Faʻafefea ona fai le nofo i le atunuʻu sili ona manaia?

Anonim

Faʻafefea ona fai le nofo i le atunuʻu sili ona manaia?

O totonu o le atunuʻu fale e ese mai le faʻalapotopotoga o le nofoaga i totonu o le nofoaga o le atunuʻu i totonu o mea uma e tatau ona fetuʻunaʻi mo le mafanafana o le taumafanafana-taumalulu taimi.

O le atunuʻu fale e masani lava ona i ai se tamai vaega faʻatusatusa i le atunuʻu fanua. Ae i le taimi lava lea, o tagata na elia e saili e fausia ni tulaga avanoa i totonu.

Nofoaga e tatau ona i ai i le fale o le atunuu

Amata mai le Soviet Times, i le atunuʻu, e masani ona le malolo tagata pe a latou galulue i le upega tafaʻilagi ina ia 'aʻai ma uo masani ma fualaʻau masani ma fualaʻau. Ioe, ma i le taumalulu, mauto fualaʻau fualaʻau ma fua fatu. O lea o le atunuʻu o loʻo malolo "Oi, e le faigofie le galue."

Faʻafefea ona fai le nofo i le atunuʻu sili ona manaia?

I le maeʻa ai o fitafita, ou te manaʻo ia mafai ona inu se taʻele mafanafana e le i le fale i luga o le upega tafailagi, ae i totonu o le fale. Mo le mea na ia teʻi, o tagata e tuli ona o loʻo fuafua i le aotelega o le va o le gauaʻi i se nofoaga e le gata i le moega, lea e mafai ona pasi le po - le isi.

E oʻo lava i totonu o se tamai fausaga, o talimalo saili e oʻo i le taʻele o le umukuka, e mafai ai ona kuka meaai ma fufulu le meafaigaluega; se tamaʻi potu malolo lea e mafai ona faʻatulaga ai se aiga poʻo se taumafataga alofa i le leaga o le tau; Faletaele ma le taʻele, fulafula ma faleuila, o loʻo mafai ai ona e faia togafitiga o le taeao ma le afiafi.

Afai o le fale o le atunuʻu e laʻititi le vaega o le nofoaga, o le potu malolo e sili atu ona faia le galuega o le potumoe. O lea latou te faia i fale se-tala mo le maua ai le tele o le tele - i le eria o 30-40 m² i le fuafuaga.

Faʻafefea ona fai le nofo i le atunuʻu sili ona manaia?

O le sili atu le taliaina filifiliga mo le fausiaina o se avanoa mafanafana i totonu o le fale pe a faaauupegaina i le fogafale tino. Faʻafetai i le vaega o le 'aʻai, o le ola o le tino faʻateleina e gata i le 2 taimi. O totonu o le potu Toleni e mafai ona faatulagaina e le falemoe e le mo na ona sa ona ave, ae foi mo a latou fanau. Ma o le potu i le fola muamua e mafai ona tuua e pei o se potu malo.

Tusitusiga i luga o le autu: hook-fesoʻotaʻi ato - 28 manaia ata o manatu

Mafaufauga ma le faigofie, o le lagona atoa o lona lotogatasi ma le natura, sili i luga o le i totonu o le itu i totonu O le mea lea, o le uiga sili i le fale.

Afai e fausia le fale mai le tipi (e fetaui lelei ma lea gaioiga e masani ona faʻaaogaina mo fale), e faigata ona faia se vaʻa faʻapipiʻi ma o latou lima.

Totonu o le fale i le fale i le atunuu

O le filifiliga sili ona lelei, pe faʻapefea ona tuʻuina atu le totonu o le atunuʻu o le fausiaina o le mamanu o ona nofoaga o le afu.

E le faigata tele ona avea oe ma oe, e aunoa ma le tosina mai o tagata faigata. Masani fiafia o le a avea ma o loʻo atiaʻe le mamanu o totonu o le atunuʻu fale i latou e fiafia e fatuina le matagofie ma le mafanafana i o latou lava lima.

I totonu o se tamai fale 6 × 6 m ma le foloa o le foloa ma se ie puipui o le terrace (po o veranda), e mafai ona tuu uma potu tatau uma. I luga o le fola muamua e mafai ona mafai ona e faʻatulagaina le umukuka ma le potu malolo o le tutusa vaega o le 17 ² ma se tamaʻi faletaele ma le tele o le 2 × 1.5 mita i le faʻalauteleina.

Faʻafefea ona fai le nofo i le atunuʻu sili ona manaia?

O le sitepu i le falefaimea e sili atu le faia o le sili ona lelei o le aso lea e le o ai se avanoa. Ae e le talafeagai mo tamaiti matutua ma fanau laiti. O le isi filifiliga o se uʻamea uʻamea faʻapipiʻi. E sili atu ona faigofie, ma mafai ona teuteu le totonu, aemaise pe afai mo le faʻatulagaina o tagata ma le faʻaaogaina o vaega na faia.

A manaʻo i ai, o le potu malolo ma le avanoa o le potu malolo e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i le tuʻufaʻatasia o vaega o loʻo faʻaaogaina se moli moli mai fafie poʻo le dimwall i le va o le umukuka poʻo se nofoaga o le umukuka. Ile vasega, e mafai ona e faia se niko poʻo le mea sa teuteu ai vaega o le totonu o le totonu.

E masani lava, o le faʻaaliga o fale o loʻo tauaveina meafale na aʻoaʻoina ai lo latou tulaga i totonu o le taulaga. Ae a uma, i le atunuʻu, e te manaʻo lava e lagona loʻu lotogatasi ma loʻu natura. Ole mea lea, o totonu o le fale o le atunuʻu e le tatau ona toe faia le teuteuga o le taulaga o loʻo nonofo.

Mataupu i luga o le autu: lalaga mai le Moss Supgime Tamaitai Grouse Bloset Manang Deples: Polokalama ma faamatalaga

I le taimi lava e tasi, fatuina totonu o loʻo i le sitaili sitaili, e mafai ona e faʻaaogaina mea taua mai le fale o le tinamatua.

E mafai ona pei o se mea taua laupapa laupapa laupapa pepa faʻamau (nofoa, stool, laulau, umukuka kamuta, fatafata) ma isi mea o aiga. Anamua uʻamea i luga o malala, laupapa laupapa mo malu ie, kerogza poʻo le kerosninba, o se mea e maua ai le doweks o le a maua mai ai le dousebg onpon.

O le mamanu o le potu e tatau ona i lalo. Afai o le fale o loʻo fausia i fafie, o le a le pa ma le faʻalomilo e mafai ona tuʻua e aunoa ma le tipiina. A iai sau piliki o le piliki, o se faigofie paʻepaʻe e fetaui lelei mo le ufiufi o puipui ma pine.

O loʻo faʻaaoga i totonu o le Rustic i totonu o le Rusttic Ina ia faʻafesoʻotaʻi le fatafata, e mafai ona e faʻaaogaina se pamu o le pamu poʻo se keniti o loʻo fesoʻotaʻi mai le tele o lanu o le a Boon.

E mafai ona e faia se tua mo le fatafata mai le aluga o le a toe faia le aluga poʻo le fesoʻotaʻi ma pupuni i luga o pupuni. O le fatafata lava e mafai ona faia ma le manuia le mea e faia ai le nofoa mo nofoa ma moe. O faʻamalama e mafai ona aofia i ni ie faigofie o pupuni pupuni ma ni tusitusiga: se pa, o se fasi, fugalaʻau. E tatau ona aumaia le fiafia i le malamalama lanu malamalama.

I totonu o le umukuka nai lo le kapeneta mo ipu, e mafai ona e faia se tamai laupapa tapuni malupuipuia. O le tuʻuina atu o se lanu tuai, e tatau ona e ufiufi ai i se vali faʻapitoa pe na o le paʻu ma ufiufi ma le matt varnish. Valivali ceramic papatusi o le a foliga matagofie tele i luga o fata.

O se vaega lelei o le fale o le fale i se mea o le a avea ma ofe. Ae o totonu o se tamai atunuʻu fale e le faigofie ona faʻauma ai le totonu. Uma lava, e tele le avanoa. O le pito sili ona laʻititi e mafai ona faʻamafanafana naʻo le 30 ² e tatau ona i ai ni fua o le 2 × 1.5 × 1.8 m.

Mataupu i luga o le autu: meataʻalo mai le pepa e faia oe lava: Faʻafefea ona faia, templates ma mamanu ma le vitio

O lea, o le a fausiaina o se maʻa i se tamai potu o le taumafanafana fale, e tatau ona mafaufau lelei mo lona nofoaga ma le nofoaga o totoe o le avanoa avanoa.

Faitau atili