

Faapena se ie e ono faaluaina.

Faapipiiina Chalks: foliga

Faʻafefea ona fai ni potu i le fale: Fautuaga

Faʻapipiʻi ni fata i luga o pupuni.

O se elemene faʻapena o loʻo faʻapipiʻi i pupuni e aunoa ma le tele o faigata. Mo la latou manuia tele, o mea faigaluega nei ma mea o le a faʻaaogaina:

  • Chaelesson i latou;
  • pu pu, lea e faigofie ona suia e le seleulu mo le manifinifi manifinifi;
  • tamai laina;
  • penitala;
  • oloa.
  1. O se vaega o le faʻapipiʻi faʻapitoa ua faʻasaʻoina i le pito i luga o le ie puipui.
  2. Ona e tatau lea ona e pikiina le pito o le pupuni ma taumafai. E taua aua le faaluaina le uʻamea ina ia faʻasaoina ai le muamua ituaiga oloa. O le pito o loʻo faʻamamaina ua tumu i le uʻamea.
  3. Tuu le chemps i le itu taumatau ma le penitala e eli ai se liʻo o faʻaaoga o se faʻavae i totonu. O le nofoaga faʻailogaina e tatau ona tipiina, faia o se faʻailoga mai le pito o le 5 mm.

  4. Avanoa le pack i luga o le malifa ma le fiafia i le lio muamua. E tatau ona i ai se laina o le tisu. E taua le ona mulimuli ina ia leai se pato.
  5. O le taimi mulimuli o le faʻauiga o le teuteuga o le elemene ma lona faʻamalosi seʻia taofi, e tatau ona faʻalogo se kiliki.

Faitau le mamao mamao

Mo le faʻapipiʻiina lelei o chalks, e taua le faia o le tulaga saʻo o le manaʻoga mamao i le va o latou. E manaʻomia le faia o tamai komepiuta e uiga i le lautele. Mai i le numera numera o loo avea ma 6 cm, o le a latou o i le vavaeeseina o vaega i le itu vaega. O loʻo faʻavave mai le taunuʻuga o le numera 5 cm, ona vaevaeina lea i le numera o loto ma ave se iunite. O le iʻuga o le a iloa ai le mamao i le va o tagata taʻalo lata ane. O lea, e masani ona tupu lena tamai mea ua i ai se tuaoi o le 10-12 cm, Big - 15-20 cm.

Taua taua ma Fautuaga

I le faapipiiina o siamupini, e tatau ona e maua le faʻailoga faʻailoga o le ie puipui i luga o le cornice.

Lanu gamma siamupini.

Tele taimi, e tutusa ma le numera 2, o lona uiga: i luga o le 1 m Gardin Fabric Bacpall o le a tutusa ma 2 mita. E taua le faʻatuina o se fuainumera o mea tutusa, o fea e fesoasoani e aloese ai mai le le faʻanaunauga o le puipui.

Faia o se Taiala ma Chapers, o se tulaga taua e sili ona taua o le a faʻaaogaina o le fupe. I mea uma, e aunoa ma lea, o le a na asia ai le pupuni o le a fai ma ulagia le tautaliga. Ma le isi, e le tatau ona tuu se matasele e latalata i le pito o ie pupuni. Ole a fesoasoani lea e taofi puipui ie puipui. A faapipiiina ia Chalks, o le faʻaaogaina o le lipine e manaʻomia.

E leai ni faʻafitauli faʻapitoa i le faia o ni ie pupuni ma mataseʻese, ua na o le faʻapipiʻiina o taumafaiga, saʻo ma le puao. O ie na apifaina lelei ie fausia ma luga o le lauau, foliga mai faaonaponei foliga o faaofi, mautu o le vaipuna, faatupulaia foliga.

O le poto masani filifilia o ie, e maua ai le malamalama, faigofie tausiga o le a tele lagona lelei mai le faʻaaogaina o se ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: o le faigofie 5 auala: faʻafefea ona aveese le puipui puipui mai puipui

Faitau atili