Kako napraviti boravak u zemlji najudobniji?

Anonim

Kako napraviti boravak u zemlji najudobniji?

Unutrašnjost seoske kuće razlikuje se od organizacije unutarnjeg prostora stambene kuće u kojoj se sve mora prilagoditi udoban smještaj ne samo u toploj ljetnoj sezoni, već iu hladnom jesenskom razdoblju.

Country House obično ima malo područje u usporedbi s seoskom imanjem. Ali u isto vrijeme, vlasnici također nastoje stvoriti udobne uvjete u njoj.

Prostorije koje bi trebale biti prisutne u seoskoj kući

Počevši od sovjetskih vremena, u zemlji, ljudi obično ne počivaju toliko toga kao što rade na mjestu, tako da je u sezoni moguće jesti i liječiti djecu, unuke i prijatelje s uzgojem bez kemije, prirodnog povrća i voća. Da, i zimi, skladištenja povrća i voća. Tako je zemlja odmora "oh, nije lako raditi."

Kako napraviti boravak u zemlji najudobniji?

Nakon ruralnog rada, želim biti u mogućnosti da se toplo tuš ne u kabini na mjestu, ali u kući. Zbog toga, vlasnici nastoje isplanirati interno prostor davanja na takav način da ne postoji mjesto u njemu ne samo za krevet, na kojem možete proći noć - drugi.

Čak iu unutrašnjosti male strukture, domaćini nastoje smjestiti kuhinju, gdje možete kuhati hranu i oprati pribor koji se koristi; mali dnevni boravak u kojem možete organizirati obiteljsku ili prijateljsku blagdan u lošem vremenu; Kupaonica s tušem, umivaonik i WC, gdje možete uzeti jutarnje i večernje vode tretmane.

Ako seoska kuća ima vrlo malo prostora, tada dnevni boravak istovremeno obavlja funkciju spavaće sobe. Tako oni rade u jednofaznim kućama za davanje male veličine - na području od 30-40 m² u planu.

Kako napraviti boravak u zemlji najudobniji?

Prihvatljivija opcija za stvaranje udobnog prostora unutar kuće kada je opremljen potkrovljem. Zahvaljujući području potkrovlja, životni prostor se povećava gotovo 2 puta. U potkrovlju se može organizirati spavaća soba ne samo za vlasnike, već i za njihovu djecu. A soba na prvom katu može biti ostavljena kao soba za goste.

Članak o temi: vrećice povezane s kukom - 28 zanimljivih fotografija ideja

Opustite se uz praktičnost, u potpunosti osjećate njegovo jedinstvo s prirodom, najbolje na unutarnjoj verandi, koja će štititi od užasavanja sunca ili kiše. Stoga je to neophodan atribut vikendice.

Ako je kuća izgrađena od rezanja (upravo se takve strukture najčešće koriste za kolibe), nije teško napraviti verandu s vlastitim rukama.

Interno dizajn kod kuće u zemlji

Najbolja opcija, kako izdati unutrašnjost kuće je stvoriti dizajn njegovih rustikalnih prostora.

Nije tako teško učiniti sami, bez privlačenja skupih dizajnera. Posebno će biti zanimljivo razviti dizajn unutrašnjosti seoske kuće onima koji vole stvoriti ljepotu i udobnost vlastitim rukama.

U maloj kući 6 × 6 m s potkrovljem pod i priloženom natkrivenom terasom (ili veranda), možete staviti sve potrebne sobe. Na prvom katu možete dogovoriti kuhinju i dnevni boravak istog područja od oko 17 m² i malu kupaonicu s veličinom od 2 × 1,5 m u produžetku.

Kako napraviti boravak u zemlji najudobniji?

Stubište u potkrovlju je bolje napraviti prilično strma u ožujku tako da ne pokupi životni prostor. Ali to nije prikladno za starije ljude i malu djecu. Druga opcija je metalni vijak stubište. To je prikladnije i može ukrasiti unutrašnjost, pogotovo ako za raspored rukohvata za korištenje kovanih elemenata.

Ako se želi, dnevni boravak i kuhinjski prostor mogu se kombinirati razdvajanjem u odvojenim područjima pomoću lagane particije od drva ili suhozida između kuhinjske peći i prostora za sjedenje. U particiji možete napraviti nišu gdje će biti uredan elementi interijera.

Obično izložba vikendica nosi namještaj koji je učio u urbanom stanu. Ali nakon svega, u zemlji uvijek želite osjetiti moje jedinstvo s prirodom. Stoga, unutrašnjost kuće ne bi trebala ponoviti ukras gradskih stana.

Članak o toj temi: pletenje iz mahovine Light Ženski bluze za pletenje

U isto vrijeme, da biste stvorili unutrašnjost u rustikalnom stilu, možete koristiti berbe stavke iz kuće bake.

To može biti kao stari drveni ručno izrađeni namještaj (klupa, stolica, stol, kuhinjski ormar, prsa) i raznih kućanskih predmeta. Drevni željezo na ugljevlje, drveni ruver za glačanje posteljina, Kerogaz ili Kerosinka, antička kerozinska svjetiljka - bilo koji od ovih predmeta će dati stan jedinstveni rustikalni okus.

Dizajn sobe mora biti ispod njega. Ako je kuća izgrađena od drva, zidovi i strop mogu ostati bez obreza. Ako imate strukturu od opeke, jednostavan bijeli vatre prikladan je za obloge zidova i stropova.

Tekstil koji se koriste u rustikalnom unutrašnjosti moraju biti prirodni. Da biste obložili prsa, možete koristiti patchwork deku ili kariran povezan s više obojenih ostataka vunene pređe u patchwork stilu.

Možete napraviti leđa za prsa iz jastuka čiji će jastuci ponoviti ili uskladiti s zavjesama na prozorima. Sam prsa može uspješno izvesti značajku sjedala za sjedenje i spavanje. Prozori se mogu pokriti jednostavnim stentenskim zavjesama s bilo kojim ispis: kavez, traka, cvijet. Prednost treba donijeti shemom svjetle boje.

U kuhinjskom području umjesto ormarića za jela možete napraviti mali drveni suspendirani stalak. Da biste ga dali staru boju, morate ga pokriti posebnom bojom ili samo crno-crno i pokrijte mat lak. Slikane keramičke ploče izgledat će vrlo lijepo na policama.

Izvrstan element domovine u rustikalnom stilu bit će štednjak. Ali unutrašnjost male seoske kuće nije tako lako opremiti unutrašnjost. Uostalom, trebat će mnogo prostora. Najmanja peć koja je sposobna za zagrijavanje samo 30 m² trebala bi imati dimenzije 2 × 1,5 × 1,8 m.

Članak na temu: Igračke iz papira Učinite to sami: kako napraviti, predloške i uzorke s video

Dakle, gradeći takav stub u maloj ljetnoj kućici, trebala bi biti dobro osmišljena zbog svog položaja i planira ostatak stambenog prostora.

Čitaj više