Faʻafefea ona aveese le Glitter ma ofuvae mai ni totini umi

Anonim

E toʻatele e maitauina, o le faiga o totini lima, fia faʻaosofia o amata faamamaluina, "o loo aliali mai vaega" i luga o ie. O se mea e foliga mai ua le aoga, ma e te le toe manaʻo e ofuina. Aisea e aliali mai ai le gloss i luga o le ie? E tupu lenei mea mo ni mafuaaga se lua: le saʻo le faʻauigaina o le oloa ma le saʻo tele i le faʻaaogaina o mea. Faʻafefea ona aveese le susulu ma ofuvae? E fofo le faʻafitauli, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o metotia fuafuaina.

Faʻafefea ona aveese le susulu ma ofuvae mai totini

Faʻafefea ona aveese le Glitter ma ofuvae mai ni totini umi

Pe a o le mafuaʻaga mo le foliga vaaia o le le manaʻomia o le le mautonu i luga o le ie e masani ona faʻaaogaina o le mea, e mafai ona fuafuaina e le nofoaga o le plumbing stat. O le tulafono, latou te aliali mai i le itu o tulivae, fautotogi ma uila. O le a se mea e mafai ona fai i le mataupu lea ma o a auala e faʻaaoga e faʻateʻa ai le susulu? E le o se mea faigata tele le galuega, pei ona foliga mai ai. Faaaoga se tasi o ia auala, ae foliga mai foi le mea ia.

Ulufale atu

O lenei metotia o le a avatua i le tulaga manaʻomia pe a fai o le mea e le o ofuina. Ina ua aliali mai le ata i luga o le ie o se taimi umi ma "o le a pei o le tele o vaega o mea, mou atu e leai se aoga.

O lea, ia aveese le susulu i luga o ofuvae ma aveese le fata o laei, o le ae manaʻomia ona fai mea nei:

Afai o le ofuvae e le tele le susu, e mafai ona e mago i totonu o le uʻamea.

Faʻafefea ona aveese le Glitter ma ofuvae mai ni totini umi

Tagamea tagamea

Saunia se vaifofo o le fasimoli ma mafanafana vai (aua le faʻaogaina pa ma armatic faʻapipiʻi ma dyes, e te manaʻomia se masani alkaline filifiliga filifiliga). O le pulumu malu fufulu solo solo solo le faafitauli. A maeʻa ona faʻagaioia, matou te fufuluina le mea ma lafo le matutu.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai i le scratches i luga o le TV mata

Amonia

Faʻamalo le 4 sipunipoons o le samarō i le lita o le vai ma le televave o le faʻauiga o ie lipili i le taunuʻuga. Tape Las, ona afifi lea o le ofuvae feololo i totonu o le iron e faaaoga ai tupe. Afai, pe a maeʻa le galuega, sa ia sau i fafo ae toe foʻi le taualumaga i le faʻaopoopoina o se sipuni masima o le masima.

Lauti uliuli

Uaea malosi lauti ma malu le vai. Ona faʻapipiʻi ai lea o se fasi ie, o se sipuni poʻo le cotton swab ma togafitia o ofu faʻaʻaisa. Ina ua mavae lena, lafo atu ofuvae e faamago ai, ma pe a latou matutu, tumau e ala i le galovale.

Acic acid

Saunia se auala o le 200 ml o le vai ma 1 sipuni o le le fiafia le ava. Togafitia le plug-i nofoaga ma le apogige po o tisu lipkin, fiafia i ai i le fofo. Ona tuu lea o se mea mo le 20-30 minute ina ia lava le mea faigaluega. Ina ua uma ona fufulu lavalava ma lafo i le ea mago.

Faʻafefea ona aveese le Glitter ma ofuvae mai ni totini umi

Ofuvae totogi: O le a le mea e fai?

O le matua mataga i luga o le ie e ono aliali mai o se taunuuga o le sese ironing, mo se faʻataʻitaʻiga, a o le iona na sili ona mafanafana pe le faʻaaogaina le savaliga. E mafai lava ona aveese le ala e ala i le faʻapipiʻiina o vai vevela, faʻapea foi ma le fesoasoani o le uo teine.

Faʻafefea ona aveʻesea le fungas i seevae

Ua faʻamamaina ma le 'ava a le penisini ma Amoni

E le gata i le tau o penisini e le gata i le tau faasaga i le manogi ia teʻi, ae o le taimi foʻi o toe faʻafouina vaega o le ie. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga o le fufuluina, o le 'ava a Amona e manaʻomia. Ina ia aumaia le ofuvae, o le ae manaʻomia le faia o mea nei:

  • Mock se fasi ie i le penisini tele (sili atu le po o le po o le po
  • Fufulu le auala o faʻafitauli avanoa ina ia lelei le fofo.
  • Ona togafitia ia ia Las ma se solosolo o loimata, eea ma le vaifofo o Amona (1 vaega o le ava a Ammori (1 vaega o le vai).
  • Fufulu le ofuvae i le vai mafanafana ma lafo le matutu.
  • Mamago lavalava fufulu le pulumu vaivai.

Mataupu i luga o le autu: kolose pupuga mo le totonu ma o latou lava lima

Pe a faʻagaioia le pamu o le ie, galue lelei, aua le tuʻi le kesi ma le pemone o le kesi ma le taumafaiga - o le a taitaiina atu ai i le faʻavae o lalaga i luga.

Faʻafefea ona aveese le Glitter ma ofuvae mai ni totini umi

Aniani

O lenei meafaigaluega e atoatoa mo le aveeseina o le gloss mai lavalava mai lanu lanu. Fufulu le lapoʻa ma olo i le tulaga o le cashitz, faʻaaogaina ai le aano o manu. I le alualu i luma e fetaui lava i vaega o faʻafitauli o le ie ma tuʻu 1.5-2 itula. Ina ua maeʻa, lafo le mea ma le ea i le ea e aveese le manogi faʻapitoa. Afai e te le manaʻo e faʻaaoga le aniani, e mafai ona e faʻaaogaina le tapeina o le tinmon puʻe, ona suamalie nofoaga talafeagai ma ia.

Sww pateta

Faʻaaogaina o oloa masani, e le mafai ona e fefe e faʻaleagaina le mea. Tipi le fusi pito i totonu o le afa ma le togafitia o faafitauli faafitauli i luga o fasi. Afai ei ai le "valea" i le nofoaga o le tipi, ma e te leʻi maeʻa le galuega, fai se tipiina fou, aveese le pito o solo. A maeʻa ona galueaina, faʻatali seʻia oʻo ina faʻanoanoa le ie, ma fufulu ofuvae ma se faaputuga vaivai. Afai e tatau, ala i luga o ofu e faʻaaoga ai se fasi gaʻoa.

Nusipepa po o pekme.

O lenei metotia o le le saogalemu ma talafeagai mo na o oloa mai le mafiafia mea. Faaaoga le pembol poʻo se pepa emory i mataupu o loʻo aʻafia ai le mea ma e leai se tasi o metotia i luga. Faaaogaina o nei auala e aveese ai Las, aua le faʻauiga sili o le ie, a leai e te ono aafia ai se mea vave.

Faʻafefea le uʻamea ina ia aua le faʻaseʻe le ofuvae

Soʻo se faʻafitauli e faigofie ona puipuia pe faʻapefea ona vaʻai i auala e foʻia ai. Ina ia aua nei faʻaleagaina le mea o loʻo i le ofu ma mulimuli ane e le tauivi ma le fiafiaga o le ie, mulimuli i nei fautuaga:

Faaaogaina o nei togafiti i le faʻataʻitaʻi, e mafai ona e aloese mai le faʻaali atu o ni auala matagofie mai le uʻamea i luga o ofuvae e te fiafia ai.

Faitau atili